AliExpress Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongSpara nu $10 på Aliexpress order över $100 med denna kupong24 juni 2020
KupongAliexpress kupong: $7 rabatt vid order över $5024 juni 2020
KupongFör en begränsad tid! Spara $7 på order över $50 med denna rabattkod26 Maj 2020
KupongSpara nu $4 på order över $5 med denna kupong gäller för Nya Användare25 Maj 2020

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Aliexpress recension

Denna butik erbjuder allt du behöver, både i vardagen och för speciella tillfällen. Butiken har produkter som passar både kvinnor och män och barn i alla åldrar. Den goda nyheten är att du kan dra nytta av en kupongkod för att få rätt priser för din budget, som du kan använda tillsammans med dussintals erbjudanden och kampanjer på webbplatsen. Butiken har ett bra samarbete med seriösa säljare, som erbjuder både billiga produkter och produkter som bär namnen på de största designers, som Alexander McQueen, Burberry, Nike och många andra.

Användbar information om Aliexpress

Aliexpress Store anser att både vardagsprodukter och allvarliga långsiktiga investeringar, till exempel möbler, inte bör konsumera hela budgeten. Av denna anledning erbjuder det kampanjer och kuponger för reduktion, gratis frakt, effektiv retur för snabbhet och olika produkter som har gjort många kunder glada.

Om du letar efter kläder för de senaste trenderna, hem- och trädgårdsmöbler, verktyg och mer är Aliexpress ditt virtuella galleri, fullt av billiga och kvalitetsprodukter!

Betalning kan göras uteslutande online, på säkra sätt, med betalkort eller kreditkort utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro, American Express, biljett, Qiwi Wallet eller PayPal.

Återlämnandet av produkterna kan göras genom att kontakta säljaren direkt. Om du inte når ett sådant avtal kan du öppna en tvist, som kommer att analyseras av butikens team för lösning. Återlämnade produkter behöver inte packas upp eller bäras för att vara giltiga. Att packa och skicka dem är ditt ansvar och inte säljarens.

Info om hur du använder en Aliexpress kupongkod?

En giltig kupongkod läggs till i en speciell del av ditt kundkonto. Här kan du samla in flera kuponger för ytterligare rabatter. Du måste vara försiktig så att de inte går ut! När du betalar för produkterna blir du frågad om du vill använda en av de kuponger som finns tillgängliga på ditt konto. Allt du behöver göra är att välja kupong eller kuponger och slutföra betalningen.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta kundtjänsten i onlinebutiken genom att fylla i ett kontaktformulär som du hittar på webbplatsen. På webbplatsen kan du också hitta en onlinechatt, tillgänglig dygnet runt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
07 juli 2020

Andra liknande butiker