Pandahall Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranTa gratis fraktkupong på Pandahall.com första order ocer USD6916 Maj
BefordranPandahall.com kampanj: upp till 60% rabatt försäljning objekt21 juni
KupongFå 25% kampanjkod på Pandahall.com18 juli
KupongPandahall.com 8% kampanjkod hela webbplatsen22 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad PANDAHALL säljer Sverige

PANDAHALL skapades i Kina. Den har en onlinefabrik som ansvarar för detaljhandel och grossistförsäljning av allt som behövs för att tillverka alla typer av smycken, det har internationella lager, det är mycket lätt att komma åt den här plattformen eftersom dess artiklar bryter ner av sektioner som gör din sökning snabb och enkel, där vi nämner ABALORIES och/eller KRISTALLER som innehåller pärlor eller pärlor som används för att göra halsband och armband i flera färger och ett brett utbud av eleganta mönster för personlig försköning. Bland de föremål som erbjuds är europeiska akrylpärlor, lera, harts, silikon, zirkon bland annat.

En annan kategori är SMYCKEN FORNITURES där du hittar förslutningar, länkar, nålar, hängen, keps och många andra alternativ. Efter detta har vi FÖRSÖRELSER av TILLBEHÖR där du hittar allt du behöver för att göra halsband, örhängen och armband som tänger, måttband, nålar, väskor, samt en annan kategori som bör kommenteras är kategorin STRÄNGMATERIAL som t.ex. , kedja, tråd och vajrar.

På PANDAHALL kan du hitta håraccessoarer som fotlänkar, hårspännen, nyckelringar, nagelkonster och dekorationer, samt sytillbehör som tråd, paljetter, knappar med mera. Här hittar du en fantastisk värld för att göra dina kläder mer chica, snygga och aktuella, bäst av allt, du kan skapa den efter din egen smak och stil.

Hur PANDAHALL skickar till Sverige

PANDAHALL samarbetar med tre byråer för sina försändelser, såsom EMS som tar 10 till 12 dagar, AIR MALL som tar 20 till 30 dagar och MAIL BOX som tar 15 till 20 dagar. Det är viktigt att betona att dagar motsvarar arbetsdagar. , erbjuder även Expressfrakt som tar från 3 till 7 arbetsdagar, fraktpriset varierar beroende på produktens vikt.

Vilka rabatter erbjuder PANDAHALL Sverige?

PANDAHALL ger dig en kupong på $5 när du registrerar dig, den ger dig också en kategori av dagliga erbjudanden där du kan hitta en mängd olika varor som kan ha upp till 87 % rabatt.

Betalningsmetoder på PANDAHALL Sverige

PANDAHALL kan göra dina betalningar med kreditkort från Visa, MasterCard, American Express samt via ditt PayPal-konto. Även genom banköverföringar men för detta måste du göra överföringen, skicka uppgifterna och sedan bekräfta att beställningen är förberedd. Ett annat alternativ de har är med check som måste skickas till en av deras distributörer, detta kan ta upp till tre arbetsdagar att behandla beställningen och skickas.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från PANDAHALL till Sverige?

På PANDAHALL kan tiden det kan ta för en produkt att komma fram variera beroende på vilket leveranssätt du väljer vid avbokningstillfället, samt destinationen dit den ska, men som policy beräknas det att det kan vara mellan 3 och 25 dagar. arbetsdagar bör det beaktas att det kan bero på tullförfarandena i varje land.

Kuponger finns för närvarande på PANDAHALL Sverige

På PANDAHALL kan du för närvarande endast få rabattkupongen som erbjuds genom att prenumerera som ny användare, vilket motsvarar 5%.

Spara 15 % på alla Acesy-kupongprodukter
20% rabattkupong PANDAHALL giltig idag
18 % kampanjkod för hela sidan
20% rabattkod för beställningar över $50
Upp till 50 % rabatt på damartiklar
Superkampanj: Upp till 70 % rabatt på utvalda artiklar från den aktuella kampanjen

PANDAHALL Sverige Kundtjänst

PANDAHALL erbjuder sina kunder en mängd olika sätt på vilka du kan kommunicera med kundtjänst, av vilka ett är genom att ringa +4407788957874, från måndag till fredag, samt via e-post. till sales@PANDAHALL eller genom att skicka in en biljett från deras sida med din e-post och kommentar.

Fördelar med att använda en PANDAHALL-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger på PANDAHALL är mer än en fördel för älskare av att tillverka tillbehör eftersom du har fördelen av att få fler produkter för mindre än du föreställer dig och det bästa av allt är att du kan bära i alla dess kategorier, du sparar i din köper med tillfredsställelse för vad som förvärvats till en lägre kostnad. Genom att använda en PANDAHALL rabattkupong kan du få en betydande rabatt, från $5 till $49 eller, i vissa fall, ackumulerat med kampanjerbjudanden, till och med 90% av det ursprungliga priset för produkterna.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från PANDAHALL från Sverige?

På PANDAHALL måste du tänka på att för att behandla din retur måste du göra det inom 5 arbetsdagar från mottagandet. Det första du måste göra är att kontakta kundtjänst där de kommer att berätta om de riktlinjer du ska följa, samt en blankett som ska bifogas returförpackningen, utöver detta ska produkterna som ska returneras vara oförändrade och i originalförpackning med sin etikett.

Exklusiv PANDAHALL-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder får kuponger genom att bli prenumerant på deras nyhetsbrev, utöver detta kan de njuta av alla rabatter och kampanjer som PANDAHALL har. Idag kan nya PANDAHALL-kunder i Sverige få $5 rabattkupong på första beställning över $20

PANDAHALL Sverige i sociala nätverk

För tillfället hittar du inga rabattkuponger på deras sociala nätverk, du kan bara få information av intresse som motsvarar deras produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av PANDAHALL för köpare i Sverige

PANDAHALL har ett brett utbud av rabatter tillgängliga för sina kunder och/eller användare i alla dess kategorier och produkter, med en maximal rabatt på 91%.

PANDAHALL Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

När du registrerar dig som ett nytt nyhetsbrev på PANDAHALL kan du få en 5% rabattkupong i din e-post, såväl som erbjudanden och kampanjer för deras produkter, såväl som de senaste nyheterna och trenderna.

Butiker som liknar PANDAHALL

Om du föredrar det kan du besöka några butiker som liknar PANDAHALL varifrån du kan kontrollera och jämföra deras produkter, deras priser eller deras leveranser, några av dessa butiker kan vara beads.us, firemountaingems.com, nbeads.com, 8seasons. com.
        

PANDAHALL Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För PANDAHALL motsvarar Black Friday-rabatten en av de viktigaste helgdagarna för i år. Du kan få ett utmärkt utbud av tillgängliga rabatter på upp till 80 %, såväl som PANDAHALL självt, vilket ger alla sina användare oändliga rabatter eller även extra kuponger upp till 5 % rabatt.

Kupong för PANDAHALL Sverige för 11.11

Produkterna på PANDAHALL under singeldagsrabatten eller 11.11 kan du få dem med mycket bra och varierande kampanjer som 3 för 1, även utmärkta rabatter tillgängliga på upp till 40%

PANDAHALL Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Hos PANDAHALL lovar Cyber ​​​​Monday-rabatten under sin reahelg att leverera attraktiva och flera rabatter på sina produkter på upp till 75 % till sina kunder, på samma sätt som de kan njuta av specialerbjudanden och kuponger som kan vara mellan 5 % och 10 %
 

PANDAHALL Sverige Kuponger till jul

Julrabatter firas under december månad och på PANDAHALL kan du ta del av rabatterna som levereras under denna månad så att du kan köpa dina favoritprodukter, samt för julklappar.

PANDAHALL mobilapplikation för iPhone och Android

PANDAHALL har tillgängligt för sina kunder att ladda ner en mobilapplikation för Android och iPhone från vilken du kan göra köp av dina produkter, du kan också njuta av en kupong på 10 USD för köp över 139 USD.

Kända märken som säljs i butiken PANDAHALL

Alla produkter som levereras på PANDAHALL motsvarar deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder PANDAHALL fri frakt till Sverige?

För närvarande gör PANDAHALL inte gratis leveranser.

Var ska jag skriva rabattkupongen i PANDAHALL?

För att skriva rabattkupongen i PANDAHALL måste du göra detta steg när du väl valt dina produkter, för detta måste du vara registrerad som medlem, senare hittar du en ruta längst ner till vänster på sidan, en ruta där du ska inkludera kupongnumret som du vill ansöka om.

Kan jag betala på PANDAHALL med PayPal?

Ja, PANDAHALLs onlinebutik accepterar betalningar via PayPal, en av de mest populära betalningsmetoderna för onlineshopping.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Pandahall Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på PANDAHALL Sverige

Här, i raderna nedan, finns de senaste rabattkupongerna och kampanjerbjudandena från PANDAHALL, onlinebutiken för kvalitetssmycken till ett mycket lågt pris.

Få 8 % rabatt med denna rabattkupong
$35 rabattkupong för beställningar över $439
$8 kampanjkod för beställningar över $59
5% rabattkod för alla beställningar idag
5 PANDAHALL-kupong för nya kunder, giltig för beställningar över $20
Upp till 90% rabatt i smyckesrabattkategorin.

Pandahall Kuponger

Andra liknande butiker