ManyCam Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordran25% rabatt på Version 7 av Manycam09 Maj
KupongErbjudande: ManyCam Standard, Studio Premium med 35% rabatt04 april
KupongNjut av 35% rabatt för alla ManyCam Programvara05 december
Kupong35% ManyCam Kupong för Standard Årliga > Spara $1409 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Manycam Recension

Applikationen erbjuder digitalt integrerade lösningar för Windows, Mac, Android och iOS, för dem som vill utföra skärminspelning, för en mängd olika plattformar och syften. Ur detta perspektiv kan du dra nytta av paket anpassade efter dina behov och möjligheter. Inom plattformen kan du hitta tjänster för affärsmodeller, utbildning, telehälsa och till och med videospel. För att övertyga dig om kvaliteten på tjänsterna skulle det inte skada att titta på listan över de mest kända kunderna. Dessa inkluderar Google, Intel, Amazon, Samsung, Stanford University, Oracle och många andra.

Användbar information om Manycam

Applikationen erbjuder flera kanaler som kan användas samtidigt, liksom ljudeffekter för mikrofonen. Du kan också få specialeffekter för videodelen, genererad av webbkameran. Du kan spela in både live och inspelningssystem för att förbereda en presentation. För att ge dig extra rörlighet och frihet när du genomför dina projekt är Manycam också tillgängligt i mobilapplikationsformat. Asftel, du har chansen att dra nytta av samma kvalitetstjänster, i en kompakt form, praktiskt vart du än går. Manycam är kompatibelt med många applikationer som du kan behöva för streaming, till exempel Skype, Yahoo, Facebook, Adobe Connect, Omegle, TinyCha, Bidchat, House.in, YouTube, Google+, Tumblr, Chatroulette, Ustreamtv och många fler. .
Du kan betala för dessa tjänster online, antingen genom ett enda köp eller genom ett månatligt prenumerationssystem, som automatiskt extraheras från kortet som är infogat. Du kan använda Visa, MasterCard, American Express eller Paypal, samt vissa metoder för banköverföring.

Info om hur man använder en Manycam kupongkod

Allt du behöver göra med en Manycam-kupongkod är att kopiera den från destinationsplatsen och lägga till den på inköpsidan på den officiella webbplatsen. När du väljer betalningsmetod kommer du på höger sida att kunna markera en ruta "Jag har en rabattkupong" där du kan ange kupongkoden. Om koden är giltig beräknas slutpriset automatiskt och läggs till rabattvärdet. Webbplatsen erbjuder möjligheten att samla en kupongkod med andra kampanjer, och när du accepterar betalningen kommer du att informeras om alla rabatter du får.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker