G2A Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFår nu 15% rabatt med denna G2A kampanjkod25 augusti
BefordranG2A Erbjudande: få nu upp till 80% rabatt på tv-Spel Nycklar17 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

G2A Recension

G2A erbjuder fördelarna med sina kunder att ta över sina favoritspel till priser långt under de som erbjuds av spelplattformarna. Genom systemet med nycklar kan du också spela spelen även inom plattformar som Steam eller Origin, och dra nytta av samma fördelar som med det vanliga köpet av spel. Om du dessutom har köpt en digital produkt från G2A och efter installation och körning ser att den inte är kompatibel med din enhet kan du kontakta kundservice för att få tillbaka pengarna. Här kan du också köpa alla tillbehör som kommer att garantera en perfekt spelupplevelse, från konsoler, möss, tangentbord, hörlurar, spelstolar och mer.

Användbar information om G2A

Produkterna som köpts från G2A onlinebutik är digitala produkter, varför de inte behöver transporteras. När du har bekräftat betalningen får du omedelbart nyckeln som aktiverar installationen av det köpta spelet eller produkten. Var och en av produkterna har garanti för avkastningen på investeringen, om du inte är nöjd. Om du vill ha snabbare åtkomst, var som helst till ditt konto och för att göra köp enklare kan du ladda ner mobilapplikationen, tillgänglig för både iOS och Android.
I butiken kan du hitta dedikerade spel för RPG, Action & Shooter, Racing, Strategi, Äventyr, Simulering, MMO, Sport och många fler. Betalning kan göras uteslutande online, via säkra betalningsmetoder, med betalkort eller kreditkort, utfärdat av Visa, MasterCard, American Express, OpenBucks, Discover, PayPal, Bitcoin, JCB, PaySafe Card, AliPay och Skrill.

Info om hur du använder en G2A kupongkod

Allt du behöver göra för att använda en G2A-kupongkod är att lägga till produkterna i kundvagnen och gå till bekräftelsen, där du på vänster sida av fönstret kommer att se ett område som är speciellt dedicerat till dessa kampanjkoder. Om det är giltigt kommer kupongen att tillämpas automatiskt och dess värde dras av från den totala betalningen av beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker