JimmyChoo Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongJimmyChoo.com kampanjkod: 20% rabatt04 juni
BefordranKupong på JimmyChoo.com: fri frakt02 Maj
BefordranJimmyChoo.com gratis frakt promo26 april
BefordranJimmyChoo.com rabatt: upp till 40% välj stilar06 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Jimmy Choo säljer

Jimmy Choo skapades av skomakaren Jimmy Choo, ett företag som bär hans eget namn, som grundades på 90-talet i London, beläget i staden East End som betraktades som ett lyxmärke som i sin tur tjänade stadens höga societet inklusive prinsessan Diana.
Jimmy Choo var en av de första som förde till Hollywood skor och handväskor och uppnådde omedelbar framgång med vilken den lyckas etablera sig i USA och vara närvarande på den röda mattan som kommer att klä kändisar som Natalie Portman, Halle Berry, Sandra Bullock bland andra som erbjuder design och fashionabla stilar av sexigt snitt, vilket gör att du kan behålla ett rykte på grund av dess produkter bland vilka erbjudanden har tillgängliga högklackade, handväskor, lyxiga tillbehör och parfymer.

Jimmy Choo har lyckats korsa gränser och har etablerat sig i flera länder med över 200 butiker.

Bland de produkter som Jimmy Choo har tillgängliga finns sneakers, sandaler, tofflor, platta skor, platåskor, brudskor, stövlar, mini cross body bags, axelremsväskor, aftonväskor, solglasögon, handväskor, scarfar, hattar, bälten, badkläder, läppglans, nagellack, parfymer och skräddarsydda produkter.

Hur skickar Jimmy Choo beställningar?

Jimmy Choo skickar sina beställningar via logistikföretaget UPS, ett annat leveransalternativ är direkt i butiken.

Vilka rabatter erbjuder Jimmy Choo?

Bland de rabatter som finns tillgängliga på Jimmy Choo är:

50% rabatt på försäljningsartiklar

15% rabatt på utvalda artiklar

Betalningsmetoder på Jimmy Choo

Jimmy Choo accepterar Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, China Union Pay, samt PayPal, AfterPay, ShopRunner, Klarna.

Hur lång tid tar det att leverera de beställda produkterna till Jimmy Choo?

På Jimmy Choo tar produkterna en beräknad tid på 1 till 3 dagar för leverans till USA och 2 till 7 arbetsdagar för resten av världen, har också leverans samma dag eller direkt i butiken.

För närvarande tillgängliga rabattkuponger på Jimmy Choo

Bland de kupongkoder som för närvarande finns tillgängliga på Jimmy Choo är:

20% rabatt på kampanjen med koden CW20SALE.

10% rabatt på utvalda produkter med koden EXTRA10

10% rabatt tillgänglig på dofter med koden DIME

Jimmy Choo kundtjänst

Kundtjänst på Jimmy Choo kan nås via onlinechatt, genom att skicka e-post till customercare.usa@Jimmy Choo samt genom att ringa 18778944126 för USA, 18552900718 för Kanada, +5218559026503 för Mexiko och 0080049294929 för resten av världen.

Fördelar med att använda en Jimmy Choo-kupong

Fördelarna med att använda en rabattkupong på inköp gjorda på Jimmy Choo är den tillfredsställelse som kunden får genom att kunna spara genom att köpa produkter av din smak och preferens, vilket gör att du kan ta fler produkter, liksom att fortsätta shoppa.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Jimmy Choo?

För att returnera en produkt i Jimmy Choo måste produkterna returneras oanvända, med sina etiketter fästa och i originalförpackningen, för denna process har kunden 14 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning, på samma sätt bör det noteras att dofter, glasyrer och beställda fakta inte accepteras för retur, returer som görs via UPS är gratis.

Exklusiv kupong för nya köpare på Jimmy Choo

Nya Jimmy Choo-kunder kommer att kunna handla och spara samtidigt genom att dra nytta av alla kuponger som finns tillgängliga vid inköpstillfället.

Jimmy Choo på sociala nätverk

Från Jimmy Choo:s sociala nätverk kan kunderna hitta de olika nyheter som finns tillgängliga, till exempel nya utgåvor, rabatter, erbjudanden och kuponger, bland annat.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Jimmy Choo för sina kunder

Den maximala rabatten som för närvarande erbjuds av Jimmy Choo för sina kunder är 50%.

Jimmy Choo kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För kunder som prenumererar på Jimmy Choo-nyhetsbrevet kommer de att få nyhetsbrev som meddelar dem om erbjudanden, rabatter, kuponger och exklusiva nya utgåvor.

Butiker som liknar Jimmy Choo

Det finns en mängd liknande butiker som erbjuder liknande produkter som vad Jimmy Choo har tillgängligt där de kan se sina erbjudanden, deras modeller och deras leveranser bland andra, som kan vara Aquazzura.com, Christianlouboutin.com, Giusepperzanotti.com, Ferragamo.com.

Jimmy Choo Black Friday-kuponger

Varumärket Jimmy Choo har Black Friday-rabatter tillgängliga den fjärde fredagen i november, där du under denna semesterförsäljningsdag kan hitta de bästa rabatterna på utvalda produkter som kan hitta en mängd olika rabatter tillgängliga som kan vara upp till 75% rabatt utöver deras kuponger för rabatter på upp till 15% rabatt.

Jimmy Choo kuponger för 11.11

För firandet av 11.11 rabatter på Jimmy Choo kunder kan hitta de bästa kampanjerna som finns tillgängliga bland sina produkter, liksom vissa rabatter som kan hittas den här dagen upp till 50%, förutom vissa rabatter som kan gå från 3% och uppåt.

Jimmy Choo-kuponger för Cyber Monday

En av de viktigaste försäljningshelgerna för produktmärket Jimmy Choo motsvarar Cyber Monday-rabatterna för denna speciella försäljningsdag i butiken kan du hitta de bästa rabatterna som finns tillgängliga för online-shopping som kan ligga upp till 77%, samt erbjudanden och kuponger tillgängliga rabatter på upp till ytterligare 15%.

Jimmy Choo julkuponger

De produkter som finns tillgängliga på Jimmy Choo väljs för att erbjuda julrabatter, där du kan få säsongsprodukter till de bästa överkomliga priserna, liksom deras speciella julrabatter som kan vara upp till 60% rabatt samt några rabattkuponger på upp till 10% rabatt.

Jimmy Choo mobilapplikation för IPhone och Android

Tyvärr har Jimmy Choo ingen mobilapplikation tillgänglig.

Kända varumärken som säljs på Jimmy Choo

Jimmy Choo säljer endast produkter av sitt eget exklusiva varumärke.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
JimmyChoo  Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger i Jimmy Choo

Jimmy Choo har speciella kampanjer under hela året där kunderna kan hitta de bästa överkomliga priserna, samt erbjudanden, rabatter och kuponger på utvalda produkter med vilka kunderna kan spara när de handlar.

JimmyChoo kuponger

Andra liknande butiker