Barcelo Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFör Barcelo Hotels & Resorts: spara 10% med denna rabattkod30 augusti
KupongNjut av 10% rabattkod för Barcelo.com01 oktober
KupongKupongkod för Barcelo.com: extra 5% rabatt28 september
BefordranUpp till 40% rabatt på Barcelo.com spring break12 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad BARCELO säljer Sverige

BARCELO är en del av Barceló-gruppen, som grundades i Spanien, närmare bestämt på ön Mallorca, av Simón Barceló 1931, som har en hotellkedja med närvaro i 22 länder med totalt 250 hotell runt om i världen. destinationer som Spanien, Grekland, Egypten, Portugal, Kuba, Sverige, Aruba, Dominikanska republiken, Förenade Arabemiraten, Marocko är bara några av destinationerna att njuta av.
förutom en resebyrå känd som Avioris som finns på 4 kontinenter och Barceló Foundation vars huvudsakliga syfte är att hjälpa till med utbildning, hälsa, kultur och ekonomisk utvecklingsprojekt.

BARCELO eller Barceló Hotel Group är en 4- och 5-stjärnig hotellkedja, med strukturer av lyxhotell som ligger på 35:e plats internationellt och i Spanien är det den 3:e största kedjan i landet.

BARCELO har olika varumärken i sin hotellkedja kända som Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barcelo Hotel & Resorts, Occidental Hotels & Resorts och Allegro Hotels, som ger sina gäster kvalitetsservice med moderna och urbana faciliteter som erbjuder lyx, komfort , kvalitet och god service som främjar trevliga upplevelser för dem som använder sig av dess utrymmen.

BARCELO säljer sina gäster kvalitet i alla sina bokningar, med bekväma och trevliga rum som låter kunderna vila i tid, resor som kan vara för affärer, nöje eller familj, där du också kan hitta underbar gastronomi i dess restauranger, förutom dess barer, dess evenemangsrum, oavsett om det är för företag eller familj, gymrum, simbassänger och att kunna träna dykning, samt tillbringa en trevlig tid på kasinon.

Hur gör jag en bokning på BARCELO?

BARCELO-reservationer tillhandahålls kunder elektroniskt, det vill säga dessa levereras via ett e-postmeddelande där du hittar all information som motsvarar bokningsbekräftelsen.

Vilka rabatter erbjuder BARCELO Sverige?

BARCELO har bland sina kategorier så kallade erbjudanden där sina kunder kan få en otrolig mångfald av turist- och paradisdestinationer med olika rabatter som tillämpas där de finner rabatter på 30%, 37% och upp till 40% tillgängliga.

Betalningsmetoder hos BARCELO Sverige

BARCELO erbjuder sina kunder en mängd olika betalningsmetoder som görs via de viktigaste kreditkorten som Visa, MasterCard, Discover, Diners Club och genom Maestro-betalkortet, eller om du föredrar via PayPals digitala plånbok.

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på BARCELO att komma fram?

I allmänhet, på BARCELO, tar bekräftelsen av din bokning de minuter det tar att bekräfta din bokning via e-post.

Kuponger finns för närvarande på BARCELO Sverige

Sommarerbjudande: 20 % rabattkupong på Barceló
Gå med i myBarcelo-klubben nu och få en kampanjkod för 20 % rabatt
10 % rabatt med den senaste Barcelo kampanjkoden
Aktuellt kampanjerbjudande: 40 % rabatt på hotell i Barceló + extra 10 % rabattkupong.
Barcelo-kupong på 10 % extra för familjehotell
10 % Barcelo kampanjkod för bokningar som görs idag

BARCELO Sverige kundtjänst

Om kunder vill kontakta kundtjänst på BARCELO kan de göra det genom att ringa det internationella numret 971928021, ett annat alternativ är från ett tillgängligt kontaktformulär eller via en onlinechatt.

Fördelar med att använda en BARCELO-kupong i Sverige

En av de mest gynnade fördelarna för BARCELO-kunder när de använder rabattkupongerna som de erbjuder är att deras kunder har fördelen av att kunna spara när de gör betalningen, vilket kan ge dem ytterligare en natt av välbefinnande och vila.

Kan jag avboka eller ändra min BARCELO-bokning?

För att avboka en BARCELO-reservation kommer detta att bero på hur den gjordes, det vill säga om den gjordes via kundtjänst måste du kontakta kundtjänst, om den gjordes via webbplatsen måste den avbokas via bokningshantering med din lokaliserare, om den reserverades direkt hos hotellet måste klienten kontakta hotellet för att hantera bokningen, å andra sidan, om den gjordes via en byrå måste klienten behandla avbokningen genom byrån.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För tillfället får nya BARCELO-kunder en exklusiv rabattkupong på 10 %, och de kan också njuta av alla tillgängliga rabatter och erbjudanden från deras erbjudandekategori.

BARCELO Sverige i sociala nätverk

I följande sociala nätverk kan du

Hitta de senaste kampanjerbjudandena och rabattkoderna från BARCELO:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av BARCELO för köpare i Sverige

På BARCELO kan dina kunder njuta av en mängd olika tillgängliga destinationer i deras kategori av erbjudanden med en maximal rabatt på 50 % där de kan välja den de gillar bäst.

BARCELO Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För kunder som prenumererar på BARCELO erbjuder det informationsbulletiner om tillgängliga erbjudanden och kampanjer. När du registrerar dig i myBarcelo-klubben får du en kampanjkod för 10% rabatt.

Onlinebokningsportaler som liknar BARCELO

BARCELO-kunder kan, om de föredrar det, besöka några butiker som liknar deras tjänster som erbjuds, såväl som deras faciliteter, några butiker som de kan besöka och jämföra sina destinationer, eller deras paket är Hilton.com, RadissonBlu . com, BeliveHotels.com, Marriott.com.

BARCELO Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

BARCELO erbjuder från sin sökmotor möjligheten för sina kunder att från sin plattform kunna hitta de bästa rabatterna som finns tillgängliga under Black Friday-rabatten där de kan få erbjudanden på upp till 70 % med paket inkluderade.

Kupong för BARCELO Sverige för 11.11

För singeldagen visar BARCELO en mångfald där kunden kan hitta utmärkta kampanjer från sök där de kan få exklusiva rabatter på upp till 45%.

BARCELO Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För Cyber ​​​​Monday erbjuder BARCELO ett brett utbud av paket med exklusiva erbjudanden och rabatter tillgängliga för evenemanget där du kan få en mängd olika destinationer och paket som kan ha rabatter på upp till 70% med ytterligare kupongrabatter från 5%.

BARCELO Sverige kuponger till jul

Julen firas i december månad och för dessa dagar förbereder BARCELO månadens bästa erbjudanden, samt exklusiva rabatter som kan vara upp till 45 % så att dess kunder kan göra sina bokningar.

BARCELO mobilapplikation för iPhone och Android

BARCELO erbjuder sina kunder möjligheten att göra sina bokningar via mobilapplikationen tillgänglig för iPhone och Android, vilket de kan göra från vilken tid och plats de är.

Vilka är de populära resmålen där BARCELO hotell ligger?

Spanien, Sverige, Förenade Arabemiraten, Tjeckien, Dominikanska republiken, Oman, Turkiet, Costa Rica, Marocko, Italien, Kuba, Tunisien, Portugal, Nicaragua, Sri Lanka, Tyskland, El Salvador, Egypten, Bulgarien, Guatemala, Ungern, Aruba , Grekland är några av BARCELO-destinationerna.

 

 

Erbjuder BARCELO gratis bokningar?

Leveranser av bekräftelse av bokningar gjorda hos BARCELO erbjuds utan kostnad då de skickas via e-post.

Kan jag betala i BARCELO med PayPal?

BARCELO samtycker till att kunna betala för sina bokningar via PayPals digitala plattform.

Var ska jag skriva rabattkupongen i BARCELO?

I BARCELO kan du skriva rabattkupongen när du väljer det rum du vill ha, till höger på sidan måste klienten klicka på "Lägg till rabattkod" så att en ruta visas och du kan skriva kupongnumret .

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Barcelo.com Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger hos BARCELO Sverige

Varje dag har BARCELO kampanjerbjudanden och rabattkoder till sina kunder. I följande rader presenterar vi det senaste.

Sommarerbjudande: 20 % rabattkupong på Barceló
Gå med i myBarcelo-klubben nu och få en kampanjkod för 20 % rabatt
10 % rabatt med den senaste Barcelo kampanjkoden
Aktuellt kampanjerbjudande: 40 % rabatt på hotell i Barceló + extra 10 % rabattkupong.
Barcelo-kupong på 10 % extra för familjehotell
10 % Barcelo kampanjkod för bokningar som görs idag

Barcelo.com kuponger

Andra liknande butiker