Klook Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong$10 KLOOK promo kod för KLOOK App-Användare30 januari
Kupong15% KLOOK promo koden om du är en ny kund09 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Klook Recension

Butiken har fördelen att aktiveras genom experter som finns i alla länder i världen, vilket hjälper dig att organisera den bästa semestern och en autentisk upplevelse på varje plats. Den absolut största fördelen är att applikationen är tillgänglig både på skrivbordet och i form av en mobilapplikation. På det sättet kan du komma åt dina biljetter utan att behöva skriva ut och vara försiktig så att du inte tappar eller glömmer dem. Dessutom kan incheckning göras direkt från mobilapplikationen, där du kan ange all information och till och med nödvändiga dokument för resan. En annan fördel är sökmotorn Klook, som gör att du kan ange några mycket användbara filter, inklusive: sevärdheter och shower, guidade turer, bästa restauranger, såväl som transport eller gratis Wi-Fi-platser.

Användbar information om Klook

Applikationen har erbjudanden för platser i Asien, Oceanien, Afrika Europa och Nordamerika, för några av de mest eftertraktade städerna och attraktionerna. Med tanke på att det här är en applikation som fungerar uteslutande online behöver du inte gå någonstans eller vänta på leverans av biljetter. Dessa kommer att finnas tillgängliga på ditt konto så snart betalningen har bekräftats. I händelse av avbokning på grund av flygoperatören eller hotellhotaren kommer du att erbjudas möjligheten att reservera andra alternativ eller att begära återbetalning av investeringen.
Liksom aktiviteten kan betalning av tjänster endast göras online, med garanti för att du kommer att dra nytta av säkra och effektiva betalningsmetoder. Du kan använda kredit- eller betalkort som utfärdats av Visa, MasterCard, PayPal, American Express eller Google Pay eller Apple Pay.

Info om hur du använder en Klook kupongkod

Alla Klook-kupongkoder som du kan dra nytta av kommer i form av en kod som består av bokstäver och siffror, som du kan få via e-post eller i form av ett meddelande på din mobila enhet. Allt du behöver göra är att kopiera den här Klook-kupongkoden och bifoga den till ett speciellt avsnitt, som kommer att presenteras i fönstret för val av betalningsmetod. Därefter, om kupongen är giltig, beräknas rabatten och du kommer att få det slutliga priset som visas, nödvändigt för att betala för din resa.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker