KKDay Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKkday kupongkod: få 15% rabatt30 augusti
KupongKKDay.com 40% rabattkod14 november
KupongKampanjkod på KKDay.com : 5% rabatt första order-in-app29 november
BefordranSpara upp till 50% kampanj på KKDay.com19 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KKday Sweden säljer

KKday är en elektronisk plattform dedikerad till resor och turism, som förbinder alla världsresenärer med utmärkta lokala turer och aktiviteter. Eftersom de är en grupp reseälskare som söker de mest autentiska och oförglömliga upplevelserna. Därför är det känt hur svårt det är att skapa en resa av denna storleksordning, så de skapade denna plattform för att göra det lättare för dig att hitta den aktivitet som passar din nästa resa bäst.

Om du kommer att besöka dem som kommer att besökas som: Japan, Kina, USA, Sydkorea, Australien, bland andra; På var och en av dessa platser kan du genom KKday hitta de bästa gastronomiska, vistelse- och avkopplingserbjudanden, de mest emblematiska platserna i varje stad, såväl som gemensamma aktiviteter, surfa mycket.

Hur man gör en bokning på KKday

Du måste ange platsen dit du vill åka, eller välja den tur du vill ta, när du väl kommer in väljer du antal personer som följer med dig samt avrese- och returdag, när detta är gjort trycker du på betalningsutdraget, välj den metod som passar dig bäst och du hoppas att få ett bevis på lyckad betalning.

Vilka rabatter erbjuder KKday Sweden?

Du bör komma ihåg att du kan få upp till 20 % rabatt på hela sidan så länge du gör betalningen med Citi-kort, samt upp till 8 % rabatt på hela sidan när du betalar med DBS/POSB; Å andra sidan, om du prenumererar på det dagliga nyhetsbrevet KKday kan du få de senaste kampanjerna och exklusiva rabatterna för dina nästa resor.

Betalningsmetoder hos KKday Sweden

Några av de betalningsmetoder som används i KKday är: kredit- eller betalkort, (VISA, MasterCard), ge samma form för konton som: LINE PAY, Apple Pay (system för iOS), Google Pay, måste du ta hänsyn till konto Eftersom Apple Pay och Google Pay är utländska transaktioner kommer din kortutfärdande bank att debitera dig en transaktionsavgift i utländsk valuta och för specificerade avgifter bör du kontakta din kortutfärdande bank direkt.
  
 

Hur lång tid tar det att få min bokningsbekräftelse från KKday?

KKday kommer att få ett e-postmeddelande med vouchern på samma sätt som du kan också ladda ner den från sin webbplats genom att logga in på ditt konto i bokningssessionen genom att klicka på mottagandet av din bokning, aktiviteternas anständiga tider.

Kuponger tillgängliga för närvarande på KKday Sweden

KKday erbjuder för närvarande en 12% rabattkupong, men denna gång endast för studenter, men för detta måste du registrera dig hos Student Beans

 • 6% rabattkod för City Bank användare
 • Ytterligare kampanjkod på 10% för MayBanks kunder
 • 5% kupong för betalning med OCBC-kort
 • 10% kupong KKday för nya kunder
 • Tilläggskampanj på 6% KKday för existerande kunder
 • 5% rabatt för alla reseupplevelser

Servicetjänst för kunder på KKday Sweden

För att kontakta kundtjänst i KKday kan du göra det från din applikation, du kan också göra det genom att skicka ett mail till service @ KKday eller om du föredrar kan du göra det från din sida genom att logga in på ditt opc-konto enytra är via dina sociala nätverk .

Fördelar med att använda en KKday-kupong i Sverige

Fördelarna med att få rabattkuponger i Kkady är enorma eftersom det finns många alternativ du har att använda dem och på bästa sätt eftersom du kan göra dem i turistattraktioner för familjen, eller en drömsemester, såg jag explosioner för familjen spendera en massa.

Hur kan jag avboka min biljett?

Det första du bör göra är att kontakta kundtjänst där du får de riktlinjer att följa för din process, så att avbokningarna kan träda i kraft måste du tillhandahålla relevanta bevis beroende på situationen, eftersom det kan vara säkert i mitt fall av kul . Befintliga gratis avbokningar som kräver upp till 4 dagar i förväg.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För tillfället kan nya kunder bara få de rabatter och kampanjer som den erbjuder på sin sida, såväl som från sin app eller genom att prenumerera på dess Nyhetsbrev. KKday-kupongen för nya kunder är 5 % rabatt för nästa bokning av en sightseeingtur.

KKday Sweden på sociala medier

Genom att ladda ner din applikation i din App kan du få 5 % rabatt på exklusiva erbjudanden med koden APP5OFF

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av KKday för köpare i Sverige

KKday har olika möjligheter att rabatt erbjuder för närvarande maximalt 10% men dessa alternativ kan endast avnjutas med vissa betalningsmetoder och endast för destinationer i Singapore, Malaysia och Filippinerna.

KKday Sweden kupong för recept på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få informationsbulletiner, såväl som användbara resetips, samt deras senaste kampanjer och exklusiva rabatter. 5% välkomstkod för nya kunder!

Resebyråer liknande KKday

I KKday erbjuder olika tjänster för att njuta av dina resor på bästa möjliga sätt, men det är ingen du förväntade dig eller om du helt enkelt föredrar att söka efter liknande alternativ kan du besöka sidorna HOTELS.com, KIWI.com, BOOKING.com, KLOOKING.com , KLOOKING.com, KLOOKING.com, EXPEDIA.COM
                                                          
 

KKday Sweden Kuponger för BLACK FRIDAY

Till Black Friday-eventet kommer KKday göra bästa erbjudanden för promotional för våra kunder: upp till 12% rabatt med hjälp av kampanjkoder och betydande rabatter på alla reseturer.

Kupong för KKday Sweden den 11.11

11.11 är ett stort rabattevenemang i Asien. Han kunde inte undvika resebyrån KKday som idag den 11 november kommer med 10% rabattkupong.

KKday Sweden kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday fortsätter med erbjudanden från föregående fredag: 12% kupong för kunder vissa banker och betydande rabatter på tusentals reseresor.
 
 

KKday Sweden Kuponger till jul

För jul, boka med KKday för att få billigare priser på resor. Rabatter på 5%, 6% eller 10% med hjälp av en KKday Christmas kampanjkod!

Mobil KKday-applikation för iPhone och Android

KKday får ett nytt användarprogram för att få en mobilapp för iPhone från App Store och för Android från Google Play.

Vilka populära resmål säljs i KKdays webbutik?

I KKday kan du få ett stort utbud av populära destinationer där du kan besöka många länder runt om i världen, bland vilka vi kan nämna som eftertraktade är Singapore, Seoul, Taipei, Filippinerna, samt stora underverk i EU Cirques of the USA Soleil i Las Vegas, en upplevelse av Alaska, det finns många alternativ som du kan ha bara genom att besöka plattformen.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på KKday?

I KKday, när du har valt paketet du vill köpa måste du gå till kundvagnen för att göra betalningen, innan detta hittar du en ruta där du måste lägga till koden för din kupong.

Kan jag betala på KKday med PayPal?

Bland betalningsmetoderna som du kan använda i Kkady är den som görs via PayPal inte tillåten, eftersom för närvarande endast tar emot betalningar via kreditkort, Apple Pay, Google Play, Line Pay, Alipay, AlipayHK, GrabPay, MoMo, Wallet, det bör nämna att för Apple Pay- och Google Pay-betalningar för utländska transaktioner kommer en transaktionsavgift i utländsk valuta att debiteras.

Erbjuder KKday gratis bokningar?

På KKday kan du göra alla dina bokningar automatiskt gratis snabbt och enkelt, du behöver bara komma åt deras plattform och välja det paket som passar dig bäst.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på KKday Sweden

KKday erbjuder dagliga kampanjer för dina kunder. Exklusiva kampanjkoder erbjuds kunder i vissa banker för att betala online med kortet, såsom OCBC, MayBank, DBS och CityBank. In fortsättning på musen är listad över några av de för närvarande tillgängliga KKday-kampanjkoderna.

 • 6% rabattkod för City Bank användare
 • Ytterligare kampanjkod på 10% för MayBanks kunder
 • 5% kupong för betalning med OCBC-kort
 • 10% kupong KKday för nya kunder
 • Tilläggskampanj på 6% KKday för existerande kunder
 • 5% rabatt för alla reseupplevelser

Andra liknande butiker