Kiwi Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKIWI.com kampanjkod: spara 19 USD på beställningar över 315 USD18 Maj
KupongKiwi.com kampanjkod: spara x20 om din bokning är x279 eller mer01 augusti
KupongKiwi.com Black Friday kupong: spara 10 USD30 november
BefordranTa 15% rabatt på Kiwi.com för Registrera dig prenumeration01 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KIWI säljer Sverige

KIWI är en sökmotor som grundades 2012 i Tjeckien och har filialer i 9 länder, här hjälper de dig att hitta en oförglömlig destination enligt din budget eftersom de har talang och passion. Idag kombinerar de flyg- och landtransporter samt fordonsuthyrning så att du kan vara smidigt på din destination, de erbjuder dig också en semester av illusion och fantasi, och erbjuder sina kunder sin plattform på 17 språk för att göra det enklare och snabbare söka efter dina behov och hjälpa sina passagerare med råd och planering i deras äventyr, som familjekul, aktiviteter, turism och kultur, nattliv, evenemang, strand och romantik.

Bland de mest populära destinationerna är London, Amsterdam, Madrid, Los Angeles, New York, Miami, Paris, Dubai, Milano, Tokyo, München, Orlando, Ibiza, Venedig, Cancun, Las Vegas och många andra som kommer att göra dina resor till njutning och nöje. Det är väldigt enkelt eftersom du bara behöver ange destinationen, klassen som du vill resa i som Economy, Business, Premium eller First Class, hur många följeslagare, och så det ger dig alla alternativ du bara behöver välja den som passar dig bäst, denna sökning gäller alla alternativ som KIWI erbjuder såsom hyrbil, rum och resor.

Hur KIWI skickar beställningar till Sverige

Det är väldigt enkelt att du bara behöver lägga till de begärda uppgifterna såsom datum för tur och retur, antalet personer mellan vuxna och barn, ursprungsland och destination, typ av klass som du vill resa i, följt av detta ger det dig alternativen väljer du det du gillar och bekräftar bokningen, då måste du fylla i en rad data samt den betalning du väljer, slutligen får du ett bekräftelsemail och du har redan din bokning klar.

Vilka rabatter erbjuder KIWI Sverige?

KIWI ger dig möjlighet att vara registrerad på sin plattform för att erbjuda dig via e -post möjligheten att få meddelanden om de bästa priserna och destinationerna, dessa nyhetsbrev kan vara dagligen, veckovis och / eller periodiskt, rabattbeloppet kan vara upp till 5 %.

Betalningsmetoder på KIWI Sverige

För att avboka bokningar har du flera betalningsalternativ som Visa betal- och kreditkort, MasterCard, American Express, Diners Club Internacional, JCB, Discover, Maestro Mir, även via PayPal-konto endast för USA, Sofort för Europa, AliPay och Union Pay i Kina.

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från KIWI i Sverige?

När du gör en bokning behöver du bara följa stegen som den anger genom att fylla i en serie data efter att du gjort betalningen, det kommer automatiskt till din e -post, ett e -postmeddelande med biljetten, från ditt konto kan du också hantera biljetten genom att ladda ner den när den har skapats.

Kuponger finns för närvarande på KIWI Sverige

För närvarande har den inga rabattkuponger från sin sida. Här är en lista över de mest använda KIWI-kupongerna och erbjudandena under de senaste veckorna.

 • Rabattkod på 20 € vid prenumeration på nyhetsbrevet
 • 15% rabattkupong för alla bokningar
 • $ 5 rabatt på din nästa biljettbokning
 • 10 % rabatt på bokning av hotell och lägenheter
 • Det bästa priset för internationella flyg med mellanlandning

KIWI Sverige Kundtjänst

Att kontakta kundtjänst på KIWI är ett av sätten du kan göra det genom att logga in på ditt konto, detta är ett sätt att identifiera dig själv och det hjälper dig att snabbt ansluta.

Fördelar med att använda en KIWI-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger har sina fördelar eftersom du kan resa mer och betala mindre, och på så sätt kombinera destinationer och njuta av att kunna planera dina resor bekvämt och enkelt, till de bästa priserna och på så sätt få besparingar.

Hur kan jag avboka min biljett?

I KIWI för att avboka en bokning måste du göra det minst 48 timmar innan din resas avgång, för detta måste du logga in på ditt konto, visa dina resor och klicka på "Återbetalningar och avbokningar" I det övre segmentet där du måste följa instruktionerna för följande steg för att slutföra processen.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan bara få de erbjudanden och kampanjer som detta har från sin sida.

KIWI Sverige på sociala medier

Kiwi erbjuder för närvarande endast information av intresse och relevant för sina tjänster på sina sociala nätverk.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maxrabatt som KIWI erbjuder för köpare i Sverige

För närvarande på KIWI kan du bara få en mängd olika erbjudanden och kampanjer för alla destinationer, såväl som för de mest populära.

KIWI Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på KIWI som ett nytt nyhetsbrev kommer du att få informationsbulletiner, samt exklusiva erbjudanden och kampanjer som den har.

Butiker som liknar KIWI

Det finns liknande sidor där du kan göra jämförelser vad gäller destinationer, rabatter eller priser, dessa sidor som du kan göra dessa jämförelser med är Kkday.com, Hotels.com eller Booking.com

KIWI Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY är närvarande varje år inom turismområdet. Genom KIWI -kuponger för BLACK FIDAY i år får du alltså upp till 20 USD rabatt på vissa flygningar eller upp till 50% rabatt på utvalda hotell.

Kupong för KIWI Sverige för 11.11

11.11 är inte en av de viktigaste dagarna med rabatter här på KIWI men du kan dra nytta av de klassiska kampanjerna som inkluderar en välkomstrabatt på 20 euro, en rabattkupong på 5 %, kampanjer med upp till 50 % rabatt på hotell och bästa pris. av flygbiljetter.

KIWI Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday kom till KIWI med ett bra erbjudande: den bästa flygsökmotorn, det bästa priset på flyg och superrabatter på hotell och lägenheter.

KIWI Sverige Kuponger till jul

På julen kan du ha fina erbjudanden! Både boende och flygbiljetter för flyg under vinterlovet, med mera! Öppna ett KIWI-erbjudande eller en kampanjkupong nu och njut av en fantastisk semester till ett bra pris!

Vilka populära resmål säljs i Kiwis webbutik?

KIWI bjuder in sina användare att upptäcka världen och bli informerade om sina resetjänster genom mobilapplikationen för iPhone från App Store och för Android via Google Play där du kan hitta priser, boardingkort och mycket mer bara genom att ladda ner det. från din app.

Kända märken säljs i butiken KIWI

Bland de mest trafikerade och populäraste resmålen som du hittar att resa på KIWI kan du hitta resmål för familjeaktiviteter, strand, äventyr, romantik och många fler alternativ som vi kan nämna är Los Angeles, London, Cancun, Paris, Bogotá, Rio de Janeiro, Punta Cana, Buenos Aires, Barcelona, ​​​​Berlin, Orlando, Tokyo, Santo Domingo.

 

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i KIWI.com-butiken?

Black Friday -rabatter för KIWI.com firade dagen efter firandet av Thanksgiving Day och kallas Black Friday under denna dag du kan få utmärkta rabatter där du kan planera en semester eller en familjeresa i förväg, en annan dag motsvarar rabatterna 11.11 (Singles' Day) för KIWI.com denna dag kommer från den asiatiska kontinenten och där du kan få bra priser och rabatter, en annan mycket framträdande dag är Cyber ​​​​Monday Discounts för KIWI.com känd som Monday cybernetic, under denna dag du kan hitta stora rabatter via sin digitala plattform som gör att du kan hantera dina resor med tiden antingen till bergen, stranden, äntligen finns det julrabatter för KIWI.com som namnet indikerar i jul som firas under december månad och där du under dessa dagar kan planera resor som du kan göra till familj och/eller vänner.

Var ska jag skriva rabattkupongen på KIWI.com?

När du har planerat ditt äventyr på KIWI.com antingen för en resa, en bil eller ett rum, och fortsätter att göra din betalning, får du "Använd kampanjkod", här måste du klicka och det kommer att visa en ruta där du måste placera den kampanjkod som ska användas.

Kan jag betala på KIWI.com med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras på KIWI.com ligger det inte inom dina betalningsmöjligheter att göra dem via PayPal, du kan endast avboka med kreditkort från Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Diners Club Internacional.

Erbjuder KIWI.com gratis bokningar?

På KIWI.com har du fördelen av att kunna göra bokningar på ett gratis, enkelt och enkelt sätt eftersom du har några alternativ där du kan avboka när du använder tjänsten.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på KIWI Sverige

KIWI har många kampanjer och rabatterade produkter varje dag, oavsett om det är spel eller mjukvara. Så några av de bästa kupongerna och kampanjerbjudandena är följande:

 • 20 € rabattkod vid prenumeration på nyhetsbrevet
 • 15% rabattkupong för alla bokningar
 • 5 $ rabatt på din nästa biljettbokning
 • 10% rabatt på bokning av hotell och lägenheter
 • Det bästa priset för internationella flyg med mellanlandning

Andra liknande butiker