Samsonite Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongSAMSUNG rabattkod för utvalda enheter: Spara upp till 40%30 juni
KupongSamsonite.com 60% kupongkod06 juli
KupongExtra 20% rabattkod för Samsonite.com sitewide06 juli
KupongTa 10% rabattkod för Samsonite.com 12 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer SAMSONITE Sverige

SAMSONITE har funnits på marknaden i mer än 100 år och anses vara en ledande global butik för bagageväskor, såväl som tillbehör, som har högteknologisk design och kvalitet, som levererar stil och hållbarhet i var och en av sina produkter. tillfredsställer och garanterar behoven hos var och en av dess användare, oavsett om det är i en livsstil, professionell eller företag.

Varumärket SAMSONITE säljer bagageväskor som kan vara handväskor, även vridbara, med hjul, ekologiska, styva, bagageset, bärbara ryggsäckar, med hjul, väskor, handväskor, portföljer, affärsväskor, axelväskor, handväska messenger, andra tillbehör som t.ex. som paraplyer, passfodral, plånböcker, bärbara fodral, kosmetikasatser, necessärer, pluggar, batterier och adaptrar.

Hur SAMSONITE skickar till Sverige

SAMSONITE gör inga internationella försändelser, för leveranser i USA har SAMSONITE olika leveransföretag som DHL, FedEx, bland annat, som har en beräknad leveranstid mellan 1 till 6 arbetsdagar, för att göra inköp i andra länder du bör besöka butiken i ditt hemland.

Vilka rabatter erbjuder SAMSONITE Sverige?

SAMSONITE erbjuder rabatter på upp till 50 % på kampanjerbjudanden, 20 % rabattkupong och fri frakt vid beställningar över 150 USD

Betalningsmetoder hos SAMSONITE Sverige

För att betala på SAMSONITE kan du göra det enklast eftersom det har olika betalningsmetoder, bland annat kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, Union Pay eller via PayPals digitala plånbok.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från SAMSONITE till Sverige?

I SAMSONITE kan leveranstiden väljas vid tidpunkten för din betalning, en av dem är standardmetoden mellan 2 till 6 arbetsdagar, snabb leverans inom 2 arbetsdagar och prioriterad leverans inom 1 arbetsdag.

Kuponger tillgängliga för närvarande på SAMSONITE Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga kampanjerbjudandena och kupongerna från SAMSONITE:

SAMSONITE Kupong 10% rabatt på allt
15% extra rabatt på Shopping Bag med kupong
$50 rabattkupong på SAMSONITE-beställningar värda över $300
Kampanjkod $25 rabatt på SAMSONITE beställningar över $250
SAMSONITE kupong 20% ​​rabatt för din beställning
SAMSONITE-kupong för fri frakt vid beställningar över $150

SAMSONITE Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att fylla i ett formulär från deras sida eller genom att skicka ett e-postmeddelande till question@samsoonite.com, ett annat alternativ är genom en onlinechatt, för ditt svar måste du vänta en period på 24 arbetstimmar.

Fördelar med att använda en SAMSONITE-kupong i Sverige

Den största fördelen du har när du applicerar rabattkupongerna på SAMSONITE är att du betalar mindre än du föreställer dig, en annan fördel är kvaliteten på produkten du köper, på samma sätt som vi skulle kunna nämna att du inte bara köper bagageprodukter du kan även hitta för dagligt bruk.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från SAMSONITE från Sverige?

För att göra en retur i SAMSONITE har du en period på 90 dagar efter mottagningsdatumet, för detta måste du gå in på sidan i onlinereturcentersessionen där du måste följa instruktionerna för auktorisering av din retur. Du måste då skriv ut etiketten och den medgivna auktorisationen och inkludera den i förpackningen som ska returneras, du måste ta hänsyn till att produkterna ska vara oanvända och med sina originaletiketter.

Exklusiv SAMSONITE-kupong för nya köpare i Sverige

Nya SAMSONITE-kunder får en välkomstkupong med 10 % rabatt.

SAMSONITE Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av SAMSONITE för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt kan du få 60% applicerad på vissa av deras produkter.

SAMSONITE Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Dessutom erbjuder prenumerationskupongen för SAMSONITE nyhetsbrev 10 % rabatt för den första beställningen som görs online.

Butiker som liknar SAMSONITE

Det finns olika butiker som liknar SAMSONITE som du kan besöka och kontrollera deras priser eller rabatter, såväl som deras fraktkostnader bland annat, det här är några av dessa butiker Rimowa.com, Tumi.com, Delsey.com, Travelpro.com

SAMSONITE Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatten firas den fjärde fredagen i november månad, och för detta datum förbereder SAMSONITE spektakulära rabatter på sina produkter som du kan hitta mellan 65% och 75%, dessutom kan du använda en rabattkupong från 10 %.

Kupong för SAMSONITE Sverige för 11.11

11.11-rabatterna på SAMSONITE görs i november månad den 11:e, och för denna dag tillämpas stora rabatter på deras produkter, som kan nå 50 %, förutom mycket bra kampanjer.
  

SAMSONITE Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på SAMSONITE firas på måndagen efter Black Friday, och under denna dag kan du få underbara rabatter för onlineköp, dessa rabatter kan vara mellan 70% och 80%.
 

SAMSONITE Sverige Kuponger till jul

SAMSONITE har fantastiska rabatter tillgängliga för sina kunder i december månad, månaden då du kan njuta av julrabatter mellan 30% och 40%, du kan också hitta tillgängliga erbjudanden och reor.
   

SAMSONITE mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har SAMSONITE ingen mobilapplikation.

Kända märken som säljs i SAMSONITE-butiken

Alla produkter som säljs i SAMSONITE-butiken motsvarar dess eget varumärke.

 

 

Erbjuder SAMSONITE fri frakt till Sverige?

SAMSONITE erbjuder sina användare helt gratis standardleveranser, om du vill ha en annan typ av leverans kan kostnaderna variera från $19.99 till $39.99.

Kan jag betala på SAMSONITE med PayPal?

På SAMSONITE kan du göra dina betalningar via PayPals digitala plånbok, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB eller genom Union Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen hos SAMSONITE?

I SAMSONITE för att skriva rabattkupongen när du väl valt de produkter du vill köpa måste du gå till din shoppingväska där du hittar en ruta i mitten till höger på sidan, för att inkludera kupongnumret du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Samsonite Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos SAMSONITE Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från SAMSONITE? Nedan är en lista över de senaste:

SAMSONITE Kupong 10% rabatt på allt
15% extra rabatt på Shopping Bag med kupong
$50 rabattkupong på SAMSONITE-beställningar värda över $300
Kampanjkod $25 rabatt på SAMSONITE beställningar över $250
SAMSONITE kupong 20% ​​rabatt för din beställning
SAMSONITE-kupong för fri frakt vid beställningar över $150

Samsonite Kuponger

Andra liknande butiker