tidebuy Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongUsd70 kampanjkod Välj objekt Beställ över USD299 på Tidebuy.com23 oktober
KupongKampanjkod på Tidebuy.com: usd35 Rabatt order över USD15916 september
BefordranTa Gratis frakt kampanj på Tidebuy.com Beställa Över USD15916 oktober
KupongTidebuy.com kampanjkod: USD15 Rabatt order över USD9919 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad TIDEBUY säljer Sverige

TIDEBUY har varit verksamt sedan 2010, verksamt som ett globalt virtuellt detaljhandelsföretag, och även ett gränsöverskridande e-handelsföretag dedikerat till försäljning av moderiktiga plagg och annat, såsom: kläder, skor, klänningar, väskor, sängkläder, kläder för män, barn och smycken, peruker, bland många andra föremål. Butiken är översatt till olika språk, inklusive: engelska, japanska, franska, spanska, arabiska, bland annat; Huvudsyftet med TIDEBUY är att ge den bästa kundservicen och erbjuda varor med bästa kvalitet och till ett oöverträffat pris. I denna virtuella plattform kommer du att kunna hitta tusentals produkter och alla organiserade efter kategorier så att din sökning är mycket snabbare och enklare, i dem kommer du att kunna se ett utrymme för hem och trädgård, med ett brett utbud av hushållsartiklar , verktyg för arbete i din trädgård, och även allt inom leksaker för de minsta i huset.

Butiken har även exklusiva kategorier för män och kvinnor, där du hittar alla sorters kläder, skor, väskor och accessoarer för män, och i damdelen allt i klänningar, baddräkter, toppar, kjolar. , och till och med mammakläder. Efter detta, ett helt speciellt område för bröllopsfirande, i det kan du få klänningar för brudar, för tärnor, för mamman, för tjejen och allt du behöver för din speciella dag, samt erbjuda kläder för speciella tillfällen, skor i alla modeller du behöver, hårprodukter som: peruker för män och kvinnor, och alla accessoarer du kan tänka dig för skönhet. Å andra sidan finns det kategorierna för sängkläder, med en bred katalog av sängkläder, kuddar med mera, även allt inom elektronik, en hel rad klockor och smycken, väskor och accessoarer, sport och utomhus samt en dedikerad utrymme för barnen, laddad med kläder och tillbehör som behövs för det bortskämda i huset.

Hur TIDEBUY skickar till Sverige

TIDEBUY skickar till mer än 200 olika länder runt om i världen, de fraktmetoder som erbjuds av plattformen är: snabb frakt, av budföretagen DHL och UPS, det finns även möjlighet till standardfrakt, med hjälp av DHL och EMS och Aramex och UPS och TOLL och TNT och e-EMS och USSF och DPD, och slutligen Super Saving-alternativet, skickat av: Epacket och Yodel och AirSmall och DHL och BPost-paket. Fraktkostnader kommer att beräknas vid betalningstillfället, och detta kommer att variera beroende på storleken på din beställning och destinationsadressen, det är viktigt att nämna att varje land hanterar olika priser från tullavdelningen, men denna butik erbjuder också en gratis fraktalternativ, men inte i alla fall; Den beräknade leveranstiden kommer också att bero på destinationsadressen och den fraktmetod du väljer, vanligtvis sträcker sig denna tid från 3 arbetsdagar till maximalt 30 dagar.

Vilka rabatter erbjuder TIDEBUY Sverige?

TIDEBUY erbjuder för närvarande ett flasherbjudande som varar i 6 dagar, här hittar du ett stort utbud av produkter i alla tillgängliga kategorier, med utmärkta och mycket låga priser på deras verkliga pris.

Betalningsmetoder hos TIDEBUY Sverige

Denna butik låter dig göra dina betalningar via kredit- eller betalkort som: visa och MasterCard, du kan även göra det via ett PayPal-konto så länge det är verifierat, på samma sätt genom banköverföring, Ideal, Sofort och Webmoney.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från TIDEBUY till Sverige?

På TIDEBUY kan leveranstiden variera beroende på vilken fraktmetod du väljer vid avbokningstillfället, samt destinationen dit den skickas, bland dem är Superbesparingarna som kan ta mellan 6 och 30 arbetsdagar, Standardfrakt som sträcker sig mellan 3 och 18 dagar och snabb frakt som tar mellan 3 och 15 arbetsdagar.

Kuponger för närvarande tillgängliga på TIDEBUY Sverige

TIDEBUY erbjuder för närvarande en mängd olika rabattkuponger, bland vilka vi kan nämna 10% rabatt med koden WM10.

Välkomstkupong med totala rabatter på $88
TIDEBUY Kupong $15 rabatt Beställ över $99
$30 kampanjkod för beställningar över $159
50% rabattkupong vid betalning av transporttjänsten
Kampanjkod 10 $ rabatt på beställningar över 100
Rabatter på upp till 86% på herrkläder
Kampanjerbjudande: upp till 90 % rabatt på damkläder

TIDEBUY Sverige Kundtjänst

På TIDEBUY kan du kontakta kundtjänst genom att ringa numret +86-2968532863, eller genom att skicka ett meddelande till service@TIDEBUY, ett annat alternativ är att skicka ett meddelande från ditt konto.

Fördelar med att använda enTIDEBUY kupong i Sverige

Skaffa rabattkuponger och köp på TIDEBUY, det finns många fördelar som du kan uppnå, eftersom du kan dra nytta av och skaffa ett brett utbud av varor till mycket bra priser och bäst av allt, du köper för hela familjen också som för ditt hem att få allt på ett ställe.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från TIDEBUY från Sverige?

För att göra returer på TIDEBUY måste du kontakta kundtjänst och följa instruktionerna för dess process, detta måste göras inom 30 arbetsdagar efter mottagandet av ditt paket, förutom bröllopsklänningar och tillfällesklänningar, som måste göras inom 7 arbetsdagar , mimarna måste vara i optimala förhållanden utan att användas.

Exklusiv TIDEBUY-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av alla kuponger som TIDEBUY erbjuder på deras sida såväl som om de prenumererar.

TIDEBUY Sverige på sociala medier

TIDEBUY, erbjuder sina användare $138 rabatt i kuponger när de använder applikationen från deras app.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av TIDEBUY för köpare i Sverige

TIDEBUY erbjuder ett brett utbud av rabatter som tillämpas på alla dess produkter och alla dess kategorier. För tillfället kan du njuta av några med en maximal rabatt på 75%.

TIDEBUY Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

TIDEBUY erbjuder sina nya nyhetsbrev $88 rabattkuponger, samt möjligheten att vara först med att få sina senaste nyheter, exklusiva erbjudanden och rabatter, plus mer om de senaste trenderna och uppdateringarna.

Butiker som liknar TIDEBUY

Om du föredrar kan du besöka några butiker som liknar TIDEBUY där du kan hitta några av deras produkter för att göra kombinationer i din outfit, om du föredrar kan du kontrollera deras fraktmetoder eller deras tillgängliga rabatter, några av dessa butiker kan du besöka är Rosegal, Rotita, Newchic.
        

TIDEBUY Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För TIDEBUY firas Black Friday-rabatter den fjärde fredagen i november månad, och för denna reahelg har TIDEBUY underbara rabatter tillgängliga på sina produkter, som du kan hitta upp till 80 % tillgängliga.

Kupong för TIDEBUY Sverige för 11.11

Du kan njuta av singeldagen eller 11.11-rabatter på TIDEBUY i november månad och för denna semester kan du få rabatter som kan vara upp till 60 %, samt tillgängliga kampanjer.

TIDEBUY Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

TIDEBUY erbjuder Cyber ​​​​Monday-rabatter som är tillgängliga för onlineköp, varför du på TIDEBUY kan hitta fantastiska rabatter som du kan hitta upp till 85 % tillgängliga, denna reahelg firas måndagen efter svart fredag
 

TIDEBUY Sverige Kuponger till jul

För julrabatter har TIDEBUY tillgängliga rabatter på 50 % på sina säsongsbetonade produkter. Utöver detta kan du njuta av extra rabattkuponger på 20 % så att du kan kombinera när du gör betalningen.

TIDEBUY mobilapplikation för iPhone och Android

TIDEBUY har tillgängliga för sina kunder att ladda ner mobilapplikationen för Android och iPhone, från vilken du enkelt och snabbt kan göra dina köp.

Kända varumärken säljs på TIDEBUY Store

Alla produkter som visas på TIDEBUY motsvarar deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder TIDEBUY fri frakt till Sverige?

Hos TIDEBUY kan du få fri frakt på dina köp, men för detta måste du göra ett köp som är lika med eller större än $129.

Var ska jag skriva rabattkupongen hos TIDEBUY?

Att skriva rabattkupongen i TIDEBUY är ett enkelt steg, för detta måste du först välja de produkter du vill ta, sedan måste du gå till din varukorg för att göra betalningen, här hittar du en ruta längst ner till vänster på sidan i den som måste innehålla det kupongnummer du vill använda.

Kan jag betala på TIDEBUY med PayPal?

Hos TIDEBUY kan du enkelt, snabbt och säkert betala för dina köp via PayPals digitala plånbok.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Tidebuy Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos TIDEBUY Sverige

TIDEBUY erbjuder de bästa priserna varje dag på de modeartiklar som säljs. För att du ska kunna få de största rabatterna har vi skapat den här sidan med kampanjkoder från TIDEBUY. Här är de senaste kampanjerbjudandena och rabattkupongerna för denna butik:

Välkomstkupong med totala rabatter på $88
TIDEBUY Kupong $15 rabatt Beställ över $99
$30 kampanjkod för beställningar över $159
50% rabattkupong vid betalning av transporttjänsten
Kampanjkod 10 $ rabatt på beställningar över 100
Rabatter på upp till 86% på herrkläder
Kampanjerbjudande: Upp till 90 % rabatt på damkläder

Tidebuy Kuponger

Andra liknande butiker