LuisaViaRoma Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFå 10% rabatt idag på LUISAVIAROMA med denna kampanjkupong30 juni
KupongFör Luisaviaroma Mobile App köpare: spara 10% med denna kupongkod31 Maj
BefordranLuisaViaRoma kampanjerbjudande: upp till 60% rabatt på bästa Säsongsrea kampanj30 april
KupongLuisaviaromo kampanjkod: få 15% rabatt på fullt prissatta artiklar18 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Luisaviaroma Sverige säljer

Luisaviaroma är en lyxbutik för försäljning av exklusiva kläder och accessoarer. Webbplatsen finns på 9 språk: engelska, svenska, tyska, kinesiska, ryska, spanska, franska, svenska och japanska. Webbplatsen erbjuder ett brett urval av kläder, skor, väskor, accessoarer, lyxiga interiörer och skönhet, med produkter tillgängliga för män, kvinnor och barn från de mest prestigefyllda designers som Balegance, Vetements, Off-White, JW Anderson, Balmain, Dolce & Gabbana, Gucci, Saint Laurent, Valentino, Givenchy, Loewe Jacquemus, bland andra. Bland de kategorier som denna butik erbjuder är: Män, kvinnor, barn, hem, försäljning och dagligen; I den senast namngivna kategorin hänvisar det till en bloggstil där olika ämnen relaterade till mode, skönhet och hem blir kända. Luisaviaroma skickas över hela världen med UPS, DHL eller FEDEX, den snabba fraktkostnaden är € 50; Alla beställningar som skickas från Luisaviaromas högkvarter förbereds med största omsorg och använder de bästa materialen, från de exklusiva skopåsarna till det personliga bandet. Sändningar som är avsedda för länder inom Europeiska unionen innehåller inte en faktura eller annan dokumentation som deklarerar varans värde, alla försändelser som är avsedda för länder utanför Europeiska unionen, i enlighet med tullbestämmelserna, åtföljs av en faktura. varans värde; Även om du vill kan du kontrollera statusen för beställningen online, de bör gå till där det står mitt område och ange med den registrerade e -postadressen och ordernumret.

Leverans av beställda produkter till Luisaviaroma i Sverige

Luisaviaroma skickas över hela världen med UPS, DHL eller FEDEX, den snabba fraktkostnaden är € 50; Alla beställningar som skickas från Luisaviaroma -huvudkontoret förbereds med största omsorg och använder de bästa materialen, från de exklusiva skopåsarna till det personliga bandet.
Sändningar som är avsedda för länder inom Europeiska unionen innehåller inte en faktura eller annan dokumentation som deklarerar varans värde, alla försändelser som är avsedda för länder utanför Europeiska unionen, i enlighet med tullbestämmelserna, åtföljs av en faktura. varans värde;
Även om du vill kan du kontrollera statusen för beställningen online, de bör gå till där det står mitt område och ange med den registrerade e -postadressen och ordernumret.

Vilka rabatter erbjuder Luisaviaroma Sweden?

En av avdelningarna i Luisaviaroma kallas försäljning, där kan du verifiera allt som för närvarande är rabatterat och med utmärkta erbjudanden, bland några av dessa produkter är: byxor, skor, handväskor, plånböcker, sandaler bland andra utvalda föremål.

Betalningsmetoder i Luisaviaroma Sverige

Denna butik accepterar betalningar med kredit- och betalkort, banköverföring, även elektroniska betalningar med PayPal, AliPay och WechatPay; Om du använder ett kreditkort eller PayPal kommer det totala priset att dras av samma dag som beställningen läggs. Om du betalar för en förbeställning via banköverföring måste betalningen skickas inom 48 timmar från det att beställningen gjordes.

Hur lång tid tar det att leverera de beställda produkterna till Luisaviaroma i Sverige?

I Luisaviaroma kan leveranstiden variera beroende på destinationen, för Nordamerika kan det ta mellan 1 till 3 arbetsdagar, för Europeiska unionen har du två typer av försändelser som är Standard, mellan 2 och 6 arbetsdagar och Expressleverans mellan 1 och 2 arbetsdagar, i Latinamerika är dagarna mellan 3 och 4 arbetsdagar, för Asien och Mellanöstern tar det mellan 2 och 3 arbetsdagar för Australien och Oceanien mellan 2 och 5 arbetsdagar, i Afrika 2 till 4 arbetsdagar, och till Ryska federationen beror tiden på att anlända beror på rederiet för Dhl, det sträcker sig mellan 2 och 3 arbetsdagar och för EMS Russian Post tar det cirka 15 arbetsdagar.

Kuponger för närvarande tillgängliga i Luisaviaroma Sverige

För närvarande ger den endast rabatter på en stor del av sin kollektion, liksom på artiklar från vår / sommarsäsonger, den har också en försäljningsdel där du kan välja efter märke, kategorier.

10% Luisaviaroma -kupong för nya köpare
Upp till 20% rabatt för fullprisprodukter
Luisaviaroma -kupong med upp till 60% rabatt för OUTLET -produkter
Luisaviaroma 40% rabattkupong för produkter som redan finns i andra kampanjerbjudanden
Fri frakt var som helst i Sverige

Luisaviaroma Sweden Kundtjänst

Luisaviaroma erbjuder sina kunder flera sätt att ansluta till kundtjänst som är via telefon på +39 0550936054 också via e -post till customerservice@luisaviaroma.com, du kan också göra det via Skype såväl som på deras sociala nätverk, ett annat alternativ är direkt på deras fysiska butiker.

Fördelar med att använda en Luisaviaroma -kupong i Sverige

Det finns många som du får eftersom du kan köpa fler produkter än du förväntar dig, och därmed lyckas köpa ett oändligt antal outfits som sträcker sig från sport, underkläder och cocktails detta kan vara för hela familjen, liksom att kunna skaffa tillbehör och möbler för huset, vilket skapar ett idealiserat utrymme.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Luisaviaroma från Sverige?

För att göra returer i Luisaviaroma är det första du måste göra att gå in i avsnittet "Mitt område", inkludera din e -postadress som används vid köpet, samt ordernummer och artiklar du vill returnera, samt typen av ersättning som väljer, och Luisaviarona kommer att skicka ett bekräftelsemail där du får instruktionerna för returen, denna process måste utföras inom en period av högst 28 dagar efter att du gjort köpet eller mottagit ordern.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Om nya kunder, förutom att de kan njuta av exklusiva försäljningar och rabatter som den erbjuder, kan de få godkända kampanjkuponger. Det är viktigt att betona att dessa har giltighet och användningsgräns.

Luisaviaroma Sverige på sociala medier

För närvarande har Luisaviaroma endast information om alla sina produkter på sina sociala nätverk.

Twitter
Instagram
Facebook
Youtube

Maxrabatt som Luisaviaroma erbjuder för köpare i Sverige

I Luisaviaroma tillämpas flera rabatterade värden på artiklarna, allt från 30% och som en maximal gräns gäller det 80% i en mängd olika artiklar i alla dess märken och deras kategorier, vilket kan gynna män, kvinnor och barn.

Luisaviaroma Sweden kupong för prenumeration på nyhetsbrev

På Luisaviaroma, när du prenumererar, får du kampanjkoder, samt får uppdateringsnyhetsbrev och nyheter om dess produkter, förutom rabatter och rabatter som det kan erbjuda.

Butiker som liknar Luisaviaroma

I LuisaViaRoma kan du få outfits med exklusiva kläder från kända och erkända designers, men om du föredrar kan du besöka andra butiker där du kan göra kombinationer eller leta efter bättre erbjudanden och rabatter. Dessa butiker som du kan besöka är Urbanoutfitters.com, 24s. com eller cettire.com

Luisaviaroma Sweden kuponger för BLACK FRIDAY

Under året kan du få några helgdagar eller säsongsdagar där du kan hitta värdefulla rabatter och mycket bra priser med utmärkta rabatter bland några som vi kan nämna är Black Friday -rabatter för LuisaViaRoma, där du kan få underbara rabatter och erbjudanden för att förvärva vackra ser ut på denna dag, som firas mellan november eller december eftersom det motsvarar dagen efter firandet av Thanksgiving. På Black Friday får du alltså upp till 60% rabatt plus Luisaviaroma -kupong med 20% rabatt.

Kupong för Luisaviaroma Sverige för 11.11

En annan viktig dag med rabatter är 11.11 (Singles Day) när du får betydande rabatter! Både för kläder och skor för kvinnor och män. Denna dag får du upp till 60% rabatt, genom kampanjerbjudanden, samt upp till 20% rabatt baserat på Farfetch 11.11 -kupongen

Luisaviaroma Sweden kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

Vi kan kommentera Cyber ​​Monday -rabatterna för LuisaViaRoma som hålls mellan november och december och det äger rum på måndagen efter Black Friday, där du kan hitta en mycket bra rabatt online eftersom det motsvarar cybernetiska inköp. Rabatterna är nästan lika stora som Black Friday, med upp till 70% rabatt.

Luisaviaroma Sweden Kuponger till jul

Naturligtvis de efterlängtade julrabatterna för LuisaViaRoma som hålls i december månad där du kan hitta underbara rabatter på alla dess produkter. Till jul kan du dra nytta av en rabattkupong med 10% rabatt på fullprisprodukter och ytterligare en kupong med upp till 40% rabatt för produkter som finns i andra kampanjerbjudanden.

Luisaviaroma mobilapplikation för iPhone och Android

I LuisaViaRoma kan du ladda ner mobilapplikationen för iPhone från Apple Store och för Android från Google Play där du kan se de senaste trenderna, samt kunna göra dina inköp eller spara till din önskelista.

Kända märken säljs i Luisaviaroma -butiken

I LuisaViaRoma kan du välja outfits och kombinationer för hela familjen eftersom du kan hitta kläder, skor och accessoarer även för de små, bland de erkända designers som vi kan presentera är Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Burberry, Diesel Kids, Dolce & Gabbana, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Moshino, Nike, Ralph Lauren, Versace, Chloé, Emilio Pucci, Little Marc Jacobs, Stella McCartney Kids, Zimmermann, Adidas Original, Bottega Veneta, Off White, Saint Laurent, Valentino, Jimmy Choo .

 

Erbjuder LuisaViaRoma gratis frakt till Sverige?

LuisaViaRoma erbjuder för närvarande inte gratis frakt för sina kunder, och detta kostar 50 €, dessutom måste du betala importavgifter.

Kan jag betala i LuisaViaRoma med PayPal?

I LuisaViaRoma erbjuder det sina användare möjligheten att avboka via PayPal, för detta måste du ha valt de produkter du vill ta senare, det leder dig till betalningssidan där du måste välja genom en ruta.

Var ska jag skriva rabattkupongen LuisaViaRoma?

När du har valt de artiklar du vill ta och gå till din shoppingpåse tar det dig till ett fönster där allt ditt köp kommer att reflekteras och en ruta visas där du måste skriva din kod eller rabattkupong.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger i Luisaviaroma Sverige

Kampanjer och specialkuponger i Luisaviaroma Sverige
För lyxmodebutiken LuisaViaRoma finns flera kuponger tillgängliga exklusivt för kunder i Sverige:

10% rabatt för nya kunder
Upp till 20% rabatt för fullprisprodukter
Upp till 60% rabatt för OUTLET -produkter
40% rabattkupong för produkter som redan finns i andra kampanjerbjudanden
Fri frakt var som helst i Sverige

Andra liknande butiker