TVC Mall Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong6% kupongkod på TVC-MALL.com webbplatsövergripande22 oktober
KupongKupongkod på TVC-MALL.com: 4% Rabatt Beställa oevr USD800003 oktober
KupongKampanjkod på TVC-MALL.com: USD20 Rabatt order över USD30016 oktober
BefordranUpp till 40% rabatt på tvc-mall.com18 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad TVC-MALL säljer Sverige

TVC-MALL i Shenzhen, Kina grundades i juli 2008 och specialiserade sig huvudsakligen på grossistförsäljning av tillbehör för mobiltelefoner samt elektroniska produkter, och blev därmed 2009 den ledande onlineplattformen i branschen.

TVC-MALL har ett 24/7-team dedikerat till kundservice, som arbetar med de mest erkända varumärkena på marknaden som Huawei, Puluz, B-Soul, Basseus, Caseme, Nillkin, Mercury, Goospery, Hat Prince, bland andra , som du kan hitta med bokstäver från A till Ö. Det är mycket lätt att komma åt plattformen eftersom den har snabbsökningskategorier där vi kan nämna: Mobiltelefontillbehör, som Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi , One Plus, där du kan få fodral, härdat glas, fodral, klockor, AirPods och många fler föremål. En annan kategori som den har är Hälsoskydd som du hittar handskar, masker, termometrar, en annan av de relevanta kategorierna är Hem & Trädgård och Friluftsliv där du får cykling, camping, fitness och träning samt resetillbehör, utan att glömma kategori av datorer och nätverk eller konsumentelektronik.

TVC-MALL är en mycket komplett plattform när det gäller artiklarna den innehåller för fans av teknik och dess verktyg.

Hur TVC-MALL skickar beställningar till Sverige

I TVC-MALL samarbetar de med flera fraktbolag varav vi kan nämna UPS, DHL, EMS, TNT, EPACKET, CHINAPOST, Swiss Post och Hong Kong Post samt möjligheten att hämta som består av att dra direkt från lagren . Leveranstid och kostnad varierar beroende på vikt, destination och fraktsätt.

Vilka rabatter erbjuder TVC-MALL Sverige?

Genom att vara registrerad kan du välja 3% rabatt samt få e-post så att du är medveten om de kampanjer och rabatter de har. Du får också en sektion av flash-erbjudanden som har utgångstid och erbjuder därmed 5% rabatt på samma sätt som de har 25% rabatt på mobiltillbehör.

Betalningsmetoder på TVC-MALL Sverige

I TVC-MALL accepterar de olika betalningsformer som kreditkort Visa, MasterCard, American Express, JCB, såväl som genom Citibank, Web Money Transfer, Poli Payment, Astro Pay och även genom ditt PayPal-konto som är vederbörligen verifierat.

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från TVC-MALL i Sverige?

På TVC-MALL kan du hitta olika leveranstider och dessa kan variera beroende på vilket land du åker till, samt vilken fraktmetod du väljer vid avbokningstillfället, bland de uppskattade tiderna det erbjuder är för Sydostasien du kan variera från 2 till 10 arbetsdagar, för USA, Mexiko och Kanada varierar det från 3 till 35 arbetsdagar, för Europa varierar det från 4 till 45 arbetsdagar och för andra områden tar det från 5 till 45 arbetsdagar. Dessa uppskattningar kan också ändras av tullförfaranden i varje land.

Kuponger tillgängliga för närvarande på TVC-MALL Sverige

För närvarande kan du hitta i TVC-MALL ett brett utbud av rabattkuponger som du kan njuta av, av vilka några du kan hitta är $20 i rabatter med koden 20D1H7320 på alla produkter, så att du kan få 6 fler typer av kuponger som används i alla produkter..

Upp till 40 % rabatt i specialkategorin rabatter
$8 rabatt på beställningar över $100
$60 rabattkupong på beställningar över $500
150 $ kampanjkupong för beställningar över $ 2500
$ 35 rabattkod TVC-MALL för ett minimum av $ 400 spenderade
Kampanjkod 25 $ rabatt om du beställer över 300 $

TVC-MALL Sverige Kundtjänst

TVC-MALL gör tillgängliga för sina användare eller kunder flera metoder för att kontakta kundtjänst som kan göra det på det sätt som bäst passar deras önskemål, bland alternativen som erbjuds av detta är en Live Chat, som är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, även via Skype: TVCMALL, eller om du föredrar via WhatsApp 0033615139178, samt via QQ på 8060600, ett annat sätt är WeChat: TVCMALL-Sales, eller via e-postförsäljning @ TVC -MALL.COM eller via telefonnummer 008628416521 från måndag till lördag från 9:30 till 18:30.

Fördelar med att använda en TVC-MALL-kupong i Sverige

Att skaffa rabattkuponger för att använda dem på TVC-MALL har sina fördelar eftersom du kan köpa en mängd olika produkter i alla dess kategorier, det bästa av allt är att genom att skaffa dem kan du spara mer än du föreställer dig genom att ta fler produkter och betala mindre än vad du trodde

Hur kan jag returnera en beställd produkt till TVC-MALL från Sverige?

För att göra en retur på TVC-MALL måste processen göras inom en period på högst 7 arbetsdagar efter mottagandet, och du måste kontakta kundtjänst eftersom alla returer måste godkännas av kundtjänstteamet. Du kommer också att få en nummer som ska markeras på returboxen får du även alla instruktioner för att framgångsrikt slutföra returprocessen, produkterna ska vara i originalförpackning, dessa ska göras med posten.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av alternativen som TVC-MALL erbjuder från sin sida, dessa kan vara erbjudanden och rabatter, såväl som tillgängliga kuponger, utöver 3% när de prenumererar på deras nyhetsbrev.

TVC-MALL Sverige på sociala medier

För tillfället i de sociala nätverken på TVC-MALL kan du bara få information av intresse om deras produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av TVC-MALL för köpare i Sverige

TVC-MALL har ett brett utbud av rabatter som tillämpas i alla dess kategorier, bland vilka du kan få 30% som en maximal rabatt.

TVC-MALL Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på TVC-MALL som nyhetsbrev får du nyhetsbrev med nyheter om deras produkter utöver de rabatter och specialerbjudanden och kampanjer som finns tillgängliga, du kan också få tillgång till kuponger och TV-poäng och upp till 3 % rabatt .

Butiker som liknar TVC-MALL

Om du föredrar det kan du besöka några butiker som liknar TVC-MALL där du hittar några liknande produkter som du kan verifiera och kontrollera deras tillgängliga rabatter eller deras leveranstider, några av dessa butiker som du kan besöka är Sunskyonline, Amazon, Ebay, Aliexpress.

TVC-MALL Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För BLACK FRIDAY har TVC-MALL förberett en rad viktiga rabatter för sina användare i Sverige: kuponger på 10 % och produkter reducerade med upp till 60 % av utgångspriset.

Kupong för TVC-MALL Sverige för 11.11

11.11 är en vanlig dag på TVC-MALL där rabatterna är 10 % enligt kampanjkupongen för TVC-MALL och rabatter på upp till 50 % på TVC-MALL OUTLET.

TVC-MALL Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY började precis med en kupongåteraktivering i fredags när det var Black Friday-rabattevenemanget: 10 % rabatt genom TVC-MALL Cyber ​​​​Monday-kupongen och rabatterbjudanden på upp till 60 %
 
 

TVC-MALL Sverige Kuponger till jul

En vecka före jul börjar kampanjerna i denna butik med lyxprodukter: upp till 70 % rabatt i OUTLET-kategorin och kuponger på 10 %, 15 % och 20 % på produkter som ännu inte är med i andra kampanjkampanjer.

TVC-MALL mobilapplikation för iPhone och Android

TVC-MALL har tillgängliga för sina kunder att kunna njuta av mobilapplikationen tillgänglig för iPhone och Android från vilken de kan göra sina inköp snabbt och tillförlitligt, på TVC-MALL kan du skanna QR-koden för nedladdning.

Kända märken som säljs i TVC-MALL-butiken

Några av märkena du kan få på TVC-MALL är Level x, Enkay, Luphie, Red Pepper, Qialino, NXE, gkk, Caseme, Hoco, Amoro, Rurihai, Imak, Amoror, Kingxbar, Xincuco, Baseus, Mofi, Cartinoe, Principe Hat, DG Ming, Dix Ducis, Nilkin, Lemonda Smart, Usams, Divi, GUB, Acefast, Lention, Finebue, Kivee, Orico, Jakemy, Zomei, Sades, Kavaro.

 

 

Erbjuder TVC-MALL fri frakt till Sverige?

För närvarande har TVC-MALL inte fri frakt tillgänglig.

Kan jag betala på TVC-MALL med PayPal?

I TVC-MALL kan du göra betalningen av dina produkter via PayPals digitala plattform på ett säkert och tillförlitligt sätt, ett annat sätt att acceptera betalningar är genom kreditkort som Visa, MasterCard.

Var ska jag skriva rabattkupongen i TVC-MALL?

Att skriva en rabattkupong är en enkel process i TVC-MALL för detta, det första du bör göra är att välja de produkter du vill ta, när detta steg är gjort ska du gå till din varukorg där du startar betalningsprocessen , Här hittar du en ruta längst ner till vänster på sidan där du ska ange det kupongnummer som du vill ansöka på ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
24 juli 2024
 TVC Mall Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på TVC-MALL Sverige

Denna webbutik med produkter i olika kategorier har en rad kampanjkuponger och erbjudanden tillgängliga för kunder i Sverige. Vissa av dem är kortlivade i bara några timmar.

Upp till 40 % rabatt i specialkategorin rabatter
$8 rabatt på beställningar över $100
$60 rabattkupong på beställningar över $500
150 $ kampanjkupong för beställningar över $ 2500
$ 35 rabattkod TVC-MALL för ett minimum av $ 400 spenderade
Kampanjkod 25 $ rabatt om du beställer över 300 $

 TVC Mall Kuponger

Andra liknande butiker