Mondly Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranMondly.com kupong: 90% rabatt årlig subcription plan08 oktober
KupongKampanjkod på Mondly.com: 20% rabatt07 oktober
KupongMondly.com 10% rabattkod30 juni
KupongMondly.com 20% rabattkod hela webbplatsen21 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad MONDLY säljer Sverige

MONDLY är ett utbildningsteknikföretag som utvecklar en plattform för att lära sig olika freemium-språk, och som även har en applikationswebbplats där du hittar gratis och betalda kurser, med möjlighet att välja mellan de 33 språken som erbjuds av plattformen. plattform, inklusive: brittisk engelska, amerikansk engelska, spanska, franska, tyska, italienska, ryska, japanska, koreanska, kinesiska, turkiska, arabiska, persiska, portugisiska, holländska, svenska, norska, finska, grekiska, rumänska, kroatiska, polska, tjeckiska, ungerska, ukrainska, bland annat. På samma sätt erbjuder detta företag alla användare virtuella och augmented reality-lektioner.
Dess huvudkontor ligger i Brașov, Rumänien, och det grundades av Alexandru Iliescu och Tudor Iliescu i slutet av 2013; Webbplatsen har flera applikationer så att du kan välja efter den som passar dig bäst, till exempel finns det möjlighet till: MONDLY Språk, denna applikation låter dig lära dig det språk du vill genom chatbot och taligenkänningsteknologier. röst, det finns också MONDLY Kids som är språkinlärningsapplikationen för mycket små barn.

Å andra sidan finns det MONDLY VR, som är applikationen som låter dig lära dig språk i virtuell verklighet, den är kompatibel med Daydream, Cardboard VR och Samsung Gear VR-enheter, äntligen finns det även MONDLY Alternativen VR och MONDLY. COM fungerar. För att börja lära dig det språk du vill behöver du bara registrera dig på MONDLY-sidan, välja det läge du vill ha, antingen gratis eller betald, skriv sedan in ditt namn, e-postadress och lösenord, med detta kommer du att kunna komma åt alla lektioner som den här plattformen erbjuder för dig.

Hur MONDLY skickar programvaran

För att ta emot din beställning från MONDLY är det mycket enkelt: du måste välja ett användarnamn, ett lösenord och en e-postadress med vilken du kan ansluta till MONDLY-mjukvaran

Vilka rabatter erbjuder MONDLY Sverige?

För närvarande erbjuder sidan upp till 90 % rabatt för MONDLY Languages ​​​​Premium-appen, endast för 12-månadersplanen, men vanligtvis publicerar sidan dagliga erbjudanden på olika applikationer

Betalningsmetoder hos MONDLY Sverige

För att göra dina betalningar och vara en del av premiumtjänsten har sidan flera sätt så att du kan betala online, det första är via kreditkort som: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER AND DINERS CLUB, från På samma sätt du kan göra det via konton eller elektroniska plånböcker som: PayPal, SKRILL, NETELLER, även genom banköverföringar, WebMoney och Union Pay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från MONDLY?

På MONDLY kan tjänsten ta tid beroende på vilken betalningsmetod som gjordes, om du gjorde din betalning med kort och/eller PayPal kommer du att få din e-post inom några minuter, om din betalningsmetod är via banköverföring kan du Det kommer att ta mellan 2 eller 3 arbetsdagar för dig att få din e-post, om det är med check kommer det att ta upp till två veckor att få e-postmeddelandet för nedladdning.

Kuponger tillgängliga för närvarande på MONDLY Sverige

För MONDLY Sverige är dessa kuponger och kampanjerbjudanden för närvarande tillgängliga:

MONDLY Kampanjkod för livstidsåtkomst - 95 % rabatt
20 % MONDLY-kupong för månadsprenumeration
35% rabattkod för MONDLY årsprenumeration
95 % rabatt för hela paketet med 41 språk
Livstidstillgång till alla MONDLY lektioner och språk med 95 % rabatt

MONDLY Sverige Kundtjänst

MONDLY erbjuder att kontakta kundtjänst ett formulär som du måste fylla i med en del av dina uppgifter, inklusive din e-post, såväl som din kommentar eller förslag, och så snart som möjligt kommer du att få ett svar. Du kan också göra det per telefon via de internationella numren på +31 880000008 och +16509635701 för USA och Kanada.

Fördelar med att använda en MONDLY-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger på MONDLY motsvarar en imponerande fördel för en person eftersom du kan förvärva flera språk som du kan lära dig för en kostnad som du inte förväntade dig, vilket berikar dina kunskaper. Genom att använda en MONDLY-kupong kan du få upp till 95 % rabatt.

Hur kan jag returnera eller avbryta ett MONDLY-program?

För att avbryta prenumerationen måste du göra det skriftligen via e-post, där du kommer att få nödvändig information av denna anledning, när du väl fått e-postmeddelandet måste du avinstallera kopiorna av produkterna.

Exklusiv MONDLY-kupong för nya köpare i Sverige

För närvarande inkluderar MONDLYs bästa erbjudande livstidsåtkomst till hela det tillgängliga språkpaketet (för närvarande 41) och alla lektioner, med 95 % rabatt.

MONDLY Sverige i sociala nätverk

MONDLY har mycket användbar information på de sociala nätverkssidorna och de senaste kampanjkoderna publiceras med jämna mellanrum.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av MONDLY för köpare i Sverige

MONDLY erbjuder för närvarande en maximal rabatt på 95 % rabatt.

MONDLY Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få nyhetsbrev om deras produkter och tjänster. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du dessutom de senaste erbjudandena, till exempel dagens erbjudande om 95 % rabatt på livstidsåtkomst till MONDLY.

Program som liknar MONDLY

Om du föredrar kan du besöka några butiker som liknar MONDLY där du kan kontrollera deras priser eller tillgängliga rabatter, några av butikerna kan du besöka rosettastone.com, babbel.com, Coursera.org, preply.com
        

MONDLY Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För MONDLY är Black Friday en av de viktigaste evenemangen under eftersom i detta kan du få rabatter på upp till 40% med ytterligare specialerbjudanden för detta evenemang, du kan också få extra kuponger på 10%, dessa rabatter kan du njuta av i november.

Kupong för MONDLY Sverige för 11.11

Singeldagsrabatterna eller 11.11 i MONDLY firas i november månad den 11:e, för denna dag har MONDLY mycket bra rabatter på 50 % tillgängliga, såväl som kampanjer som tillämpas på sina produkter.

MONDLY Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För MONDLY motsvarar Cyber ​​​​Monday-rabatterna en mycket betydande försäljningshelg under denna semester. MONDLY förbereder mycket bra rabatter med 75 % tillgängliga, såväl som specialerbjudanden och ytterligare rabattkuponger på 10 % för detta evenemang, Du kan njuta av dessa rabatter på måndagen efter Black Friday-helgen.
 

MONDLY Sverige Kuponger till jul

Julrabatter på MONDLY firas under december månad, under denna månad kan du hitta utmärkta reor, samt oslagbara rabatter på upp till 35%.

MONDLY mobilapplikation för iPhone och Android

MONDLY erbjuder sina kunder en mobilapplikation för nedladdning för Android och iPhone från vilken du kan genomföra lektioner, övningar och till och med konversationer.

Känd programvara till salu på MONDLY-webbplatsen

MONDLY är en butik som erbjuder lektioner på olika språk.

 

 

Erbjuder MONDLY gratis frakt?

MÅNAD levereras dina lektioner online.

Kan jag betala på MONDLY med PayPal?

I MONDLY gör betalningen av dina köp via PayPals digitala plattform på ett enkelt, säkert och tillförlitligt sätt, andra betalningsmetoder motsvarar via Visa, MasterCard, American Express, Discover, Union Pay-kreditkort, andra betalningsalternativ De är banköverföring, WebMoney , Skrill Wallet, Neteller.

Var ska jag skriva rabattkupongen i MONDLY?

För att skriva en rabattkupong i MONDLY kommer detta pass att göras när du har valt de produkter du vill ta, där du måste gå till din varukorg för att betala ditt köp, här hittar du en ruta där du måste inkludera antal kuponger du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
MONDLY Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos MONDLY Sverige

Nedan presenterar vi kort de viktigaste MONDLY-erbjudandena som är tillgängliga för våra besökare. Därefter hittar du alla detaljerade erbjudanden:

MONDLY Kampanjkod för livstidsåtkomst - 95 % rabatt
20 % MONDLY-kupong för månadsprenumeration
35% rabattkod för MONDLY årsprenumeration
95 % rabatt för hela paketet med 41 språk
Livstidstillgång till alla MONDLY lektioner och språk med 95 % rabatt

MONDLY kuponger

Andra liknande butiker