AVIANCA Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongNjut av USD20 kupongkod på AVIANCA.com23 december
Kupong5% rabattkod hos AVIANCA.com04 december
KupongAVIANCA.com upp till 15% kampanjkod utvalda objekt02 december
BefordranHitta billiga biljetter med avianca.com15 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad AVIANCA har att erbjuda

Med mer än 100 år på marknaden anses AVIANCA vara ett av de största flygbolagen i Latinamerika som under hela sin historia och tack vare tekniken har förvandlat tjänsten i luften och erbjuder större komfort på alla nivåer från säten till flygplanstyp som alltid ger tillförlitlighet, vänlighet och framför allt säkerhet.

AVIANCA erbjuder sina kunder det bästa sättet att flyga till överkomliga priser och där du kan anpassa resan, välja meny och underhållning för att resa avslappnad som du föredrar och var du vill oavsett om det är en affärsresa, ett besök hos familjen eller en oförglömlig semester.

AVIANCA har mer än 65 destinationer med enkla anslutningar utan mellanlandningar, bland annat Bogotá, Cartagena, Cali, Medellín, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San José de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancún, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curaçao, Sao Paulo, m.fl.

Hur AVIANCA skickar biljetterna

AVIANCA biljetter skickas via e-post till den e-post med vilken betalningen av biljetterna gjordes, kan också lokaliseras från plattformen.

Vilka rabatter erbjuder AVIANCA?

AVIANCA har några rabatter tillgängliga som:

50% rabatt för vissa utvalda destinationer.

Betalningsmetoder i AVIANCA

Som betalningsmetoder accepterade i AVIANCA är kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Hur lång tid tar det att leverera de biljetter som köpts i AVIANCA?

Biljetterna i AVIANCA levereras på några minuter, denna väntetid händer medan verifieringen av betalningen görs.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på AVIANCA

Bland de rabattkuponger som finns tillgängliga på AVIANCA är:

20% rabatt på utvalda flygningar med koden MGT20TFF.

10% rabatt på resetjänster med koden LOVE2FLY 

AVIANCA kundservice

Kundtjänst på AVIANCA är tillgänglig via olika alternativ inklusive en avgiftsfri hotline på 018000953434, ett kontaktformulär eller från en onlinechatt på plattformen, samt via WhatsApp eller från deras försäljningskontor.

Fördelar med att använda en AVIANCA-kupong

Bland fördelarna med att kunna använda en rabattkupong när du bokar på AVIANCA är den viktigaste att kunderna kan spara pengar när de betalar för bokningen.

Hur kan jag returnera en biljett som köpts på AVIANCA?

För att göra en avbokning av en biljettreservation i AVIANCA måste kunden kommunicera direkt med kundtjänst, detta måste ta hänsyn till att de kan generera en extra avgift för avbokningen.

Exklusiv kupong för nya köpare i AVIANCA

Nya köpare i AVIANCA kan använda de kuponger som är tillgängliga vid tidpunkten för bokning av din resa.

AVIANCA på sociala nätverk

AVIANCA-kunder kan från sina sociala nätverk se sina tillgängliga kampanjer, liksom deras tillgängliga destinationer som kan visa sina mest emblematiska turistlandskap, komforten i sina resor, liksom gastronomi.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som AVIANCA erbjuder sina köpare.

Den maximala rabatten som erbjuds av AVIANCA är 50% för utvalda destinationer.

AVIANCA kupong för prenumeration på nyhetsbrev.

Kunder som prenumererar på AVIANCA: s nyhetsbrev får i sina e-postmeddelanden bulletiner om alla exklusiva erbjudanden och rabatter, liksom deras mest trafikerade destinationer.

Flygbolag som liknar AVIANCA

Kunderna kan hitta olika butiker som erbjuder tjänster som AVIANCA bland vilka de kan söka och se sina erbjudanden och kampanjer, liksom deras överkomliga priser, bland vilka de kan besöka är Latamairlines.com, AA.COM, Jetsmart.com.

AVIANCA Black Friday-kuponger

Det största flygbolaget i Latinamerika AVIANCA har tillgängliga de bästa erbjudandena och överkomliga priser för sina kunder under Black Friday försäljningshelg där de kan få otroliga rabatter på upp till 65% med ytterligare kuponger från 5% och upp.

AVIANCA kuponger för 11.11

För att njuta av överkomliga priser för att göra bokningar AVIANCA kunder kan dra nytta av kampanjer som detta har för denna speciella dag 11.11, där de kommer att vara de bästa rabatterna på upp till 50% på direktflyg och specialkuponger.

AVIANCA kuponger för Cyber måndag

I AVIANCA kunder kan dra nytta av erbjudanden och kampanjer utöver sina rabatter tillgängliga för denna speciella Cyber Monday försäljningsdag där de kan dra nytta av att kunna spara genom att göra bokningar i tid för semestern med otroliga rabatter under denna dag på upp till 70%, med försäljningskuponger på upp till 15%.

AVIANCA julkuponger

I december har AVIANCA för sina kunder de bästa priserna för att resa och dela med familjen under julhelgen, där du kan dra nytta av att köpa dina biljetter med specialrabatter och kuponger för 10% rabatt på utvalda destinationer.

AVIANCA mobilapplikation för IPhone och Android

För närvarande har AVIANCA ingen mobilapplikation.

 Berömda destinationer som AVIANCA flyger till

AVIANCA har mer än 65 destinationer som är lätta att ansluta till utan mellanlandning, bland annat Bogota, Cartagena, Cali, Medellin, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San Jose de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancun, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curacao, Sao Paulo, m.fl.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
AVIANCA Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på AVIANCA

För närvarande AVIANCA har tillgängliga rabattkupong kampanjer som kan nå upp till 20% rabatt som gör det möjligt för kunderna att spara.

AVIANCA kuponger

Andra liknande butiker