Klook Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongSpara 8% med denna KLOOK kampanjkod25 juli
KupongEndast för nya kunder! Spara 8% på din första bokning31 december
BefordranFrämjande på Klook.com: upp till 50% rabatt sista minuten hotellbokning25 september
KupongUsd25 kampanjkod hotell bokning över USD400 på Klook.com25 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KLOOK säljer Sverige

KLOOK grundades 2014 i Hong Kong, det är en onlinemarknadsplats som erbjuder onlineaktiviteter, såväl som turer, som tillfredsställer behoven hos dagens turister. KLOOK erbjuder ett enklare sätt att upptäcka aktiviteterna och attraktionerna för att njuta av din destination, så att det på detta sätt är spännande och inte störande, på så sätt förbinder det resenärer med de upplevelser de vill ha, det är mycket lätt att komma åt portalen eftersom du i detta kommer att få två flikar som är Destinationer och/eller Alla kategorier.

I Destinations erbjuder det dig det mest enastående bland vilka vi kan nämna USA som New York, Las Vegas, Orlando, samt Förenade Arabemiraten som Dubai, Abu Dhabi erbjuder, det finns också Storbritannien med London och Edinburgh. Ett annat alternativ är att klicka på Europa, Nordamerika, Östasien, Kina eller klicka på den andra fliken Alla kategorier, här erbjuder den gastronomi, sevärdheter samt spektakulära turer och utflykter eller aktiviteter och upplevelser, den har även transfer till flygplatser.

Denna underkategori har de bästa restaurangerna i Paris, Kina, Las Vegas, de mest underhållande utflykterna till Seoul, Tokyo eller de mest vågade upplevelserna i bland annat akvarier, linbanor och botaniska trädgårdar. KLOOK har information om sina sociala nätverk, denna plattform erbjuder en mängd olika virtuella paketresor såsom åsikter, beskrivningar eller relaterade aktiviteter.

Hur gör jag en bokning på KLOOK?

Du måste ange platsen dit du vill resa eller restaurangen du väljer att besöka när du väl har valt, ange antal personer som följer med dig och dag för avresa och retur, tryck på nästa så kommer du till betalningssidan, välj metod som passar dig bäst kommer överens så får du kvittot.

Vilka rabatter erbjuder KLOOK Sverige?

Kampanjer kan variera med upp till 60 % beroende på destination, samt erbjudanden på 25 %, idag finns det kuponger som kan erbjuda 5 USD rabatt.

Betalningsmetoder hos KLOOK Sverige

Några av de betalningsmetoder som används i KLOOK är: betal- och kreditkort VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS HKD, såväl som via ditt PayPal-konto samt genom bland annat Alipay.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på KLOOK att komma fram?

I KLOOK när du gör en bokning får du ett e-postmeddelande med listan över reserverade aktiviteter, samt ett e-postmeddelande med den separata vouchern, på samma sätt kan du också ladda ner den från dess hemsida genom att logga in på ditt konto i bokningen session sedan Klicka på kvittot på din bokning, eller från din App, aktiviteterna har olika bekräftelsetider.

Kuponger finns för närvarande på KLOOK Sverige

För närvarande kan du få kuponger genom att ladda ner din applikation från din app, samt bjuda in vänner att prenumerera och vara en del av denna underbara värld där det viktigaste är att utforska och upptäcka på bästa sätt med hjälp av rabatter.

KLOOK rabattkod ytterligare 5% vid bokning idag
Upp till $70 rabatt för vissa turistmål
Betala med ditt DBS POSB-kort och få ytterligare 10 $ rabatt
Använd mobilappen för att få en 5% rabattkod
Betala med VISA-kort och du har upp till 15% rabatt
5% kupong för bokningar för aktiviteter värda över $50

KLOOK Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att kommunicera via din onlinechatt, eller via e-post med hjälp av formuläret som finns på din sida, dessa tjänster kommer att vara tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Fördelar med att använda en KLOOK-kupong i Sverige

Genom att skaffa rabattkuponger på KLOOK finns det många fördelar du får eftersom du kan njuta av och utforska populära upplevelser och aktiviteter på de bästa destinationerna, såväl som festivaler bland andra, den största gåvan är att du kan njuta av allt detta till ett pris som du föreställde dig inte.

Kan jag avboka bokningen som gjorts på KLOOKs turistportal?

För att avboka en bokning i KLOOK måste du verifiera detaljerna i aktivitetspolicyerna, gratis avbokningar kan göras från ditt konto genom att fylla i den nödvändiga informationen. Ett annat alternativ är genom dess "Fråga KLOOK"-sektionen, där du kommer att få en "Avbryt min bokning"-flik.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder får kuponger på olika sätt eftersom du kan göra det genom att bjuda in dina vänner där du samlar poäng för att senare lösa in, samt dra nytta av att ladda ner deras applikation.

KLOOK Sverige på sociala medier

KLOOK erbjuder 1,1 € rabatt genom att ladda ner deras applikation med koden mobile10

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av KLOOK för köpare i Sverige

För närvarande erbjuder KLOOK maximalt 60 % rabatt, så att du kan njuta av dess aktiviteter, attraktioner och turer.

KLOOK Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera på KLOOK kan du få information om dess rekommendationer, såväl som förslag baserade på säsonger, utöver de specialerbjudanden och kampanjer, såväl som de reserabatter som den erbjuder.

Resebyråer som liknar KLOOK

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar KLOOK där du kan verifiera och granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationer och anslutningar, några av dessa sidor kan vara Kkday, Airbnb, Booking.
                                                          

KLOOK Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

En av de viktigaste rabatterna som erbjuds på KLOOK motsvarar Black Friday eftersom du under dessa dagar kan hitta oöverstigliga rabatter från dess sida som du kan hitta upp till 75 % rabatt tillgänglig.

Kupong för KLOOK Sverige för 11.11

11/11-rabatterna på KLOOK är lika viktiga som alla andra som den har, förutom de tillgängliga rabatterna, denna gång kan du njuta av dess 2x1-kampanjer så att du kan göra den resan du vill ha så mycket.

KLOOK Sverige-kuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på KLOOK är betydande tack vare de många olika rabatter som du kan njuta av genom att besöka deras sida där du kan hitta underbara rabatter som du kan hitta upp till 80%, såväl som erbjudanden tillgängliga för dig att njuta av och göra reserven.
 

KLOOK Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna för KLOOK kan hittas under december månad där du kan njuta av underbara rabatter tillgängliga så att du kan njuta av julhelgen som en familj, några av dessa rabatter kan hittas upp till 65 % tillgängliga.

KLOOK mobilapplikation för iPhone och Android

I KLOOK kan du njuta av nedladdningen för mobilapplikationen, som är tillgänglig för iPhone och Android som låter dig göra dina bokningar snabbt och säkert, utöver detta får du även en kampanjkod med 5% rabatt med koden BetteronApp .

Vilka populära turistmål kan bokas genom resebyrån KLOOK?

Några av de mest populära resmålen som kan bokas med onlineresebyrån KLOOK är: Taipei, Hong Kong, Singapore, Seoul, Paris, London, New York, Rio de Janeiro, Bangkok, Busan, Tokyo, Jeju, Kuala Lumpur , Amsterdam, Madrid, Lissabon, Dubai, Sydney, Da Nang och många fler.

 

 

Erbjuder KLOOK gratis bokningar?

I KLOOK är leveranser helt gratis eftersom dina biljetter kommer till din e-postinkorg.

Kan jag betala i KLOOK med PayPal?

I KLOOK kan du göra betalningen av dina inköp via PayPals digitala plattform, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Unión Pay, American Express, andra alternativ är via Apple Pay, GPay, Alipay och Afterpay.

Var ska jag skriva KLOOK-rabattkupongen?

För att skriva en rabattkod i KLOOK är det första du väljer den bokning du vill göra, efter detta måste du fylla i lite information och sedan generera betalningen av din bokning här hittar du en ruta där du ska inkludera kupongnumret du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Klook Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på KLOOK Sverige

Onlineresebyrån KLOOK har kampanjerbjudanden och regelbundna rabattkuponger. Nedan är en sammanfattning av de senaste KLOOK rabattkoderna Ytterligare 5% KLOOK rabattkod när du bokar idag

Upp till $70 rabatt för vissa turistmål
Betala med ditt DBS POSB-kort och få ytterligare 10 $ rabatt
Använd mobilappen för att få en 5% rabattkod
Betala med VISA-kort och du har upp till 15% rabatt
5% kupong för bokningar för aktiviteter värda över $ 50

Klook Kuponger

Andra liknande butiker