Movavi Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSäker multimedia software gratis07 Maj
Kupong50% rabatt-kod för Movavi Video Editor10 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Movavi Recension

Applikationen möjliggör en snabb konvertering av alla aspekter relaterade till videon, från rörelse, till ljud och foton. Movavi kan bevara den ursprungliga kvaliteten på bilderna, även om det är HD eller Ultra HD. Det kan också stödja över 180 typer av video-, ljud- eller bildformat, så att de kan konverteras, med vilken du har dynamik. Inom den här applikationen har du också verktyg för att spela in skärmen, som har den inbyggda förmågan att spela in via mikrofonen, men också webbkameran. En annan fördel är att du kan skapa professionella presentationer, CD-skivor och digitalisera dina gamla familjelådor och sedan distribuera dem i ett komplett nätverk av sociala medieapplikationer.

Användbar information om Movavi

Movavi har tänkt på sina kunder när det gäller att skapa applikationen och gjort allt för att den kan användas av en stor allmänhet. Således stöds Windows XP, Vista, 7.8 och 10, tillsammans med dess uppdateringar. Kräver Intel-, AMD- eller dual core-processorer på minst 1,5 GHz. När det gäller videokortet måste det vara lite mer effektivt, eftersom vi talar om videoredigering. Du behöver NVIDIA GeForce serie 8, Intel HD Graphics 2000, AMD Radeon R600 eller nyare modeller. För att använda applikationen effektivt måste du ha en skärm på minst 1280x768, medan grenen ska ha 512 MB för Windows XP och Vista och minst 2 GB för de andra versionerna.

Betalning kan endast göras i onlinesystemet genom att införa ett betalkort eller kreditkort, utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller Paypal.

Info om hur du använder en Movavi kupongkod

Movavi-kupongkoden måste kopieras från destinationen och kan anges på webbshopens webbplats. Detta steg utförs i valet av betalningsmetod där du har ett speciellt utrymme för kupongen. Efter introduktionen kommer valideringen att utföras automatiskt om koden är giltig och du kommer att få se det slutliga priset som ska betalas, med den minskning som tillämpas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker