TRIP Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong8% TRIP.com kupong för din första hotell bokning03 Maj
KupongSpara nu 5% med denna TRIP.com kupongkod04 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

TRIP.com recension

Den överlägset mest uppskattade aspekten för denna applikation är dess egen sökmotor, anpassad till domänens specifika och alla aspekter som klienterna följer. Således låter denna sökmotor ange den mest effektiva informationen om din resa. Från avreselandet och destinationen för flyg, till boendemetoder, tåg, biluthyrningstjänster, datum för incheckning och utcheckning, hotellklass och andra tjänster, skäl till resor (semester / affär) och antal och status för passagerare. Du har också friheten att skapa din egen perfekta semester eller så kan du välja mellan flera omfattande resepaket, som inkluderar flyg, boende, transfer och andra tjänster. Applikationen har ett ganska stort täckningsområde och samarbetar med över 1 200 000 hotell i mer än 200 länder och regioner och 5 000 städer.

Användbar information om TRIP

Hela boknings- och köpprocessen genomförs på digital nivå utan att behöva leverera eller skriva ut biljetter i fysiskt format. Allt du behöver göra är att ladda ner mobilapplikationen Trip.com, där alla icke-reseinformation kommer att finnas tillgängliga på ditt konto. Betalning sker också online, varför du behöver ett kredit- eller betalkort utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro eller American Express. Du kan också betala via PayPal-kontot. Att avbryta en beställning kan göras både från ditt kundkonto och genom att kontakta kundtjänsten, som är tillgänglig direkt. Dessutom har applikationen ett mycket effektivt och pålitligt system för recensioner, så att du enkelt kan få en uppfattning om de platser du kommer att besöka.

Info om hur du använder en TRIP kupongkod

När du har valt flyg- / boendemetod eller föredraget paket hittar du på utcheckningssidan, innan du väljer betalningsmetod, ett speciellt avsnitt som låter dig ange en kuponkod, efter att du har kopierat den från dess plats.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker