Priceline.com Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong6% kampanjkod på Priceline.com biluthyrning order över USD25014 Maj
KupongNjut av 7% rabattkod hos Priceline.com Välj betala nu Hotell15 Maj
KupongPriceline.com USD50 kupongkod sitewide21 augusti
BefordranPriceline.com kampanj: upp till 40% rabatt välj Hotell+ flyg11 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad PRICELINE Sverige säljer

PRICELINE skapades av Jay Walker och har sitt ursprung i Connecticut 1997 med syftet att erbjuda en rad rimliga priser till sina kunder. Sedan starten har det väckt entusiasm på grund av kvaliteten på sina tjänster som tillhandahålls med rimliga priser, vilket gjorde att han kunde att gå upp till börsnoteringen.

PRICELINE har lyckats få fasta kunder på grund av sitt syfte med fokus som består i att hålla över tid, eftersom det alltid kommer att finnas kunder som väljer semester för att njuta av sina resor, eller de som företag gör dem till kunder. dig på PRICELINE för att spara på dina resor oavsett om det är hotell, flyg eller hyrbilar,

PRICELINE är listat som ett av de största företagen i sökandet efter resor, hotell och bilar, tack vare sin kvalitetsservice till sina kunder, vilket är anledningen till att det fortsätter att växa och utvecklas med briljanta idéer och en lång väg kvar att gå, etablera flera unika sätt för resenärer, eftersom dess mål är att alltid vara bland de bästa reseförhandlare i världen, för att uppfylla syftet att hjälpa alla.

PRICELINE säljer sina kunder tjänsten att kunna hitta ett flyg, en hotellvistelse, en hyrbil i staden, en kryssningsresa, som du kan hitta från en kalender för in- och utträde av dess nödvändiga tjänster, antalet personer, samt en låda med resmålet.
 

Hur gör jag en bokning på PRICELINE?

Leveransen av produkten i PRICELINE sker via ett e-postmeddelande som kommer att tas emot via din e-post, detta bevis kommer att tas emot när din betalning har bekräftats.

Vilka rabatter erbjuder PRICELINE Sverige?

PRICELINE har för närvarande endast 20 % rabatt tillgänglig för biluthyrningstjänsten, samt 60 % rabatt tillgänglig för dess övriga tjänster.

Betalningsmetoder på PRICELINE Sverige

I PRICELINE accepterar de olika accepterade betalningsmetoder, inklusive de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.  

 Hur lång tid tar det för bokningen gjord på PRICELINE att komma fram?

I PRICELINE kommer beviset på din bokning att komma till din e-post så snart din betalning har bekräftats.

 Kuponger finns för närvarande på PRICELINE Sverige

Vissa PRICELINE-kampanjerbjudanden och rabattkuponger är för närvarande tillgängliga:

PRICELINE Kupong Extra 5% rabatt
50 $ PRICELINE kampanjkod
Registrera VIP och få en PRICELINE-kupong med 10 % rabatt
Upp till 60 % rabatt på hotell med en PRICELINE-kampanjkod
PRICELINE Kupong 10% rabatt på nyhetsbrevprenumeration

PRICELINE Sverige kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på PRICELINE erbjuder det olika alternativ till sina kunder, bland dem är de genom ett telefonnummer 12032206946, eller om du föredrar från en onlinechatt från din sida eller också genom att skicka ett meddelande till 33296 .

 Fördelar med att använda en PRICELINE-kupong i Sverige

En av de viktigaste fördelarna som kunden kan ha när du använder en rabattkupong i PRICELINE är pengarna som kan sparas när du betalar för din tjänst.

 Kan jag avboka eller ändra min reservation på PRICELINE?

För att avbryta tjänsten köpt på PRICELINE måste du logga in på ditt konto och följa en rad steg, bland dem måste du välja tjänsten och avbryta resplanen, för detta måste du godkänna de policyer som presenteras, en gång du har avbokat får du ett mail med bekräftelse, ett annat alternativ är att kontakta kundtjänst på telefon 18007742354.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya PRICELINE-kunder kan njuta av deras för närvarande tillgängliga 10%-kupong.

PRICELINE Sverige i sociala nätverk

Här erbjuder vi dig en lista över de mest populära sociala nätverken där du kan hitta information om PRICELINE

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av PRICELINE för köpare i Sverige

PRICELINE har du kan få en rabattkampanj för tillfället som kan vara upp till 60 % tillgänglig.

PRICELINE Sverige-kupong för nyhetsbrevprenumeration

För nya prenumeranter har PRICELINE en gåva på 10 % när de prenumererar, de kan också ta del av deras informationsbulletiner om sina specialerbjudanden och nyheter.

Onlinebokningsportaler som liknar PRICELINE

Om du föredrar det kan du besöka ett brett utbud av liknande butiker som liknar PRICELINE där du kan granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationstjänster och tillgängliga anslutningar, några av dessa sidor kan vara Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

PRICELINE Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

I PRICELINE under Black Friday-rabatterna kan du få mycket bra rabatter, som kan nå 90%, med dessa rabatter kan du göra de reservationer som du gillar mest och därmed låta dig ta del av priserna och kunna spara så mycket som möjligt på deras tjänster kan du också få mycket bra säsongserbjudanden.

Kupong för PRICELINE Sverige för 11.11

För PRICELINE rabatterna 11.11 eller även känd som rabatter för singeldagen, under denna period kan du njuta av rabatter som kan vara upp till 65% rabatt, på samma sätt kan du också njuta av utmärkta kampanjer i dess tjänster.

PRICELINE Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

PRICELINE presenterar Cyber ​​​​Monday-rabatterna som genomförs på måndagen efter Black Friday-firandet, under denna cybersemester är de redo att göra inköp online, rabatter som du inte kan vägra eftersom dessa kan vara från 75% med rabatt kuponger från 15% som du kan använda tillsammans med dina direktrabatter.
 

PRICELINE Sverige Kuponger till jul

I december månad i PRICELINE hittar du julrabatter under denna månad kommer du att kunna njuta av ett stort utbud av erbjudanden och kampanjrabatter, förutom rabatter som kan vara upp till 55%.

PRICELINE mobilapplikation för iPhone och Android

PRICELINE har tillgänglig för sina kunder mobil nedladdning för iPhone och Android från vilken du kan göra dina bokningar och hitta tillgängliga erbjudanden för tillfället.

 Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av PRICELINE?

10 av de mest populära resmålen som rekommenderas av PRICELINE i år är: Las Vegas, Orlando, Miami, San Juano - Puerto Rico, Fort Lauderdale, Oahu, Hawaii, Cancun, Los Angeles, Atlanta och Tampa.

 

 

Erbjuder PRICELINE gratis bokningar?

I PRICELINE är leveranserna av dina bokningskuponger gratis eftersom de skickas via e-post till din e-post.

Kan jag betala i PRICELINE med PayPal?

Betalningar via PayPal accepteras för närvarande inte till PRICELINE.

Var ska jag skriva rabattkupongen i PRICELINE?

För att skriva en rabattkupong i PRICELINE är det första du måste göra att välja och reservera den tjänst du vill utföra, när du har slutfört denna process kommer du automatiskt att omdirigeras till sidan där du kommer att påbörja betalningsprocessen, här kommer du hitta en ruta där du måste ange det kupongnummer du vill ansöka om.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Priceline.com Rabattkoder

 Specialerbjudanden och kuponger på PRICELINE Sverige

Kampanjerbjudanden och kuponger på PRICELINE ändras med jämna mellanrum. Här, i de nedre raderna, har du en lista över de senaste kampanjkoderna som ger dig en extra rabatt på PRICELINE-portalen för att dra nytta av det bästa priset på transport med tåg, buss, flyg eller färja:

PRICELINE Kupong Extra 5% rabatt
50 $ PRICELINE kampanjkod
Registrera VIP och få en PRICELINE-kupong med 10 % rabatt
Upp till 60 % rabatt på hotell med en PRICELINE-kampanjkod
PRICELINE Kupong 10% rabatt på nyhetsbrevprenumeration

Priceline.com kuponger

Andra liknande butiker