SheIn Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSpara upp till 50% kampanj på SHEIN.com försäljning objekt06 augusti
Kupong15% rabattkod Beställ över EUR75 på SHEIN.com17 juli
KupongSHEIN.com kampanjkod: 20% rabatt order över USD14906 juni
KupongTa 20% rabattkod för SHEIN.com + extra 15% rabatt13 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad SHEIN Sverige säljer

SHEIN Sweden är en damklädbutik som säljer blusar, byxor, klänningar, badkläder, skor, skönhetsartiklar samt hem- och trädgårdsprodukter. Denna onlinebutik är känd för de vackra klänningar de säljer, i färger och mönster som raser idag. Den har bra priser, några av de bästa valuta för pengarna och en mängd olika produkter och storlekar tillgängliga. Nyligen har denna butik också öppnat kategorier för plusstorlekar, för män och för barn. Barnklädkategorin är uppbyggd i åldrar: 6-12 månader (70-80cm), 1-2 år (90cm), 3-5 år (100-110cm), 6-7 år (+ 120cm), 8- 10 år (+ 130cm) och 11-12 år (+ 140cm)

Guide till shopping i SHEIN Sweden -butiken

För att köpa en vara måste du göra följande: Välj en kategori eller designer i webbläsaren högst upp på sidan, välj sedan objektet och klicka på Lägg till i väska; När du har lagt till bitar, gå till bearbetningen av beställningen i sammanfattningskolumnen, följt av detta, ange ditt konto, om du inte har ett konto kan du skapa det eller du kan betala som gäst; skriva klart din adress och betalningsinformation och välj en leveransmetod för att slutföra din beställning; Du behöver bara vänta på att kvittot kommer fram i ditt e -postmeddelande och det är det.

Vilka rabatter erbjuder SHEIN Sverige?

SHEIN, förutom de mycket låga priserna, erbjuder också rabattkuponger. Därför erbjuds 15% rabatt på nya kunder i denna butik automatiskt på den första beställningen online. Fri frakt är också tillgänglig för nya kunder, såväl som kunder som köper över ett visst värde (detta värde skiljer sig från månad till månad). I kategorin OUTLET får du superrabatter: upp till 80% på vissa plagg och tillbehör. Dessutom har värdet på SHEIN Sweden rabattkuponger värden på 10%, 15%, 20% och ibland till och med 30% av det totala priset.

Betalningsmetoder i SHEIN Sverige

För att betala för din beställning hos SHEIN Sweden behöver du ett VISA, MasterCard, American Express eller CARNET kredit- eller betalkort. Du kan betala i avbetalning, i 3 månader eller mer, upp till 12 månader. För att betala i månatliga avbetalningar behöver du ett kort, VISA, mastercard, AMERICAN EXPRESS eller CARNET -avgift. Andra betalningsalternativ är PayPal och OXXO.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från SHEIN i Sverige?

SHEIN erbjuder sina användare och / eller kunder två fraktmetoder som du måste välja vid betalningstillfället, beroende på vilken metod som valts kan variera produktens leveranstid, den första är standardfrakten som kan ta cirka 20 arbetsdagar och express leveranser som sträcker sig i genomsnitt 15 arbetsdagar, kan dessa leveranser variera beroende på villkoren i varje land.

Kuponger för närvarande tillgängliga på SHEIN Sverige

SHEIN Sweden erbjuder ett stort utbud av rabatter som du inte får missa bland några av dem är 10%, 15%och 30%.

15% SHEIN -kupong för nya kunder
Kupong med 10% rabatt för alla beställningar
SHEIN -kupong för gratis frakt på den första beställningen
20% SHEIN rabattkupong utan minsta köpgräns

SHEIN Sweden Kundtjänst

För närvarande har Shein ingen telefontjänst, men du kan göra klagomål, förslag eller kommentarer via deras sociala nätverk

Fördelar med att använda en SHEIN -kupong i Sverige

Att få kuponger och handla på SHEIN Sverige har sina fördelar eftersom du har fördelen att du har fler produkter än du trodde, spenderar mindre än du förväntat dig och det bästa av allt är att du kan köpa produkter i alla dess kategorier från tillbehör till kläder för att gå ut. , från möte till arbete eller bara för att sova.

Hur kan jag returnera en beställd produkt från SHEIN från Sverige?

För att returnera produkter i SHEIN har du en period på 45 arbetsdagar efter mottagandet av paketet, men för detta måste du ange ditt konto för att hitta dina beställningar och beställningsuppgifter, sedan måste du klicka på "Returregistrering" och ladda ner ett formulär som Du måste fästa den på paketet som ska returneras, du måste komma ihåg att föremålen måste vara oanvända eller skadade, samt med originaletiketter och förpackningar.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För nya användare, förutom att kunna dra nytta av rabatter och kuponger som SHEIN levererar, kan du också få 10% extra rabatt för din första beställning.

SHEIN Sverige på sociala medier

Shein i sina sociala nätverk för närvarande kan du bara hitta alla olika artiklar som hon har.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maxrabatt som erbjuds av SHEIN för köpare i Sverige

I SHEIN kan du hitta olika typer av rabatter i alla dess kategorier, för närvarande med en maximal rabatt på 80%.

SHEIN Sweden kupong för prenumeration på nyhetsbrev

När du registrerar dig hos SHEIN, förutom att få nyhetsbrev om deras nyheter och senaste trender, ger jag dig också 10% rabatt.

SHEIN-liknande butiker

Om du inte hittar det du letar efter kan du söka på liknande sidor eller så kan du helt enkelt leta efter alternativ där du kan skapa utseende och / eller outfits och göra kombinationer efter eget tycke. Dessa butiker som du kan besöka är Larizia.com, Na-Kd.com eller Net- a-Porter.com

SHEIN Sweden Kuponger för SVART FREDAG

BLACK FRIDAY kommer till SHEIN med superkampanjer, både baserat på kampanjerbjudandet och i form av SHEIN -rabattkuponger. Välj nu för att aktivera en SHEIN Sweden -kupong för BLACK FRIDAY och du har upp till 30% rabatt, samt erbjudanden med upp till 70% rabatt.

Kupong för SHEIN Sverige för 11.11

11.11 anlände också i år till SHEIN -klädbutiken. Använd en SHEIN 11.11 -kupong eller aktivera ett erbjudande och få superrabatter!

SHEIN Sweden kuponger för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday är dagen efter Black Friday! Så här på SHEIN har du en helg full av rabatter följt av denna måndag där du har upp till 70% rabatt baserat på kampanjerbjudanden. Dessutom kan du använda en SHEIN Cyber ​​Monday -kupong med ytterligare 20% rabatt på produkter som inte är tillgängliga i kampanjerbjudanden.

SHEIN Sweden Kuponger till jul

Julen kommer till SHEIN med ett supererbjudande! Dessutom ger Christmas 3 SHEIN -kuponger dig ytterligare 10%, 20% och till och med 30% rabatt på hela kundvagnen, beroende på det totala värdet av de produkter du har lagt till i din lista.

SHEIN Mobile App för iPhone och Android

SHEIN gör mobilapplikationen tillgänglig för iPhone från App Store och Android från Google Play tillgänglig för sina användare, varifrån du kan köpa allt du gillar och alltid på modet.

Kända märken säljs i SHEIN -butiken

I SHEIN får du bara deras varumärke eftersom de uteslutande har projekt skapade av sina designers, samt gjorda direkt från fabriken utarbetade med detaljer och stil av hög kvalitet.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen i SHEIN?

I SHEIN är det första du måste göra att välja de artiklar du vill ta, när du har valt produkterna måste du gå vidare till din kundvagn där betalningsprocessen börjar, innan du hittar en ruta där du måste inkludera din kupong.

Kan jag betala i SHEIN med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i Shein kan du göra det via ditt vederbörligen verifierade PayPal -konto, du kan göra det snabbt och enkelt, för detta måste du välja de varor du vill ta, gå sedan till din korg och gå vidare till betalningsprocessen där du måste klicka i PayPal och det kommer att återföra dig till en ny sida där betalningen kommer att göras.

Erbjuder SHEIN gratis frakt till Sverige?

SHEIN erbjuder inte gratis frakt, det erbjuder en fraktkostnad som kan variera beroende på vart ditt paket skickas, denna information kan erhållas genom att besöka dess sida där du kan validera kostnaden för samma genom att välja ditt land och den fraktmetod du vill använda ..

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på SHEIN Sverige

Här är en lista över de senaste erbjudandena och kupongerna från SHEIN. Dessa kampanjkoder kan komma att ändras regelbundet, så vi rekommenderar att du besöker vår webbplats så ofta som möjligt för att få de bästa rabatterna.

15% SHEIN -kupong för nya kunder
Kupong med 10% rabatt för alla beställningar
SHEIN -kupong för gratis frakt på den första beställningen
20% SHEIN rabattkupong utan minsta köpgräns

Andra liknande butiker