ZAFUL Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongEmirates.com rabattkod för resebokningar: upp till 60%06 februari
KupongEmirates.com kupong för nya kunder: extra 15% rabatt på flyg15 augusti
KupongEmirates.com bästa kampanjkod: spara 10%31 oktober
KupongSpara på ditt nästa flyg med denna Emirates kampanjkod28 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Emirates erbjuder

Emirates är ett flygbolag som grundades 1984 av Förenade Arabemiratens försvarsminister och kungliga medlem Sheikh Mohammed Bin Rashid al Maktoum, han och Sir Maurice beslutade att starta flygbolaget som gjorde sin första flygning i oktober 1985 med hyrda flygplan och besättning, 1987 är när det får sin första Airbus till vilken han lade till 14 destinationer.

Emirates genomförde år efter år nya uppgraderingar och var det första flygbolaget som införde telekommunikation på en Airbus, vilket gjorde det möjligt för kunderna att hålla kontakten under resan. I slutet av 90-talet hade de en flotta på 32 flygplan och nya rutter och vid den här tiden hade de nått totalt 50 nya rutter.

Emirates förvärvar år 2000 7 Airbus A380 som är världens största kommersiella flygplan vilket gör det till ett flaggskepp för de kommande åren, med tiden blir flygbolaget mer aktivt med 777 flygplan så det fortsätter att lägga till rutter, för år 2007 lanserar sin privata svit med detaljer inspirerade av Mercedes Benz.

Emirates sätter Guinness världsrekord för den första flygningen med det största antalet nationaliteter på samma flygplan, med 145 nationaliteter på flygningen, vilket uttrycker enighet och mångfald.

Emirates erbjuder sina kunder möjligheten att göra bokningar av flygbiljetter, hotellbokningar, biluthyrning, turer, aktiviteter och semestrar, flygplatsparkering, flygplatstransfer och chaufförservice.

Hur skickar Emirates biljetterna?

Emirates skickar dina biljetter via den e-postadress med vilken du gör bokningen när betalningen har bekräftats.

Vilka rabatter erbjuder Emirates?

Emirates erbjuder följande rabatter:

50% rabatt + miles på bokningar av alla klasser.

20% rabatt på spa vid uppvisande av boardingkort

25% rabatt på middagar mot uppvisande av boardingkort

30% rabatt på nöjen och fritid mot uppvisande av boardingkort

Betalningsmetoder på Emirates

Betalningsmetoder som accepteras på Emirates inkluderar kreditkort som Visa, MasterCard, Dinners Club, Bleue, samt PayPal, Alipay, UnionPay, QuickPay, Sofort, GiroPay, online eller realtids banköverföring via Enets, Global Collect, Emirates NBD online banking, Boleto Bancario (det senare endast för bokningar från Brasilien).

Hur lång tid tar det att skicka Emirates-biljetter?

I Emirates kan den beräknade tiden för att ta emot biljetten för bokningen vara mellan 90 minuter och 48 timmar, denna process är bara medan betalningsbekräftelsen, som kommer att nå e-postmeddelandet.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Emirates

Emirates har för närvarande följande rabattkuponger tillgängliga:

5% kampanjrabatt med koden FIRSTRED.

10% rabatt på utvalda bokningar med koden SGUOB01

15% rabatt tillgänglig från ditt kontor med koden FROLYON

Emirates Kundservice

Den kundtjänst som finns tillgänglig på Emirates kan göras från en onlinechatt eller genom att ringa telefonnumret 18007773999, även från ett mail via ett kontaktformulär.

Fördelar med att använda en Emirates-kupong

Fördelarna för kunden att kunna använda en rabattkupong när man betalar för en bokning via Emirates är möjligheten för kunden att kunna känna sig nöjd genom att spara pengar samtidigt som man njuter av en flygresa.

 Hur kan jag returnera en flygbiljett som jag köpt på Emirates?

I Emirates kan du göra en avbokning av bokningen på olika sätt ett av dem är genom att kontakta kundtjänst, samt från sin online-plattform från Hantera din bokning, som måste innehålla ditt namn och referensnummer, kan avbokningar av bokningar generera extra avgifter.

Exklusiv kupong för nya köpare i Emirates

I Emirates nya köpare kan dra nytta av och njuta av att göra dina bokningar med alla de kampanjer som detta har tillgängliga vid tidpunkten för att generera din betalning.

Emirates i sociala nätverk

Emirates kunder kan hitta från sina sociala nätverk allt som rör deras kvalitet i deras tjänster som tillhandahålls, liksom deras rutter och destinationer tillgängliga, liksom alla kampanjerbjudanden och rabatter, förutom deras kuponger som kan användas för att göra förhandsbokningar.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Emirates för sina kunder

Som den maximala rabatt som finns på Emirates kunder kan hitta upp till 50% rabatt tillämpas, plus erbjudanden tillgängliga för att tjäna miles.

Emirates kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på Emirates-nyhetsbrevet kan kunderna hålla sig uppdaterade med sina exklusiva erbjudanden och rabatter på grund av deras nyhetsbrevmeddelanden, liksom deras rutter och hur man tjänar miles.

Emirates Liknande butiker

Bland de olika butiker som erbjuder liknande tjänster som de som finns på Emirates, kan kunder besöka andra liknande butiker där de kan hitta andra erbjudanden och rabatter några av dessa butiker är Flydubai.com, Etihad.com, Qatarairways.com, Airarabia.com.

Emirates Black Friday-kuponger

I Emirates kunder kan hitta bland sina försäljning helgdagar erbjuds Black Friday rabatter som är tillgängliga på den fjärde fredagen i november under denna dag finns mycket bra erbjudanden och rabatter som gör det möjligt för kunder att boka som dessa erbjudanden kan nå upp till 70%, samt kuponger upp till 10%, för att göra resor till exotiska och paradisiska platser.

Emirates-kuponger för 11/11

I november månad är en annan av de tillgängliga rabatterna 11.11-rabatterna och för detta datum Emirates erbjuder sina kunder det bästa sättet att spara genom sina olika alternativ för kampanjer genom att presentera ditt boardingkort för gastronomi, spa, fritid bland andra, liksom de tillgängliga rabatterna för flygbokningar på upp till 60%, och dess ytterligare kuponger på 15%.

Emirates Cyber måndag kuponger

De bästa rabatterna som erbjuds under året av flygbolaget Emirates motsvarar Cyber Monday-rabatterna som äger rum på måndagen efter Black Friday, för denna dag är de bästa rabatterna för bokningar som görs online eftersom de kan få rabatter på upp till 75%, med ytterligare kuponger som når upp till 20%, för att göra flygningen till ett riktigt nöje till de bästa destinationerna.

Emirates Julkuponger

Emirates erbjuder sina kunder det bästa sättet att flyga för att njuta av julhelgen som en familj och för dessa datum av förtrogenhet Emirates rabatter är tillgängliga för alla destinationer med en 50% special, förutom en rabattkupong på 5%.

Emirates mobilapplikation för IPhone och Android

Emirates har en mobilapplikation för Android och iPhone där du kan göra och hantera dina bokningar.

Berömda destinationer som Emirates betjänar

Bland de mest kända destinationer som Emirates trafikerar finns

Abidjan
Addis Abeba
Amman
Amman Amsterdam
Aten
Auckland
Bali
Bangkok
Barcelona
Bologna
Bombay
Boston
Budapest
Buenos Aires
Casablanca
Ho Chi Minh-staden
Mexico City
Delhi
Dubai
Kairo
Istanbul
Hanoi
Hongkong
Houston
Kuala Lumpur
Lissabon
London
Luanda
Madrid
Malta
Melbourne
Montreal
New York
Osaka
Oslo
Paris
Peking
Prag
Rio de Janeiro
San Francisco
Sankt Petersburg
São Paulo
Seoul
Singapore
Sydney
Taipei
Tel Aviv
Tokyo
Toronto
Jakarta

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
Emirates.com Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Emirates

Emirates kunder kan hitta speciella rabattkampanjer erbjudanden och speciella kuponger tillgängliga för olika destinationer, samt att njuta av flygningen, gastronomi, spa-dagar, samt roligt.

Emirates.com kuponger

Andra liknande butiker