Rosegal Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong23% rabatt för Plus Size Kläder Sommar på ROSEGAL23 januari
Kupong$15 ROSEGAL promo kod för beställningar över $10005 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Rosegal Recension

Vid första anblicken ser Rosegal ut som alla andra online klädaffärer, men saker och ting är inte riktigt samma. Det stora utbudet av produkter, från toppar, byxor, klänningar, kjolar, baddräkter, sportutrustning, jackor, skor, väskor, hattar, accessoarer och smycken är den främsta anledningen till att kunderna föredrar denna butik. Det beror på att det gör det möjligt för dem att göra alla sina inköp från samma plats, skapa ett helt utseende på bara några få klick, utan att behöva stå i oändliga köer och inte hitta rätt storlekar. Om vi ​​pratade om storlekar är det bra att veta att denna butik erbjuder ett brett utbud av storlekar, från de minsta, upp till Plus Size-storlekar, för exakt samma produkter. En trevlig överraskning som du inte kan förvänta dig att hitta på denna webbplats representeras av avdelningen för dekorativa produkter för huset, vilket hjälper dig att lägga till en extra stil till ditt hem. Här kan du också hitta produkter för hårvård och skönhet, samt flera typer av peruker med naturligt och falskt hår.

Användbar information om Rosegal

Butiken handlar om leverans av produkter internationellt, i de flesta länder, i samarbete med professionella snabbkurirtjänster, för att säkerställa en säker leverans av dina produkter. Beroende på vilken leveransmetod som valts behöver produkterna 3, upp till högst 25 arbetsdagar. Leveransavgiften beror också på vilken leveransmetod som valts, mellan $ 3,99 och $ 6,99. Emellertid får order vars totala värde överstiger beloppet $ 45 automatiskt gratis frakt, oavsett vilken leveransmetod som valts och destinationslandet.
Returpolicyn accepterar återlämnandet av produkterna inom 30 dagar efter mottagande av dem, under de villkor där de inte används. När det gäller de accepterade betalningsmetoderna inkluderar dessa de flesta kreditkort, som Visa, MasterCard, PayPal, Discover och Boleto eller via banköverföring.

Info om hur du använder en Rosegal kupongkod

Allt du behöver göra för att bekräfta en Rosegal-kupongkod är att kopiera koden från dess destination och lägga till den på beställningssidan. Därefter, om den är giltig, kommer den att gälla och värdet på rabatten sänks från det slutliga priset för din beställning.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker