etihad Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongETIHAD Airways kampanjkod för business class: spara 5%31 juli
KupongKampanjkod på etihad.com : 10% rabatt 25 november
KupongTa kupongkod på etihad.com: 10% rabatt07 december
KupongNjut av 20% kampanjkod på etihad.com01 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad ETIHAD säljer Sverige

ETIHAD Airways är Förenade Arabemiratens nationella sekundära flygbolag med sitt huvudkontor i huvudstaden Abu Dhabi. De trafikerar rutter mellan Mellanöstern, Europa, Asien, Australien och Amerika. De flyger också till olika destinationer runt om i världen och dit de för närvarande inte anländer kan deras allierade företag ta dig. För att få mer information, utforska ruttkartan, där kommer du att kunna känna till hela ETIHAD-nätverket och planera nästa äventyr.

Detta flygbolag har stannat kvar på de 10 bästa platserna bland de bästa flygbolagen i världen enligt priset för världens flygbolag. Klassificeringen av deras platser sträcker sig från: Economy, Business, First class.
 

Hur gör jag en bokning på ETIHAD?

För att köpa flygbiljetten måste du välja om du bara vill ha enkelbiljetten eller även returbiljetten, följt av detta måste du ange antal personer som reser, välja vilken typ av klass de vill resa, om det är ekonomi , företag eller första klass. ; sedan måste du ange ursprungslandet eller -staden och destinationen, följt av datumet då du vill resa och återvända till din ursprungsort, för att avsluta kommer det att be dig om passagerardata, och det kommer att leda dig till betalningen sida där du måste välja den metod du vill använda.

Vilka rabatter erbjuder ETIHAD Sverige?

För närvarande, även om ETIHAD har få destinationer som det flyger till, på grund av situationen i världen, kan du bland dessa destinationer hitta kuponger och kampanjerbjudanden med upp till 20 % rabatt.

Betalningsmetoder hos ETIHAD Sverige

Betalningsalternativen som används av ETIHAD är: kredit- och betalkort, eWallet eller banköverföring i realtid. Du kan till och med fördela kostnaden för din resa och betala i omgångar. Bland kreditkorten de accepterar är: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express och UATP även delbetalning med endast Visa och MasterCard, JCB Credit, Carte Bancaire, China Union Pay och betalkort.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på ETIHAD att komma fram?

I ETIHAD när du bekräftar att din betalning har lyckats, kommer din biljett till din e-post inom mindre än en beräknad timme.

Kuponger finns för närvarande på ETIHAD Sverige

För närvarande har den inga rabattkuponger tillgängliga från sin sida, du kan bara få information om dess tjänster, såväl som tillgängliga erbjudanden.

20 % kampanjkod för Economy Class
Få 10 % rabatt nu med denna kupong
Spara $30 med en kampanjkod
ETIHAD Airways 10 % rabatt på alla flyg
10 % kupong för nya ETIHAD-kunder
Upp till 10 % rabatt för studenter
Spara 15 % på denna ETIHAD-kupong

ETIHAD Sverige Kundtjänst

ETIHAD, gör tillgängliga för sina användare flera sätt att kommunicera med kundtjänst, ett av sätten kan vara via Instagram, Facebook och/eller Twitter där du kan lämna kommentarer, du kan också göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till dutymediaofficer @ ETIHAD COM.ae och de kommer att kontakta dig så snart som möjligt, dessutom kan du också göra det på numret +971600555666 i Förenade Arabemiraten, på samma sätt på deras sida kan du välja telefonnummer till ditt land eller din region.

Fördelar med att använda en ETIHAD-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger och att kunna använda dem i ETIHAD har sina fördelar eftersom du kan köpa resor och njuta av din drömsemester på bästa sätt och bäst av allt, du kan spara och få personlig tillfredsställelse för det du har uppnått.

Kan jag avboka eller ändra flygbiljetten bokad via ETIHAD?

För att göra en avbokning i ETIHAD är det första du bör göra att kontakta kundtjänst så länge din biljett har utfärdats av ETIHAD, nu, om jag gör det via en resebyrå ska du kontakta din agent direkt, detta processen måste göras 96 timmar före ditt flyg för att undvika extra kostnader.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För närvarande inkluderar de bästa erbjudandena och rabattkupongerna från ETIHAD Airways en rabatt på upp till 20 % på priset på flygbiljetter för nya kunder hos detta företag.

ETIHAD Sverige på sociala medier

I följande sociala nätverk kan du hitta den senaste informationen om flygbolaget ETIHAD och om destinationerna dit företagets plan flyger. Dessutom kan du i dessa sociala nätverk hitta exklusiva kampanjerbjudanden och rabattkuponger.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av ETIHAD för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som ETIHAD Airways erbjuder sina kunder är 20 %, vilket för med sig de oklanderliga tjänsterna som erbjuds av ett av de 10 bästa flygbolagen i världen.

ETIHAD Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Att prenumerera på nyhetsbrevet ETIHAD har den stora fördelen att det underlättar kommunikationen med de senaste kampanjerbjudandena, flygbolagsnyheter, nyheter om destinationerna där företagets plan flyger och mycket annan mycket användbar information.

Flygbolag som liknar ETIHAD

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar ETIHAD där du kan verifiera och granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationer och anslutningar, några av dessa sidor kan vara Flydubai, LATAM, Malaysiaairlines, QatarAirways, LOT, ETIHAD
                                                          

ETIHAD Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday är den viktigaste dagen på året för onlineköp, det vill säga för onlinebokningar. I år har ETIHAD Airways förberett för dig en kampanjkupong för Black Friday med 20 % på de rutter som valts ut i kampanjkampanjen.

Kupong för ETIHAD Sverige för 11.11

Den 11 november är en där ETIHAD Airways kampanjer fortsätter - du har nu använt den dedikerade kupongen och får upp till 15 % rabatt på några dussin destinationer.

ETIHAD Sverige-kuponger för Cyber ​​​​Monday

Om Cyber ​​​​Monday precis har anlänt, så har dagens kampanjerbjudanden från ETIHAD Airways anlänt. Idag kan du använda ETIHAD-kupongen med 20 % rabatt på din bokning.
 

ETIHAD Sverige Kuponger till jul

Julen är den högtid på året då alla vill ge eller ta emot presenter. I år erbjuder ETIHAD Airways en julklapp till sina kunder: en rabattkupong på 15 % för utvalda flyg till utvalda destinationer på ETIHADs lista över kampanjerbjudanden inför julen.

ETIHAD mobilapplikation för iPhone och Android

ETIHAD tillhandahåller för att underlätta för sina kunder nedladdning av mobilapplikationer för Android och iPhone från vilka du snabbt och enkelt kan organisera och boka ditt flyg och din resa.

Vilka är destinationerna som ETIHAD flyger till?

ETIHAD är ett av de största flygbolagen i Förenade Arabemiraten, med mer än 65 destinationer i följande länder: Azerbajdzjan, Armenien, Australien, Österrike, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Vitryssland, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kambodja, Kamerun , Kanada, Tchad, Kina, Colombia, Cypern, Danmark, Djibouti, Ecuador, Egypten, Etiopien, Frankrike, Georgien, Tyskland, Grekland, Hongkong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Irland, Israel, Italien, Japan, Jordanien, Kazakstan, Kenya, Kuwait, Libanon, Libyen, Luxemburg, Malaysia, Maldiverna, Mauretanien, Marocko, Myanmar, Nepal, Nederländerna, Nigeria, Oman, Pakistan, Peru, Filippinerna, Puerto Rico, Qatar, Republiken Kongo, Ryssland, Arabien Saudi, Senegal, Serbien, Seychellerna, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sudan, Schweiz, Syrien, Tanzania, Thailand, Turkiet, Uganda, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, USA, Vietnam och Jemen.

 

 

Erbjuder ETIHAD gratis bokningar?

I ETIHAD kan du få gratis frakt av dina biljetter eftersom dessa tillhandahålls online, som kommer till din e-post när betalningen av din bokning har bekräftats.

Kan jag betala i ETIHAD med PayPal?

I ETIHAD görs olika betalningsmetoder tillgängliga för sina kunder, bland vilka accepteras via kreditkort som Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, UATP, JCB, China Union Pay, Carte Bancaire, samt utfärdade genom elektronisk plånbok såsom PayPal, Alipay, eNets, ett annat sätt är banköverföring men bara för vissa länder eller genom konbini.

Var ska jag skriva ETIHAD-rabattkupongen?

I ETIHAD för att skriva din rabattkupong, placerar den enkelt och snabbt en ruta för att inkludera din kupong när du söker och beräknar din bokning.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Etihad Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på ETIHAD Sverige

ETIHAD Airways har regelbundna kampanjer och rabattkuponger så att du får bästa möjliga valuta för pengarna. Här är de senaste kupongerna från ETIHAD:

20 % kampanjkod för Economy Class
Få 10 % rabatt nu med denna kupong
Spara $30 med en kampanjkod
ETIHAD Airways 10 % rabatt på alla flyg
10 % kupong för nya ETIHAD-kunder
Upp till 10 % rabatt för studenter
Spara 15 % på denna ETIHAD-kupong

Etihad Kuponger

Andra liknande butiker