Agoda Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongBästa Agoda kampanjkod för idag: 5% rabatt på alla bokningar10 augusti
BefordranPromo på AGODA.com: 12% rabatt Visa pay12 december
KupongKupongkod på AGODA.com : upp till 75% rabatt + extra 5% hotellbokningar05 december
KupongAGODA kampanjkod: extra 5% rabatt för din nästa resa31 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad AGODA Sverige säljer
 

AGODA skapades 2005 som fungerar som en onlineplattform för bokning av resor, logi, uthyrning och olika transfers, sedan 2007 ingår den i Booking Holdings Inc-gruppen som är världsledande inom bokningar. AGODA har sitt huvudkontor i Singapore, samt cirka 53 kontor i olika städer runt om i världen.

AGODA erbjuder sina kunder möjligheten att kunna välja efter deras önskemål och preferens en reservation för olika alternativ, samt att anpassa sig till deras tillgängliga pengar, i sin logitjänst eftersom den erbjuder ett stort utbud av webbplatser som t.ex. hotell, privata villor, hus, lägenheter, resorts, värdshus, villaresorter, stugor, som kan väljas efter kvalitetskategori från en till fem stjärnor. Inom flygservice kan dina kunder också välja den resa som passar bäst för deras tid, antingen med mellanlandningar eller med det reseflygbolag de väljer.
 

Hur gör jag en bokning på AGODA?

På AGODA kommer dina kunder att få bokningarna av sin efterfrågade tjänst via en bekräftelse via e-post i sin e-postadress, i fallet med flyg kommer de att få sin elektroniska resebiljett, för hotellbokningar kommer de att få en biljett med bekräftelse på sin bokning .

 Vilka rabatter erbjuder AGODA Sverige?

AGODA har en flik tillgänglig som du kan få som dagens erbjudanden där du kan få en mängd olika rabatter tillgängliga var och en för olika destinationer, bland annat 79%, 80%, 83%, 56%, 82%, 73% , 77 %, 49 %, 67 % 87 %, 68 %, 27 %, 84 %, 87 %.

Betalningsmetoder hos AGODA Sverige

På AGODA kan du göra betalningen av dina bokningar för någon av dess tjänster såsom hotell eller flyg med de viktigaste kreditkorten såsom Visa eller MasterCard.
  

Hur lång tid tar det för en bokning gjord på AGODA att komma fram?

För att få din biljett eller elektroniska biljett, såväl som bekräftelsen på ett boende på AGODA, kommer det att ta den tid som används för att verifiera din betalning.

Kuponger finns för närvarande på AGODA Sverige

Vissa AGODA-kampanjerbjudanden och rabattkuponger är för närvarande tillgängliga:

AGODA-kupong 7 % rabatt på bokningar över 250 USD
6 % AGODA-kampanjkoder för bokningar över 120 USD
AGODA rabattkod: 5 % rabatt på nästa bokning
10 % AGODA kampanjkoder för utvalda hotell
$18 AGODA $250 bokningskupong

AGODA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på AGODA kan de göra det direkt från en onlinechatt som är tillgänglig 24/7.

 Fördelar med att använda en AGODA-kupong i Sverige

AGODA har en stor tillgång på rabattkuponger tillgängliga som, när de används, ger en mycket viktig förmån till sina kunder, vilket motsvarar de pengar som de kan spara när de använder sina rabattkuponger.

Kan jag avboka eller ändra min AGODA-bokning?

För att avboka en bokning på AGODA måste detta göras från onlinesidan eller från appen, AGODA-kunder måste ta hänsyn till att de måste betala en avgift som bestäms av anläggningen när de gör en avbokning.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya AGODA-kunder kan njuta av deras för närvarande tillgängliga 10%-kupong.

AGODA Sverige i sociala nätverk

Här erbjuder vi dig en lista över de mest populära sociala nätverken där du kan hitta information om AGODA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximal rabatt som erbjuds av AGODA för köpare i Sverige

På AGODA kan dina kunder njuta av en mängd olika tillgängliga rabatter, bland dem kan du hitta maximalt upp till 87%.

AGODA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Det finns en oändlighet av butiker som liknar AGODA eftersom de erbjuder liknande tjänster som du kan granska och jämföra deras erbjudanden med, eller tillgängliga rabatter, dessa butiker som du kan besöka är Hotels.com, Kayak.com, Booking.com , bland annat.

Onlinebokningsportaler som liknar AGODA

Om du föredrar det kan du besöka ett brett utbud av liknande butiker som liknar AGODA där du kan granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras tillgängliga destinations- och anslutningstjänster, några av dessa sidor kan vara Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

AGODA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

AGODA erbjuder underbara rabatter för dagen av Black Friday-rabatter som du kan njuta av för olika resor och tillgängliga destinationer, dessa rabatter kan nå upp till 80%, dessutom kan du njuta av rabattkuponger från 5%.

Kupong för AGODA Sverige för 11.11

På dagen som kallas 11.11 försäljningshelgen på AGODA hittar dina kunder mycket bra kampanjer på sina boenden eller tillgängliga resor, såväl som otroliga rabatter som de kan välja beroende på destination, som kan variera från 50 %.

AGODA Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

En av de viktigaste säljhelgerna för AGODA och dess kunder är Cyber ​​​​Monday-rabatten, och för detta speciella datum kan de få enorma och exklusiva rabatter som kan vara upp till 90%, med ytterligare rabattkuponger från 3%.
 

AGODA Sverige Julkuponger

Julrabatter levereras i december månad och det är att för dessa datum har AGODA utmärkta erbjudanden och rabatter, samt otroliga rabatter från 45%.

AGODA mobilapp för iPhone och Android

På AGODA kan dina kunder njuta av mobilapplikationen för iPhone och Android, från vilken de kan göra sina bokningar snabbt och säkert.

Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av AGODA?

10 av de mest populära resmålen som rekommenderas av AGODA i år är: Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesien, Filippinerna, Australien, Vietnam, Sydkorea, Schweiz, Spanien, Italien, Turkiet, Maldiverna, Indien, Grekland och USA.

 

 

Erbjuder AGODA gratis bokningar?

AGODA skickar dina biljetter via e-post till kundens e-post, av denna anledning är frakten gratis.

Kan jag betala på AGODA med PayPal?

Hos AGODA är det inte tillåtet att göra betalningar via PayPal-plattformen.

Var ska jag skriva rabattkupongen på AGODA?

Hos AGODA kan dina kunder använda tillgängliga rabattkuponger som de kan skriva när de betalar för sina tjänster, denna ruta finns längst ner på sidan.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
AGODA Rabattkoder

Specialkuponger och erbjudanden på AGODA Sverige

AGODA kampanjerbjudanden och kuponger ändras med jämna mellanrum. Här, i de nedre raderna, har du en lista med de senaste kampanjkoderna som ger dig en extra rabatt på AGODA-portalen för att dra nytta av det bästa priset på transport med tåg, buss, flyg eller färja:

AGODA-kupong 7 % rabatt på bokningar över $250
6 % AGODA-kampanjkoder för bokningar över 120 USD
AGODA rabattkod: 5 % rabatt på nästa bokning
10 % AGODA kampanjkoder för utvalda hotell
$18 AGODA $250 bokningskupong

AGODA kuponger

Andra liknande butiker