Pandahall Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong$12 PANDAHALL promo kod för beställningar över $14902 januari
KupongDagens kupong för PANDAHALL: spara 5% på din beställning10 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

PANDAHALL Recension

Skapandet av smycken representerar för många människor en viktig inkomstkälla, vilket skapar ett verkligt företag av passion. För andra är det en hobby där de kan koppla av och berika och komplettera garderoben med rätt tillbehör. Därför, genom den enkla och praktiska shoppingupplevelsen, men också genom det stora utbudet av produkter och snabba leveransmetoder, är Pandahall onlinebutik den viktigaste källan för att köpa råvaran för smycken. Många nöjda köpare uppskattade uppmärksamheten och omsorgen för de produkter som butiksteamet hanterar varje beställning, produkterna är noggrant förpackade i flera skyddande lager och lådor för att undvika att bryta dem i internationell transport. Samma team från kundrelationsavdelningen svarar snabbt och effektivt på alla frågor och hjälper till att lösa eventuella problem i det 24-7 fungerande systemet.

Användbar information om PANDAHALL

Butiken erbjuder 3 leveransmetoder för sina produkter, antingen med snabbkurir eller av den lokala posttjänsten. Leverans via EMS sker inom 10-12 arbetsdagar, Air Mail 20-30 dagar, och med posttjänst inom 15-20 dagar. Transportkostnaderna beräknas enligt paketets vikt, leveransmetod och destinationsland. Återlämnandet av produkterna kan göras enligt returpolicyn inom 30 dagar efter mottagandet, för de produkter som har kommit till dig skadade eller med synliga problem. Butiken bär alla kostnader relaterade till returen.

Pandahall är en internationell återförsäljare med marknadsföring som uteslutande bedrivs online. Av denna anledning görs betalningen med kredit- eller betalkort, utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, JCB, American Express eller via banköverföring, om du inte har ett kort.

Info om hur du använder en PANDAHALL kupongkod

Butiken har ett välorganiserat system som låter dig lägga till en Pandahall-kupongkod direkt till ditt kundkonto. Senare, när du beställer, kan du välja lämplig kupong för varje beställning från ditt konto.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker