Kinguin Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordran10% rabatt från kinguin.net09 Maj
Kupong10% rabatt när du använder denna kupong KINGUIN18 december
Kupong3% KINGUIN Promo-Kod för din dagens ordning20 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Kinguin Recension

Butiken har ett av de mest varierande spelintervallen, som täcker mer än 30 kategorier, för att säkerställa att någon hittar ett videospel efter deras smak. Bland de mest framgångsrika kategorierna av spel inkluderar action, äventyr, casual, anime, co-op, simulatorer, strider, FPS, skräck, racing, sport och strategi. Dessutom har butiken också en hel kategori avsedd för program. Dessa inkluderar Windows, Office-licenser, Internet-säkerhetsprogram, antivirusprogram och iTunes-presentkort.

Användbar information om Kinguin

Förutom att priserna ligger långt under marknadsnivån som onlinebutiken erbjuder dig, får du också gratis teknisk hjälp om du inte kan installera programmen eller om de inte är kompatibla. Om du inte är nöjd med produkten kan du också kontakta kundservice för att skapa en lösning för att få tillbaka dina pengar. På grund av det faktum att du köper en digital produkt, behöver du inte vänta långa leveranstider för att få besittning av videospel, som är fallet med fysiska. När du har accepterat betalningen kommer de köpta produkterna att vara omedelbara tillgängliga, antingen på ditt kundkonto eller via e-post, genom en aktiverings- eller installationskod.
Betalning för Kinguin-produkter kan endast göras online via erkända metoder för online-säkerhet. De flesta kredit- och betalkort accepteras, tillsammans med PayPal och vissa betalningsmetoder via banköverföring.

Info om hur du använder en Kinguin kupongkod

En Kinguin-kupongkod kan hittas på flera specialiserade webbplatser, varför du måste kontrollera dess äkthet och utgångsdatum, endast för engångsbruk. Kupongen kan inte sparas på kundkontot. Det är i form av en kod med bokstäver eller siffror och kan matas in i ett speciellt avsnitt under upphandlingsprocessen. Efter bekräftelse kommer du att få det slutliga priset, med den procentuella rabatten som tillämpas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker