Udemy Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUDEMY.com kupong: upp till 50% rabatt på kurser07 november
KupongUDEMY.com 10% rabattkod07 november
KupongKampanjkod på UDEMY.com: 10% rabatt21 november
Kupong85% Udemy kampanjkod för bästa kurser22 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Udemy säljer Sverige

Udemy är en onlineutbildningsplattform; Den här plattformen riktar sig till professionella eller unga vuxna som vill lära sig om vilket område den erbjuder. De levererar innehåll av specialiserade proffs; De har mer än 100 onlinekurser på mer än 50 olika språk, och med ett brett utbud av aktuella ämnen, är en av de saker som denna plattform erbjuder att den ger dig möjligheten till livslång tillgång till kurser på webbplatsen och applikationen alltså låter dig gå i din egen takt efter den tid du vill investera för att lära dig.

Udemy är en ledande global butik specialiserad på professionellt lärande, de låter dig koppla samman elever från hela världen med specialiserade lärare inom varje område, vilket gör att alla kan nå sina mål och fullfölja sina drömmar oavsett var i världen du är hitta. Några av de kurser och karriärer som Udemy erbjuder dig är: utveckling, affärer, ekonomi och redovisning, IT och mjukvara, produktivitet på kontoret, personlig utveckling, design, marknadsföring, livsstil, fotografi, hälsa och fitness, musik mellan andra.

Udemy hjälper organisationer av alla slag att förbereda sig för en ständigt föränderlig framtid av arbete, dess utvalda samling av kurser erbjuder företag, regeringar och ideella organisationer möjligheten att utveckla sin interna expertis och möta utvecklingsbehov och medarbetarnas lärande.

Hur Udemy skickar beställningar

Eftersom det är en 100 % digital plattform, är alla Udemy-kurser tillgängliga online, inom plattformen eller kan kontaktas via e-post.

Vilka rabatter erbjuder Udemy Sverige?

För närvarande har Udemy ett erbjudande som inte går att missa för sina nya studenter, vilket handlar om att registrera sig så snart som möjligt för att få kurser från US $ 10,99 vardera, detta är endast för nya användare som vill registrera sig.

Betalningsmetoder hos Udemy Sverige

För närvarande stöder Udemy flera olika betalningsmetoder, som beror på i vilket land du befinner dig, för att veta vilka betalningsmetoder du kan använda måste du följa dessa steg: först måste du hitta den kurs du vill anmäla dig till, när du hitta den genom att klicka på Köp nu på kursens hemsida; Detta leder dig till betalningssidan, som visar dig de olika betalningsmetoderna du har tillgängliga, som kan vara internationella kredit- och betalkort, banköverföringar, betalningar via Apple App Store och Google Play eller elektronisk betalning med PayPal.
  
 

Hur lång tid tar det att få kursen från denna plattform?
  

I Udemy när betalningen har gjorts ger den en licens för att se kursen via en plattform.

Kuponger finns för närvarande på Udemy Sverige

För närvarande kan du bara få anmärkningsvärda rabatter på alla deras kurser.

 • Kurskupongkod från 11,99 USD
 • Udemy-kupong för kurser som börjar på bara $13,99
 • Upp till 75 % rabatt på Udemy-kurser
 • 25% rabatt för riktiga betalningar med VISA-kort
 • Registrera dig nu och få klasser för endast $11,99
 • Ultimate Google ADS-utbildningskurs för bara 12,99 USD
 • Udemy kupong med upp till 88 % rabatt

Udemy Sverige Kundtjänst

Hos Udemy kan du kontakta kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande till bizdev@Udemy, du kan också göra det genom en onlinechatt.

Fördelar med att använda en Udemy-kupong i Sverige

Att erhålla rabattkuponger på Udemy innebär avsevärd excellens eftersom du kan få flera intressanta kurser genom att köpa mer än du föreställer dig samtidigt som du spenderar mindre än du trodde, och på så sätt skapa kunskap av särskilt intresse.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Udemy?

Om det inte är vad du tänkt dig kan du kräva återbetalning av kursen inom en period på högst 30 arbetsdagar efter köpet av kursen, denna process måste begäras genom ett befintligt formulär på dess sida där du måste fylla i en serie data och följ instruktionerna som den säger till dig.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder har möjlighet att dra fördel av rabatterna som Udemy erbjuder på alla sina kurser, eftersom du för närvarande kan få upp till 90 % rabatt.

Udemy Sverige på sociala medier

Han erbjuder för närvarande inte någon typ av rabatt eller erbjudanden på sina sociala nätverk, såväl som kuponger, han kan bara se relevant information om sina kurser.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av Udemy för köpare i Sverige

Udemy erbjuder ett brett utbud av rabatter på alla sina kurser, där några av dem kan dra nytta av den maximala rabatten på 91 %.

Kupong från Udemy Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

På Udemy kan du registrera dig och få ut det mesta av att få deras nyhetsbrev samt e-postmeddelanden med personliga rekommendationer, samt exklusiva erbjudanden och inlärningstips.

Plattformar som liknar Udemy

Det finns liknande sidor som du kan besöka där du kan göra några jämförelser av deras kurser, dessa sidor är Tutellus, Coursera, Udacity
                                                          
 

Udemy Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

På Black Friday når Udemy rabatter för onlinekurser upp till 88 % av det ursprungliga priset. Detta är en av årets största rabatter.

Kupong till Udemy Sverige för 11.11

Från och med 11.11 har du superlåga priser på Udemy-kurser. Från bara 11,99 $ med en Udemy-kupong 11.11

Udemy Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Använd en CYBER MONDAY-kupong från Udemy eller aktivera ett kampanjerbjudande och du har upp till 75 % rabatt. Idag börjar priserna för onlinekurser på bara $9,99
 
 

Udemy Sverige Kuponger till jul

Kampanjserien Udemy fortsätter i jul. Du får upp till 80 % rabatt med hjälp av julkampanjkuponger från Udemy.

Udemy mobilapplikation för iPhone och Android

I Udemy kan du njuta av att ladda ner applikationen tillgänglig för iPhone från App Store och för Android via Google Play där du kan ha dina kurser som du kan ladda ner och lyssna på

Vilken kurs säljs på onlineplattformen Udemy?

På Udemy kan du få relevanta kurser inom en mängd olika områden där du kan välja såsom personlig utveckling, affärer, ekonomi och redovisning, design, marknadsföring, hälsa & fitness, musik, teckning, skönhet, datavetenskap och mjukvara, bland annat mer än vad man kan hitta genom att besöka deras sida.

 

Erbjuder Udemy gratis nedladdningar?

UDEMY.COM erbjuder inte gratis nedladdningar för sina kurser, var och en har ett värde att njuta av.

Kan jag betala på Udemy med PayPal?

I Udemy kan du avbryta dina kurser via PayPals betalningsplattform snabbt och enkelt, du behöver bara klicka på PayPal, detta tar dig till din betalningssida och avslutar sedan köpprocessen.

Var ska jag skriva rabattkupongen på Udemy?

I Udemy, när du har valt den kurs du vill köpa måste du applicera kupongen innan du gör betalningen, i detta fall hittar du "Apply Coupon" i vilken en ruta flyttas dit du ska placera ditt kupongnummer att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
25 april 2024

Kampanjer och specialkuponger på Udemy

Här är de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena för kurser publicerade på lärplattformen Udemy

 • Kurskupongkod från 11,99 USD
 • Udemy-kupong för kurser som börjar på bara $13,99
 • Upp till 75 % rabatt på Udemy-kurser
 • 25% rabatt för riktiga betalningar med VISA-kort
 • Registrera dig nu och få klasser för endast $11,99
 • Ultimate Google ADS-utbildningskurs för bara 12,99 USD
 • Udemy kupong med upp till 88 % rabatt

Andra liknande butiker