Cettire Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongCettire rabattkod: Spara 10% på hela din beställning31 augusti
KupongCETTIRE.com 5% kampanjkod på hela webbplatsen30 april
KupongKupongkod på CETTIRE.com: 10% rabatt på hela webbplatsen21 Mars
BefordranNjut av promo på CETTIRE.com: upp till 60% Rea artiklar25 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad CETTIRE säljer Sverige

CETTIRE.COM, har stått ut för att ställa ut och sälja exklusiva produkter för lyxmode, där du kan få en mängd olika produkter där du kan hitta produkter från cirka 500 internationellt kända designers. CETTIRE erbjuder bland sina olika produkter för män, kvinnor och barn , där du kan hitta märken som Valentino, Balenciaga, Prada, Gucci, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Fendi, Christian Louboutin, Alexander McQuen, Burberry, Chloe, Givenchy, Loewe, Max Mara, Jimmy Choo, Balmain, Versace och många andra där du kan hitta inte bara variation, utan också kvalitet för alla smaker från det eleganta till det avslappnade. I CETTIRE hittar du produkter som Kläder, byxor, skjortor, tröjor, andra produktalternativ motsvarar skor som sneakers, loafers, snörskor och mer, även väskor för alla tillfällen som ryggsäckar, portföljer, handväskor, som liksom tillbehör som bälten, handskar, hattar bland många fler produkter som du kan få, det bästa av allt är att du i CETTIRE hittar produkter för alla medlemmar i huset från de största till de minsta allt på ett ställe.

Hur CETTIRE skickar order till Sverige

I CETTIRE.COM levereras dina produkter som en beräknad leveranstid mellan 3 och 7 arbetsdagar, dessa leveranstider kan variera beroende på destinationen dit du ska, och för leverans av dina produkter krävs det en kvitto på kvitto så gör det inte leverera sina produkter till postadresser, CETTIRE levererar sina produkter med DHL, FedEx, Startrack Express.

Vilka rabatter erbjuder CETTIRE Sverige?

I CETTIRE.COM hittar du bland dess kategorier en som motsvarar Försäljning där du hittar de produkter som den har tillgänglig med försäljning, erbjudanden och rabatter som kan vara upp till 60% rabatt där du kan få säsongsprodukter.

Betalningsmetoder i CETTIRE Sverige

CETTIRE.COM erbjuder sina kunder olika betalningsmetoder så att de kan göra sina köp på ett tillfredsställande sätt, bland annat kan vi medge att CETTIRE medger att de är gjorda med kreditkort som Visa, MasterCard och American Express, en annan metod är från Afterpay eller via Klarna , men detta endast för USA och Australien.

Hur lång tid tar det att leverera de beställda produkterna till CETTIRE i Sverige?

I CETTIRE, när din betalning har bekräftats, kommer beställningen att skickas och det uppskattas att dina produkter kan komma mellan 3 och 7 arbetsdagar till deras destination, det måste beaktas att leveranstiden kan variera beroende på tullvillkoren i varje land.

Kuponger för närvarande tillgängliga på CETTIRE Sverige

Även om det för närvarande inte finns några kuponger tillgängliga i modebutiken med lyxprodukter CETTIRE, nedan har du en lista över de viktigaste kampanjerna.

 • Upp till 60% rabatt på OUTLET CETIIRE.com -produkter
 • Fri frakt på beställningar över $ 250
 • 5% rabattkod för nya köpare
 • 10% EXTRA rabatt med en CETTIRE kupong för rabatterade produkter

CETTIRE Sweden Kundtjänst

För att kommunicera med kundservice på CETTIRE, är ett av alternativen det ger genom att skicka ett e -postmeddelande till customerserice@CETTIRE.com eller genom att fylla i ett formulär från dess sida.

Fördelar med att använda en CETTIRE -kupong i Sverige

Att få rabattkuponger och göra inköp på CETTIRE är trevliga fördelar eftersom du kan bära flera plagg för mindre än du förväntat dig och det mest intressanta är att du får från alla typer av kläder samt accessoarer och skor, det bästa av allt är vilket för män och kvinnor som bär mer för mindre.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till CETTIRE från Sverige?

För att göra en retur i CETTIRE är det första du behöver göra att kontakta kundtjänst på customerserive@CETTIRE.com där du får instruktionerna att följa för processen, du kan också göra det från ditt konto där du måste skapa en retur där du bör ta hänsyn till den beställning som du vill returnera, denna process måste utföras inom högst 14 arbetsdagar efter mottagandet av ditt paket, du måste komma ihåg att produkterna måste vara oanvända, med sina ursprungliga etiketter .

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av försäljningen och rabatterna som CETTIRE erbjuder från sin sida.

CETTIRE Sverige på sociala medier

För närvarande har CETTIRE inga rabattkuponger från sina sociala nätverk, du kan få intressant information om sina produkter.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maxrabatt som CETTIRE erbjuder för köpare i Sverige

CETTIRE har ett brett utbud av rabatter på sina produkter där du kan hitta en maximal rabatt på 60%.

CETTIRE Sverige -kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på Nyhetsbrev kan du få informationsbulletiner, samt nyheter av intresse om dess produkter, samt dess kampanjer och nya produkter, utöver tillgängliga rabatter.

Liknande butiker som CETTIRE

Det finns några butiker som du kan besöka eftersom de erbjuder liknande föremål som du kan se i CETTIRE, du kan också göra lookkombinationer eller jämföra priser dessa butiker som du kan se är Selfridges.com, Farfetch.com, Matchesfashion.com och Ssense .com

CETTIRE Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY är ett så stort rabattevenemang runt om i världen att nästan alla köper något. Av denna anledning är CETTIRE en butik som inte missar detta evenemang och kommer med kampanjerbjudanden och speciella rabattkuponger för Black Friday. Dessa rabatter ger dig upp till 60% rabatt jämfört med det ursprungliga priset, från de dagar då det inte är Black Friday.

Kupong för CETTIRE Sverige för 11.11

Rabatterna på Singles Day eller 11.11 har fötts i asiatiska länder som firas i november månad den 11: e, denna försäljningssemester har successivt ökat i andra länder och kontinenter, vilket du inte kan förlora tack vare deras utmärkta kampanjer och rabatter tillgängliga. Välj nu en CETTIRE 11.11 -kupong med upp till 10% rabatt eller ett erbjudande med upp till 60% rabatt.

CETTIRE Sveriges kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

CYBER MONDAY är faktiskt en fortsättning på BLACK FRIDAY med nästan samma kampanjerbjudanden men med olika KUPONER för butiken CETTIRE.com, men det hjälper dig att spara upp till 60% totalt av det ursprungliga priset på de lyxprodukter du vill ha.

CETTIRE Sverige kuponger till jul

Julen kan inte komma utan reklamkampanjen CETTIRE.com, som börjar en vecka före denna magiska dag. Kampanjerbjudanden med 50% rabatt och CETTIRE rabattkod med upp till 15% rabatt är de viktigaste sakerna att nämna för denna rabattkampanj före jul.

CETTIRE mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har CETTIRE ingen mobilapplikation för något av företagen.

Kända märken säljs i CETTIRE -butiken

I CETTIRE hittar du allt från skor, kläder, väskor, och du kan hitta produkter från världsberömda designers där vi kan nämna Dolce & Gabbana, Gucci, Alexander McQueen, Aquazzura, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Chloé, Christian Louboutin, Dior, Fendi, Furla, Givenchy, Gucci, Jimmy Choo, Michael Kors, Moncler, Off White, Prada, Saint Laurent, Valentino bland andra alternativ som du kan få när du besöker deras butik.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen i CETTIRE?

I CETTIRE när du har valt dina varor måste du klicka på din kundvagn där du kommer att ha alla produkter du vill ta senare måste du klicka för att gå till kassan, innan du hittar en ruta där du måste inkludera kupongnumret som du ska använda.

Kan jag betala i CETTIRE med PayPal?

CETTIRE accepterar för närvarande inte betalningar som görs via PayPal -kontot, det accepterar endast betalningar som görs via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express och AfterPay endast för Australien.

Erbjuder CETTIRE gratis frakt till Sverige?

På CETTIRE kan du få gratis fraktprodukter över hela världen så länge ditt köp överstiger 250 USD, om ditt köp är mindre kommer du att debiteras en fraktavgift.

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i CETTIRE -butiken?

Under året kan du hitta några helgdagar där du kan få exklusiva rabatter och hänvisningar till dagen, bland vilka vi kan nämna Black Friday -rabatterna för CETTIRE denna dag firas dagen efter att tacksägelsedagen har sitt ursprung i USA och är känd som Black Friday under denna tid kan du hitta exklusiva rabatter som hänvisar till dagen, en annan dag som vi kan kommentera är rabatterna 11.11 (singeldag) för CETTIRE denna dag firas i november månad den 11 är från asiatiska länder och så småningom har det tagit fart i firandet, vi kan också prata om Cyber ​​Monday -rabatterna för CETTIRE detta datum kommer från USA och firas på måndagen efter Black Friday och du kan hitta exklusiva rabatter för köp gjorda online och slutligen julrabatter för CETTIRE firas detta datum under december månad och du kan hitta d under semesterdagen låga priser, exklusiv försäljning och exceptionella rabatter.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
25 april 2024

Kampanjer och specialkuponger på CETTIRE Sverige

Det finns vissa tider på året då du kan få speciella försäljningssemestrar som har vissa rabatter, samt försäljning, kampanjer och mycket bra erbjudanden som du kan dra nytta av för att göra dina inköp, vilket gör att du kan spara mer än du förväntar dig. Några av dessa datum som du kan njuta av är Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • Upp till 60% rabatt på OUTLET CETIIRE.com -produkter
 • Fri frakt på beställningar över $ 250
 • 5% rabattkod för nya köpare
 • 10% EXTRA rabatt med en CETTIRE kupong för rabatterade produkter

Andra liknande butiker