AirArabia Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranAirArabia.com kampanj: upp till 30% rabatt21 november
KupongKupongkod på AirArabia.com: 50% rabatt11 november
BefordranAirArabia.com kupong: 30% rabatt på hela webbplatsen24 september
KupongKampanjkod för AirArabia.com: 20% rabatt storewide18 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Air Arabia har att erbjuda

Air Arabia är ett lågprisflygbolag som flyger till mer än 170 olika destinationer i Europa, Mellanöstern, Asien och Nordafrika, som erbjuder sina tusentals kunder överkomliga priser och lågprisbiljetter.

Air Arabia har på sin bana lyckats göra en skillnad i sina flygningar tack vare sin assistans ombord, liksom den tillförlitlighet som tillhandahålls utöver sina bekväma säten som möjliggör trevliga och njutbara resor.

Bland de destinationer mellan länder och städer som finns tillgängliga i Air Arabia finns Tyskland, Egypten, Indien, Rumänien, Italien, Portugal, Nairobi, Paris, Dubai, Doha, Spanien, Thailand, Storbritannien, Frankrike, Österrike. Andra alternativ som erbjuds är hotell plus flyg, hotell och bilbokningar.

Hur Air Arabia skickar biljetter

Air Arabia-biljetter skickas via e-post, via mobilapplikationen eller via en biljett när de köps via försäljningskontoren.

Vilka rabatter erbjuder Air Arabia?

Bland de rabatter som finns tillgängliga på Air Arabia är

70% rabatt när du väljer ett flyg + hotellpaket.

50% rabatt på biljetter för vissa bokningar

20% rabatt på internationella flygningar

30% rabatt på flyg- och hotellpaket.

Betalningsmetoder på Air Arabia

Betalningsmetoder som accepteras på Air Arabia är kreditkort som Visa, MasterCard, avbetalningar, PayLater, CMI marockanska kreditkort, mobil- och internetbank, Mada Bank Card, Knet, Fawry, RuPay, iDeal, Bancontact, Giropay, Sofort, kontanter direkt från flygplatser och försäljningskontor.

Hur lång tid tar det att leverera de biljetter som köpts på Air Arabia?

På Air Arabia tar leveransen av den reserverade biljetten bara några minuter att levereras, den här tiden är medan betalningen behandlas och verifieras.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Air Arabia

Air Arabia har följande rabatter för närvarande tillgängliga:

20% rabatt tillgänglig på utvalda flygningar med koden REHLATOFFER2.  

10% rabatt på tidiga bokningar med koden Earlybird

10% rabatt på flygbokningar med koden ADCB

10% cashback med koden CASHBACK

Air Arabia kundtjänst

Air Arabia kundtjänst är tillgänglig genom att ringa 009716588939 eller 0097165580011, samt via ett kontaktformulär eller från deras sociala nätverk.

Fördelar med att använda en Air Arabia rabattkupong

För kunder som använder en rabattkupong Air Arabia har sina fördelar en av dem att kunden är nöjd att göra betalningen eftersom genom dessa kan spara, vilket bland annat gör det möjligt att ha tillgänglighet för att göra en annan bokning.

Hur kan jag returnera en biljett som köpts på Air Arabia?

För att göra en avbokning i Air Arabia kunder har flera alternativ tillgängliga inklusive online, via callcenter eller direkt i försäljningskontor, flexibla bokningar kan avbokas 8 timmar före schemaläggning utan att medföra extra avgifter, normala priser måste avbokas 48 timmar före schemaläggning med eventuell extra avgift, att utföra denna process måste ha till hands bokningsnummer, kampanjbiljetter är inte berättigade att avbokas.

Exklusiv kupong för nya köpare på Air Arabia

Nya Air Arabia-köpare kan göra bokningar med alla kampanjer som är tillgängliga vid betalningstillfället, till exempel kuponger, rabatter och erbjudanden.

Air Arabia på sociala nätverk

Från sociala nätverk Air Arabia kunder kan hitta de bästa alternativen tillgängliga såsom gastronomi, landskap, bland annat som deras kampanjer tillgängliga:

Facebook

X (Twitter)

Instagram

YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Air Arabia för Air Arabia-köpare

För närvarande kan Air Arabia-köpare få en maximal tillgänglig rabatt på 70% på sin bokning.

Air Arabia kupong för prenumeration på nyhetsbrev

De som prenumererar på Air Arabia nyhetsbrev kommer att kunna njuta av att ta emot nyhetsbrev med meddelanden om kuponger och exklusiva rabatter.

Flygbolag som liknar Air Arabia

Bland alternativen för butiker som liknar Air Arabia kan kunderna besöka Emirates.com, QatarAirways.com, Etihad.com, Flydubai.com bland andra, som erbjuder liknande alternativ där de kan hitta från flygbokning och många fler.

Air Arabia-kuponger för Black Friday

För försäljningshelgen känd som Black Friday Air Arabia har tillgängligt för sina kunder de bästa alternativen mellan erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga som kan hittas under en begränsad tid med upp till 70%, utöver detta finns det speciella kuponger på upp till 10% som inte kan missas.

Air Arabia kuponger för 11.11

En annan speciell försäljningshelg för Air Arabia är 11.11, som som namnet antyder är tillgängligt den 11 november, för denna dag erbjuds de bästa kampanjerna som finns mellan flygbokningar plus hotell som kan vara med en 60% rabattkampanj och kan också njuta av kuponger för denna dag på 5%.

Air Arabia-kuponger för Cyber Monday

För den speciella Cyber Monday försäljningsevenemang Air Arabia har förberett för online shopping de bästa erbjudandena och de största rabatterna som tillämpas på deras tjänster tillgängliga som kan nå på denna dag upp till 80% rabatt special, samt kuponger på 15%.

Air Arabia Jul kuponger

Under december månad firas jul av den anledningen Air Arabia förbereder för sina kunder de bästa rabatterna och de bästa rabatterna som finns tillgängliga på dessa datum som kan vara från 15% i förväg, samt försäljningskuponger från 5%.

Air Arabia mobilapplikation för iPhone och Android

Air Arabia har endast en mobilapplikation tillgänglig för iPhone.

Berömda destinationer som Air Arabia flyger till

Air Arabia flyger till följande kända destinationer:

Egypten, Tyskland, Indien, Rumänien, Italien, Portugal, Nairobi, Paris, Dubai, Doha, Spanien, Thailand, Förenade kungariket, Frankrike, Österrike.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
AirArabia Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Air Arabia

På AIRARABIA.COM kan kunder hitta specialerbjudanden för bokningar som flyg plus hotell där de kan få upp till 70% eller en 10% kupong för tidiga bokningar.

AirArabia kuponger

Andra liknande butiker