AliExpress Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFör alla kunder! $ 3 rabatt för order större $ 3029 juni
KupongEndast nya kunder! Få $ 3 OFF på order över $ 428 juni
KupongSOMMAR REA! $ 6 rabattkod för beställningar över $ 5028 juni
Kupong$ 11 Rabatt kupong för order över $ 9029 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Aliexpress recension

Denna butik erbjuder allt du behöver, både i vardagen och för speciella tillfällen. Butiken har produkter som passar både kvinnor och män och barn i alla åldrar. Den goda nyheten är att du kan dra nytta av en kupongkod för att få rätt priser för din budget, som du kan använda tillsammans med dussintals erbjudanden och kampanjer på webbplatsen. Butiken har ett bra samarbete med seriösa säljare, som erbjuder både billiga produkter och produkter som bär namnen på de största designers, som Alexander McQueen, Burberry, Nike och många andra.

Användbar information om Aliexpress

Aliexpress Store anser att både vardagsprodukter och allvarliga långsiktiga investeringar, till exempel möbler, inte bör konsumera hela budgeten. Av denna anledning erbjuder det kampanjer och kuponger för reduktion, gratis frakt, effektiv retur för snabbhet och olika produkter som har gjort många kunder glada.

Om du letar efter kläder för de senaste trenderna, hem- och trädgårdsmöbler, verktyg och mer är Aliexpress ditt virtuella galleri, fullt av billiga och kvalitetsprodukter!

Betalning kan göras uteslutande online, på säkra sätt, med betalkort eller kreditkort utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro, American Express, biljett, Qiwi Wallet eller PayPal.

Återlämnandet av produkterna kan göras genom att kontakta säljaren direkt. Om du inte når ett sådant avtal kan du öppna en tvist, som kommer att analyseras av butikens team för lösning. Återlämnade produkter behöver inte packas upp eller bäras för att vara giltiga. Att packa och skicka dem är ditt ansvar och inte säljarens.

Info om hur du använder en Aliexpress kupongkod?

En giltig kupongkod läggs till i en speciell del av ditt kundkonto. Här kan du samla in flera kuponger för ytterligare rabatter. Du måste vara försiktig så att de inte går ut! När du betalar för produkterna blir du frågad om du vill använda en av de kuponger som finns tillgängliga på ditt konto. Allt du behöver göra är att välja kupong eller kuponger och slutföra betalningen.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta kundtjänsten i onlinebutiken genom att fylla i ett kontaktformulär som du hittar på webbplatsen. På webbplatsen kan du också hitta en onlinechatt, tillgänglig dygnet runt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker