LUISAVIAROMA Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong40% rabatt på luisaviaroma.com17 juni
Kupong10% rabatt med luisaviaroma kampanjkod25 april
Kupong15% rabatt på luisaviaroma.com20 april
Kupong15% rabatt på luisaviaroma.com13 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Luisaviaroma recension

Butiken har rykte om att vara en av de viktigaste detaljhandlarna på onlinemarknaden för klädprodukter för lyxvarumärken. Några av de viktigaste namnen är Adidas, Gucci, Balenciaga, Balmain, Burberry, Dolce & Gabbana, Givenchy, Fendi, Alexander McQueen och många andra. Framgångsrika samarbeten med några av de största modehusen säkerställer inte bara produkternas originalitet, utan också deras kvalitet. Eftersom du inte ser bra ut i dina favoritkläder såvida du inte mår bra i din egen hud, kommer butiken att förse dig med en hel vård- och skönhetsprodukt för både kvinnor och män. Dessutom fungerar butiken som ett riktigt köpcentrum på nätet, där du erbjuder alla objekt du behöver, på samma plats. Således kan du köpa möbler, dekorationer och keramik i avsnittet hemprodukter.

Användbar information om Luisaviaroma

Butiken har två leveransmetoder: standard, som är gratis, oavsett värdet på din beställning och destinationsland, och expressleverans, tillgänglig med ett leveranspris på 15 euro. Produkterna levereras endast genom professionella snabbkurirtjänster, till exempel UPS, DHL och FedEx. Leveranstiden för varje metod är 2-3 arbetsdagar respektive 1-2 dagar. Produkterna kan returneras gratis inom 28 dagar efter köpet. Betalning av beställningar görs uteslutande i onlinesystemet, med betalkort eller kreditkort som tillhör Visa, MasterCard, American Express och JCB. Betalning med kontantsystem är inte tillgängligt.

Info om hur man använder en Luisavaroma kupongkod

För att använda en Luisaviaroma-kupongkod behöver du bara kopiera kampanjkoden och ange den i köpprocessen. Därefter valideras den automatiskt och rabatten tillämpas för alla produkter i beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker