Larizia Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFri frakt på larizia.com18 augusti
BefordranPromotion för LARIZIA.com : upp till 80% rabatt försäljning 14 juni
KupongLARIZIA.com 15% kampanjkod fullt pris objekt06 juni
KupongNya larizia kupongkod: 20% rabatt!19 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad LARIZIA säljer Sverige

LARIZIA, skapad 1958 har varit en nyckelfaktor i Londons modetillverkning under de senaste decennierna, som är dedikerad till att tillhandahålla skor, väskor och accessoarer som erbjuder lyxmärken, från kända designers, bland vilka vi kan lyfta fram Valentino, Balenciaga, Saint Laurent, Sergio Rossi, Michael Kors, Alexander Mc Queen, bland många andra. På samma sätt kan du i LARIZIA få personlig rådgivning och service både i dess fysiska butiker och genom dess onlineplattform.

Bland alternativen som du kan få är de skor som du hittar typ stövlar eller sandaler, typ flats eller sneakers, här kan du köpa alla stilar, modeller och färger du vill ha, andra alternativ finns i tillbehören eftersom det finns mössor, handskar, plånböcker, halsdukar, solglasögon och plånböcker i alla presentationer som t.ex. fannypack, axelväska, ryggsäck, så det finns många alternativ som LARIZIA erbjuder den nuvarande och framstående kvinnan som alltid strävar efter att vara på modet med en lyxig och säker stil.

Hur LARIZIA skickar beställningar till Sverige

LARIZIA gör leveranser över hela världen och dessa skickas med hjälp av meddelandetjänsterna FEDEX eller DPD, där kunden kommer att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på sin leverans, förutom ett spårningsnummer måste man ta hänsyn till att dessa försändelser utanför EU kommer att vara föremål för tullskatt i varje land som måste betalas av mottagaren, för leveranser från Storbritannien.

Vilka rabatter erbjuder LARIZIA Sverige?

Förutom att få 47 %, 51 %, 39 %, 10 % och 5 % rabatt i LARIZIA får du en försäljningssektion där du kan välja efter färg, storlek, pris och även efter designer, vilket gör sökningen enklare för dess användare.

Betalningsmetoder på LARIZIA Sverige

LARIZIA erbjuder sina användare flera betalningsmetoder, bland dem kan du använda betal- och kreditkort som Maestro, Visa eller MasterCard, utöver ditt vederbörligen verifierade PayPal-konto.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från LARIZIA i Sverige?

I LARIZIA görs försändelser via FedEx eller DPD, och deras policy är att leverera produkterna inom en period av 2 till 6 arbetsdagar, det bör noteras att dagarna kan variera beroende på leveranstjänsten, såväl som din destination , förutom tullpolicyerna i det land dit du ska åka.

Kuponger tillgängliga för närvarande på LARIZIA Sverige

För närvarande erbjuder LARIZIA rabattkuponger på sina produkter och du kan hitta fantastiska rabatter, såväl som bra rabatter.

Rabattkupong på 20% LARIZIA i kundvagnen
10 % kampanjkod för nya köpare
5% rabatt med denna kupong LARIZIA
Kampanjkupong 15% LARIZIA
Upp till 72 % rabatt på tusentals lyxiga modeartiklar
Spara upp till 50 % på LARIZIA-kampanjer

LARIZIA Sverige Kundtjänst

I LARIZIA kan du få flera alternativ för att kommunicera med kundtjänst, ett av dem är genom att ringa +4401133899899 från måndag till lördag från 09:00 till 17:00, eller genom att skicka ett e-postmeddelande till help@LARIZIA. som genom en livechatt kan du också göra det genom att fylla i ett formulär från din kontaktsektion, senare kommer du att få ett svar.

Fördelar med att använda en LARIZIA-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger att köpa på LARIZIA finns det många fördelar eftersom du kan välja att bära flera stycken för en lägre kostnad, du kan också köpa skor, accessoarer och smycken på ett ställe.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från LARIZIA från Sverige?

I LARIZIA, för att göra en retur måste du kontakta kundtjänst för att följa instruktionerna för processen, eftersom du måste bifoga ett formulär som måste innehålla orsaken till din retur, ditt namn bland annat, produkterna måste returneras oanvända och oskadad och förpackad i vattentät förpackning, detta ska ske inom 28 arbetsdagar från mottagandet av paketet.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder för tillfället kan välja de rabatter och rabatter som LARIZIA erbjuder. Med jämna mellanrum kan nya kunder få LARIZIA-välkomstkupongen som ger 10 % rabatt på den första beställningen. Denna kupong kommer via e-post.

LARIZIA Sverige på sociala medier

För närvarande har LARIZIA inga rabattkuponger på sina sociala nätverk, du kan bara få relevant information om dess produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av LARIZIA för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som LARIZIA erbjuder kan du hitta maximalt 70 % rabatt på dess produkter.

LARIZIA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på LARIZIA kommer du att få nyhetsbrev med uppdateringar om dess nya trender, såväl som dess exklusiva försäljning. 10% rabattkupongkoden för den första beställningen kommer via e-post när du prenumererar på nyhetsbrevet.

Butiker som liknar LARIZIA

Det finns många alternativ av butiker som du kan få med produkter som liknar de du hittar i LARIZIA, du kan också hitta en mängd olika erbjudanden och rabatter på deras varor, på samma sätt genom att besöka andra portaler kan du hitta och jämföra priser , samt skapa looks mellan dessa kan du se endclothing, forever21 och urbanoutfitters.
 

LARIZIA Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Om det är den viktigaste fredagen på året så finns det superrabatter! Upp till 77 % på tusentals lyxvaror endast i butiken LARIZIA! LARIZIA Black Friday-kupongerna som är tillgängliga idag är 10 %, 15 % och den största Black Friday-kampanjkoden, 20 % rabatt!

Kupong för LARIZIA Sverige för 11.11

För den 11 november varierar rabatten som erbjuds av en LARIZIA-kupong mellan 10 % och 20 %. Dessutom kan ett kampanjerbjudande ge dig upp till 70 % rabatt från 11.11 på LARIZIA

LARIZIA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Förra fredagens rabatter fortsätter idag, Cyber ​​​​Monday. Upp till 72 % rabatt genom kampanjerbjudandet LARIZIA Cyber ​​​​Monday och de 3 tillgängliga rabattkupongerna: 10 %, 15 % respektive 20 % rabatt.
 
 

LARIZIA Sverige Kuponger till jul

Några dagar innan den stora julfesten kan du njuta av LARIZIA-rabatter till jul. Totala rabatter på upp till 80 % och kuponger med värden på 10 %, 15 % och 20 % är tillgängliga i två veckor.

LARIZIA mobilapplikation för iPhone och Android

För tillfället har LARIZIA ingen mobilapplikation, du kan få den på dess sociala nätverk som Facebook, Instagram, Twitter, utöver sin onlineplattform.

Kända märken som säljs i butiken LARIZIA

I LARIZIA hittar du kända och exklusiva märken som du kan få för deras kategorier såsom skor, accessoarer och väskor, dessa märken är Alexander McQueen, Anya Hindmarch, Balenciaga, Lanvin, Michael Kors, Stella McCartney, Tory Burch, Valentino , Adidas, Sergio Rossi, DKNY, Saint Laurent, bland andra märkesalternativ som du kan se.

 

 

Erbjuder LARIZIA fri frakt till Sverige?

I LARIZIA kan du få fri frakt när din beställning överstiger $75, för detta måste du tänka på att detta belopp måste vara efter att du har använt en rabatt- eller kampanjkod.

Kan jag betala i LARIZIA med PayPal?

I LARIZIA finns det olika betalningsmetoder bland vilka du kan göra det genom ditt vederbörligen verifierade PayPal-konto, det är mycket enkelt att göra betalningen eftersom när du väl har valt varorna måste du lägga in din kundvagn och detta kommer att leda dig att välja metod med vilken Du kommer att avbryta och du kommer att hitta en PayPal-ruta som hänvisar dig till ditt konto och behandla betalningen.

Var ska jag skriva rabattkupongen i LARIZIA?

När du har valt de produkter du vill köpa och hänvisas till varukorgen leder detta till att du väljer vilken betalningsmetod som du ska använda, där hittar du ett avsnitt där du ska ange den köpta erbjudandekoden, efter detta kommer att slutföra betalningskorrespondenten.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Larizia Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på LARIZIA Sverige

LARIZIA har veckokampanjer och erbjudanden på sina sidor. En LARIZIA-kupong kan ge dig i genomsnitt upp till 20 % rabatt. Nedan är en lista över de senaste LARIZIA rabattkoderna

Rabattkupong på 20% LARIZIA i kundvagnen
10 % kampanjkod för nya köpare
5% rabatt med denna kupong LARIZIA
Kampanjkupong 15% LARIZIA
Upp till 72 % rabatt på tusentals lyxiga modeartiklar
Spara upp till 50 % på LARIZIA-kampanjer

Larizia Kuponger

Andra liknande butiker