Airbnb Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong20% rabattkod på AirBNB.com28 november
KupongTa 30% kampanjkod på AirBNB.com03 oktober
BefordranAirBNB kampanjkod: 55 USD i resekredit30 april
BefordranNy AirBNB-Värdreferenskod: 55 USD i resekredit07 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad AIRBNB säljer Sverige

AIRBNB skapades i San Francisco 2008 av två designers när de kände ett behov av att erbjuda ett fysiskt utrymme i sitt hus som boende för tre vänner, som skulle på en konferens och hotellen var slutsålda, vilket det fick oss att tro att det fanns en bra idé, sedan dess har vi blivit en gemenskap med miljontals värdar runt om i världen.

AIRBNB är ett nytt sätt att resa, eftersom våra värdar erbjuder sina kunder unika och oupprepbara upplevelser, äntligen lever de upplevelserna i vart och ett av de hem där de tas emot, ger känslan av att tillhöra och vara hemma, med din älskade anhöriga och nära och kära fokuserade på en ständig förändring, och med en kreativ anda med mycket nyfikenhet och fantasi som presenterar lösningar. Erbjuder engagemang som skapar förtroende hos dem som besöker oss, vilket låter främlingar dela med sina värdar.

AIRBNB på grund av pandemin hade ett uppehåll inför utmaningar, avbokade bokningar och ge återbetalningar, men tack vare våra principer klarade vi testet under den starka krisen och letade efter nya möjligheter för människor. På grund av detta har AIRBNB hållit sig stabil över tiden.

Hur gör jag en bokning på AIRBNB?

I AIRBNB när du har gjort bokningen från onlinesidan kommer bekräftelsen med biljetten på din bokning att komma till din e-post, där du hittar all nödvändig information för din vistelse. Du kan också hitta det på ditt konto från sidan. Detta kommer att nå ditt konto och din e-post när betalningen har bekräftats.

Vilka rabatter erbjuder AIRBNB Sverige?

Rabatterna som AIRBNB erbjuder idag till sina kunder är upp till 40 % på utvalda boendeenheter och en ny kundkupong med en rabatt på $20 för den första boendereservationen.

Betalningsmetoder hos AIRBNB Sverige

I AIRBNB har du olika betalningsalternativ bland vilka vi kan nämna kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, andra alternativ är Apple Pay, Google Pay, PayPal, Elo, Hipercad, Alipay, WeChat Pay, PayU, PostePay , Sofort Uberweisung, iDeal, Discover. Dessa alternativ kan variera beroende på ditt ursprungsland.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på AIRBNB att komma fram?

I AIRBNB när du har gjort din bokning och betalat för den kan du automatiskt få en bekräftelse på det i din e-post eller på ditt konto.

Kuponger tillgängliga för närvarande på AIRBNB Sverige

Det finns för närvarande inga kuponger tillgängliga på AIRBNB

AIRBNB välkomstkupong med $15 rabatt
20 $ kampanjkod för nya kunder
20% rabatt vid bokning för en månad
AIRBNB-kupong med 30 % rabatt för långtidsboende
50 $ rabattkupong på AIRBNB
Få 40 $ rabatt när du hänvisar en vän till AIRBNB

AIRBNB Sverige Kundtjänst

För att kontakta en AIRBNB-värd måste du göra det från ditt konto på sidan, genom att skicka ett meddelande, eftersom du först får deras telefonnummer när du har bekräftat din bokning.

Fördelar med att använda en AIRBNB-kupong i Sverige

Genom att använda dina rabattkuponger på AIRBNB hittar du fördelar, det viktigaste är och vad vi kan nämna är att genom att göra betalningen av dina reservationer genom att använda dina rabattkuponger kan du spara pengar. En AIRBNB-kupong kan ge dig upp till 20 % rabatt på boende idag.

Kan jag avboka bokningen som gjorts på AIRBNBs turismportal?

För att avboka en reservation på AIRBNB finns det olika sätt att göra det, men det bör noteras att dessa policyer kan bero på värdarna som ansvarar för din bokning. Bland dem finns den flexibla, strikta, måttliga och superstränga reserven.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För nu, för svenska användare, erbjuder AIRBNB en rabattkupong på $20.

AIRBNB Sverige på sociala medier

AIRBNB har inte ett av de mest aktiva sociala nätverken, men du kan i några av dem följa de senaste presentationerna av underbara boendeenheter från hela världen och, varför inte, ibland kan du också få en kupong från AIRBNB. COM på sociala medier.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av AIRBNB för köpare i Sverige

De maximala erbjudandena som är tillgängliga nu är upp till 50 % rabatt för vissa turistmål och en välkomstkupong från AIRBNB med en rabatt på $20.

AIRBNB Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på AIRBNB kommer du att få informationsbulletiner om dina meddelanden från dina värdar och deras nyheter. Via e-post kan du få en AIRBNB-kupong med en rabatt på $20 på den första bokningen.

Resebyråer som liknar AIRBNB

Det finns vissa liknande sidor där du kan få tjänster som liknar dem som erbjuds av AIRBNB där du kan jämföra priser. Dessa sidor är Booking, Hotels eller KKDAY.
                                                         

AIRBNB Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

På dagen som kallas Black Friday erbjuder många boendeägare rabatter och kampanjkoder för boendet. Dessa rabatter når upp till 60 % av det ursprungliga priset för vissa tider på året, och du kan också använda Black Friday AIRBNB-kupongen, som ger en rabatt på $20 på den första bokningen.

Kupong för AIRBNB Sverige för 11.11

Även om den 11 november inte är en viktig dag för rabatter här på AIRBNB, kan du idag hitta boende upp till 20 % billigare för nästa period på året.

Kampanjkuponger från AIRBNB Sverige för Cyber ​​​​Monday

På Cyber ​​​​Mondays rabatterade dag erbjuder vissa boendeägare en rabatt på upp till 50 % rabatt på startpriset, för att få så många turistspäckade dagar som möjligt för nästa period. Så sök gärna efter ditt föredragna boende denna viktiga dag för rabatter.
 

AIRBNB Sverige Kuponger till jul

Boendepriserna inför julen kan vara mycket höga, men väljer du att boka i förväg kan du till och med hitta 50% rabatt för dessa underbara dagar då julen firas. Och väljer du att boka boende en annan tid på året på juldagen så hittar du definitivt superbra priser!

AIRBNB mobilapplikation för iPhone och Android

AIRBNB erbjuder sina kunder bekvämligheten att kunna begära sina bokningar via mobilapplikationen för iPhone från Apple Store och för Android via Google Play.

Vilka populära turistmål kan bokas via AIRBNB?

AIRBNB erbjuder sina användare populära destinationer över hela världen där du kan experimentera med frenesi, bland vilka vi kan nämna att du hittar London, Washington, Berlin, Chicago, Los Angeles, Madrid, Wien, Munchen, Bukarest, Paris, New York, Toronto, Lissabon , Bogota, Panama City, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Florianopolis, Buenos Aires, Montevideo, Singapore, Tokyo, Jeju, Seoul, Bangkok, Moskva, Prag, bland andra vackra städer.

 

 

Erbjuder AIRBNB gratis bokningar?

I AIRBNB kan du hitta några av deras vistelser där du kan få tjänster med fria priser, men i vissa av dem kan du behöva avboka avgifter för service och städning.

Kan jag betala på AIRBNB med PayPal?

I AIRBNB i sina betalningsmetoder kan du göra det via ditt PayPal-konto, för detta måste du ha utfört de nödvändiga stegen för din bokning där senare kommer betalningsfönstret upp där du måste välja den som passar dina behov.

Var ska jag skriva rabattkupongen i AIRBNB?

I AIRBNB, när du har valt din bokningssida på betalningssidan hittar du en ruta där du måste lägga din kupongkod, du måste klicka eller ansöka för att göra betalningen senare.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
AirBNB Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på AIRBNB Sverige

Några av de boendeerbjudanden och kuponger som är tillgängliga för AIRBNB-plattformen listas nedan:

AIRBNB välkomstkupong med $15 rabatt
20 $ kampanjkod för nya kunder
20% rabatt vid bokning för en månad
AIRBNB-kupong med 30 % rabatt för långtidsboende
50 $ rabattkupong på AIRBNB
Få 40 $ rabatt när du hänvisar en vän till AIRBNB

AirBNB Kuponger

Andra liknande butiker