RentalCars Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranRentalCars bästa kampanjerbjudande för flygplats biluthyrning: upp till 30% rabatt06 juli
KupongKupongkod på RentalCars.com: 15% rabatt05 november
BefordranFrämjande på RentalCars.com: upp till 30% rabatt 28 oktober
BefordranUpp till 30% rabatt när du hyr en bil med RentalCars.com15 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Rentalcars säljer Sverige

Rentalcars grundades 2004 och behandlade vid den tiden cirka tusen dagliga bokningar, idag är det åtta miljoner årliga bokningar i mer än 160 länder och 60 tusen olika destinationer, för din bättre sökning erbjuder den webbplatsen tillgänglig på 40 språk, detta är hur syftet med denna plattform är att erbjuda dig en avantgardistisk upplevelse när det gäller biluthyrning, dess syfte är att etablera sig som en mellanhand när han hanterar bokningen och erbjuder exklusiva priser till sina kunder eftersom de vet hur viktigt det är att betala för detta skäl fungerar kvalitetsservice med företag över hela världen, från multinationella företag till små företag och det bästa av allt är att de följer dig genom hela processen och på så sätt undviker all oro för kunden och deras service.

Men det är därför det fungerar mer än en webbplattform eftersom de går från sökningen på dess sida och visar därmed olika erbjudanden, följt av bokningar och allt som behövs för bekräftelse, vilket leder till att fordonet tas bort så att varje person som använder det är nöjd och kan njuta bortom. Det är viktigt att betona att det är tillgängligt 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan, vilket garanterar de bästa upplevelserna för sina miljontals kunder.

Hur man gör en bilbokning på Rentalcars

I Rentalcars för att göra bokningen måste du tillhandahålla vissa uppgifter, dessa inkluderar personliga uppgifter såväl som de från ditt kreditkort, även en bekräftelsekupong som kan vara elektronisk som bevisar att din bokning är annullerad.

Vilka rabatter erbjuder Rentalcars Sverige?

Erbjudandena och kampanjerna kan variera beroende på tillgängligheten i varje land, såväl som varaktigheten av detsamma för att hålla dig informerad om kampanjerna, du kan registrera dig och de exklusiva erbjudandena kommer att skickas till dig via e-post.

Betalningsmetoder hos Rentalcars Sverige

För att göra en bokning behöver du bara ett betal- eller kreditkort med tillräckligt med saldo för att täcka insättningen.

Hur lång tid tar det för min bokningskupong att komma fram?

Det är mycket enkelt och snabbt att komma åt bokningen eftersom du bara behöver söka på dess sida, välja fordonet du föredrar och omedelbart är det redo att bekräfta och betala bokningen och inom en period av 24 till 48 timmar före datumet of Pick up kommer att ha i din post bekräftelsekupongen för att hämta fordonet.

Kuponger finns för närvarande på Rentalcars Sverige

Rentalcars erbjuder inte kuponger för närvarande. Men nedan är en lista över erbjudanden och kuponger som har varit tillgängliga tidigare.

 • 15 % Rentalcars-kupong från BLACK FRIDAY
 • Upp till 20% rabatt om du bokar idag
 • 10% rabattkod för alla bokningar
 • 15 % rabattkupong för vissa destinationer
 • 20 % rabatt för bilbokningar i USA och Europa

Rentalcars Sverige Kundtjänst

Rentalcars erbjuder flera sätt att kontakta kundtjänst, ett av dem är genom en onlinechatt, ett annat sätt är genom det internationella numret +44 161 8338151 som är tillgängligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Veckan kan du också göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till reservas@Rentalcars, samt från din sida genom att fylla i ett formulär.

Fördelar med att använda en Rentalcars-kupong i Sverige

Att få rabatter att använda i RRentalcars har sina fördelar eftersom du kan tjäna en bra service till bästa marknadspris och därmed kunna njuta av de bästa rutterna och de bästa destinationerna.

Hur kan jag avbryta min Rentalcars-tjänst?

I Rentalcars måste avbokningen göras 48 timmar i förväg när fordonet hyrs, detta kan göras via hemsidan där du måste logga in på ditt konto, sedan "Hantera reservationer" och klicka på "Avbryt min bokning "På detta sätt de kommer att avblockera beloppet, om de inte gör det på det angivna datumet kommer detta att vara en "No Show" detta kommer inte att berättiga till återbetalning.

Får nya kunder exklusiva kuponger?

För närvarande erbjuder Rentalcars inte kuponger. Det är dock värt att nämna att Rentalcars har de bästa priserna och biluthyrningsalternativen, med en genomsnittlig rabatt på 15 % jämfört med priserna för sina direkta konkurrenter.

Rentalcars Sverige på sociala medier

Denna biluthyrningsbyrå har inga kuponger på sina sociala nätverk. Men i dessa sociala nätverk kan du hitta de senaste nyheterna och kampanjerbjudanden.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av Rentalcars

Rentalcars erbjuder olika rabattprocenter som tillämpas, och var och en kan variera beroende på landet där den är lönsam, för tillfället kan du som en maximal rabatt få upp till 20%.

Rentalcars Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev kan du få information om deras specialerbjudanden, deras sista minuten-erbjudanden, såväl som deras variation i fordonskategori och till och med ytterligare gratis förare och mycket mer.

Bilreservationssystem som liknar Rentalcars

Om du inte är nöjd med alternativen som Rentalcars erbjuder dig, finns det liknande sidor där du kan söka efter liknande alternativ, liksom du kan göra prisjämförelser, bland vilka vi kan nämna är booking.com, europcar.com om alamo.com

Rentalcars Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY på Rentalcars kommer en serie kampanjerbjudanden för biluthyrning på utvalda världsberömda destinationer. Använd en kupong eller ett kampanjerbjudande nu så får du upp till 20 % rabatt jämfört med konkurrenternas priser.

Kupong för Rentalcars Sverige för 11.11

11.11 är en vanlig dag på Rentalcars utan kuponger eller erbjudanden tillägnad den 11 november. Men som du är van vid har denna biluthyrningsfirma de bästa priserna och mentalt sett är den den viktigaste i världen.

Kampanjkuponger från Rentalcars Sverige för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY kommer med samma kampanjer som du redan är van vid: upp till 20 % rabatt på biluthyrning, erbjuder en högre klass av bilar än reserverat och även gratis avbokning för en serie bilar. Garanterat bästa pris!

Rentalcars Sverige Kuponger till jul

Oavsett om du vill resa till jul eller under vinterlovet, använd Rentalcars för att få priserna 15 % lägre än om du valde att boka hos andra biluthyrningsfirmor.

Rentalcars mobilapplikation för iPhone och Android

På Rentalcars kan du planera din bilreservation genom att ladda ner dess mobilapplikation tillgänglig för iPhone från App Store och för Android från Google Play.

Kända märken som hyrs ut på Rentalcars

På Rentalcars när du hyr ett fordon har du möjlighet att välja mellan de märken som erbjuds, bland annat Toyota, Renault, Dacia, Suzuki, Chevrolet, Hyundai, Jeep, Nissan, Mazda, Audi, Kia.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på RENTALCARS.COM?

RENTALCARS.COM erbjuder inte möjligheten att använda rabattkuponger.

Kan jag betala på RENTALCARS.COM med PayPal?

På RENTALCARS.COM accepterar de endast Visa och MasterCard kreditkort som betalningsmedel.

Erbjuder RENTALCARS.COM fri frakt till Sverige?

På RENTALCARS.COM erbjuder vissa företag som det samarbetar med biluthyrning med gratis fordonsleverans och hämtning, eftersom denna tjänst i vissa fall innebär betalning av en extra provision som måste betalas till uthyrningsföretaget.

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i butiken RENTALCARS.COM?

Under vissa tider på året finns det vissa helgdagar där du kan dra nytta av att göra vissa inköp, eftersom du kan få fantastiska rabatter och låga priser, bland annat kan vi nämna Black Friday-rabatter för RENTALCARS.COM från USA som firas dagen efter Thanksgiving Day där du kan hitta fantastiska rabatter som du kan dra nytta av, en annan som vi kan nämna motsvarar rabatterna 11.11 (Singles' Day) för RENTALCARS.COM som firas i november månad på dagen 11 är en dag att du kan få rabatter och låga priser, vi kan också nämna Cyber ​​​​Monday Rabatter för RENTALCARS.COM som hölls följande måndag och som namnet indikerar kan du hitta exklusiva rabatter för köp gjorda av onlineplattformen och slutligen finns det RENTALCARS .COM Julrabatter hålls i december månad, under dessa dagar kan du få priser låga och rabatter.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
25 april 2024

Specialkuponger och kampanjer på RENTALCARS.COM Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

 • 15 % RENTALCARS.com-kupong från BLACK FRIDAY
 • Upp till 20% rabatt om du bokar idag
 • 10% rabattkod för alla bokningar
 • 15 % rabattkupong för vissa destinationer
 • 20 % rabatt för bilbokningar i USA och Europa

Andra liknande butiker