FlixBus Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFlixBus kampanjkupong för första bokning via mobilapp09 november
BefordranPromo på FLIXBUS.com: 20% rabatt första beställning e-post Registrera dig07 december
KupongFLIXBUS.com rabattkod: 50% rabatt25 november
KupongFLIXBUS.com kampanjkod13 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad FLIXBUS säljer Sverige

FLIXBUS har betraktats som ett transportföretag som har förändrat sättet att resa sedan 2013, etablerat i München, Tyskland av tre unga entreprenörer som ville förnya sitt sätt att resa och på så sätt låta sina användare upptäcka allt som Europa erbjuder, eftersom det erbjuder ständig tillväxt av sina rutter, där du reser bekvämt och säkert, där du kan välja att resa med lätthet och upptäcka de mer än 2 500 städerna i de 34 europeiska länderna, som är det största nätverket i hela Europa

FLIXBUS tar dig vart du vill, vare sig det är en semester för att vila eller för ett äventyr, eller om du föredrar en semester, oavsett om det är genom Nederländerna, Frankrike, Italien, Tyskland, Portugal, Ungern eller Kroatien och många fler länder. Dess huvudsakliga mål är alltid att erbjuda en trevlig och ekonomisk komfortservice till sina kunder så att de kan njuta av en unik och intressant resa, eftersom du kan få tillgång till kontakter, bekväma säten, titta på film och, bäst av allt, Wifi för att alltid vara uppkopplad. Den har också snacks och drycker, samt ett GPS-spårningssystem för sina bussar.

FLIXBUS bidrar också till att ta hand om miljön eftersom det är ett grönt och intelligent transportmedel och det mest ekologiska som finns i Europa, det har även tekniska innovationer eftersom det har en APP där du kan göra bokningssystemet och emissionen av dina biljetter eller biljetter. FLIXBUS, driver och samarbetar med små regionala små och medelstora företag som kombinerar innovation, energi och startkraft och etablerar ett internationellt varumärke, allt detta tack vare dess ruttplanering och dynamiska arbete, som alltid erbjuder de bästa erbjudandena och är nummer ett i Europa.

FLIXBUS låter dig njuta av naturen när den tar dig till de mest populära destinationerna som städerna Porto, Lissabon, Madrid, Paris, Barcelona, ​​​​Florens, Pisa, Budapest, Wien, Santiago de Compostela, du kan också upptäcka destinationer för skidåkning, eller för de mest emblematiska nöjesparkerna såväl som de bästa stränderna eller de bästa nattställena eller om du föredrar att veta om konst, arkitektur, mat eller exotiska platser som djurparker, behöver du bara välja din destination och FLIXBUS .COM tar dig dit du vill.

Hur skickas FLIXBUS-biljetten?

I FLIXBUS får du din biljett eller biljett automatiskt i din e-post, efter att du har bekräftat din betalning, för detta kan du kolla din inkorg eller så kan du ha fått den i skräppost- eller skräppostmappen till Detta får du en pdf, gör du behöver inte skriva ut den, du kan även ha den med QR-koden från din mobilapplikation.

Vilka rabatter erbjuder FLIXBUS Sverige?

I FLIXBUS är rabatterna olika för vart och ett av de länder där det är verksamt, bland vilka vi kan nämna några av dess rabatter, det finns rabatter för studenter, rabatter för minderåriga, för personer med nedsatt rörlighet och för seniorer, för var och en av dessa alternativ måste du uppvisa en validerande ackreditering.

Betalningsmetoder hos FLIXBUS Sverige

På FLIXBUS erbjuder de sina kunder olika betalningsmetoder, bland dem kan du göra det genom Visa eller MasterCard kreditkort, American Express, JCB, Discover, Bancontact / Mister Cash, Diners Club, Carte Bancaire eller även genom från PayPal eller Google Betala konton, eller om du föredrar via Postfinance.
  

Hur lång tid tar det för biljetten köpt på FLIXBUS att komma fram?

När du bekräftar betalningen av biljetten eller biljetten får du i din e-post inom en tid som inte är längre än 15 minuter eller genom appen från din mobilapplikation får du QR-koden.

Kuponger finns för närvarande på FLIXBUS Sverige

Även om FLIXBUS-kampanjkuponger inte är tillgängliga för närvarande, här är några av de senaste tillgängliga erbjudandena:

Lägg till din cykel för endast 10 €
Prenumerera på nyhetsbrevet för att få de senaste erbjudandena och kupongerna från FLIXBUS
Njut av gratis wifi när du reser med FLIXBUS
Ladda ner mobilapplikationen FLIXBUS gratis
Res till Europa för bara 5 € för en bussbiljett

FLIXBUS Sverige Kundtjänst

I FLIXBUS kan du kontakta kundtjänst via numret +34919010632 eller om du föredrar det kan du göra det genom att fylla i ett formulär från deras sida, där du måste ange viss information inklusive din e-post och telefonnummer, där du kommer att vara när du senare får ett svar kan du också göra det via en onlinechatt.

Fördelar med att använda en FLIXBUS-kupong i Sverige

Att skaffa rabattkuponger för att använda dem i FLIXBUS är en push till sina användare att känna till de bästa destinationerna i Europas städer eftersom du kan resa och njuta av att spendera mindre änVad väntade du på och det bästa är den personliga tillfredsställelsen av att göra den där resan som du drömt så mycket om, det bästa är att du kan göra det som familj.

Kan jag returnera biljetten som jag köpte på FLIXBUS?

För att göra en avbokning kan du göra det upp till 15 minuter före planerad avgång, detta måste göras via sidorna på FLIXBUS eller direkt på byråerna eller på försäljningsställena hos Flix-företagen.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya FLIXBUS-kunder kan dra nytta av alla fördelar som finns från deras biljettförsäljning till de mest trafikerade destinationerna. Köp en bussbiljett med FLIXBUS idag och du kan resa för endast 5 euro!

FLIXBUS Sverige på sociala medier

För tillfället har den inga rabattkuponger från sina sociala nätverk, du kan hitta information om dess användare och deras destinationer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av FLIXBUS för köpare i Sverige

För närvarande erbjuder FLIXBUS endast sina användare rabatter för sina bokningar. Priserna för en bussresa börjar på bara 5 euro.

FLIXBUS Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev kommer du att få information om deras supersparerbjudanden, kuponger, lotterier, samt tips för dina resor. Priserna för en bussresa börjar på bara 5 euro.

Transporttjänster liknande FLIXBUS

Om det du letar efter inte är vad du förväntade dig kan du besöka liknande sidor där du kan göra prisjämförelser, dessa kan vara KLM, Vueling eller Booking.
                                                          

FLIXBUS Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Från Black Friday om du väljer att resa med FLIXBUS har du de lägsta priserna. Köp en bussbiljett idag med FLIXBUS för endast 5 euro

Kupong för FLIXBUS Sverige för 11.11

Från och med den 11 november fortsätter kampanjen FLIXBUS: bussbiljettpriser för endast 5 euro per sektion

Kampanjkuponger från FLIXBUS Sverige för Cyber ​​​​Monday

Från Cyber ​​​​Monday har du ett fantastiskt erbjudande på FLIXBUS: rabattkupong som erbjuder dig biljetter för endast 4 euro per resa.
 

FLIXBUS Sverige Kuponger till jul

Om du vill resa under vintersemestern kan du dra nytta av en superrabatt från FLIXBUS. Priser från endast 5 euro för bussresor!

FLIXBUS mobilapplikation för iPhone och Android

I FLIXBUS kan du ladda ner dess mobilapplikation för iPhone från App Store och för Android från Google Play, vilket gör det enklare för dess användare eftersom du kan göra bokningar, du får även exklusiva rabatter, på samma sätt kan du också få biljett från din app.

Vilka täta rutter säljs i FLIXBUS onlinebutik?

På FLIXBUS kan du få några rutter som säljs oftare på dina biljetter, bland dessa kan vi nämna som Barcelona, ​​​​Madrid, Salamanca, Santander, Santiago de Compostela, Lissabon, Florens, Paris med flera.

 

 

Erbjuder FLIXBUS gratis bokningar?

I FLIXBUS kan du göra dina bokningar gratis i ett enda enkelt och enkelt steg, du behöver bara välja din rutt eller destination, samt datum för tur och retur bland annan information.

Kan jag betala på FLIXBUS med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i FLIXBUS kan du göra det via ditt vederbörligen verifierade PayPal-konto, snabbt och enkelt, du behöver bara börja med att reservera biljetten och sedan gå vidare till betalning.

Var ska jag skriva FLIXBUS-rabattkupongen?

När du har valt dina resebiljetter måste du gå vidare med att betala dem, men innan dessa hittar du en ruta där du ska ange det kupongnummer du ska använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
FlixBus Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på FLIXBUS Sverige

FLIXBUS busstransporttjänst har månatliga kampanjer och rabatterbjudanden. De senaste visas nedan:

Lägg till din cykel för endast 11 €
Prenumerera på nyhetsbrevet för att få de senaste erbjudandena och kupongerna från FLIXBUS
Njut av gratis wifi när du reser med FLIXBUS
Ladda ner mobilapplikationen FLIXBUS gratis
Res till Europa för bara 5 € för en bussbiljett

FlixBus Kuponger

Andra liknande butiker