G2Deal Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongG2Deal.com 15% kampanjkod hela webbplatsen30 juni
KupongG2Deal.com kampanjkod: extra 20% rabatt09 juni
KupongTa extra 25% rabattkod för G2Deal.com sitewide10 juni
BefordranAnti-virus program på bara 29.99 EUR08 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad G2DEAL säljer Sverige

G2DEAL fungerar som en onlineplattform som är dedikerad till försäljning av digitala nycklar för programvara eller spel, de viktigaste är: Microsoft Windows 10 Pro / Home, Microsoft Office 2019/2016, spel för Xbox One-konsoler, samt spel för PC som: PUBG, Total War, bland många andra, på samma sätt som butiken har antivirus för att skydda din dator, bland dem: NORTON, AVG, AVAST, ACRONIS och många andra, allt detta kan du hitta i ett mycket enkelt sätt och i några få steg, för detta är denna virtuella plattform med olika sökalternativ efter kategorier, varav den första är utrymmet för antivirusprogramvara, med hela listan över de mest erkända och använda antivirusprogram i världen, följt av Detta är ett pc-spelområde med en stor variation av pc-spel som: FIFA 2020, tekken 7, elex, bland många andra.

G2DEAL har också ett utrymme som heter XBOX LIVE-kort, där du hittar guldmedlemskap för 1 månad eller 3 månader samt onlinespel. Att göra ett köp på den här webbplatsen är väldigt enkelt och snabbt, det första du bör göra är att välja den programvara du gillar mest och lägga till den i kundvagnen, efter att du har den och kontrollerat att den är korrekt går du till betalningsområde där du måste fylla i fälten med de uppgifter som de begär, till exempel bankuppgifterna, efter detta kommer du att få ett e-postmeddelande med all information om ditt köp, det återstår bara att bekräfta mejlet och voila, du kan ladda ner den köpta programvaran och aktivera den på ett enklare och snabbare sätt.

Hur G2DEAL skickar beställningar till Sverige

Butiken gör leveranser av fysiska produkter endast för personer som uppger en leveransadress inom Europeiska Unionen, det är viktigt att nämna att dessa kan ha vissa skatter eller avgifter som beräknas av tullen i varje land, den beräknade leveranstiden kommer att informeras av del av säljaren, om det tar mer än 30 arbetsdagar att leverera kan du avbryta beställningen. När det gäller digitala produkter kommer leveransen att ta några minuter att levereras elektroniskt.

Vilka rabatter erbjuder G2DEAL Sverige?

För tillfället har butiken inga erbjudanden eller kampanjer publicerade men du kan få produkter till mycket låga priser eller med rabatter på upp till 20% jämfört med deras normala pris

Betalningsmetoder hos G2DEAL Sverige

G2DEAL låter dig göra dina betalningar på flera sätt, varav det första är att använda dina kreditkort som VISA eller MASTERCARD på säkraste sätt med SSL secure, dessutom kan du även betala med hjälp av banköverföringar, kontanter och via kontrollera, På samma sätt låter butiken dig använda ditt PayPal-konto så länge det är verifierat.

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från G2DEAL i Sverige?

När betalningsbekräftelsen har gjorts kommer produkten direkt till mejlet med åtkomstkoder eller valideringskod.

Kuponger tillgängliga för närvarande på G2DEAL Sverige

Nedan hittar du en lista över de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena för G2DEAL:

30% rabatt på alla produkter
15% kupong för alla beställningar
18% rabattkupong för WINDOWS10
20 % kampanjkod för utvalda produkter
Upp till 90 % rabatt på kampanjerbjudanden
Kupong med upp till 30 % rabatt på mjukvaruprodukter

G2DEAL Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till service@G2DEAL, även via en onlinechatt, förutom att göra det på Facebook.

Fördelar med att använda en G2DEAL-kupong i Sverige

För älskare av onlinespel är det användbart att använda rabattkuponger eftersom de kan få fler nycklar, samt åtkomstkoder än de antar, vilket gör deras onlinespel roligare och underhållande.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från G2DEAL från Sverige?

För att göra en retur måste du göra det inom 14 dagar efter mottagandet av produkten, det ska ske via e-post.Retur är endast möjlig när produkten är defekt, eller när den inte har bytts.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

G2DEAL har inte tillgänglighet på sin kupong- eller rabattsida, du kan bara dra nytta av de rabatter den erbjuder.

G2DEAL Sverige på sociala medier

För tillfället har du inga kuponger på deras sociala nätverk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av G2DEAL för köpare i Sverige

För tillfället har den inga rabatter tillgängliga, du kan bara få rabatter på alla dess produkter.

G2DEAL Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig som ny prenumerant kan du få informationsbulletiner om dina produkter.

Liknande butiker till G2DEAL

Det finns några butiker som liknar G2DEAL där du kan granska deras produkter, verifiera och jämföra deras priser och tillgängliga rabatter, dessa butiker som du kan besöka är Kinguin, G2play.net och Cdkeys.com

G2DEAL Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För i år, på Black Friday, har G2DEAL förberett kuponger med upp till 20 % rabatt och kampanjerbjudanden med upp till 90 % rabatt på de priser som rekommenderas av tillverkaren.

Kupong för G2DEAL Sverige för 11.11

11.11 är dagen då G2DEAL kommer med kampanjer med nya kuponger, med ett högt rabattvärde: upp till 70 % rabatt och/eller kuponger med upp till 10 % rabatt på startpriset.

G2DEAL Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Eftersom Cyber ​​​​Monday är dagen med de högsta kupongerna inom det tekniska området, ger G2DEAL dig i år en kupong med 20 % rabatt och kampanjerbjudanden med upp till 90 % rabatt.

G2DEAL Sverige Kuponger till jul

Till jul får du superkampanjer från G2DEAL: kuponger på 5 %, 10 % och 20 % + rabatterbjudanden som når upp till 80 % av det ursprungliga försäljningspriset för programvara eller program för videospel.

G2DEAL mobilapplikation för iPhone och Android

G2DEAL har inte laddat ner mobilapplikationen.

Kända märken som säljs i G2DEAL-butiken

Några av märkena som du kan få på produkterna som säljs av G2DEAL motsvarar Nintendo, PlayStation, Xbox, Sony, Hasbro, Marvel, Microsoft, McCafee, Bitdefender, Rebel, Funko Pop, Dsiney, Ravensburger, Vallejo, The army painter , Mac, Linux.

 

 

Erbjuder HBX fri frakt till Sverige?

I HBX har du fri frakt, men för detta måste du ha ett lägsta köpbelopp, du måste tänka på att när du använder rabattkupongen kan du inte använda fri frakt.

Kan jag betala i HBX med PayPal?

Bland alternativen som presenteras av HBX för att göra dina betalningar är genom ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, på ett enkelt och enkelt sätt behöver du bara välja de produkter du vill ta och gå till kundvagnen för att göra betalningen, för detta måste du klicka på rutan PayPal.

Var ska jag skriva HBX-rabattkupongen?

När du har valt de produkter du ska köpa måste du gå till din varukorg där produkterna du ska bära kommer att synas, när detta måste du gå till avboka där du hittar en ruta där du ska inkludera kupongnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
G2DEAL Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på G2DEAL Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

30% rabatt på alla produkter
15% kupong för alla beställningar
18% rabattkupong för WINDOWS10
20 % kampanjkod för utvalda produkter
Upp till 90 % rabatt på kampanjerbjudanden
Kupong med upp till 30 % rabatt på mjukvaruprodukter

G2DEAL kuponger

Andra liknande butiker