Trip.com Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTRIP.com kampanjkod för nya kunder: 8% rabatt10 augusti
BefordranTRIP.com promo: usd10 rabattorder i app över USD10026 november
BefordranSpara upp till 50% kampanj utvalda hotell bo på TRIP.com01 december
KupongKampanjkod på TRIP.com: eur50 Rabatt valda flyg23 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

TRIP.com Promotional Code

 

 1. Vad TRIP säljer Sverige
 2. Hur gör du en bokning på TRIP?
 3. Vilka rabatter erbjuder TRIP Sverige?
 4. Betalningsmetoder hos TRIP Sverige
 5. Hur lång tid tar det för bokningen gjord på TRIP att komma fram?
 6. Kuponger finns för närvarande på TRIP Sverige
 7. TRIP Sverige Kundtjänst
 8. Fördelar med att använda en TRIP-kupong i Sverige
 9. Kan jag avboka eller ändra min TRIP-reservation?
 10. Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige
 11. TRIP Sverige på sociala medier
 12. Maximal rabatt som erbjuds av TRIP för köpare i Sverige
 13. TRIP Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev
 14. Resebyråer som liknar TRIP
 15. TRIP Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY
 16. Kupong för TRIP Sverige för 11.11
 17. TRIP Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday
 18. TRIP Sverige kuponger till jul
 19. TRIP mobilapplikation för iPhone och Android
 20. Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av TRIP?
 21. Spartips hos TRIP Sverige
 22. Kampanjer och specialkuponger på TRIP Sverige

1. >> Vad TRIP säljer Sverige
TRIP är en av de största onlineresebyråerna i världen, de hjälper dig att planera den perfekta resan. Oavsett om du ska på semester, eller en affärsresa eller vill skapa ett företagsresekonto; TRIP gör det enkelt för dig att resa världen över med billiga flygresor, rabatterade hotell och tågbiljetter. Om du vill hitta bra erbjudanden är det de som är de, de har också en lättanvänd webbplats och applikation, tillsammans med 24-timmars kundservice, för att boka nästa resa, de har varningar om flygpriser, sök kalender för erbjudanden och förhandserbjudanden.
Några av de mest besökta destinationerna är: San Diego, Los Angeles, Santiago, Las Vegas, Peking, Påskön, Concepción, Orlando, Viña del Mar, New York, bland andra; Dessutom kan du hitta hotell i bland annat Shanghai, Peking, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Xiamen, Hong Kong, Tokyo, Seoul, Osaka, Kyoto.
 
2. >> Hur gör jag en bokning på TRIP?

För att göra en bokning eller köp måste du välja vad du vill göra, om du vill göra en bokning på ett hotell, köpa biljetter till flyg, tåg eller turer, eller om du vill hyra en bil, om du vill köpa biljetter till ett flyg du måste ange, Om du bara vill ha enkelbiljetten eller även returbiljetten, då måste du ange antalet personer som reser, välj vilken typ av klass de vill resa, om det är ekonomi, premiumekonomi, business , business först eller första klass; då måste du ange ursprungsland eller -stad och destination, följt av det datum då du vill resa och återvända till din ursprungsort.

3. >> Vilka rabatter erbjuder TRIP Sverige?

Med TRIP kan du boka flyg, hotell, tåg och hyrbilar var som helst i världen på bara några sekunder. Och du kan få flyguppdateringar i realtid, reseinformation, exklusiva erbjudanden och 30 % fler resevalutor endast i TRIP-applikationen; Dessutom har de ett avsnitt med erbjudanden på den övre sidan av sidan, där du kan hitta de bästa erbjudandena idag, kampanjkoder bland annat.

4. >> Betalningsmetoder hos TRIP Sverige
TRIP tar bort stressen från resor genom att tillhandahålla enkla betalningsalternativ, inklusive kredit- och betalkort, och UnionPay.

PayPal
UnionPay
Visum
MasterCard
Dinerss Club
Upptäck
American Express
GPay
Apple betalar
  
5. >> Hur lång tid tar det för bokningen gjord på TRIP att komma fram?

När du gör en bokning i TRIP och bekräftar din betalning kommer du att få ett e-postmeddelande med bekräftelse, detaljer och nummer för din bokning.

6. >> Kuponger tillgängliga för närvarande på TRIP Sverige
Just nu erbjuder TRIP några rabattkuponger och du kan njuta av deras tillgängliga erbjudanden och kampanjer.

Ladda ner mobilapplikationen och få upp till 30 % rabatt
10 % kampanjkod för flygbiljetter + gratis avbokning
TRIP-kupong med upp till 20 % rabatt
5 % rabattkod för hotell bokade med TRIP
Upp till 50 % rabatt och Tripcoins för registrerade medlemmar
TRIP kupong 5% rabatt
Ytterligare 5 % rabattkupong för turné- och biljettbokningar

7. >> TRIP Sverige Kundtjänst
TRIP erbjuder dig flera sätt att kontakta kundtjänst, ett av dem är via e-post via e-postmeddelanden för flight en-flight@TRIP för hotell sv-hotel@TRIP för en-tåg @ TRIP för bil hyra sv_car@TRIP och för support support@TRIP, även per telefon 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet på +18338960077 för USA och för global åtkomst +16463628606, förutom en onlinechatt.

8. >> Fördelar med att använda en TRIP-kupong i Sverige
Att skaffa rabattkuponger och använda dem i TRIP har många fördelar eftersom du kan köpa en mängd olika tjänster och du kan spara där det passar dig bäst, oavsett om det är på hotell, flyg, rundturer bland annat, planering av din perfekta semester eller en affärsresa och allt, på ett ställe och bäst av allt, du sparar mer än du hade tänkt dig.

9. >> Kan jag avboka eller ändra min TRIP-reservation?

För att avboka någon tjänst som TRIP erbjuder måste du kontakta kundtjänst, vid bokning av biljetter kan du hitta en länk i din bokningsbekräftelsemail där du får information om avbokningsprocessen. Vid avbokning av hotell måste du ta hänsyn till de beräknade deadlines som erbjuds vid tidpunkten för din bokning

10. >> Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige
Nya kunder kan bara njuta av de tjänster den erbjuder idag från sina tillgängliga erbjudanden och kampanjer utöver den tillgängliga 5 % rabatten.

11. >> TRIP Sverige på sociala medier

Genom att ladda ner från din App kan du få uppdateringar i realtid samt information om dina resor och exklusiva erbjudanden, samt rabatter. Nedan är en lista över de mest populära sociala nätverken där du kan hitta information om TRIP

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

12. >> Maximal rabatt som erbjuds av TRIP för köpare i Sverige
Från dess TRIP-sida erbjuder den 5 % rabatt på alla tjänster den erbjuder, men du kan få en maximal rabatt på upp till 50 %, men bara genom att gå med som medlem och du kan tjäna Tripcoins medan du bokar.

13. >> TRIP Sverige kupong för nyhetsbrevsprenumeration

Genom att prenumerera på TRIP kan du få alla de senaste erbjudandena i din e-post, samt deras tjänstuppdateringar. TRIP-välkomstkupongen kan ge dig upp till 20 % rabatt på ett komplett flyg + boendepaket.

14. >> Resebyråer liknande TRIP

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar TRIP där du kan verifiera och granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationer och anslutningar, några av dessa sidor kan vara Booking, Klook, Airbnb.
                                                          
15. >> TRIP Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

TRIP erbjuder Black Friday-rabatter på upp till 75 % tillgängliga i en mängd av dess tillgängliga destinationer, vilket gör att du kan njuta av att göra bokningar för den efterlängtade resan.

16. >> Kupong till TRIP Sverige för 11.11

Rabatterna på Singles Day eller 11.11 har uppstått i asiatiska länder som firas i november månad den 11:e, denna reahelg har gradvis blivit populär i andra länder och kontinenter, vilket du inte kan förlora tack vare deras utmärkta kampanjer och rabatter tillgängligt. I år består TRIPs 11.11-erbjudande av rabatter på upp till 60 % på vissa resepaket.

17. >> TRIP Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För TRIP är Cyber ​​​​Monday försäljningssemestern en mycket viktig säljsemester eftersom den erbjuder rabatter på upp till 85 % tillgängliga på några av dess destinationer, attraktioner eller tillgängliga resor, vilket gör att du kan dra nytta av att göra bokningar på himmelska resmål.
 
18 >> TRIP Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna på TRIP firas under december månad, för denna säsong kan du få mycket bra rabatter på Trip som du kan dra nytta av för semesterresan.

19 >> TRIP mobilapplikation för iPhone och Android

TRIP har tillgänglig mobilapplikationen för nedladdning för Android och iPhone, från vilken du kan göra bokningar från var som helst i världen du är.

20 >> Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av TRIP?

Inom onlinebokningsportalen TRIP kan du boka på nästan alla turistmål i världen. Här är några av de mest populära: Manila, Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Shanghai, Dubai, Taipei, Seoul, Singapore, Phuket, Tokyo, Guangzhou, Sanya, Istanbul, Chiang Mai, Beijing, Mumbai, Shenzhen, Jakarta, Osaka , Bali, Macau, Hyderabad, Cebu, Langkawi, Katmandu, Phnom Penh, Ho Chi Minh City, New Taipei City, Jeju, Hangzhou, Krabi, Hanoi, Davao, Pattaya, Man.

 

 

Erbjuder TRIP gratis bokningar?

I TRIP betraktas biljetterna för gjorda bokningar som gratis, eftersom de skickas direkt till din e-post.

Kan jag betala i TRIP med PayPal?

I TRIP kan du göra betalningen av dina bokningar genom PayPals elektroniska plånbok på ett säkert och tillförlitligt sätt. Andra accepterade metoder är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, Dinerss Club, Discover, American Express eller via GPay och Apple Pay.

Var ska jag skriva TRIP-rabattkupongen?

För att skriva en rabattkupong i TRIP är det väldigt enkelt, det första du måste göra är att göra bokningen av biljetten efter detta kommer sidan omdirigera dig till betalningsprocessen här hittar du en ruta längst ner på sidan där du måste inkludera kodnumret som ska användas.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
TRIP Rabattkoder

222 >> Kampanjer och specialkuponger på TRIP Sverige
Varje dag erbjuder TRIP de bästa priserna för sina kunder. För att hålla dig uppdaterad med de senaste TRIP-kupongerna och rabatterbjudandena nedan har vi en lista med dem:

Upp till 40 % rabatt på helgdagar köpta via TRIP
30 % rabatt på IMG Worlds of Adventure
Registrera dig nu och få upp till 2000 bonusmil
15 % rabatt med denna kampanjkod TRIP
TRIP 30% rabattkod för utvalda flyg
Spara upp till 40 % på flyg + hotellpaket

TRIP Kuponger

Andra liknande butiker