Hotels.com Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongHotels.com rabattkod: få 12% rabatt när du bokar minst 3 nätter10 augusti
KupongHotels.com kampanjkod: 8% rabatt Visa användare21 december
BefordranNjut av 25% rabatt på Hotels.com black friday16 december
BefordranHotels.com kupong: 15% rabatt för belöningar medlemmar22 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad HOTELS säljer Sverige

HOTELS strävar efter att erbjuda bokningstjänster till sina kunder, inklusive boende för lägenhetshotell, stugor, villor, resorts, värdshus, lägenheter, pensionat, HOTELS finns på 41 språk och runt 200 länder runt om i världen. de bästa priserna, den här onlinesidan är en sida som tillhandahåller den bästa bokningstjänsten, som uppmuntrar sina användare som brinner för att njuta, känna, ha kul, resa, turnera och turnera i världens bästa städer, oavsett om det är för nöje eller turism. , semester eller familj, såväl som affärsresor, HOTELS presenterar för din komfort i många alternativ som finns för din resas välbefinnande och lugn. HOTELS är inspirerande i vägens nöjen och en av dem är att resa, njuta och berika själen på bästa och hälsosammaste sätt.
 

Hur gör jag en bokning på HOTELS?

För att göra en bokning i HOTELSs onlinebokningssystem, välj helt enkelt önskad destination och reseperiod. Sedan kan du filtrera hotellen som du vill och när du hittar det du letar efter kommer du att kunna slutföra beställningen men inte utan att först använda HOTELS rabattkupongen för att få det garanterade bästa priset.

Vilka rabatter erbjuder HOTELS Sverige?

För sina kunder i Sverige erbjuder HOTELS 10 % välkomstrabatt på den första bokningen och kampanjerbjudanden med upp till 72 % rabatt på tusentals hotell över hela världen. Dessutom erbjuder HOTELS det bästa garanterade priset för hotellboende.

Betalningsmetoder hos HOTELS Sverige

För att göra betalningen av dina bokningar på HOTELS kan du göra det på det sätt som passar dina behov, ett av dem är via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express eller via PayPals digitala plattform. .

Visum
MasterCard
American Express
PayPal
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på HOTELS att komma fram?

Bokningar gjorda i HOTELS kommer att anlända via ett e-postmeddelande till din e-post, detta e-postmeddelande kommer att tas emot när din betalning har bekräftats, ett annat sätt är att ta emot din biljett är från ditt konto registrerat i HOTELS.

Kuponger tillgängliga för närvarande på HOTELS Sverige

HOTELS har dagliga kampanjerbjudanden och rabattkuponger för dem som vill göra en hotellbokning genom dem. Följande är en lista över de mest populära HOTELS-kampanjerbjudandena under de senaste veckorna:

Upp till 40 % rabatt på hotell runt om i världen
Ytterligare 15 % rabattkupong
Kampanjkod på $ 10 rabatt på bokningar på mer än $ 100
Upp till 72 % rabatt på sista minuten-bokningar
10% rabattkod för studenter
HOTELS kampanjkod: 10 rabatt
Garanterat bästa pris för hotell

HOTELS Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på HOTELS måste du göra det genom att ringa numret 223937105.

Fördelar med att använda en HOTELS-kupong i Sverige

Genom att använda en HOTELS-kupong eller genom kampanjerbjudanden för detta bokningssystem för boende erhålls upp till en maximal rabatt på 77 %.

Kan jag avboka eller ändra min HOTELS-bokning?

För att göra en avbokning av en bokning på HOTELS har du en tid för detta på 48 timmar i förväg, för att genomföra denna process måste du logga in på ditt konto, du måste komma ihåg att vissa avbokningar kan leda till ytterligare kostnader.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya HOTELS-kunder kan njuta av en välkomstkupong som ger 10 % rabatt för nästa bokning. Denna HOTELS-kampanjkod för nya kunder kommer via e-post med prenumerationen på nyhetsbrevet.

HOTELS Sverige på sociala medier

Här erbjuder vi dig en lista över de mest populära sociala nätverken där du kan hitta information om HOTELS

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av HOTELS för köpare i Sverige

HOTELSs onlinebokningstjänst erbjuder en snabb rabatt på sista minuten-bokningar, SISTA MINUTER.

HOTELS Sverige kupong för

nyhetsbrevsprenumeration

Genom att registrera dig på HOTELS som ny prenumerant kommer du att få informationsbulletiner med omedelbara rabatter på upp till 10 %, eller till och med en natts present och många fler förmåner.

Onlinebokningsportaler som liknar HOTELS

När du besöker HOTELS, om du inte kan hitta det du letar efter, eller om det helt enkelt inte är till din belåtenhet, kan du besöka andra liknande sidor som erbjuder liknande alternativ eller där du kan göra prisjämförelser. Dessa sidor är flydubai, Kiwi, Kkday.
                                                          

HOTELS Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday firas med ett rikt erbjudande här på HOTELS. Du har valt ut hotell på de mest eftertraktade destinationerna i världen med en rabatt på upp till 72 % jämfört med det vanliga priset.

Kupong för HOTELS Sverige för 11.11

Från och med 11.11 fortsätter det nuvarande kampanjerbjudandet på HOTELS med rabatter på upp till 60 % på tusentals hotell runt om i världen.

Kampanjkuponger från HOTELS Sverige för Cyber ​​​​Monday

Om du precis kom på måndagen efter Black Friday har du CYBER MONDAY! Den här dagen har du rabatter på upp till 68 % på flera tusen hotell på de populäraste destinationerna i världen och en kupong från HOTELS med 10 % rabatt på vad som helst.
 

HOTELS Sverige Kuponger till jul

Oavsett om du vill ha en julbokning eller en reservation för nästa period, välj nu en kupong från HOTELS med 10 % rabatt eller välj från hotellerbjudandet med upp till 70 % rabatt.

HOTELS mobilapplikation för iPhone och Android

HOTELS erbjuder tre olika alternativ för att komma åt och ladda ner sin mobilapplikation för iPhone från App Store och för Android från Google Play, ett av dem skickar ett meddelande där du kommer att få en länk att ladda ner, ett annat alternativ är att ladda ner med QR kod eller helt enkelt via appen på din enhet.

Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av HOTELS?

På HOTELS kan du hitta huvudstäder där du kan få de bästa vistelserna mellan de största städerna är Acapulco Barcelona, ​​​​Boston Buenos Aires, Cancun, Dallas, Stockholm, Las Vegas, London, Madrid, Milano, Montevideo, München, New York, Paris, Prag, Rom, Sevilla, Sydney, Vancouver, Venedig och många fler som du kan få genom att besöka den digitala plattformen.

 

 

Erbjuder HOTELL gratis bokningar?

HOTELS erbjuder gratis inte bara för lägenheter, du kan också göra det på resorter, bostadsrätter, hotell, lägenhetshotell, allt detta på ett ställe på ett enkelt, snabbt och enkelt sätt.

Kan jag betala på HOTELL med PayPal?

På HOTELL kan betalningsalternativen variera beroende på ursprungsland, men för vissa av dessa länder accepteras betalning via PayPal, du behöver bara välja din idealiska sida, klicka på bokning och starta betalningsprocessen där du måste välja metod.

Var ska jag skriva rabattkupongen på HOTELL?

För att skriva en rabattkupong i HOTELL är det väldigt enkelt, det första du måste göra är att göra bokningen av biljetten efter detta kommer sidan omdirigera dig till betalningsprocessen här hittar du en ruta längst ner på sidan där du måste inkludera kodnumret som ska användas.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Hotels Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på HOTELS Sverige

HOTELS har ett motto som säger allt om dess erbjudande: garanterat bästa pris! Och för att övertyga dig, här är en lista över de senaste rabattkupongerna:

Upp till 40 % rabatt på hotell runt om i världen
Ytterligare 15 % rabattkupong
Kampanjkod på $ 10 rabatt på bokningar på mer än $ 100
Upp till 72 % rabatt på sista minuten-bokningar
10% rabattkod för studenter
HOTELS kampanjkod: 10 rabatt
Garanterat bästa pris för hotell

Hotels Kuponger

Andra liknande butiker