Qatar Airways Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongEndast för VISA-kortinnehavare! Spara 10% på ditt nästa flyg med denna QatarAirways kampanjkod31 december
KupongBästa Qatar Airways kampanjkod för denna månad: 12% rabatt med mobilapp31 december
KupongEndast i Mars! Spara 20% med denna Qatar Airways kampanjkod31 Mars
KupongQatar Airways kampanjkod: få 4,000 AVIOS poäng bonus09 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad QATARAIRWAYS säljer Sverige

QATARAIRWAYS är Qatars största flygtransportföretag, baserat på QATAR Tower i Doha, de erbjuder sina tjänster i Afrika, Centralasien, Europa, Sydasien, Nordamerika, Sydamerika och Oceanien. De är också det snabbast växande flygbolaget i världen; De har förbindelser med mer än 160 destinationer i världen, med en flotta av den senaste generationens flygplan och en hög servicenivå.

Sedan lanseringen 1997 har QATARAIRWAYS vunnit många utmärkelser och utmärkelser och blivit ett av en elitgrupp av flygbolag runt om i världen som har fått ett 5-stjärnigt betyg från Skytrax. Röstade till Årets flygbolag av Skytrax 2011, 2012, 2015, 2017 och senast 2019.

Några av destinationerna är: Atlanta, Sao Paulo, Montreal, Houston, New York, Boston, Dallas, Los Angeles, Chicago, London, Paris, Barcelona, ​​​​Tunis, Doha, Moscatel, Beirut, bland andra.

Hur gör jag en bokning på QATARAIRWAYS?

För att köpa flygbiljetten måste du välja om du bara vill ha enkelbiljetten eller även returbiljetten, följt av detta måste du ange antalet personer som reser; sedan måste du ange ursprungslandet eller -staden och destinationen, följt av datumet då du vill resa och återvända till din ursprungsort, för att avsluta kommer det att be dig om passagerardata, och det kommer att leda dig till betalningen sida där du måste välja den metod du vill använda.

Vilka rabatter erbjuder QATARAIRWAYS Sverige?

Om du vill välja erbjudanden från QATARAIRWAYS måste du prenumerera på nyhetsbrevet, och därmed blir du den första som får exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna om deras produkter och tjänster direkt till din e-postkorg. Rabatterna är varierande och kan nå upp till 50 % av utgångspriset.

Betalningsmetoder hos QATARAIRWAYS Sverige

Att boka med QATARAIRWAYS är superenkelt, betalningar kan göras på olika sätt såsom: kredit- eller betalkort (VISA, MasterCard, American Express, JCB, UATP, Discover, Maestro och Diners Club) accepteras i de flesta länder. De stöder också betalning per klick i vissa länder, en annan av de accepterade betalningarna är elektronisk betalning via PayPal, och slutligen kan du också göra det genom din utsedda lokala bank.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på QATARAIRWAYS att komma fram?

Leveranstiden för biljetten avseende tjänsterna som QATARAIRWAYS erbjuder kan variera beroende på hur dessa har köpts, eftersom om den görs online kommer din biljett automatiskt att komma till din post, ett annat av alternativen är att köpa direkt på deras kontor som omedelbart får din biljett.

Kuponger tillgängliga för närvarande på QATARAIRWAYS Sverige

För närvarande finns det flera erbjudanden och rabattkuponger för detta flygbolag. Bland dem presenterar vi de mest populära på sistone.

Upp till $300 rabatt för specialerbjudanden
QATARAIRWAYS kupong 50 $ rabatt
Kupongkod QATARAIRWAYS 10 % rabatt för dagsdestinationer
5% rabattkod för bokningar gjorda idag
Upp till 10 % rabatt i ekonomiklass
QATARAIRWAYS kupong 5% rabatt för nya kunder
10 % kampanjkod för Qatar Duty Free

Kundtjänst från QATARAIRWAYS Sverige

För att kommunicera med kundtjänst erbjuder QATARAIRWAYS flera sätt att göra det, inklusive genom att kontakta +97440221700, via e-post request@qatarexec.com.qa, du kan också göra det genom att skicka en biljett eller biljett från din sida genom att fylla i några data inklusive din e-post, din kommentar, klagomål eller förslag och du kommer att få svar så snart som möjligt.

Fördelar med att använda en QATARAIRWAYS-kupong i Sverige

Att erhålla rabattkuponger som ska användas i QATARAIRWAYS har sina fördelar eftersom du kan begära tjänsten till en kostnad som du inte förväntat dig, och därmed njuta av en trevlig och personligt tillfredsställande resa, särskilt om den används för en familjesemester.

Kan jag avboka eller ändra flygbiljetten bokad via QATARAIRWAYS?

För att avboka en bokning är det första du ska göra att kontakta kundtjänst, eftersom den måste valideras om reglerna tillåter det, i så fall måste du logga in på ditt konto, gå till fliken "Hantera reservationer", välj sedan och klicka på "Cancel Flight", nu är ett annat alternativ att gå till närmaste kontor.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

De nya kunderna i QATARAIRWAYS, får njuta av de exklusiva erbjudandena som denna leverans, speciellt för gruppresor. QATARAIRWAYS-kupongen för nya kunder är 5 % rabatt på den första bokningen.

QATARAIRWAYS Sverige på sociala medier

QATARAIRWAYS presenterar fotografier och videor på sociala nätverk med de mest populära destinationerna och platserna för vilka det har kampanjerbjudanden och/eller rabattkuponger.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av QATARAIRWAYS för köpare i Sverige

QATARAIRWAYS, erbjuder inte någon rabatt för tillfället på sin sida kan du få erbjudanden och/eller specialpriser på sina tjänster speciellt för gruppresor. Loyal Qatar Airlines kunder kan njuta av upp till 30 % rabatt för utvalda destinationer i kampanj 1 biljettköp och 50 % rabatt i andra.

Kupong från QATARAIRWAYS Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig, förutom att få nyhetsbrev med sina senaste nyheter, kan du få exklusiva erbjudanden, samt att kunna hantera dina bokningar. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kommer du förutom nyheter om destinationerna för QATARAIRWAYS också att få kuponger och kampanjerbjudanden.

Flygbolag som liknar QATARAIRWAYS

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar QATARAIRWAYS där du kan verifiera och granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationer och anslutningar, några av dessa sidor kan vara Etihad, Emirates, KLM, Vueling.
                                                          

QATARAIRWAYS Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Produkterna som erbjuds av QATARAIRWAYS under Black Friday-rabatterna kan hittas med superrabatter tillämpade som du kan få upp till 65% tillgängliga, som du kan dra nytta av för att göra resereservationer till drömställen tack vare dessa oslagbara priser.

Kupong för QATARAIRWAYS Sverige för 11.11

För rabatterna 11.11 eller även känd som singeldagen, erbjuder QATARAIRWAYS utmärkta specialerbjudanden, såväl som en mängd olika kampanjer och rabatter tillgängliga så att du kan göra dina bokningar till bra priser, för detta datum kan du njuta av rabatter på 25 % på några av dess destinationer.

Kampanjkuponger från QATARAIRWAYS Sverige för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter hålls måndagen efter Black Friday-firandet, under denna reahelg på QATARAIRWAYS hittar du enorma rabatter som är tillgängliga för köp gjorda online, som du kan njuta av att få tills du anländer. 75 % tillgängligt, som samt hitta erbjudanden, vilket gör att du kan boka i tid för familje-, affärs- eller nöjesresor.
 

QATARAIRWAYS Sverige Kuponger till jul

För julrabatter har QATARAIRWAYS mycket bra rabatter som kan gå från 30 % tillgängliga så att dess kunder kan njuta av dessa priser för sista minuten-resor under jullovet.

QATARAIRWAYS mobilapplikation för iPhone och Android

På QATARAIRWAYS.COM kan du njuta av att ladda ner dess mobilapplikation tillgänglig för Android och iPhone, från vilken du kan njuta av dess exklusiva erbjudanden och göra bokningar för dina flyg.

Vilka är destinationerna som QATARAIRWAYS flyger till?

Bland de mer än 160 destinationerna på QATARAIRWAYS listar vi några av de mest populära: Angola, Argentina, Australien, Azerbajdzjan, Bangladesh, Belgien, Botswana, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Chile, Kina, Elfenbenskusten, Cypern, Djibouti, Egypten , Etiopien, Frankrike, Georgien, Tyskland, Grekland, Hongkong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Italien, Japan, Jordanien, Kazakstan, Kenya, Kuwait, Malaysia, Macao, Maldiverna, Sverige, Moçambique, Myanmar, Namibia, Nepal, Nederländerna, Nya Zeeland, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Peru, Filippinerna, Portugal, Rumänien, Ryssland, Saudiarabien, Serbien, Seychellerna, Singapore, Somalia, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Sverige , Schweiz, Tanzania, Thailand, Turkiet, Uganda, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, USA, Vietnam, Zambia och Zimbabwe

 

 

Erbjuder QATARAIRWAYS gratis bokningar?

I QATARAIRWAYS är det gratis att skicka dina biljetter eftersom dina bokningar skickas direkt till din e-post.

Kan jag betala i QATARAIRWAYS med PayPal?

I QATARAIRWAYS kan du göra betalningen av dina bokningar via PayPals digitala plattform. Andra betalningsmetoder är via kreditkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB, samt Apple Pay, GPay, Sofort, Ideal, Masterpass, Alipay, RuPay, Union Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i QATARAIRWAYS?

I QATARAIRWAYS kan du inkludera rabattkupongen från det ögonblick du gör din bokning, här hittar du en ruta där du måste inkludera kodnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Qatarairways Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på QATARAIRWAYS Sverige

QATARAIRWAYS erbjuder med jämna mellanrum kampanjerbjudanden och obestridliga rabattkuponger för sina kunder. Dessa inkluderar:

Upp till $300 rabatt för specialerbjudanden
QATARAIRWAYS kupong 50 $ rabatt
Kupongkod QATARAIRWAYS 10 % rabatt för dagsdestinationer
5% rabattkod för bokningar gjorda idag
Upp till 10 % rabatt i ekonomiklass
QATARAIRWAYS kupong 5% rabatt för nya kunder
10 % kampanjkod för Qatar Duty Free

Qatarairways Kuponger

Andra liknande butiker