G2DEAL Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranAnti-virus program på bara 29.99 EUR08 februari
Kupong4% G2Deal.com promo-kod för alla objekt!07 november
KupongFå nu 18% rabatt på alla WINDOWS-Programvara10 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

G2Deal Recension

Stjärnorna i denna onlinebutik är onlinespel som finns tillgängliga för flera plattformar, t.ex. laptop, PC, xbox, Play Station, såväl som på digitala plattformar, som Steam, Origin, Uplay eller Battlenet. Det senare kan nås via ett enkelt aktiveringssystem online, direkt från e-postbekräftelsen för köp av spelet. Spelgenrerna är bland de mest olika, från sport, action, shooter, FPS, racing, simulatorer och strategiska spel. Eftersom det handlar om digitala produkter som inte kräver en fysisk kopia, är de tillgängliga omedelbart, direkt efter betalningsbekräftelsen. I vissa fall och för vissa produkter kan du dra nytta av en provperiod för att bestämma om produkten passar dina behov och plattform.

Användbar information om G2Deal

Att inte behöva transporter, inte bara är upphandlingsprocessen mycket snabbare, utan kostnaderna sänks också, så allt du behöver göra är att betala för produkten. Om du inte är nöjd med detta har du en period på 14 arbetsdagar, från och med det ögonblick du går in i hans besittning, för att fylla i ett avkastningsformulär och få tillbaka din investering. E-postmeddelandet som erbjuder aktiveringsnyckeln för produkten den anländer på maximalt 5 minuter, varefter du kan använda spelet på någon av de valda plattformarna. G2Deal accepterar att den enda betalningsmetoden är den online via ett kredit- eller betalkort som utfärdats av Visa eller MasterCard samt PayPal.

Info om hur du använder en G2Deal kupongkod

För att registrera och validera en G2Deal-kuponkod behöver du bara kopiera koden som består av bokstäver och / eller siffror och lägga till den i en speciellt designad ruta, som du kan hitta i slutet av köpprocessen, innan du väljer den föredragna betalningsmetod.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker