BOOKING Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongBooking.com kampanjkod: betala med VISA-kort och spara 6% på din bokning31 december
KupongRegistrera dig nu på Booking.com för att få en kupong med 10% rabatt05 februari
BefordranBooking.com Gateway-erbjudanden: 20% extra rabatt15 Maj
BefordranSpara upp till 30% kupong på Booking.com försäljning objekt28 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Booking Sverige säljer

Booking.com skapades i Amsterdam 1996 och har som mål att göra resandet enklare, skapa unika upplevelser och erbjuda olika alternativ. Det finns på mer än 43 språk för att göra det lättare för var och en av sina användare att söka.
Booking.com är en plattform som erbjuder olika lättillgängliga bokningstjänster som presenterar dem efter kategori, bland vilka vi kan nämna: flygbokningar, boende, hyrbilar, taxitransfer till flygplatsen och det mest underhållande för familjen Eftersom det är turistattraktioner, alla enkla och snabba sökningar eftersom du bara behöver gå in på webben välj kategori, som skulle vara fallet med flygningarna, anger du uppgifterna om det är ett rundresedatum med samma antal passagerare sedan Klass motsvarar i dessa erbjudanden ekonomiklass, första klass, Bussiness erbjuder således automatiskt variationen av samma om det finns för det valda datumet och kostnaden, detta händer för kategorin boende som på samma sätt måste inkludera datum för inresa och avresa, hur många personer, hur många barn, hur många rum och så vidare i var och en av de kategorier som Booking.com erbjuder. För närvarande är kategorin turistattraktioner utan tillgänglig information på grund av det globala utbrottet.

Hur gör jag en hotellbokning på Booking?

Det är väldigt enkelt att boka ditt boende på Booking.com! Du måste först välja den plats du vill gå till, sedan antalet personer och sedan den period du behöver boende för. Sedan, när den väljs, kan den filtreras enligt andra preferenser: antal stjärnor, parkering ingår, budget, avstånd till vissa mål, etc.

Vilka rabatter erbjuder Booking Sverige?

Booking.com erbjuder säsongserbjudanden för kategorin sovande (boende) för närvarande har den så kallade erbjudanden / tillflyktsort med 15% besparing och gäller fram till slutet av månaden.

Betalningsmetoder på Booking Sverige

På Booking.com kan du göra dina betalningar med Visa Debit -kort, Maestro Debit, MasterCard Debit, American Express -kreditkort, Diners Club, MasterCard Credito, Visa Credito, Visa Electron samt via ditt vederbörligen verifierade PayPal -konto.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från Booking.com i Sverige?

I Bokning när du gör en bokning i någon av de tjänster du väljer bekräftas det omedelbart, följt av detta får du ett e -postmeddelande.

Kuponger för närvarande tillgängliga på Booking Sverige

På Booking.com kan du hitta rabattkuponger tillgängliga på deras onlineplattform, som du kan njuta av med bara ett klick.

 • 15% rabatt för Booking.com Genius -kunder
 • 10% rabattkupong på vissa hotell för Genius -kunder
 • Upp till 50% rabatt för vissa platser
 • 10% Booking.com kampanjkod för bokningar som görs fram till slutet av veckan
 • Du kommer att få 10% återbetalning som en kupong från Booking.com om du bokar på vissa hotell
 • Sänk priser om du använder Booking.com -mobilappen

Booking Sveriges kundtjänst

Booking.com erbjuder flera tjänster, och det är bäst att logga in för att kontakta kundtjänst eftersom du genom din session kan konsultera och be om den hjälp du behöver, till exempel genom att titta på eller konsultera din bokning, ditt bekräftelsesnummer. Du kan också göra det via Booking.com Assistant genom att ladda ner appen eller via Facebook Messenger.

Fördelar med att använda en Booking -kupong i Sverige

En av de mest värdefulla fördelarna när du använder kuponger är att du sparar pengar och därmed har möjlighet att veta fler destinationer än du föreställde dig.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Booking från Sverige?

För att avboka en bokning måste du göra det direkt från länken som du fick i ditt bekräftelsemail när bokningen gjordes. Genom att klicka på länken tar du dig till en annan sida där du fortsätter med att avboka.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan dra nytta av rabatterna och rabatterna på sina tjänster, bland annat flyg, boende. För din första bokning kan du dra nytta av de bästa boendepriserna, inklusive en kupong på 10% som ger dig kredit för framtida bokningar (denna Booking.com -kampanjkod gäller endast för vissa boenden och endast under vissa väderperioder).

Booking.com Sverige på sociala medier

Booking.com erbjuder sina sociala nätverk för att underlätta och marknadsföra de tjänster det tillhandahåller till sina leverantörer, samt information av intresse angående deras destinationer.

Maxrabatt som erbjuds av Booking. för köpare i Sverige

Booking.com erbjuder upp till högst 50% rabatt.

Booking Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

När du prenumererar på Booking.com kan du få nyhetsbrev med information av intresse angående de tjänster som erbjuds av denna plattform, samt se de bästa erbjudandena som finns, samt få hemliga erbjudanden och låga priser.

Webbplatser för bokning av boende som liknar Booking

Om du föredrar kan du besöka några sidor som liknar Booking.com där du kan jämföra priser och erbjudanden för att välja den förväntade resan, bland vilken du kan besöka detta hotels.com, kiwi.com, kkday.com

Booking Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY är ett evenemang i världsklass. I år har Booking.com förberett några trevliga överraskningar för sina användare: en rad erbjudanden för boende över hela världen samt ett urval av hotell där en rabattkod från Booking.com erbjuds med 10% rabatt (vilket erbjuds i form av en kupong som kan användas för en senare rabatt).

Kupong för Booking Sverige för 11.11

11.11 är ett rabattevenemang den 11 november som huvudsakligen används av onlinebutiker. Booking.com har inga kuponger för 11/11 men de har mycket bra kampanjerbjudanden, med upp till 50% rabatt på vissa boenden!

Booking Sveriges kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday fortsätter med rabatter i alla onlinebutiker, och Booking.com kommer med några superbra erbjudanden! Upp till 50% rabatt och extra, kupong från Booking.com med 10% rabatt för vissa hotell. Dessutom kan Genius -kunder njuta av animerade hotell med 15% rabatt!

Booking Sverige kuponger till jul

Julen är en tid på året då många människor reser. Därför erbjuder Booking.com också de lägsta priserna på boende och kampanjkuponger med 10% respektive 15% rabatt för Genius -kunder som alltid har de bästa priserna.

Booking mobilapplikation för iPhone och Android

Ja, Booking har en mobilapplikation som du kan ladda ner gratis, förutom att prenumerera kan du få ett e -postmeddelande där du kommer att få länken för nedladdningen, du kan också göra det med hjälp av ett textmeddelande. För Booking.com -mobilappanvändare finns det några specifika kampanjerbjudanden, lägre priser och Booking.com -kampanjkoder bara för dem!

Kända platser i världen där du kan boka boende via Booking.com

Booking.com motsvarar en online -plattform för resor där du kan hitta underbara destinationer för att njuta av trevliga resor, oavsett om det är för familjer eller affärsresor, några av dem kan vara Sverige, Sverige, Spanien, USA, vissa platser som Eiffeltornet, Time Square, Disney World bland andra.

 

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på Booking.com?

För att använda kampanjkoder i Booking.com måste dessa återspeglas när du har valt bokningen och hänvisar dig till betalningen av samma. I den vänstra delen av betalningsrutan kommer ett fönster att återspeglas där du måste inkludera din kampanj kod eller kupong.

Kan jag betala på Booking.com med PayPal?

Det är i allmänhet inte möjligt att betala på Booking.com med PayPal. Men för vissa hotell är detta möjligt. Filtrera boenden som accepterar PayPal för att bara visa dessa, om du vill göra betalningen med PayPal!

Erbjuder Booking.com gratis bokningar?

Booking.com helt kostnadsfria bokningar från sin onlineplattform, det bästa med detta är att du har möjlighet att avbokas när ditt boende görs.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Booking.com Sverige Rabattkod

Kampanjer och specialkuponger på Booking Sverige

Här är en lista över de senaste erbjudandena och kupongerna från Booking.com. Dessa kampanjkoder kan komma att ändras regelbundet, så vi rekommenderar att du besöker vår webbplats så ofta som möjligt för att få de bästa rabatterna.

 • 15% rabatt för Booking.com Genius -kunder
 • 10% rabattkupong på vissa hotell för Genius -kunder
 • Upp till 50% rabatt för vissa platser
 • 10% Booking.com kampanjkod för bokningar som görs fram till slutet av veckan
 • Du kommer att få 10% återbetalning som en kupong från Booking.com om du bokar på vissa hotell
 • Sänk priser om du använder Booking.com -mobilappen
Booking.com Sverige Kupongkod

Andra liknande butiker