Farfetch Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranBokning kampanjerbjudande: upp till 15% extra rabatt02 augusti
KupongFarfetch kampanjkod för full prissatta objekt: spara 15%08 juni
KupongBästa Farfetch kampanjkod för februari: 15% rabatt29 februari
KupongEndast för studenter: Farfeth-kod med 10% extra rabatt17 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Farfetch Sverige säljer

Farfetch är en lyxig digital plattform, där du kan hitta alla slags plagg och accessoarer från olika märken av kända designers, av vilka vi kan nämna Burberry, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Versace, Cartier, DKNY, Louis Vuitton Channel, Christian Dior, bland annat denna plattform erbjuder kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn, den har ett omfattande utbud av märken som gör det möjligt för sina användare att ha en större möjlighet att hitta den exakta pjäsen de letar efter .
Denna plattform har mer än 2900 varumärken tillgängliga på sin marknadsplats, från de mest traditionella företagen till nya designers, användare som väljer att välja Farfetch har ett brett utbud av kategorier att välja mellan. Inom varje kategori som kvinnor, män och barn kan du hitta angränsande kategorier som: Försäljning, Nyheter, Designers, Kläder, Skor, Väskor, Accessoarer, Smycken och Klockor.

Guide till shopping i Farfetch Sverige -butiken

För att köpa någon vara måste du göra följande: Välj en kategori eller designer i webbläsaren högst upp på sidan, välj sedan objektet och klicka på Lägg till i väska; När du har lagt till bitar, gå till bearbetningen av beställningen i sammanfattningskolumnen, följt av detta, ange ditt konto, om du inte har ett konto kan du skapa det eller du kan betala som gäst; skriva klart din adress och betalningsinformation och välj en leveransmetod för att slutföra din beställning; Du behöver bara vänta på att kvittot kommer fram i ditt e -postmeddelande och det är det.

Vilka rabatter erbjuder Farfetch Sverige?

Farfetch föreslår att du prenumererar på deras plattform för att få prioriterad tillgång till all deras försäljning och nyheter, och de ger dig också 10% rabatt på din första beställning; för närvarande har de upp till 50% rabatt på alla sina plagg och tillbehör.

Betalningsmetoder hos Farfetch Sverige

Farfetch accepterar oändliga betalningsmetoder eftersom denna plattform är tillgänglig i flera länder, vissa betalningsmetoder är: VISA, MasterCard, American Express, Delta, Visa Electron, PayPal och andra metoder som är tillgängliga beroende på i vilket land du köper din produkt .

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från Farfetch i Sverige?

I FARFETCH.COM tar dina produkter för att nå sitt mål inom en period av 2 till 7 arbetsdagar, den här tiden kan variera beroende på vilket land produkten går till och vilken typ av försändelse du väljer när du betalar ditt köp, i på samma sätt som du också har samma dag leverans, i Farfetch skickas dina produkter via DHL, UPS eller FedEx.

Kuponger för närvarande tillgängliga på Farfetch Sverige

Farfetch Sverige har för närvarande ett antal rabatterade lyxprodukter för sina kunder, både i form av erbjudanden och i form av kampanjkuponger. Bland dem nämner vi det viktigaste:

10% rabattkupong för nya kunder
Upp till 80% rabatt i kategorin OUTLET
Kampanjkod 30% rabatt på produkter som redan finns i andra kampanjerbjudanden
Farfetch 15% rabattkod för produkter som inte finns i andra kampanjer

Farfetch Sverige kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på FARFETCH.COM erbjuder den olika sätt att göra dem, ett av dem är att ringa numret 16467913768, ett annat alternativ är att fylla i ett kontaktformulär från dess sida eller genom att skicka ett mejl till cutomerservice@farfetch.com

Fördelar med att använda en Farfetch -kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger på FARFETCH.COM har sina fördelar, det viktigaste som vi kan nämna är att genom att göra dina inköp kan du spara pengar vid betalningstillfället, vilket ger dig en ny fördel, till exempel att kunna bära en annan produkt med det. pengar du sparar genom att använda din rabattkupong.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Farfetch från Sverige?

För att returnera en beställning i FARFETCH.COM måste detta göras från ditt konto, så du måste logga in och hantera det från att returnera varan här måste du välja de produkter som ska returneras och följa instruktionerna för deras samling, du måste bära Tänk på att artiklarna måste vara oanvända och med sina etiketter fästa, och att produkterna måste returneras i originalförpackningen. dagar efter mottagandet av din produkt kan du i tveksamma fall kontakta kundtjänst. Om jag gör ett köp som gäst kan du hantera returen från onlinesidan.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya Farfech -kunder får rabatter direkt! Prenumerera nu på nyhetsbrevet eller välj en Farfetch -kupong för en ny kund och få ytterligare 10% rabatt på värdet av det första köpet.

Farfetch Sverige på sociala medier

För närvarande har FARFETCH.COM inga rabattkuponger tillgängliga från sina sociala nätverk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maxrabatt som Farfetch erbjuder för köpare i Sverige

Bland de många olika rabatterna som FARFETCH.COM har tillgängliga från sin försäljningskategori kan du få oändliga rabatter på sina utvalda produkter där du kan hitta upp till 80% maximal rabatt på sina produkter.

Farfetch Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För personer som prenumererar på FARFETCH.COM -nyhetsbrevet får de 10% rabatt på sitt första köp, på samma sätt kan du vid prenumerationen vara uppdaterad med sina nyhetsbrev om sin försäljning, kampanjer och alla tillgängliga nyheter.

Farfetch-liknande butiker

På Farfetch får du kläder, skor, accessoarer för kvinnor, män och barn, men det finns andra liknande butiker där du kan jämföra priser, erbjudanden och du kan till och med skapa ett skräddarsytt utseende, dessa butiker är Hbx.com, Yoox.com , Selfridges. Com

Farfetch Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY är en mycket viktig händelse för onlineshopping och mer. Precis som alla andra kända butiker kommer Farfetch i år också med kampanjerbjudanden för detta evenemang, bland annat nämner vi: upp till 80% rabatt på kläder, skor och accessoarer plus ytterligare 15% Farfetch Black Friday -kupong!

Kupong för Farfetch Sverige för 11.11

Även om 11.11, Singles Day, i allmänhet är för elektronikbutiker, kommer det i år också till denna lyxbutik: köp nu med kuponger på Aliexpress 11.11 och, tillsammans med kampanjerbjudandena, har du upp till 77% rabatt!

Kampanjkuponger från Farfetch Sverige för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday är dagen efter Black Friday! Så här på Farfetch har du en helg full av rabatter följt av denna måndag där du har upp till 70% rabatt baserat på kampanjerbjudanden. Dessutom kan du använda en Farfetch Cyber ​​Monday -kupong med ytterligare 20% rabatt på produkter som inte är tillgängliga i kampanjerbjudanden.

Farfetch Sverige kuponger till jul

Julen är den dag då flest gåvor görs under året! Av denna anledning har Farfetch förberett Farfetch -kuponger med upp till 30% rabatt på några dagar! Förutom Farfetch -erbjudandena till jul får du superrabatter på presenter som du vill ge till andra eller som du vill ha själv!

Farfetch Mobile App för iPhone och Android

Farfetch erbjuder sin applikation för iPhone via App Store och för Android via Google Play, vilket ger sina kunder ett snabbare och enklare sätt att köpa.

Kända märken säljs i Farfetch -butiken

På Farfetch kan du bära föremål från kläder, skor, väskor och accessoarer för kvinnor, män och barn av de mest kända och erkända formgivarna av samma storlek som Alexander McQueen, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Balmain, Isabel Marant, Gucci, Golden Gås, Off White, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino, Versase, Kenzo, Burberry, Fendi, Anya HindMarch.

 

Var ska jag skriva Farfetch -rabattkupongen?

När du har valt de artiklar du vill ta måste du gå till din kundvagn där du måste ange leveransdata, när du är klar leder det dig till betalningsfönstret där en ruta kommer att återspeglas med kampanjkoden.

Kan jag betala på Farfetch med PayPal?

I Farfetch kan du avboka dina paket via PayPal, det är enkla och enkla steg när du väl har valt dina varor, det första du bör göra är att fylla i fraktinformationen och sedan betalningen där du måste markera PayPal -rutan.

Erbjuder Farfetch gratis frakt på Sverige?

På Farfetch har de ingen gratis frakt, men de erbjuder sina kunder en fast fraktkostnad för beställningar över USD 250 eller € 200, dessa belopp kan variera beroende på i vilket land köpet görs.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
24 juli 2024

Kampanjer och specialkuponger på Farfetch Sverige

Här är en lista över de senaste erbjudandena och kupongerna från Farfetch. Dessa kampanjkoder kan komma att ändras regelbundet, så vi rekommenderar att du besöker vår webbplats så ofta som möjligt för att få de bästa rabatterna.

10% rabattkupong för nya kunder
Upp till 80% rabatt i kategorin OUTLET
Kampanjkod 30% rabatt på produkter som redan finns i andra kampanjerbjudanden
Farfetch 15% rabattkod för produkter som inte finns i andra kampanjer
Fri frakt var som helst i världen, beroende på köpets värde.

Andra liknande butiker