KLM Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKLM rabattkod för utvalda rutter: spara 10%30 september
KupongNjut av 30% rabattkod på hela webbplatsen hos KLM.com23 november
BefordranKLM.com kupong: 10% rabatt Blue Explorer medlem13 november
BefordranKLM promo code: rabatt på internationella flygningar med 50%01 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KLM säljer Sverige

KLM Royal Dutch Airlines, Det är en resebyrå, Sveriges huvudflygbolag, som arbetar i samarbete med Air France-KLM, etablerat på Schiphol flygplats, nära Amsterdam. Denna byrå grundades den 7 oktober 1919, ett av de äldsta operativa flygbolagen. Denna byrå har på sin webbplats allt sina användare behöver för att boka eller köpa flygbiljetter, för de mest turistiska platserna, bland annat du kan göra via plattformen är: hyra ett fordon, boka boende, informera dig om transporten av destinationen, de typer av säten som du kan välja för ditt flyg, så att det blir trevligare; De informerar dig också om de mest kompletta turnépaketen med oslagbara erbjudanden; KLM erbjuder dig att resa till sina mest besökta destinationer som: Amsterdam, Barcelona, ​​Berlin, Buenos Aires, Frankfurt / Main, Hamburg, London, Madrid, Paris bland andra.
För att kunna köpa din flygbiljett måste du ange flygavsnittet och du måste ange avgångsorten och destinationsorten dit du vill åka, följt av detta måste du ange avresedatum och returdatum i så fall du vill, och antalet personer som reser med dig eller om resan endast kommer att vara 1 person, följt av detta måste du ange passagerardata och för att avsluta det kommer du att leda till betalningssidan där du måste göra köpet, som du kan göra med alla VISA- eller MasterCard -kreditkort.

Guide för köp i butiken KLM Sweden

Att köpa en flygbiljett med KLM är väldigt enkelt. Första gången måste du välja det land eller den region du kommer från för att se priserna i lokal valuta. Ange sedan destinationen, antalet personer och hur lång tid du vill resa. En tabell visas med olika priser per dag. Välj de närmaste dagarna (när din resa är relativt flexibel) för att få det bästa priset. Och glöm inte att aktivera kampanjerbjudandena på den här sidan eller en rabattkupong från KLM.

Vilka rabatter erbjuder KLM Sverige?

KLM har flera obestridliga kampanjerbjudanden. Köp en flygbiljett i veckan så kan du spara upp till 50% av det pris som erbjuds av ett liknande flygbolag, eller välja ett semesterpaket för flyg + boende och du har en superrabatt.

Betalningsmetoder på KLM Sverige

KLM har olika betalningsmetoder från land till land. Därför rekommenderar vi att du väljer den optimala betalningsmetoden för ditt land. Det är värt att nämna att detta flygbolag också accepterar PayPal som betalningsmetod. Några av de betalningsmetoder som accepteras av KLM är:

 • VISA
 • MASTERCARD
 • PayPal
 • Elektronisk överföring
 • WeChat Pay
 • Alipay

Hur lång tid tar det att få min flygbiljett från KLM?

På KLM genereras dina biljettbokningar direkt online och de kommer automatiskt via ett e -postmeddelande till din e -post. Detta kan ta några minuter medan betalningen av din bokning bekräftas.

Kuponger för närvarande tillgängliga på KLM Sverige

Här är några av KLM -erbjudanden som var tillgängliga under de senaste veckorna och som fortfarande kan vara aktiva under vissa tider på året.

 • KLM 5% kupong för många destinationer
 • De bästa priserna för destinationer i Europa
 • 10% rabatt genom erbjudanden mottagna via e -post
 • Upp till 50% rabatt om du köper en biljett tur och retur
 • Lägsta pris för destinationer i Sydamerika

KLM Sweden Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på KLM kan du göra det genom att ringa 18006180104 eller om du föredrar från en WhatsApp på 31206490787, är ett annat alternativ via Facebook Messenger eller från din sida via ett kontaktformulär genom förfrågan från den tjänst du vill ha.

Fördelar med att använda en KLM -kupong i Sverige

Genom att använda dina kuponger på KLM kan du hitta flera fördelar, den mest populära och viktiga som vi kan nämna är att genom att göra dina bokningar och använda dina rabattkuponger kan du spara pengar när du betalar.

Hur kan jag returnera en beställd produkt från KLM från Sverige?

För att avboka en bokning på KLM måste du kontakta kundtjänstpersonalen direkt, om du har köpt biljetten via en resebyrå måste du kontakta resebyrån direkt.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

KLM erbjuder för närvarande inte rabattkuponger för sina nya kunder. Vi rekommenderar dock att du registrerar dig på KLM -webbplatsen innan du gör en reservation för att få anteckningar med senaste erbjudanden och kampanjkuponger när de är tillgängliga.

KLM Sverige på sociala medier

För närvarande har KLM inga rabattkuponger tillgängliga från sina sociala nätverk. Följ dock denna onlinebutik på följande sociala nätverk för att hitta de senaste nyheterna, erbjudanden och rabattkuponger.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maxrabatt som erbjuds av KLM för köpare i Sverige

I KLM hittar du inga maximala rabatter, men du kan njuta av deras erbjudanden och rabatter. I vilket fall som helst får du lägre priser om du köper en flygbiljett med KLM än om du köper den via ett annat flygbolag. Dessutom är inte bara de låga priserna en fördel, utan också de utmärkta tjänster som detta flygbolag erbjuder.

KLM Sverige kupong för nyhetsbrev prenumeration

Genom att prenumerera på KLM -nyhetsbrevet kan du få särskilda nyhetsbrev med relevant information om dess rabatter och specialerbjudanden. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kommer du därför att vara uppdaterad med följande kampanjer, de senaste KLM -rabattkupongerna, rabatter för FlyingBlue.com -medlemmar och vissa exklusiva kampanjer med reducerad giltighet.

Resebyråer liknande KLM

Det finns liknande sidor där du kan leta efter andra erbjudanden och rabatter om du inte fick det du letade efter i KLM eller om du föredrar att göra en jämförelse för att se att det passar dina behov bäst. Dessa sidor som du kan besöka är Airbnb.com, flydubai.com eller vueling. Com

KLM Sverige Kuponger för SVART FREDAG

Även om BLACK FRIDAY är en shoppingfest, har vissa flygbolag också gått med i denna trend och erbjuder kuponger och specialerbjudanden för detta evenemang. Så använd en kupong eller öppna ett erbjudande från KLM och få bra priser på internationella flygningar.

Kupong för KLM Sverige för 11.11

11.11 är en speciell händelse som äger rum den 11 november. I år erbjuder KLM flera erbjudanden och du får de bästa priserna för kontinentala och interkontinentala flygningar med detta världsledande flygbolag.

KLM Sverige säljkuponger för Cyber ​​Monday

BLACK FRIDAY -rabatter för internationella flyg och CYBER MANDAG fortsätter. Denna måndag har du flera destinationer till vilka priset på flygbiljetter sänks och dessutom kan du också dra nytta av rabatterna med en KLM -kupong

KLM Sverige Kuponger till jul

Eftersom alla vill resa under vintersemestern erbjuder KLM julrabatter på internationella flyg. Köp en flygbiljett tur och retur nu och få upp till 40% rabatt jämfört med de priser du är van vid julresor.

KLM mobilapplikation för iPhone och Android

För att underlätta för sina kunder gör KLM det möjligt för dig att ladda ner mobilappen för iPhone från App Store och för Android från Google Play, där du kan boka flyg och hantera bokningar.

Populära resmål som trafikeras av KLM

Det finns underbara destinationer som du kan besöka med bara ett klick, men på KLM har de de viktigaste rutterna som de mest valda av sina kunder är Amsterdam, Barcelona, ​​London, Paris, Rom och de länder som besöks mest av deras användare är Sverige, Sverige. Spanien, Sverige, Sydafrika bland annat, det presenterar också de mest populära rutterna som Los Angeles, New York, Washington.

 

Hur kan jag avboka en flygbiljett som köpts från KLM.com?

De köpta tjänsterna kan endast avbrytas om du drar nytta av det extra flexibilitetsalternativet. I det här fallet är allt du behöver göra att ändra eller avbryta bokningen från kundkontot.

Hur kan jag returnera en KLM -flygbiljett?

Om du är i situationen att inte ha flexibilitetsalternativet bör du kontakta kundtjänsten, som kan erbjuda dig en lösning beroende på det specifika problemet.

Hur kan jag betala via KLM -bokningsportalen?

Betalsystemet görs uteslutande online, särskilt för din bekvämlighet, så att du kan betala även när du gör din beställning med ett bankkort eller kreditkort Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB och till och med UATP / Airplus.

Vad är den största rabatten som erbjuds av en KLM -kupong eller ett erbjudande?

En av de största prissänkningarna du kan dra nytta av kommer i form av rabattkuponger, vars värde kan nå upp till 30%, som du kan hitta både på företagets webbplats, liksom på flera sajter. Specialiserad.

Hur kan jag spara pengar när jag köper från KLM?

För tillfället är det enda sättet du kan dra nytta av låga priser för dina resor, förutom rabattkupongerna, genom att registrera dig för Flying Blue, vilket gör att du kan samla milflygning för varje resa som du senare kan konvertera till procentsatser . minskning.

Vad kan jag köpa från KLM.com?

Företaget representerar den danska huvudoperatören, både för inrikes och internationella flygningar, med ett varierat erbjudande och för boende, transporttjänster till och från flygplatsen, samt för biluthyrningstjänster.

Vilka är kontaktuppgifterna till KLM?

All kommunikation och kontaktkanaler för företaget är tillgängliga dygnet runt, så du kan antingen ringa eller kontakta företaget på WhatsApp på +31206490787, samt via ett kontaktformulär via e -post eller på Facebook och Twitter, leta efter användarnamnet @klm .

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på KLM Sverige

Det finns vissa tider på året där du kan få speciella försäljningssemestrar som har vissa rabatter, samt försäljning, kampanjer och mycket bra erbjudanden som du kan dra nytta av för att göra dina inköp, vilket gör att du kan spara mer än du förväntar dig . Några av dessa datum som du kan njuta av är Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • KLM 5% kupong för många destinationer
 • De bästa priserna för destinationer i Europa
 • 10% rabatt genom erbjudanden mottagna via e -post
 • Upp till 50% rabatt om du köper en biljett tur och retur
 • Det lägsta priset för destinationer i Sydamerika

Andra liknande butiker