TripAdvisor Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongNjut av kampanjkod på TripAdvisor.com: 9% Rabatt02 december
KupongKupongkod på TripAdvisor.com: 5% rabatt21 november
KupongKampanjkod för TripAdvisor.com: 30% rabatt25 september
KupongTa 5% kampanjkod för TripAdvisor.com02 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad TripAdvisor har att erbjuda

TripAdvisor är en onlineplattform skapad av Matt Goldberg som hade uppfinningsrikedom att presentera ett enkelt och enkelt sätt att samarbeta med människor i sökandet och planeringen av resor oavsett om det gäller semester, familj, affärer eller nöje där de kunde hitta från olika alternativ för att boka flygbiljetter, land, boende bland andra, från vilka du kan få från olika priser som är anpassade till kundens behov.

TripAdvisor onlineplattform är tillgänglig på 22 olika språk, vilket gör det enkelt för alla användare att hitta boende, flygbiljetter, restauranger, kryssningar, biluthyrning, semesteruthyrning och saker att göra på resan och/eller semestern, bland andra.

Hur skickar TripAdvisor de bokade biljetterna?

De biljetter som bokas från onlineplattformen TripAdvisor skickas online elektroniskt som anländer till den e-post som du registrerade och / eller betalade för din tjänst.

Vilka rabatter erbjuder TripAdvisor?

Bland de rabatter som finns tillgängliga från TripAdvisor är:

30% rabatt för hotellbokningar.

10% rabatt på aktiviteter, turer och attraktioner.

Betalningsmetoder på TripAdvisor

Betalningsmetoder som accepteras på TripAdvisor inkluderar Visa, MasterCard, JCB, American Express, Discover, Diners Club och PayPal.

Hur lång tid tar det att leverera biljetter som beställts från TripAdvisor?

I TripAdvisor beräknas leveransen av biljetten i den tjänst där jag gör bokningen ta högst 30 minuter tid där betalningsbekräftelsen görs.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på TripAdvisor

De rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på TripAdvisor är:

10% rabatt i kassan med koden DEALSPOTR10

5% rabatt i kassan för någon av deras kategorier med koden WETHRIFT5

8% exklusiv rabatt med koden CPC8

10% extra rabatt på hotellbokningar med koden EXTRA10

TripAdvisor kundservice

Den kundtjänst som finns tillgänglig på TripAdvisor är via ett telefonsamtal till 17818005000.

Fördelar med att använda en TripAdvisor kupong

Fördelarna med att använda en rabattkupong i TripAdvisor är främst de besparingar som kunderna kan hitta vid tidpunkten för betalning av den valda tjänsten, denna besparing gör att du kan köpa en annan tjänst samt ytterligare dag till vistelsen.

Hur kan jag avboka en vald tjänst i TripAdvisor?

För att göra en avbokning i en vald tjänst i TripAdvisor måste kunden logga in på ditt konto och gå till bokningsfliken där du hittar instruktionerna att följa för processen, det finns några gratis avbokningar och andra med tilläggsavgifter, samma kan variera beroende på tjänst och anläggning, dvs flygbolaget, hotellet, bland andra, är det lämpligt att göra avbokningen upp till en dag i förväg.

Exklusiv kupong för nya köpare i TripAdvisor

Nya köpare av TripAdvisor kan njuta av bokningen och dra nytta av alla kampanjer som finns tillgängliga på plattformen, som kan sträcka sig från rabatter, erbjudanden och kuponger bland andra.

TripAdvisor på sociala nätverk

Från sociala nätverk kan TripAdvisor-kunder hitta alla tillgängliga nyheter på sina destinationer, och alla tjänster som tillhandahålls, såväl som kultur, gastronomi, bland andra, eller deras erbjudanden och rabatter tillgängliga.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av TripAdvisor för sina köpare

Som den maximala rabatten som finns på TripAdvisor kan köpare hitta en 30% rabatt tillgänglig.

TripAdvisor-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på TripAdvisor-nyhetsbrevet kan du prenumerera och hålla dig uppdaterad med meddelanden om deras exklusiva erbjudanden och tillgängliga kampanjer, samt nyheter om deras attraktiva destinationer och platser.

Turistportaler som liknar TripAdvisor

TripAdvisor-kunder kan besöka några liknande butiker som erbjuder liknande tjänster, några av dessa kan vara Booking.com, Expedia.com, Airbnb.com.

TripAdvisor Black Friday-kuponger

I TripAdvisor under Black Friday-rabatterna kan kunderna hitta de bästa erbjudandena och rabatterna som finns tillgängliga under denna dag som kan vara upp till 70% med vilka de kan göra tidiga bokningar och spara, samt hitta speciella försäljningskuponger på upp till 10%.

TripAdvisor kuponger för 11.11

Bland de rabatter som finns tillgängliga i TripAdvisor under november månad är rabatterna på 11.11, för denna dag finns utmärkta kampanjer bland dess attraktioner och boendebokningar, datum då du kan hitta rabatter på upp till 60% plus en extra 10% rabattkupong i slutet av köpet.

TripAdvisor-kuponger för Cyber Monday

En av de viktigaste försäljningshelgerna för TripAdvisor är Cyber Monday försäljningsrabatter för detta datum ligger de största rabatterna under året, på denna dag detta datum kan du göra bokningar för biljetter och boende i förväg från vilket du kan boka en välförtjänt semester och spara dessa rabatter kan vara upp till 80%, plus ytterligare kuponger från 5% och framåt.

TripAdvisor Julkuponger

För december månad firar vi jullovet av den anledningen i TripAdvisor hittar du överkomliga priser på alla tillgängliga tjänster, från vilka du kan hitta otroliga erbjudanden och bra rabatter som kan vara upp till 50% och kuponger tillgängliga upp till 15%.

TripAdvisor mobilapplikation för iPhone och Android

TripAdvisor har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android från vilken du kan göra dina bokningar var du än är.

De bästa resmålen i TripAdvisor

De bästa destinationerna i TripAdvisor är:

Dubai
Bali
London
Rom
Paris
Cancún
Kreta
Marrakech
Dominikanska republiken
Istanbul
Playa del Carmen
Barcelona
New Delhi
Hurghada
Madrid
Phuket
Hanoi
Kairo
Florens
Lissabon
Edinburgh
Bangkok
New York
Doha
Rio de Janeiro

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
TripAdvisor.com Rabattkoder

Särskilda erbjudanden och kuponger på TripAdvisor

TripAdvisor har de bästa kupongerna och kampanjerna tillgängliga för sina kunder med vilka de har fördelen att spara pengar när de gör sina bokningar, särskilt på speciella datum.

TripAdvisor.com kuponger

Andra liknande butiker