IObit Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFår nu 20% rabatt på din IOBIT kundvagn09 april
KupongIObit kupong för markerade objekt: upp till 80% rabatt25 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

IObit Recension

Denna tjänst har optimeringsapplikationer för datorer, datorer, surfplattor och telefoner, med både Windows och iOS. Förutom optimeringsverktygen kan du hämta program som rengör enheten, bli av med filer och objekt som onödigt laddar minne, bromsar enheten och gör användningen mer svår. Du kan också köpa några av de bästa säkerhetssystemen, både för skydd mot olika virus, såväl som för komplett skydd vid surfning på Internet och betalningar online. Den goda nyheten är att applikationen kan laddas ner gratis, så att du kan få en uppfattning om produkten är rätt för dig och din enhet. Den fria versionen sätter emellertid flera begränsningar, varför det rekommenderas att köpa de kompletta paketen för att dra nytta av de bästa lösningarna.

Användbar information om IObit

Iobit kräver inte installation på ett fysiskt medium (t.ex. en CD eller en pinne), varför det inte finns något behov att leverera vissa produkter. Efter betalningsbekräftelsen kommer de köpta produkterna att vara tillgängliga omedelbart och skickas till dig via e-post eller via klientkonto inom applikationen. Återlämnandet av produkten kan göras inom 60 dagar från köpet genom att fylla i ett återbetalningsformulär, som kommer att innehålla produktkoden och anledningen till returen. Betalning för dessa digitala produkter görs uteslutande online, de accepterade betalningsmetoderna är kredit- eller betalkort Visa, MasterCard, American Express och Discover. Du kan också betala via PayPal-konto och banköverföring.

Info om hur man använder en IObit kupongkod

Du hittar på beställningssidan, där du kan välja betalningsmetod, den extra nedladdningsförsäkringen och möjligheten att få en fysisk kopia av produkten, ett speciellt avsnitt för att ange en Iobit-kupongkod. Efter valideringen kommer du att meddelas det slutliga priset för beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker