Malaysia Airlines Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFå $ 20 rabatt med denna Malaysia Airlines kupong30 september
BefordranMalaysiaAirlines.com kupong: upp till 20% rabatt valda flyg06 november
Kupong25% kupongkod på MalaysiaAirlines.com välj flyg07 november
BefordranMalaysiaAirilnes.com 25% kupongkod Ekonomi barn biljetter29 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad MALAYSIAAIRLINES säljer Sverige

MALAYSIAAIRLINES är ett globalt flygbolag för kapitalinvesteringsändamål, som är organiserat i fyra olika affärssegment såsom: flygtransporttjänster, marktjänster, flygplansleasing och talangutveckling. Det är ett av endast sju flygbolag som har fått ett femstjärnigt betyg från Skytrax, tillsammans med Hainan Airlines, Asiana Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, All Nippon Airways och Cathay Pacific.

Bland de lounger som MALAYSIAAIRLINES erbjuder är: First Class, denna kabin är designad för 12 passagerarsäten, bredden på varje stol är 28 tum (71 centimeter), passageraren kan justera sätet med en speciell knapp på armstödet ; En annan av dess lounger är: business class som är tillgänglig på alla MALAYSIAAIRLINES flygplan, flygbolaget har erbjudit business class service med 41 respektive 35 passagerarplatser; och slutligen ekonomiklassen som varje stol är vänd framåt och är utrustad med en videoskärm som sänds ut till stora monitorer i gångarna mellan stolsraderna.

Några av destinationerna de erbjuder är: Japan, Nepal, Nya Zeeland, Myanmar, Indonesien, Kina, Malaysia, Brunei, Kambodja, Australien, Singapore, Thailand, Storbritannien, bland annat.

Hur gör jag en bokning på MALAYSIAAIRLINES?

Först måste du välja ursprungsort och destination, följt av detta måste du ange det preliminära datumet för resan, och om det blir enkel resa eller tur och retur måste du ange antalet resenärer och betalningsmetoden som ska användas, slutligen väljer du den klass du vill resa med och har du en kampanjkod måste du ha den till hands för att kunna använda den.

Vilka rabatter erbjuder MALAYSIAAIRLINES Sverige?

MALAYSIAAIRLINES erbjuder olika typer av rabattkuponger och erbjudanden. Det senaste kampanjerbjudandet inkluderar en rabattkupong på 20 % för vissa destinationer och semesterpaket med upp till 50 % rabatt om du bokar hotell + flyg tillsammans via MALAYSIAAIRLINES.

Betalningsmetoder hos MALAYSIAAIRLINES Sverige

Bland betalningsmetoderna du kan hitta är: Kredit- eller betalkort, MayBank2u, PayPal, UnionPay, Boost, FPX, CIMB-klick och avbetalningsbetalningar.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på MALAYSIAAIRLINES att komma fram?

Att skaffa en biljett i MALAYSIAAIRLINES är mycket enkelt och enkelt eftersom du kan göra det genom att besöka flygplatsen vid dess incheckningsställ eller online från dess sida genom att logga in på ditt konto genom att välja önskat flyg, bekräfta och göra betalningen , senare i din e-post kommer att få en bekräftelse på detsamma.

Kuponger tillgängliga för närvarande på MALAYSIAAIRLINES Sverige

Det finns för närvarande flera kampanjerbjudanden på detta malaysiska flygbolag. Här är några av dem:

20 % rabatt på utvalda hotell om du bokar flygbiljett
10 % kampanjkod för studenter
Upp till 50 % rabatt på specialerbjudanden på MALAYSIAAIRLINES
Planera din resa med MALAYSIAAIRLINES och få upp till 50 % rabatt
25 % kupong från MALAYSIAAIRLINES för extra bagage
Upp till 15 % rabatt för Business Class-bokningar med CIMB-kort
25% rabatt vid bokning av resepaket med MH Holidays

MALAYSIAAIRLINES Sverige Kundtjänst

MALAYSIAAIRLINES, gör en internationell telefonlinje tillgänglig för sina användare via numret +44 0 3303650080, även genom ett formulär på sin sida där du kommer att lämna några av dina uppgifter inklusive e-post och du kommer att få ett svar inom kort. Ett annat alternativ är via dina sociala nätverk.

Fördelar med att använda en MALAYSIAAIRLINES-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger i MALAYSIAAIRLINES är en fördel eftersom det erbjuder dig flyg, såväl som flyg plus hotell, där du kan spara mer än du föreställer dig genom att använda dem för att njuta av din semester genom att välja destinationen du drömmer om. Med en kupong från MALAYSIAAIRLINES kan du få upp till 20 % rabatt på utvalda flyg.

Kan jag avboka eller ändra flygbiljetten bokad via MALAYSIAAIRLINES?

För att göra en avbokning i MALAYSIAAIRLINES kan detta bero på hur du skaffade din biljett, om den köptes av en resebyrå måste du kommunicera direkt till byrån, om du tvärtom gjorde det från onlinesidan du måste kontakta kundsupport.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För tillfället har nya kunder bara de erbjudanden och kampanjer som de erbjuder på sin onlinesida. Idag innehåller erbjudandet upp till 40% rabatt för ett komplett flyg + boendepaket.

MALAYSIAAIRLINES Sverige på sociala medier

På sidorna för Sociala nätverk kan du läsa nyheter om flyg från MALAYSIAAIRLINES och dessutom kan du få kampanjkoder och rabatterbjudanden när de är tillgängliga.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av MALAYSIAAIRLINES för köpare i Sverige

För närvarande erbjuder MALAYSIAAIRLINES 50 % rabatt för exklusiva ekonomipassagerare. Dessutom får du upp till 20 % rabatt på boendet om du väljer hotell genom MALAYSIAAIRLINES.

Kupong från MALAYSIAAIRLINES Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få informationsbulletiner med erbjudanden och kampanjer som motsvarar de bästa destinationerna, såväl som hotell. På så sätt kan du få upp till 20 % rabatt på ett kombinerat hotell + flygpaket.

Flygbolag som liknar MALAYSIAAIRLINES

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar MALAYSIAAIRLINES där du kan verifiera och granska deras tillgängliga kampanjer eller rabatter, såväl som deras destinationer och anslutningar, några av dessa sidor kan vara Etihad, Qatarairways, Emirates, FlyDubai, KLM.
                                                          

MALAYSIAAIRLINES Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatter hålls dagen efter Thanksgiving, det vill säga den fjärde fredagen i november månad och denna reahelg har sitt ursprung som en högtid i USA, ett datum då du kan hitta fantastiska rabatter och/eller reor. mycket bra som du inte får missa.

Kupong för MALAYSIAAIRLINES Sverige för 11.11

Rabatterna på Singles Day eller 11.11 har uppstått i asiatiska länder som firas i november månad den 11:e, denna reahelg har gradvis blivit populär i andra länder och kontinenter, vilket du inte kan förlora tack vare deras utmärkta kampanjer och rabatter tillgängligt.

MALAYSIAAIRLINES Sverige-kuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatterna deras firande kommer från USA och de äger rum måndagen efter Black Friday-firandet, under denna semester hittar du kampanjrabatter för köp gjorda online, rabatter som du inte får missa eftersom de är rabatter på deras extraordinära Produkter.
 

MALAYSIAAIRLINES Sverige Kuponger till jul

Julrabatter hålls under december månad, den månad då födelsen av barnet Gud firas, av denna anledning ges underbara rabatter för denna julhelg.

MALAYSIAAIRLINES mobilapplikation för iPhone och Android

MALAYSIAAIRLINES har tillgängligt för sina kunder att ladda ner mobilapplikationen för Android och iPhone från vilken du kan göra dina bokningar bekvämt och säkert.

Vilka är destinationerna som MALAYSIAAIRLINES flyger till?

Bland de populära destinationerna dit MALAYSIAAIRLINES flyger listar vi några av de mest populära: Argentina, Australien, Österrike, Bahrain, Bangladesh, Belgien, Brunei, Kambodja, Kanada, Kina, Kroatien, Egypten, Frankrike, Tyskland, Indien, Indonesien, Iran, Italien, Japan, Kuwait, Libanon, Libanon, Maldiverna, Myanmar, Nepal, Nya Zeeland, Nederländerna, Pakistan, Filippinerna, Saudiarabien, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand , Turkiet, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, USA och Vietnam.

 

Erbjuder MALAYSIAAIRLINES gratis bokningar?

I MALAYSIAAIRLINES är leveranserna av dina biljetter gratis eftersom de skickas via e-post till din e-postinkorg.

Kan jag betala i MALAYSIAAIRLINES med PayPal?

I MALAYSIAAIRLINES kan du göra betalningen via PayPal, denna metod accepteras endast i vissa länder. Andra betalningsmedel är via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express JCB. Andra alternativ som kan variera beroende på land är Alipay, Ideal, Poli, Unión Pay, Touchn'Go elektronisk plånbok, Grabpay, Enets, CIMB Niaga, WeChat Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i MALAYSIAAIRLINES?

I MALAYSIAAIRLINES kan du skriva rabattkupongen när du gör en begäran om dina bokningar, eftersom den har en ruta med kupongnumret som ska ansökas.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Malaysiaairlines Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på MALAYSIAAIRLINES Sverige

MALAYSIAAIRLINES erbjuder med jämna mellanrum kampanjerbjudanden och obestridliga rabattkuponger för sina kunder. Dessa inkluderar:

20 % rabatt på utvalda hotell om du bokar flygbiljett
10 % kampanjkod för studenter
Upp till 50 % rabatt på specialerbjudanden på MALAYSIAAIRLINES
Planera din resa med MALAYSIAAIRLINES och få upp till 50 % rabatt
25 % kupong från MALAYSIAAIRLINES för extra bagage
Upp till 15 % rabatt för Business Class-bokningar med CIMB-kort
25% rabatt vid bokning av resepaket med MH Holidays

Malaysiaairlines Kuponger

Andra liknande butiker