Pimsleur Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTill stor del på pimsleur.com06 februari
KupongSpara nu med pimsleur.com08 februari
KupongFå $25 rabatt på PIMSLEUR order över $4010 april
Kupong30% PIMSLEUR pr-kupong för din prenumeration03 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Pimsleur Recension

Denna applikation hjälper dig att lära dig alla språk du vill, underlätta din process och till och med göra det till ett spel, genom 30-minuters lektioner, antingen genom att lyssna, diktera eller läsa, samt genom att interagera med applikationssystemet. Du kan också dra nytta av digitala flashkort och spel genom vilka du kan ansluta kultur och historia. En stor fördel som applikationen erbjuder dig är att den kan fungera på alla mobila enheter som har en mobilanslutning. Således har du friheten att träna när som helst, på väg till skolan eller arbetet, eller när du vill, var du än vill. För att kunna få en uppfattning om hur applikationen fungerar kan du dra nytta av ett antal tre gratis lektioner innan du köper paketet.

Användbar information om Pimsleur

Butiken erbjuder 3 leveransmetoder: standard, med en leveranstid mellan 4-5 arbetsdagar, express 2-5 dagar och påskyndat 1-2 dagar. Returpolicyn garanterar att hela beloppet returneras om du returnerar produkterna inom 30 dagar efter köp. Betalning kan göras antingen med hjälp av ett Visa-, MasterCard-, Discover- eller American Express-kredit- eller betalkort, såväl som via PayPal eller genom betalning av återbetalning.

Info om hur man använder en Pimsleur kupongkod

För att använda en Pimsleur-kuponkod måste den vara giltig utan att överskrida utgångsdatumet och du måste ange den på inköpsidan, där den kommer att valideras och tillämpas automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker