AliExpress Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFå 4 USD rabatt på beställningar över 29 USD med denna Aliexpress kupong för juni 2024 01 juli
KupongFå 8 USD rabatt på beställningar över 59 USD med denna Aliexpress kupong för juni 202401 juli
KupongFå 12 USD rabatt på beställningar över 89 USD med denna Aliexpress kupong för juni 2024 01 juli
KupongFå 20 USD rabatt på beställningar över 139 USD med denna Aliexpress kupong för juni 202402 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Aliexpress Sverige säljer

Aliexpress är verksamt sedan 2010 och är en virtuell butik som består av små företag från Kina och på andra håll, och erbjuder ett enormt utbud av produkter för köpare över hela världen, ägarna till denna webbplats är Alibaba Group; I det här utrymmet kan du hitta en hel sökkatalog som är indelad i kategorier, för att du enkelt ska kunna hitta den produkt du behöver, till exempel den första är: dammode, med allt innehåll om nyheter, stil och trender, toppar och outfits, bröllop och fester, samt ett brett utbud av tillbehör och accessoarer, följt av detta hittar du plats för: herrmode, i detta kan du få byxor, rockar och jackor, underkläder och hemkläder, accessoarer, samt några produkter För speciella tillfällen.
Om du gillar teknik är den här webbplatsen för dig, Aliexpress har en plats avsedd för telefoni och telekommunikation, med tusentals produkter inom telefoni och smartphone, samt alla tillbehör du kan tänka dig för denna kategori, då kan du se andra platser som som: IT, kontor och säkerhet, elektronik, kostymsmycken och klockor; allt för ditt hem, husdjur och hushållsapparater, också en värld av väskor och skor i alla storlekar, samt en leksak och barnområde för de små i huset, och utan att glömma att denna butik har en bred sportkatalog, exteriör , skönhet, hälsa, frisör, motor, och för jobb som kräver precision i ditt hem har du plats för DIY och verktyg.

Leverans av produkter beställda till Aliexpress i Sverige

Sändningarna som görs på Aliexpress fastställs av leverantörerna, och sidan ger dig möjlighet att välja mellan följande fraktalternativ, den första av dem är expressfrakt, för detta alternativ kommer ordern att transporteras genom budföretag på: UPS, FedEx, DHL, TNT, EMS, TOLL, e-EMS, ePacket, det finns också fraktvägar med China Post Registrerad luftpost, China Post Air Parcel, China Post Ordinary Small Packet Plus, Hong Kong Post Air Mail, Hong Kong Post Air Parcel, Singapore Post, Swiss Post, Sweden Post, Russian Air, Special Line-YW, DHL Global Mail och SF Express etc. Den beräknade väntetiden kommer att vara 1 till 3 veckor, men för närvarande, på grund av covid-19, kan beställningar drabbas av förseningar, å andra sidan beräknas fraktkostnader vid tidpunkten för val av produkt och slutförande av köpprocessen.

Vilka rabatter erbjuder Aliexpress Sverige?

Aliexpress har ett utrymme som heter WEEKLY MUST BUYS, där du kan få alla sorters produkter med de lägsta priserna du kan tänka dig, rabatterna som du hittar här är mellan 20% upp till 65% eller 70% rabatt, beroende på vilken kategori du är letar efter.

Betalningsmetoder på Aliexpress Sverige

Denna webbplats låter dig betala för dina köp via dina kreditkort: VISA ELLER MASTERCARD MAESTRO och AMERICAN EXPRESS samt via banköverföringar, du kan också göra det praktiskt taget genom: WebMoney, Yandex.Money, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago , Boteto, bancontact, TEF, Ideal, Giropay, Sofort Banking, Przelewy24, är det viktigt att nämna att det för närvarande inte är tillåtet att betala med PayPal -konton eller kontant vid leverans.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts till Aliexpress i Sverige?

I Aliexpress kan leveranstiden variera på grund av att deras produkter säljs via ett stort antal säljare som hanterar olika metoder, ett annat sätt på vilket leveransen av produkten kan variera är destinationen där köpet riktas. Det är därför leveranstiderna kan variera från 30 dagar och framåt och dina produkter skickas via DHL, UPS, FedEx, EMS, ePacket, TNT, TOLL, China Post, HongKong Post, Singapore Post, Russian Air, Swiss Post.

Kuponger för närvarande tillgängliga på Aliexpress Sweden

På Aliexpress kan du hitta rabattkuponger tillgängliga på sin onlineplattform, som du kan njuta av med bara ett klick.

  • 7 USD rabatt på order över 50 USD
  • 10 USD rabatt på beställningar över 100 USD
  • 3 USD rabatt för nya Aliexpress -kunder
  • 4 USD rabattkupong för nya köpare

Aliexpress Sweden Kundtjänst

För att kontakta Aliexpress kundtjänst måste du göra det från produktköpssidan där du hittar en knapp för att kontakta säljaren längst ner på sidan, ett annat alternativ är genom en onlinechatt, för båda måste du vara vederbörligen registrerad som användare på sidan.

Fördelar med att använda en Aliexpress -kupong i Sverige

Det finns flera fördelar som du får när du använder rabattkuponger på Aliexpress, en av dem som kan motsvara det viktigaste är att genom att göra dina inköp och använda dina rabattkuponger kan du spara pengar vid betalningstillfället, vilket gör att du kan få en annan fördel som att kunna köpa en annan produkt med de pengar du sparar genom att använda din rabattkupong.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Aliexpress från Sverige?

För att göra en retur på Aliexpress har du en period på 15 arbetsdagar, det första du bör göra är att skapa en konversation (tvist) med säljaren, för detta måste du välja knappen för att returnera produkten, senare får du en bekräftelse som kommer inom två arbetsdagar, när du har godkänt måste du skriva ut etiketten och förbereda ditt paket ordentligt förseglat, där du måste klistra in den tryckta etiketten, följt av detta måste du ta ditt paket till det returkontor som du fick tilldelat i auktorisationen och samtalet med säljaren.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

På Aliexpress kan dina nya kunder njuta av de kuponger som de har i kampanjen, till exempel en kupong på $ 4.

Aliexpress Sverige på sociala medier

För närvarande har Aliexpress inte rabattkuponger tillgängliga från sina sociala nätverk, men vi rekommenderar att du besöker följande sociala nätverk för att upptäcka de senaste nyheterna, produktlanseringar och kupongkoder från Aliexpress.

Maximal rabatt som erbjuds av Aliexpress för köpare i Sverige

På Aliexpress kan du hitta ett brett utbud av rabatter som tillämpas på några där du kan få upp till 90% maximal rabatt.

Aliexpress Sweden kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på Aliexpress -nyhetsbrevet kan de vara uppdaterade med sina informationsbulletiner om sin försäljning, rabatter, kampanjer och alla tillgängliga nyheter. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du också en välkomstkupong med en rabatt på 3 euro för beställningar över 4 euro.

Butiker som liknar Aliexpress

Det finns en mängd olika artiklar som du kan få genom att besöka Aliexpress, men om du föredrar kan du besöka några liknande sidor där du kan få ett stort utbud av erbjudanden och liknande produkter. Dessa sidor som du kan besöka är ebay.com, Banggood. com, GearBest.com

Aliexpress Sverige kuponger för SVART FREDAG

I Aliexpress kan du få specialerbjudanden och rabatter mellan dessa datum på året vi kan nämna Black Friday -rabatter för Aliexpress den dag som kallas Black Friday som firas mellan november eller december och är nästa dag av Thanksgiving -firandet i det du kan hitta utmärkta priser.

Kupong för Aliexpress Sverige senast 11.11

11.11 (Lonely Day) är årets största rabattevenemang på Aliexpress. Det är en dag då den här onlinemarknaden säljer för flera miljarder dollar! Kunder från hela världen kan få superrabatter som når upp till 90% av det ursprungliga priset! Använd en kupong från Aliexpress 11.11 nu så får du superrabatter!

Aliexpress Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday är en Aliexpress rabatt händelse som följer direkt efter Black Friday och, som namnet antyder, följer måndag efter BF. I år har Aliexpress förberett upp till 80% rabatt på produkter inom elektronik, teknik och mer! Aktivera en Aliexpress Cyber ​​Monday -kupongkod nu och dra nytta av bra priser!

Aliexpress Sverige kuponger till jul

Till jul ger och får alla presenter! I år har Aliexpress förberett upp till 85% rabatt och kuponger med upp till 50 USD rabatt beroende på varukorgens värde! Välj från vår lista ovanför en Aliexpress julkupong och dra nytta av upp till 65 USD rabatt i din kundvagn.

Aliexpress Mobile App för iPhone och Android

Aliexpress erbjuder sina miljoner användare möjligheten att kunna köpa allt du vill ha från ett ställe, eftersom det har mobilappar tillgängliga från App Store för iPhone och från Google Play för Android. Använd Aliexpress -mobilappen så får du exklusiva rabattkuponger för användare av mobila enheter!

Kända märken säljs i Aliexpress Store

Bland de kända och välkända märkena som du kan få på Aliexpress är Adidas, Nike, Converse, Xiaomi, Lenovo, Redlink, Kingston, Dji, Fujitech, bland andra alternativ som du inte kan missa.

 

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på Aliexpress?

I Aliexpress när du har valt allt du vill ta och du går för att avbryta där du måste bekräfta beställningen, kommer en ruta att återspeglas där du måste tillämpa rabattkupongen.

Kan jag betala på Aliexpress med PayPal?

Aliexpress låter sina kunder göra betalningar via PayPal, men bara för vissa länder, och detta kommer bara att vara aktivt så länge säljaren bestämmer det, och för det behöver du bara välja det objekt du vill ta, klicka på betalningsmetoderna -knappen, välj PayPal så kommer du till webbplatsen för att slutföra stegen och köpa.

Erbjuder Aliexpress gratis frakt?

Aliexpress erbjuder inte gratis frakt eftersom det är en sida som har hundratals säljare varav var och en arbetar med olika fraktlogistikföretag, bland dem UPS, DHLS, FedEx, EMS, ePacket bland andra alternativ som den erbjuder enligt varje land.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
Aliexpress kupongkod

Kampanjer och specialkuponger på Aliexpress Sverige

Här är en lista över de senaste erbjudandena och kupongerna från Aliexpress. Dessa kampanjkoder kan komma att ändras regelbundet, så vi rekommenderar att du besöker vår webbplats så ofta som möjligt för att få de bästa rabatterna.

  • Rabattkod på 3 euro för nya kunder
  • Kupong på 4 USD för nya köpare idag.
  • Aliexpress kupong på 7 USD för köp över 50 USD
  • Aliexpress kundvagnskupong på 10 USD över 100 USD
  • Upp till 80% rabatt på kampanjerbjudanden
  • Rabattkupong på upp till 30 USD för användare av Aliexpress mobilapplikation
Aliexpress rabattkod

Andra liknande butiker