Expedia Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTa usd25 kampanjkod paket på EXPEDIA.com Beställ över USD50030 november
BefordranSpara upp till 30% kampanj på EXPEDIA.com hotell + Flyg10 december
KupongEXPEDIA.com extra 15% kupongkod01 augusti
KupongKampanjkod för EXPEDIA.com: USD30 24 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad EXPEDIA säljer Sverige

EXPEDIA strävar efter att förse sina kunder med stimulerande resor till alla delar av världen, förutom att ge en bättre service när de planerar en resa från att anpassa tidszoner, språk, deras hemisfärer och mycket viktigare deras kultur, bygga resplanerna för att kunna att erbjuda kvalitet och service på ett positivt sätt bland resenärer och deras förbindelser. Det är därför EXPEDIA idag listas som en av de största plattformarna i världen, tack vare sin avancerade teknologi, dess innovation dag för dag för att erbjuda bättre tjänster, vilket är anledningen till att främja fler resenärer ger möjlighet att öka horisonten för våra kunder

Bland de kända märkena som du kan få på EXPEDIA när du går ombord på nationella och internationella flyg är några som LATAM, Delta, American Airlines, Copa, United, Iberia, Avianca, bland andra.

Bland produkterna som EXPEDIA säljer hittar du tjänster som Flyg så att det är kopplat mellan städer och/eller länder, bilar som erbjuder uthyrning i den stad du behöver, paket, saker att göra som ger dig råd för vad du vill göra på dina resor som festivaler, sporter eller konserter, och även kryssningstjänsten, alla dessa låter dig upptäcka, lära känna och njuta av nya upplevelser och nya platser att besöka.
 

 Hur gör jag en bokning på EXPEDIA?

På EXPEDIA efter bekräftelsen av din betalning kommer du att få ett e-postmeddelande där du får resplanen med all data och information som behövs för din incheckning.

 Vilka rabatter erbjuder EXPEDIA Sverige?

För tillfället erbjuder EXPEDIA en rabatt för sina kunder på 55 % rabatt tillgänglig för att ta flyg från och kunna utforska de bästa turerna i världen.

EXPEDIA Sverige betalningsmetoder

Bland de betalningsmetoder som EXPEDIA erbjuder sina användare är en av dem genom betal- eller kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express eller genom Click to Pay, såväl som via PayPals digitala plånbok.
  

Hur lång tid tar det för en bokning gjord på EXPEDIA att komma fram?

På EXPEDIA efter bekräftelsen av din betalning kommer du att få ett e-postmeddelande där du får resplanen med all data och information som behövs för din incheckning.

Kuponger tillgängliga för närvarande på EXPEDIA Sverige

Vissa EXPEDIA kampanjerbjudanden och rabattkuponger är för närvarande tillgängliga:

EXPEDIA-kupong med 10 % rabatt för att boka hotell
EXPEDIA medlemskampanjkod: 10 % rabatt på hotell, bilbokningar och semesterpaket
20% rabatt vid förbokning
Upp till 48 % rabatt på lyxhotell
EXPEDIA kupong 5% rabatt vid bokning av bil
Ytterligare 8% med en EXPEDIA rabattkod

EXPEDIA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på EXPEDIA kan du göra det från deras onlinesida, fylla i ett formulär där du måste inkludera en rad data där du kommer att få svar senare.

Fördelar med att använda en EXPEDIA-kupong i Sverige

Att skaffa kuponger på EXPEDIA har sina fördelar eftersom du kan dra fördel av att göra dina bokningar för dessa drömsemester genom att använda dina kuponger, ha mervärdet av att betala mindre än du förväntade dig och det bästa är att du kommer att njuta av det bättre än du föreställer dig.

Kan jag avboka eller ändra min EXPEDIA-reservation?

För att avboka en reservation på EXPEDIA kan du göra det online från ditt Itinerary-konto, där du måste söka efter din bokning, välja länken som den erbjuder för att ändra och/eller avboka, för detta måste du följa instruktionerna som den visar, det finns vissa reservationer i att deras avbokningar är gratis, andra som återspeglar extra avgifter för ändring och/eller avbokning, ett annat alternativ de erbjuder är att kontakta kundtjänst.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan för närvarande njuta av de erbjudanden och rabatter som EXPEDIA har tillgängliga, eftersom det för närvarande inte har kuponger.

EXPEDIA Sverige i sociala nätverk

Här erbjuder vi dig en lista över de mest populära sociala nätverken där du kan hitta information om EXPEDIA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximal rabatt som erbjuds av EXPEDIA för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt kan du för närvarande få 50 % rabatt bland dess tjänster.

EXPEDIA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig hos EXPEDIA kommer du att kunna få meddelanden om deras tillgängliga erbjudanden och kampanjer, såväl som deras reseidéer där du kan upptäcka, utforska och framför allt spara.

Onlinebokningsportaler som liknar EXPEDIA

Det finns liknande sidor där du kan göra vissa jämförelser av deras priser och/eller kampanjer, dessa sidor som du kan besöka är några som Kkday.com, Booking.com, Hotels.com, Priceline.com
                                                          

EXPEDIA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För EXPEDIA kan du få Black Friday-rabatter den fjärde fredagen i november månad och för denna dag levereras fantastiska rabatter så att dina kunder kan köpa sina biljetter, dessa rabatter kan erhållas med upp till 75%.

 Kupong för EXPEDIA Sverige för 11.11

Denna dag är väldigt speciell för EXPEDIA, eftersom de under singeldagen erbjuder mycket bra kampanjer i sina tjänster så att deras kunder gör sina inköp tack vare dessa kampanjer och deras tillgängliga rabatter på upp till 55%.

EXPEDIA Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

På EXPEDIA kan du njuta av Cyber ​​​​Monday-rabatterna på måndagen efter Black Friday-firandet och under detta datum hittar du enorma och fantastiska rabatter som du kan njuta av när du gör dina inköp med deras underbara rabatter på upp till 70%.
 

EXPEDIA Sverige kuponger till jul

Du kan hitta julrabatter på EXPEDIA i december månad, månaden då du kan få från reor och erbjudanden, utöver dess tillgängliga rabatter som kan vara upp till 45%.

EXPEDIA mobilapp för iPhone och Android

EXPEDIA erbjuder sina användare nedladdning av sin mobilapplikation för iPhone och Android från vilken du kan komma åt dina resplaner, ändra dina bokningar och till och med få reseuppdateringar.

 Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av EXPEDIA?

De mest populära destinationerna inom EXPEDIA är: Cancun, Cartagena, Panama, Montevideo, Tulum, Miami, Paris, London, Wien, Madrid, Barcelona, ​​​​Buenos Aires, Santiago de Chile, Puerto Rico, Dominikanska republiken, Costa Rica, San Andrés, Lima, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortaleza, Florianopolis, Lissabon, Rom, Milano, Berlin, Budapest och många fler.

 

 

Erbjuder EXPEDIA gratis bokningar?

I EXPEDIA är din försändelse gratis eftersom dess tjänster skickas via e-post till din e-post.

Kan jag betala på EXPEDIA med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som EXPEDIA erbjuder sina användare, en av dem är via PayPals digitala plånbok, du kan också göra det genom betal- eller kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express eller genom Click to Pay .

Var ska jag skriva rabattkupongen på EXPEDIA?

I EXPEDIA, när du väl har gjort bokningen av din tjänst, hittar du i den nedre högra delen ett uttalande där det står att om du vill använda en rabattkupong eller kampanjkod måste du klicka och senare kommer en ruta att reflekteras med bl.a. kupongnumret att använda, för att sedan fortsätta med betalningsprocessen eller bokningen av din tjänst.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
EXPEDIA Rabattkoder

Specialkuponger och erbjudanden på EXPEDIA Sverige

EXPEDIA kampanjerbjudanden och kuponger ändras med jämna mellanrum. Här, i de nedre raderna, har du en lista över de senaste kampanjkoderna som ger dig en extra rabatt på EXPEDIA-portalen för att dra nytta av det bästa priset på transport med tåg, buss, flyg eller färja:

EXPEDIA-kupong med 10 % rabatt för att boka hotell
EXPEDIA medlemskampanjkod: 10 % rabatt på hotell, bilbokningar och semesterpaket
20% rabatt vid förbokning
Upp till 48 % rabatt på lyxhotell
EXPEDIA kupong 5% rabatt vid bokning av bil
Ytterligare 8% med en EXPEDIA rabattkod

EXPEDIA kuponger

Andra liknande butiker