SHEIN Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong20% rabatt på order över $49 med detta SHEIN promo code09 januari
Kupong15% extra rabatt för SHEIN internationella versionen av butiken30 januari
Kupong$10 rabatt-kod för alla order över $9031 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

SHEIN Recension

Även om denna webbplats vid första anblicken ser ut som alla andra onlinebutiker, kan den lätt urskiljas genom att introducera plusstorlekskategorin, vilket hjälper alla typer av kunder att hitta produkter av högsta kvalitet till överkomliga priser för alla budgetar. Dessutom är köpare förutom det stora sortimentet överraskade och samtidigt lockade av en något annan kategori för en modesida. Detta är Home & Deco, där du kan hitta dekorativa föremål, kontors- och pappersvaror samt badrums- och vårdtillbehör. Att navigera på webbplatsen är mycket enkelt och du har till och med flera filter för att hjälpa dig hitta den stil du letar efter.

Användbar information om SHEIN

Leveransen sker internationellt, med en väntetid mellan 3-10 arbetsdagar från leveransbekräftelsen. Leveransen kräver betalning av en extra transportskatt, som skiljer sig beroende på hemlandet. Men om summan av din beställning når tröskeln på $ 30 får du gratis frakt. Om de mottagna produkterna inte tackar dig eller inte matchar, har du en period på 30 dagar från att ta emot dem till att returnera dem till butiken. Alla tillgängliga villkor är tillgängliga online innan de tar emot produkterna. Dessa inkluderar de flesta betalkort eller kreditkort, såsom Visa, MsaterCard, Maestro, American Express, Discover, men också PayPal-konton och kort.

Info om hur man använder en SHEIN kupongkod

En kupongkod är en kampanjkod som endast kan användas en gång och som kan kopieras och matas in i en specialruta i slutet av köpprocessen. Efter introduktionen och valideringen får du det slutliga priset, som har lagt till rabatten om det var giltigt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker