Kinguin Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranTa 10% promotion första order på Kinguin.net e-post Registrera dig24 juli
KupongKampanjkod på Kinguin.net: 12% rabatt försäljning objekt12 juni
KupongKINGUIN kupong: 15% rabatt för alla28 januari
Kupong3% KINGUIN kupong för hela butiken11 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Kinguin Sverige säljer

Kinguin är en sida som introducerar säljare och köpare från hela världen, och i sin tur låter dig byta videospel till ett rimligt pris via en innovativ plattform. Den här sidan gick live i början av 2013, Kinguin har snabbt blivit den största alternativa marknaden för Steam, Origin och Battle.net med över 4 miljoner kunder.
Kunder drar nytta av det valfria köpskyddsprogrammet med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Dessutom ett mycket kompetent kundsupportteam som tar hand om alla problem via omedelbar livechatt.

Hur Kinguin skickar beställningar till Sverige

På den här sidan skickas spelen endast via e-post, och de skickas över hela världen och de fysiska produkterna skickas via ett vanligt postkontor, leveranstiden är cirka 7 till 10 arbetsdagar

Vilka rabatter erbjuder Kinguin Sverige?

För att hålla dig uppdaterad när de erbjuder rabatter kan du göra det genom olika sociala mediekanaler, som på Facebook, Twitter och genom att kolla deras blogg för uppdateringar. Du kan också prenumerera på nyhetsbrevet på deras hemsida för att hålla dig informerad om eventuella nya erbjudanden eller kampanjer och så kommer de att nå din e-post.

Betalningsmetoder i Kinguin Sverige

På denna webbplats accepterar de de mest populära betalningsmetoderna, såsom PayPal, kredit- och betalkort, Paysafecard och BoaCompra. Även banköverföringar och Smart2Pay-metoder tillsammans med betalningsmetoder tillgängliga lokalt i specifika länder som DineroMail, Boleto och Gpay; De arbetar just nu med att utöka listan över accepterade betalningsmetoder som finns på varje produktsida under Visa tillgängliga betalningsmetoder.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från Kinguin i Sverige?

För att få en produkt i Kinguin måste du vara vederbörligen registrerad, du kan också göra det med ditt Facebook-, Google- eller LinkedIn-konto, när ditt konto har skapats kan du fortsätta att köpa det spel du vill ha när din betalning har bekräftats, i max 15 minuter kommer att komma med din post.

Kuponger finns för närvarande på Kinguin Sverige

Den har för närvarande 10 % rabattkuponger, såväl som oändliga rabatter och kampanjer på alla dess spel.

 • 15% rabatt för nya köpare
 • Upp till 90 % rabatt på spel
 • 80 % rabatt på program
 • Kinguin-kupong med 2% rabatt för vad som helst
 • Kampanjkod med 10% rabatt för befintliga kunder
 • Upp till 15 % rabatt på de mest populära spelen
 • Kupong med upp till 10 USD rabatt

Kinguin Sverige Kundtjänst

Bland kundtjänstalternativen som Kinguin erbjuder är en chatbot direkt på din sida, ett annat sätt är att skicka ett mail från din profil, du kan också göra det genom att skicka ett mail till helpdesk@Kinguin

Fördelar med att använda en Kinguin -kupong i Sverige

Fördelarna som Kinguin följare och fans får genom att få rabattkuponger är stora, eftersom de kan njuta av sina spel till bästa pris förutom att använda pengarna de sparar i andra spel genom att ta mer för mindre.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Kinguin från Sverige?

Det första du bör göra är att kontakta dig själv via en supportbiljett eller via deras Livechat, där de kommer att förklara stegen att följa för avbokning, det är viktigt att inte ha använt produkten, av denna anledning rekommenderar vi att du inkluderar en assistansgaranti som inkluderar skydd

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder, förutom att få kuponger, kan också njuta av rabatterna som detta har på sin sida, det är bäst att följa genom deras sociala nätverk, samt prenumerera för att hålla dig uppdaterad med sina nyheter.

Kinguin Sverige på sociala medier

Ja, han erbjuder för närvarande rabatter på sina sociala nätverk, samt information av intresse för alla hans följare och fans.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av Kinguin för köpare i Sverige

Det finns många rabatter som Kinguin erbjuder bland det utbud som det erbjuder, det har upp till 98% rabatt på ett brett utbud av sina produkter.

Kinguin Sverige kupong för nyhetsbrevsprenumeration

Genom att prenumerera kan du få nyhetsbrev samt hålla dig uppdaterad med de kampanjer de erbjuder, samt få information om deras uppdateringar.

Liknande butiker som Kinguin

Det finns liknande sidor där du kan kolla eller kolla priser eller rabatter, så att du kan välja var du kan välja den produkt du vill ha som G2a.com

Kinguin Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY tar med dig några kuponger som du kommer att älska! Använd en Kinguin-kupong nu för detta evenemang och få 20 % rabatt på vilken produkt som helst. Med ett Black Friday -erbjudande får du upp till 98% rabatt på spel och programvara.

Kupong till Kinguin Sverige för 11.11

Även om 11.11 är ännu en semester i Aliexpress.com-butiken, även här på Kinguin får du superrabatter! Upp till 90 % rabatt baserat på kampanjerbjudandet och en EXTRA 15 % kupong från Kinguin för 11/11 väntar bara på dig idag!

Kinguin Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

CYBER MONDAY är den mest rabatterade dagen på året! Använd en Kinguin-kupong för Cyber ​​​​Monday nu och få 30 % rabatt! För vissa spel och program kan du få upp till 98% rabatt bara här!

Kinguin Sverige Kuponger till jul

Köp julspel och mjukvara med en Kinguin-kupong och få upp till 50 % rabatt! Genom de kampanjerbjudanden som är tillgängliga till jul får du dessutom årets största rabatter på spel och datorprogram.

Kinguin mobilapplikation för iPhone och Android

Kinguin gör det enkelt för sina kunder att kunna ladda ner mobilapplikationen för iPhone från Apple Store och för Android från Google Play, med enkelheten att kunna köpa och byta spel.

Kända märken som säljs i butiken Kinguin

Kinguin erbjuder olika märken för att förvärva sina produkter, bland vilka vi kan nämna Free2Play, PlayStation, Xbox, Android

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på KIGUIN.NET?

När du har valt den produkt du vill ta måste du gå till annulleringen av den, för att öppna betalningsfönstret kommer en ruta att reflekteras där du måste placera kvotkoden och sedan klicka för att ansöka.

Kan jag betala på KINGUIN.NET med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som KINGUIN.NET accepterar kan du göra det via ditt PayPal-konto, på ett snabbt och säkert sätt, för detta måste du gå till varukorgen och sedan tar den dig till betalningsmetoderna där du måste välja genom att klicka på vilken du än väljer.

Erbjuder KIGUIN.NET fri frakt till Sverige?

I KINGUIN.NET är försändelser gratis eftersom nycklarna skickas via ditt konto som skapats via e -post, och det tar inte cirka 10 minuter att komma fram, om det blir någon fördröjning kan det uppstå av servrarna.

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i KIGUIN.NET-butiken?

Under året kan du hitta vissa speciella datum där du kan få exklusiva rabatter, förutom specifika rabatter där vi kan kommentera några av dessa såsom Black Friday-rabatterna för KIGUIN.NET som namnet indikerar som kallas Black Friday, där du för denna dag kan hitta mycket bra priser på dina produkter, en annan av vilka vi kan nämna är rabatterna 11.11 (Singlarnas dag) för KIGUIN.NET som hålls i november månad den 11:e där du kan köpa produkt med rabatter och kampanjpriser, på samma sätt som en annan dag motsvarar Cyber ​​​​Monday Discounts för KIGUIN.NET, eftersom dess förkortning på engelska indikerar cyber Monday och du kan hitta fantastiska rabatter och bra priser när det gäller onlineköp, och för Last Julrabatter för Kinguin.net där du kan få rabatter och rabatter under hela december månad.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på Kinguin Sverige

KINGIUIN.NET har många kampanjer och rabatterade produkter varje dag, vare sig det är spel eller programvara. Så några av de bästa kupongerna och kampanjerbjudandena är följande:

 • 15% rabatt för nya köpare
 • Upp till 90 % rabatt på spel
 • 80 % rabatt på program
 • Kinguin-kupong med 2% rabatt för vad som helst
 • Kampanjkod med 10% rabatt för befintliga kunder
 • Upp till 15 % rabatt på de mest populära spelen
 • Kupong med upp till 10 USD rabatt

Andra liknande butiker