KOREANAIR Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod på KoreanAir.com: 15% rabatt06 november
KupongTa 5% kampanjkod välj flyg på KoreanAir.com04 december
KupongTa 20% kampanjkod för KoreanAir.com07 juni
KupongKampanjkod för KoreanAir.com: 10% rabatt29 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad KOREANAIR säljer Sverige

KOREANAIR är ett flygbolag som grundade SkyTeam, den globala flygbolagsalliansen som bildades 2000; Denna allians består för närvarande av 19 medlemsflygbolag som flyger till 1 036 destinationer i mer än 170 länder runt om i världen, med mer än 15 445 dagliga flygningar, de har åtagit sig att erbjuda passagerare en kvalitetsservice och förstklassiga bekvämligheter.

KOREANAIR började som ett litet flygbolag i Asien med bara åtta flygplan. Sedan dess har de strävat efter att utveckla nya marknader och förbättra kundservicen genom kontinuerlig förändring och investeringar. De utökar för närvarande sitt globala nätverk genom att etablera nya rutter och även bibehålla tillväxten och öka försäljningen utomlands.

Några av destinationerna som KOREANAIR erbjuder är: Seoul, Los Angeles, Tokyo, Paris, New York, Barcelona, ​​​​Istanbul, London, Madrid, Milano, Prag, Wien, bland annat.

Hur gör jag en bokning på KOREANAIR?

För att göra köpet måste du ange ursprungsort och destination, ange datumet du vill göra flyget och om det blir tur och retur, följt av att välja antal personer som ska göra resan å andra sidan det är viktigt att du väljer den klass som du vill resa i, bland dem är: ekonomiklass, prestige och första klass, när du väl gör detta kommer den att begära resenärernas data och dirigera dig till betalningsplattformen där du måste välj den som du föredrar.

Vilka rabatter erbjuder KOREANAIR Sverige?

Detta flygbolag har rabatter på sina mest efterfrågade flygningar, men dessa rabatter kan variera beroende på resesäsong, på webbplatsen kan du hitta en kampanjsektion och du kommer att känna till de aktuella erbjudandena när du går in. Rabatterade platser är begränsade och högre priser kanske inte är tillgängliga på alla datum. Andra begränsningar kan gälla.

Betalningsmetoder hos KOREANAIR Sverige

Några av de accepterade betalningsmetoderna är: betal- eller kreditkort, VISA eller MasterCard; samt elektroniska betalningar med Union Pay och Ali Pay.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på KOREANAIR att komma fram?

När du gör bokningen/köpet av biljetten kan du se detaljerna för din resplan via e-post eller skriva ut den, eftersom agenten kommer att utfärda din biljett för att visa upp den vid ombordstigning.

Kuponger finns för närvarande på KOREANAIR Sverige

Bland KOREANAIR kuponger och kampanjerbjudanden som är tillgängliga dessa dagar listar vi följande:

30 000 miles bonus om du använder KOREANAIR Visa Skypass-kreditkortet
$ 200 kredit på reseköp
Betala med VISA och få ett presentkort på $100
Gratis registrering från din mobil eller webbapplikation
Interkontinentala flyg för endast $700

KOREANAIR Sverige Kundtjänst

Bland alternativen som KOREANAIR erbjuder för att kommunicera med kundtjänst har den flera telefonlinjer för olika städer och länder, bland annat för den amerikanska kontinenten 1 213 484 1900, för Europa 3 153453177, för Japan 0088212001, för Korea 820226,622 i Hong Kong 85223662001, och för Kina 40065 88888, är ett annat alternativ via e-post till customersvc@KOREANAIR

Fördelar med att använda en KOREANAIR-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger är en fördel för frekventa resenärer och äventyrsälskare eftersom de kan köpa en biljett till ett lägre pris än de trodde och därmed har fördelen att göra fler resor än planerat. Dessa förmåner inkluderar bonuserbjudandet på 30 000 miles för att gå med i lojalitetsprogrammet.

Kan jag avboka eller ändra flygbiljetten bokad via KOREANAIR?

För att avboka en biljett köpt via hemsidan måste du göra det från sidan, du måste gå in i din session, gå in i Mina resor och klicka på "Avbryt bokning", för biljetter köpta av resebyråer måste du kontakta byrån där den erhölls.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För nya kunder är det aktuella KOREANAIR pin-erbjudandet tillgängligt och erbjuder en bonus på 30 000 mil för att registrera sig i lojalitetsprogrammet.

KOREANAIR Sverige på sociala medier

Du kan få erbjudanden och kampanjer på deras sociala nätverk, samt information av intresse om deras destinationer

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av KOREANAIR för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt erbjuder den 50 % rabatt för funktionshindrade. För detta krävs handlingen som intygar funktionsnedsättningen.

KOREANAIR Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få information om de evenemang och tjänster den erbjuder, samt de erbjudanden och kampanjer som den har. En KOREANAIR-kupong med rabatter på det första flyget kan komma fram efter att du har registrerat dig för nyhetsbrevet.

Flygbolag som liknar KOREANAIR

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar KORENAIR.COM där du kan verifiera och granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationer och anslutningar, några av dessa sidor kan vara Malaysiaairlines, Qatarairways, Emirates.
                                                          

KOREANAIR Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterna för KOREANAIR är närvarande under november månad, under dessa helgdagar kan du njuta av deras extraordinära rabatter som du kan hitta från 65% tillgängliga på deras produkter.

Kupong till KOREANAIR Sverige för 11.11

11/11-rabatterna i KOREANAIR levereras som deras datum anger i månad 11 med datum 11, under denna rea-semester hittar du inte bara rabatter som kan vara upp till 55 % rabatt, du kan också hitta utmärkta kampanjer tillgängliga.

KOREANAIR Sverige-kuponger för Cyber ​​​​Monday

För KOREANAIR hålls Cyber ​​​​Monday-rabatterna efter firandet av Black Friday, vilket gör att du kan dra fördel av att boka din till din drömdestination, det är därför du kan få rabatter från 40% till 70% % endast tillgänglig för denna dag.
 

KOREANAIR Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna för KOREANAIR firas under december månad, en glädjemånad där familjefester hålls, därför förbereds underbara rabatter för dessa datum som kan vara upp till 45 % tillgängliga.

KOREANAIR mobilapplikation för iPhone och Android

I KOREANAIR kan du njuta av att kunna ladda ner mobilapplikationen tillgänglig för iPhone och Android där du kan göra dina bokningar på några sekunder.

Vilka är destinationerna som KOREANAIR flyger till?

Bland de populära destinationerna dit KOREANAIR flyger listar vi några av de mest populära: Australien, Kambodja, Kanada, Chile, Kina, Hongkong, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Grekland, Indonesien, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Maldiverna, Mongoliet, Nederländerna, Norge, Filippinerna, Ryssland, Singapore, Spanien, Taiwan, Thailand, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, USA, Uzbekistan och Vietnam

 

 

Erbjuder KOREANAIR gratis bokningar?

Hos KOREANAIR är dina biljetter helt gratis eftersom de skickas till din e-postinkorg.

Kan jag betala i KOREANAIR med PayPal?

I KOREANAIR kan du göra betalningen av dina bokningar via PayPals digitala plånbok, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, UATP, andra alternativ motsvarar KakaoPay, Payco, Samsung Pay, Apple Pay , Alipay , Kina betala.

Var ska jag skriva KOREANAIR rabattkupongen?

För att kunna skriva en rabattkupong i KOREANAIR är det första du måste göra att välja biljettbokningen, efter det fyller du i lite information för att göra betalningen av din bokning här hittar du en ruta där du måste inkludera kupongnumret du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
KoreanAir Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på KOREANAIR Sverige

Om du flyger med KOREANAIR kan du få olika specialerbjudanden. Dessa KOREANAIR kampanjer och kuponger inkluderar:

30 000 miles bonus om du använder KOREANAIR Visa Skypass-kreditkortet
200 $ kredit på reseköp
Betala med VISA och få ett presentkort på $100
Gratis registrering från din mobil eller webbapplikation
Interkontinentala flyg för endast $70

KoreanAir Kuponger

Andra liknande butiker