Banggood Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUpp till 70% promo på Banggood.com DIY verktyg utförsäljning08 Maj
KupongKupongkod på Banggood.com: 50% rabatt försäljning objekt13 Maj
BefordranTa kupong på Banggood.com: upp till 60% rabatt försäljning objekt23 Maj
KupongBara den här veckan! Få 8% rabatt på beställningar över 74 USD01 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad BANGGOOD säljer Sverige

BANGGOOD verkar som ett kinesiskt företag dedikerat till detaljhandeln med elektroniska produkter, det skapades 2006 och har för närvarande 37 lager i flera främmande länder med syfte att täcka alla regioner i världen, detta företag har gradvis blivit i en stor koncern med mer än 4000 anställda från olika delar av världen, med målet att fortsätta växa och producera varje vara i Kina och leverera dem över hela världen. På denna webbplats kan du hitta en bred katalog med olika sökkategorier, som hjälper dig att hitta varje föremål på ett mycket enkelt och snabbt sätt, varav den första är klädutrymmet, här hittar du ett stort utbud av klädesplagg för män och kvinnor som söker efter klädmodell, det finns även utrymmen för telefoner och telekommunikation, med ett brett utbud av Smartphone-modeller, samt allt inom tillbehör och reservdelar.

Även här kan du få allt inom elektronik, verktyg och i bilar och motorcyklar; Men eftersom den här plattformen är designad för alla åldrar har den ett område för de minsta i huset som kallas leksaker och hobbyer, där det finns allt de behöver för sin utbildning och nöje, även inom kategorierna kan du se allt på datorer och nätverk , för teknikälskare, såväl som områden dedikerade till sport och utomhus, hem och trädgård, smycken och klockor, ett brett utbud av apparater, skor och väskor för män och kvinnor, samt att kunna få en oändlighet av ljus och belysning, samt en enorm lista med produkter för hälsa och skönhet och även för hälsoskydd.

Hur BANGGOOD skickar beställningar till Sverige

Butiken skickar till alla delar av världen, leveranstider kommer att variera beroende på destinationsland, till exempel för försändelser från USA, Europeiska unionen och Frankrike kommer de att ha en beräknad leveranstid på 30 arbetsdagar, och i fall Försändelser som görs med European Railway Direct Mail kan ta upp till högst 60 dagar. Det är viktigt att nämna att tiden kan variera beroende på vilket land beställningen ska skickas till. Exportkostnaderna kommer att beräknas av tullen i varje land, det kommer att variera beroende på storleken på din beställning.

Vilka rabatter erbjuder BANGGOOD Sverige?

För närvarande har butiken flasherbjudanden som är giltiga i 24 timmar, där du kan få ett brett utbud av märkesvaror från 20% rabatt till 72% rabatt på deras normala pris.

Betalningsmetoder på BANGGOOD Sverige

BANGGOOD låter dig göra dina betalningar på olika sätt, ett av dem är med dina kredit- och betalkort såsom: VISA, MASTERCARD OCH AMERICAN EXPESS, bland annat. Du kan också göra det genom banköverföringar eller med kontanter i OXXO-butiker eller bankomater och andra, dessutom har plattformen kanaler för att använda konton eller virtuella plånböcker som PayPal, WebMoney, BGpay, samt många andra.

Hur lång tid tar det att leverera de beställda produkterna från BANGGOOD i Sverige?

I BANGGOOD kan leveranstiden variera beroende på destinationen dit paketet ska, men de har en uppskattning på mellan 30 och 60 dagar, förutom för länderna Brasilien, 120 dagar och för Ecuador, Venezuela och Argentina, en uppskattning på 90 dagar.

Kuponger finns för närvarande på BANGGOOD Sverige

BANGGOOD har för närvarande en mängd olika kuponger, som du kan hitta från dess sida för nya användare, även i några av dess artiklar, såväl som vad du kan få från dess sociala nätverk.

18% kupong för XIAOMI varumärkesprodukter
Kupong med 24% rabatt
15 % BANGGOOD kampanjkupong för vissa produktkategorier
3% kupongkod BANGGOOD för vad som helst
13% rabattkupong för alla beställningar som görs idag
Upp till 80 % rabatt i kategorin reklamprodukter
300 $ kupong för elcyklar och skotrar
8% skyddskupong för hela webbplatsen
5% rabattkupong för elektronikkategori

BANGGOOD Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst har du bara möjlighet att göra det genom att skicka ett mail från din sida, du kan även göra det via dina sociala nätverk.

Fördelar med att använda en BANGGOOD-kupong i Sverige

Det finns för många fördelar som du kan få genom att använda kuponger i BANGGOOD eftersom du kan ta de saker du vill ha och behöver för vilket utrymme eller destination som helst, ta mer än du trodde samtidigt som du betalar mindre än du förväntade dig.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från BANGGOOD från Sverige?

För att returnera en produkt, det första du måste göra är att kontakta kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande som anger orsaken, samt vad du vill returnera, och de kommer automatiskt att skicka stegen att följa för att slutföra returen, denna process måste ske inom max 7 dagar om en mottagen vara är skadad, 30 dagar om du inte är nöjd och produkten är i gott skick.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

BANGGOOD erbjuder sina användare nya kuponger på 20 USD, utöver alla reor, flasherbjudanden samt rabatter och kuponger från deras sociala nätverk som du kan vinna.

BANGGOOD Sverige på sociala medier

Genom att ladda ner applikationen från deras App får du en 10% rabattkupong, utöver de kampanjkoder som du kan hitta från deras sociala nätverk, som har olika koder som är avsedda för varje vara du vill köpa.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av BANGGOOD för köpare i Sverige

BANGGOOD erbjuder en stor mängd rabatt och erbjudanden på sina varor med maximalt 89% rabatt.

Kupong från BANGGOOD Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera får du informationsbulletiner om deras produkter, samt de senaste nyheterna och trenderna i deras artiklar.

Butiker som liknar BANGGOOD

Det finns en stor mångfald av butiker som du kan besöka och dessa liknar BANGGOOD i dessa butiker kan du få samma eller mycket liknande produkter, i dessa butiker kan du också granska och jämföra deras priser, deras rabatter bland annat, några av dessa butiker du kan besöka är Ebay, Aliexpress, Amazon.

BANGGOOD Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterna har sitt ursprung som ett firande i USA, och de firas dagen efter Thanksgiving, det vill säga den fjärde fredagen i november, det datum då du kan hitta fantastiska rabatter och/eller mycket bra reor. som du inte får missa . Från och med Black Friday går rabatterna upp till 80 % på kampanjerbjudanden och extrakuponger på 15 %, 18 %, 20 % och till och med 24 %.

Kupong för BANGGOOD Sverige för 11.11

Rabatterna på Singles' Day eller 11.11 har sitt ursprung i asiatiska länder och firas i november månad den 11:e, denna reahelg har successivt tagit fart i andra länder och kontinenter, vilket du inte kan förlora på grund av deras fantastiska kampanjer och rabatter tillgängliga. Den här dagen är erbjudandena bland årets viktigaste: BANGGOOD-kuponger på upp till 25 % jämfört med ordinarie pris och kampanjerbjudanden med upp till 90 % rabatt.

BANGGOOD Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatterna deras firande kommer från USA och de äger rum måndagen efter Black Friday-firandet, under denna rabatthelg kan du hitta kampanjer för köp gjorda online, som du inte får missa eftersom de erbjuder rabatter på dess oöverträffade produkter . CYBER MONDAY är en av de viktigaste dagarna med rabatter i denna webbutik: kuponger på 5%, 10%, 15%, 20% och till och med 25% plus extra rabatter på 70%, 80% och till och med 90% för vissa produkter.

BANGGOOD Sverige Kuponger till jul

Julrabatter firas under december månad, den månad som födelsen av barnet Gud firas i. Av denna glädjeskäl hålls familjefester, en fest där det är vanligt att ge presenter och vad passar bättre för att passa på av rabatterna som ges av denna julhelg. Julen ger kuponger med värden mellan 3% och 20% och kampanjer på 50%, 60%, 70% och till och med 80% i superkampanjerna på BANGGOOD.

BANGGOOD mobilapplikation för iPhone och Android

BANGGOOD du kan njuta av den gratis mobilapplikationen tillgänglig för Android och iPhone, från vilken du kan köpa utan problem, på ett bekvämt, säkert och pålitligt sätt.

Kända märken som säljs i butiken BANGGOOD

Här är några kända märken du kan få på BANGGOOD som Xiaomi,, MI, Blitzwoif, Ulefone, Creality, Fengmi, Dreame, Airaux, Deli, Moeshouse, Smartda, Lenovo, Umidigi, Egrow, Zebra, Elegant, Tronsmart, Realm, Sharp, Microwear, Oneplus, Geetech, Hiseeu, Jyetech, Hantek, Hanpose, Neje, Uni-t, Exceelway, Long Wei, Mohoo, Escam, Insma, Kingso, Huawei, Zanzea, Camtoa, Dillpro, Two Sided, Gracila, Vonda, Charmkpr, Audew, Jakemy, King Do Way, Luckyfine, Ekphero, Socofy, Kaka, Lostisy, Menic, Haylou, Agara, Escam, Oukitel, Doogee, Geekcreit, Xanes, Kospet, Everyine, Zeblaze, Bakeey, Teclast, Chuwi, Emax, Isdt, Viofo, Wowstick, Foxsur, Yeligth, Sonofi, Astrolich, Biomi, Inkeryn, Shokas, Soting, Kkasa, Amazfit, Aldokyve, Eleksmaker.

 

 

Erbjuder HBX fri frakt till Sverige?

I HBX har du fri frakt, men för detta måste du ha ett lägsta köpbelopp, du måste tänka på att när du använder rabattkupongen kan du inte använda fri frakt.

Kan jag betala i HBX med PayPal?

Bland alternativen som presenteras av HBX för att göra dina betalningar är genom ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, på ett enkelt och enkelt sätt behöver du bara välja de produkter du vill ta och gå till kundvagnen för att göra betalningen, för detta måste du klicka på rutan PayPal.

Var ska jag skriva HBX-rabattkupongen?

När du har valt de produkter du ska köpa måste du gå till din varukorg där produkterna du ska bära kommer att synas, när detta måste du gå till avboka där du hittar en ruta där du ska inkludera kupongnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Banggood Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på BANGGOOD Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

18% kupong för XIAOMI varumärkesprodukter
Kupong med 24% rabatt
15 % BANGGOOD kampanjkupong för vissa produktkategorier
3% kupongkod BANGGOOD för vad som helst
13% rabattkupong för alla beställningar som görs idag
Upp till 80 % rabatt i kategorin reklamprodukter
300 $ kupong för elcyklar och skotrar
8% skyddskupong för hela webbplatsen
5% rabattkupong för elektronikkategori

Banggood kuponger

Andra liknande butiker