Booking Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSuper erbjudanden på booking.com09 Maj
Befordran20% rabatt på booking.com08 Mars
BefordranUpp till 20% rabatt med Början av 2020-Affär på BOOKING.com31 Mars
BefordranFå nu p till 50% rabatt för acomodation31 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Booking.com granskning

Booking.com är ett modernt tillvägagångssätt genom en effektiv plattform för resebyråer. Inte bara kan du skriva in alla viktiga uppgifter, som plats, boendemetod, flygningar krävs, flygplatstransporter eller biluthyrningssystem, men du behöver inte åka någonstans. Således har du friheten att välja detaljer om resan enligt dina preferenser, behov och budget, tillämpa ändringar när som helst med bara några klick. Dessutom har du fördelen att bli av med problem med att skriva ut biljetter och förlora eller glömma dem. Alla biljetter och data du behöver finns tillgängliga direkt i fickan, via mobilapplikationen Booking.com

Användbar information om Booking

Plattformen hjälper kunder att underlätta sin semesterplaneringsprocess och automatisera den samtidigt. Därför kommer de biljetter du köper att finnas tillgängliga på ditt kundkonto direkt efter betalningsbekräftelsen. Även genom detta konto kan du komma åt reservationerna när som helst för att göra ändringar eller för att checka in. Plattformen erbjuder ett antal specialerbjudanden för kunder som väljer att prenumerera på nyhetsbrevet. Ett avsnitt som du bör uppmärksamma på webbplatsen är utvärderingarna, genom vilka du kan ta reda på åsikter från kunder som åkte till samma platser som du har på listan.
Betalning för tjänsterna som köpts via plattformen kan göras med betalkort eller kreditkort som tillhör Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller via banköverföring.

Info om hur man använder en Booking kupongkod?

De kampanjkoder som finns på Booking.com-webbplatsen kommer automatiskt att matas in på ditt kundkonto. När du väljer en bokning eller ett vistelsepaket har du möjlighet att markera en ruta som automatiskt väljer den tillgängliga kupongkoden för det erbjudande du vill köpa.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker