TVC-MALL Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong$20 TVC-MALL rabattkupong för alla order över $35009 april
Kupong$1 TVC-MALL.COM Kupong för alla order över $1503 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

TVC-MALL Recension

Butiken innehåller kategorier som mobiltelefoner och tillbehör för dem, speciellt anpassade för varje modell och tillverkare, smarta enheter och tillbehör, konsumentelektronik, datorer och nätverkselement, verktyg samt avdelningar för möbler och hem- och trädgårdsdekorationer. , sportutrustning och för att spendera tid utomhus samt viktiga reservdelar till bilen. Butiken uppskattas för tillgängligheten av produkter som nästan aldrig slutar och fungerar som en marknadsplats där alla användare kan bli säljare för många produkter. En annan fördel, mycket uppskattad för elektronikbutiker, är att alla produkter som marknadsförs här har ett års standardgaranti, under vilken tid du kan skicka tillbaka produkten för att få tillbaka dina pengar eller ändra den.

Användbar information om TVC-MALL

Butiken erbjuder sina kunder totalt 5 leveransmetoder, via UPS, DHL, EMS, Swiss Post och HongKong post, vilket kan ta mellan minst fyra arbetsdagar och maximalt 45 dagar att komma fram. Leveranskostnaderna kan göras efter att produkterna har lagts till, beräknade enligt destinationslandet, typ av produkt, vikt och leveransmetod. De viktigaste betalningsmetoderna som accepteras är Visa, MasterCard, JCB, American Express och PayPal, som görs genom säkra betalningsmetoder online. Tyvärr finns det för tillfället ingen möjlighet att betala beställningen via ett cash-back-system. För att returnera produkterna har du 30 dagar, från dagen för mottagandet av produkten, för att signalera och skicka paketet.


Info om hur du använder en TVC-MALL kupongkod

Att använda en TVC-Mall-kupongkod varar bara några sekunder och kräver bara några klick. Så du kan kopiera kupongkoden och ange den i ett fönster under köpprocessen. Därefter, efter kupongbekräftelsen, kommer diskonteringsvärdet att dras från den totala betalningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker