KIWI Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKIWI.com Promo-Kod: 20 EUR rabatt vid order över 200 EUR16 juli
Befordran$5 rabatt på din första bokning01 februari
Kupong5 euro rabatt med denna KIWI kampanjkod05 juni
BefordranSpara $5 Om Din Första Bokning om du är en Ny Användare på KIWI.com10 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Kiwi Recension

Plattformen är anpassad och översatt för mer än 30 språk runt om i världen, och erbjuder en snabb och lättanvänd lösning för alla, genom vilken du kan undvika höga skatter från resebyråer, och du kan planera en resa direkt från komfort i ditt eget hem. För att dra nytta av enklare åtkomst till alla bokningar och biljetter har Kiwi också en mobilapplikation, tillgänglig för både iOS och Android. Sökmotorn möjliggör inmatning av de viktigaste uppgifterna, såsom avgångsort och destination, typ av rutt (tur och retur), flygklass, antal och status för passagerare, datum för resan, samt ytterligare tjänster, överföring eller resa, till exempel bussar. eller tåg. När du har angett uppgifterna visar applikationen all relevant sökinformation och de bästa erbjudandena från dussintals flygbolag. Om du stöter på något problem måste du veta att du gynnas av callcenter-hjälp på flera språk i 24/7-systemet.

Användbar information om Kiwi

Som en onlinetjänst blir du av med oroet för att köpa, skriva ut och validera några flygbiljetter i fysiskt format, eftersom du har allt till hands innan programmet, via ditt konto. Avbokning av en beställning kan inte göras via Kiwi, eftersom det bara är en mellanhand, och de faktiska bokningarna görs via flygbolaget. Ansökan erbjuder i allmänhet priserna relaterade till euron, men du kan välja önskad växelkurs från en lista med över 15 sådana alternativ. Betalning kan endast göras online, med ett kreditkort som tillhör Visa, MasterCard, Maestro, American Express, JCB eller via PayPal-konto.

Info om hur du använder en Kiwi kupongkod

Under boknings- och köpprocessen kommer du att möta ett anpassningssteg, som förutom att välja ytterligare tjänster tillåter införande av en kupongkod, som är giltig för engångsbruk och som valideras automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker