Forever 21 Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongForever21.com kupong för beställningar över 50 USD: spara 20%18 juli
KupongFirever21.com kampanjkod för beställningar över 75 USD: få 30% rabatt30 januari
KupongFOREVER21.com kupongkod: köp en få 99% Rabatt19 juni
KupongFOREVER21.com extra 14% kampanjkod01 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad FOREVER21 Sverige säljer

FOREVER21 grundades i staden Los Angeles, Kalifornien i USA, i april månad 1984, av männen Do Won Chang och Jin Sook, som från början började som en klädbutik på nätet som började känd som FASHION21, som har övervägts för att erbjuda sina kunder aktuella modeprodukter till mycket överkomliga priser, på FOREVER21 hittar du kläder för män, kvinnor och barn här hittar du inte bara kläder, du kan även få accessoarer skönhetsprodukter, även husgeråd.

På FOREVER21 arbetar de hårt för att upprätthålla en positiv inverkan på miljön, samt att tillhandahålla grundläggande värderingar, hjälpa dem som behöver det mest genom att samarbeta med olika organisationer, ge inkomster till välgörenhetsorganisationer.

På FOREVER21 hittar du kläder för alla tillfällen, oavsett om det är för jobbet, för en elegant kväll eller för semester, det vill säga, du hittar jeans, koftor, baddräkter, skjortor, kappor, klänningar, skjortor, byxor, också som skor, väskor, accessoarer som smycken, skönhetsprodukter, halsdukar, solglasögon och mycket mer. Dessutom kan de också njuta av plusstorlekar, andra produkter motsvarar bohemiska och samtida, det vill säga för alla smaker.

Hur FOREVER21 skickar till Sverige

I FOREVER21 levereras dina produkter genom USPS budfirma och detta har en beräknad leveranstid för dina produkter mellan 1 och 10 arbetsdagar. Denna tid kan variera beroende på destinationen dit produkten ska, du kan också välja För dig hitta även leverans nästa dag eller hämtning i butik där du kan välja tidpunkt för uttag av din produkt.

Vilka rabatter erbjuder FOREVER21 Sverige?

För närvarande har FOREVER21 ett brett utbud av rabatter tillgängliga för sina kunder, bland vilka du kan hitta på olika sätt, en av dem är 20% rabatt när du prenumererar på dess nyhetsbrev eller från SMS, andra alternativ är från rabattkuponger som du hittar i 21 %, 30 % eller 50 % rabatt, 30 % för flasherbjudanden och 70 % för Halloween-produkter och från deras sida kan du få rabatter som kan vara upp till 60 %

Betalningsmetoder hos FOREVER21 Sverige

I FOREVER21 kan du betala för dina inköp när du väl har valt de produkter du vill köpa, för detta erbjuder FOREVER21 sina kunder olika betalningsmetoder, bland annat betalningar med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover , JCB, samt via PayPal digital plånbok, Apple Pay, Amazon Pay eller genom Klarna eller AfterPay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från FOREVER21 till Sverige?

På FOREVER21 erbjuder de en standardleverans för USA som har en leveranstid på 1 till 7 arbetsdagar, ett annat alternativ är brådskande leverans som sträcker sig i att levereras mellan 2 och 3 arbetsdagar, för internationella leveranser har du en beräknad tid att anländer mellan 2 och 10 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på FOREVER21 Sverige

För närvarande erbjuder FOREVER21 sina användare olika kampanjer med rabattkuponger, bland vilka vi kan nämna är 20% rabatt med koden BMSM20 och 10% rabatt med koden BMSM10.

Upp till 70 % rabatt på dagens kampanj
17 % rabattkupong på FOREVER21 för alla artiklar
25 % kampanjkod för att använda mobilapplikationen
20% rabattkod FOREVER21 för nya kunder
Dagens kampanj: upp till 70 % rabatt
30% rabatt på nästa beställning
Köp 2 produkter och få 1 gratis
15 % rabattkod vid köp över 100 USD

FOREVER21 Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa 18884943837 från måndag till lördag från 05:00 till 21:00 och på söndagar från 05:00 till 19:00 PST-tid, om du föredrar det kan du göra det genom en online chatt eller via ett kontaktformulär.

Fördelar med att använda en FOREVER21-kupong i Sverige

Det finns många fördelar som vi kan nämna när du gör dina köp på FOREVER21, eftersom en av de viktigaste motsvarar hur mycket du sparar när du använder dem, vilket gör att du kan få en andra fördel som är att kunna förvärva fler artiklar , med hänsyn till att du har kvalitetsprodukter och varumärke. Den maximala rabatten som erbjuds av en FOREVER21-kupong är 40 % av det visade priset.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från FOREVER21 från Sverige?

För att göra en retur av onlineköp har du en period på 30 dagar efter mottagandet, för detta måste du logga in på ditt konto där du måste skapa en etikett här från se detaljer så väljer du de produkter du vill returnera, senare måste du följ instruktionerna för att slutföra processen, observera att varor måste vara oanvända och att slutförsäljningsartiklar inte kan returneras. Produkter köpta i butik returneras i butik.

Exklusiv FOREVER21-kupong för nya köpare i Sverige

Mexikanska FOREVER21-kunder kan njuta av rabatter på upp till 70 % på tusentals modeartiklar från denna butik med en kampanjkupong exklusivt för nya kunder.

FOREVER21 Sverige i sociala nätverk

I FOREVER21 kan du hitta en rabatt på 21 % från deras sociala nätverk med en rabattkod.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av FOREVER21 för köpare i Sverige

FOREVER21 erbjuder sina användare ett brett utbud av rabatter där du kan få maximalt 85 % rabatt.

FOREVER21 Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på FOREVER21 kan du få nyhetsbrev med deras senaste nyheter och utveckling, såväl som deras exklusiva erbjudanden och rabatter. Prenumerationen på nyhetsbrevet för också med sig en stor fördel: en välkomstkupong med 20% rabatt på första beställningen.

Butiker som liknar FOREVER21

Det finns butiker som liknar FOREVER21 där du kan få liknande föremål som du kan skapa ditt sätt att klä dig med inom mode och trend, om du föredrar kan du också se deras priser och rabatter, några av dessa butiker kan vara Tezenis, Uspoloassn, Guess.
                                                          

FOREVER21 Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday på FOREVER21 kommer med megarabatter: upp till 77 % kan du spara på den dedikerade kampanjkampanjen nu för tiden! Dessutom får du en FOREVER21 Black Friday-kupong för 30 % rabatt på produkter som har fullt pris.

Kupong för FOREVER21 Sverige för 11.11

För 11.11 har FOREVER21 förberett en 30% rabattkupong och ett urval av varor med upp till 50% rabatt. Rabatterna gäller hela 11 november.

FOREVER21 Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday är en ny dag med stora rabatter på FOREVER21. I år kan du använda FOREVER21-kupongen med 20 % rabatt på vad som helst eller så kan du hitta specialartiklar med upp till 70 % rabatt.
 

FOREVER21 Sverige Kuponger till jul

Julen närmar sig och FOREVER21 har redan startat kampanjkampanjen vid detta tillfälle: rabatter är upp till 80 % endast under en begränsad tid.

FOREVER21 mobilapplikation för iPhone och Android

FOREVER21 erbjuder sina kunder möjligheten att ladda ner sin mobilapplikation tillgänglig för iPhone från App Store och för Android via Google Play, där du kan köpa och få information om dess produkter.

Kända varumärken säljs på FOREVER21 Store

Bland märkena som du kan hitta i FOREVER21 kan vi nämna några som Náutica, NYX, Maybelline, L'Oreal, Happiness, G-Shock, Champion, Cross, förutom FOREVER21-kollektionen.

 

 

Kan jag betala på FOREVER21 med PayPal?

Hos FOREVER21 kan du betala för dina köp via PayPals digitala plattform, samt med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, andra alternativ är Amazon Pay, AliPay, Apple Pay, Klarna.

Var ska jag skriva FOREVER21 rabattkupongen?

När du har valt alla produkter som du vill ta måste du gå till din shoppingväska där du hittar en ruta i den centrala högra delen, i vilken du måste inkludera FOREVER21-kupongnumret som du vill ansöka, efter att ha gjort det måste du fortsätta med din betalnings- och leveransprocess.

Erbjuder FOREVER21.COM fri frakt till Sverige?

Hos FOREVER21 kan du få gratis standardleverans, men för detta måste du göra ett minimumköp på $50

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Forever21 Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på FOREVER21 Sverige

FOREVER21 har ett antal rabatter i sin butik. Vissa erbjuds baserat på kampanjkoder och andra finns i kampanjrabattkampanjer. Nedan är de senaste kupongerna från FOREVER21

Upp till 70 % rabatt på dagens kampanj
17 % rabattkupong på FOREVER21 för alla artiklar
25 % kampanjkod för att använda mobilapplikationen
20% rabattkod FOREVER21 för nya kunder
Dagens kampanj: upp till 70 % rabatt
30% rabatt på nästa beställning
Köp 2 produkter och få 1 gratis
15 % rabattkod vid köp över 100 USD

Forever21 Kuponger

Andra liknande butiker