Rimowa Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongRimowa kampanjkod för utvalda lyxiga resväskor: spara 20%31 juli
KupongTa 30% rabattkod för RIMOWA.com09 juli
KupongRIMOWA.com 10% kampanjkod hela webbplatsen20 juli
BefordranRIMOWA.com 30% promo nyhetsbrev01 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer RIMOWA Sverige

RIMOWA föddes år 1898, som ett familjeföretag med trälådor, RIMOWA har sedan starten sökt sättet att resa för sina kunder är trevligt och det bästa är varför det har gått från vintage trä, från klassiskt trä aluminium till högteknologisk polykarbonat, allt detta med syftet att presentera lösningar för dina resor, samt att ha stilar från de enklaste till de mest innovativa.

Det är därför, trots tid och årens gång, fortsätter RIMOWA att utvecklas, blinkar åt det förflutna och ser på framtiden med längtan och förväntningar på att det kommer att bli mycket bättre.
RIMOWA säljer bagageväskor, ryggsäckar, portföljer, väskor, miniväskor, fodral, axelväskor, alla olika modeller och stilar, i en mängd olika färger och mönster, såväl som deras material, du hittar även iPhonefodral, förpackning kuber, solglasögon, hjul, bagagebrickor, bagagebälten.

Hur RIMOWA skickar till Sverige

I RIMOWA sker leveransen av dina produkter genom logistikföretaget UPS som har en beräknad leveranstid på mellan 1 till 5 arbetsdagar, denna tid kan variera beroende på köpet och leveranslandet dit den ska. 

Vilka rabatter erbjuder RIMOWA Sverige?

RIMOWA har tillgängliga för sina kunder olika sätt att njuta av sina tillgängliga rabatter, ett av dem är genom att prenumerera på dess nyhetsbrev där du kan hitta 10% rabatt, ett annat sätt är att besöka dess Rea-kategori där du hittar rabatter på dess produkter som kan nå upp till 60 % tillgängligt.

Betalningsmetoder hos RIMOWA Sverige

RIMOWA för betalning av sina produkter accepterar följande metoder såsom bank- och kreditkort Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, samt via PayPals digitala plånbok eller genom Klarna.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från RIMOWA i Sverige?

RIMOWA erbjuder sina användare att produkten når sin destination inom en beräknad period av 2 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på RIMOWA Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga RIMOWA-kampanjerbjudandena och kupongerna:

RIMOWA kupong för fri frakt
15 % kampanjkod RIMOWA för nya kunder
Upp till 25 % rabatt i rabattkategori
Kampanjkod 10% RIMOWA i hela butiken
Kupongkod 5% RIMOWA

RIMOWA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa numret +442076600547 eller genom att skicka ett meddelande från din sida genom ett formulär där du måste fylla i en rad uppgifter.

Fördelar med att använda en RIMOWA-kupong i Sverige

Det finns en mängd olika fördelar som vi kan nämna när du applicerar dina rabattkuponger, den mest relevanta är att du betalar mindre när du gör dina inköp, en annan som vi kan nämna är kvaliteten och särskiljningen av varumärket och stilen som denna produkt innehåller.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från RIMOWA från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 30 arbetsdagar efter mottagandet, för detta måste du kontakta kundtjänst, om du har ett Rimowa-konto kan du behandla din förfrågan från ditt onlinekonto där du måste hantera din returetikett för att skickas via UPS , måste du ta hänsyn till att produkterna ska vara i gott skick, oskadade, oanvända och i originalförpackning.

Exklusiv RIMOWA-kupong för nya köpare i Sverige

Nya RIMOWA-kunder kan njuta av de tillgängliga rabatterna, såväl som 10%-gåvan när de prenumererar.

RIMOWA Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av RIMOWA för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som RIMOWA erbjuder kan du få varor som har maximalt 75 % rabatt.

RIMOWA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev kan du få informationsbulletiner om deras exklusiva erbjudanden och nya kollektioner, samt få 10% rabatt på ditt första köp.

Butiker som liknar RIMOWA

Det finns olika och varierade butiker som liknar RIMOWA där du kan hitta liknande produkter som du kan jämföra priser, rabatter och frakt med. Några av dessa butiker är Victorinox.com, Samsonite.com, AmericanTourister.com

RIMOWA Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

Under denna dag på RIMOWA kan du hitta olika och varierande rabatter på deras produkter, samt mycket bra reor, denna dag kan du njuta av dem i november månad, för denna dag hittar du rabatter från 75%

Kupong för RIMOWA Sverige för 11.11

För rabatten 11.11 erbjuder RIMOWA kampanjer och rabatter som du kan kombinera för betalning av dina produkter, dessa rabatter kan vara upp till 55 %
  

Kampanjkuponger från RIMOWA Sverige för Cyber ​​​​Monday

I RIMOWA är Cyber ​​​​Monday-rabatterna de viktigaste på året eftersom megarabatter för denna dag levereras till sina kunder för köp gjorda online, som kan få från 65% till 75%, dessutom kan de hitta rabattkuponger på 5 % och 10 %.

RIMOWA Sverige kuponger till jul

För julrabatter presenterar RIMOWA oslagbara rabatter som sina kunder kan njuta av upp till 50 %, samt hitta mycket bra erbjudanden och reor.

RIMOWA mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande finns det ingen nedladdning för mobilapplikation.

Kända märken som säljer i RIMOWA butik

I RIMOWA motsvarar alla produkter sitt eget varumärke, förutom tillverkning, design och stil.

 

 

Erbjuder RIMOWA fri frakt till Sverige?

RIMOWA erbjuder sina användare gratis frakt så länge som deras beställningar är lika med eller större än €250, om det är mindre kan fraktkostnaden vara $50 genom expressfrakt.

Kan jag betala på RIMOWA med PayPal?

RIMOWA erbjuder sina användare olika betalningsmetoder, inklusive betalning via PayPals digitala plånbok, även genom kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club och Discorver, ett annat alternativ är genom Klarna.

Var ska jag skriva RIMOWA-rabattkupongen?

På RIMOWA, för att skriva rabattkupongen, måste du gå till din shoppingväska där du hittar en ruta längst upp till vänster på sidan där du måste ange det kupongnummer du vill ansöka om.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Rimowa Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på RIMOWA Sverige

I RIMOWA-butiken kan du få ytterligare rabatt om du använder aktuella rabattkuponger och kampanjerbjudanden. Nedan är en sammanfattning av de senaste kampanjkoderna från RIMOWA:

RIMOWA kupong för fri frakt
15 % kampanjkod RIMOWA för nya kunder
Upp till 25 % rabatt i rabattkategori
Kampanjkod 10% RIMOWA i hela butiken
Kupongkod 5% RIMOWA

Rimowa Kuponger

Andra liknande butiker