G2A Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongG2A bästa kampanjkod för denna månad: extra 15% rabatt30 juni
KupongKampanjkod på G2A.com: extra 15% rabatt order i app27 september
KupongExtra 10% kupongkod på G2A.com webbplatsövergripande23 oktober
KupongFå 10% rabatt med denna G2A kampanjkod31 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad G2A Sverige säljer

G2A är en virtuell butik som används globalt och dedikerad till försäljning av spelprodukter, dess huvudsakliga funktion är att tillhandahålla plattformen för att fungera som en mellanhand mellan köparen och säljaren; Den har för närvarande mer än 50 000 digitala produkter för dig att få allt du letar efter, dess huvudkontor ligger i Hong Kong, men det finns även i länder som: Polen, Nederländerna och Kina. Den mest sålda produkten som butiken erbjuder dig är aktiveringsnycklar för digitala spel och för plattformar som Steam, Origin och Xbox. Men du kommer inte bara att kunna hitta nycklar, G2A har även produkter som: programvara och förbetalda koder, samt prenumerationsprogram som: G2A Shield, på sin huvudsida hittar du sökkategorier, som kommer att hjälpa dig att på ett enkelt sätt hitta den produkt du letar efter, dessa kategorier är: hasardspel, här kan du bland annat få actionspel, äventyr, skytte, på samma sätt DLC:s, presentkort för spel, spelprenumeration och poäng och mynt.

Följt av det är ett utrymme för elektronikartiklar, där du kan se en bred katalog av elektroniska tillbehör för: datorer, konsoler, smartphone, bland många andra. Å andra sidan finns mjukvaruområdet, med ett brett utbud av program för kontor, antivirus och säkerhet, design och illustration, operativsystem, bland annat; Slutligen finns det kategorier för presentkort och brädspel med mera, med saker för skojs skull som: fjärrkontrollleksaker, samlarföremål, spelmöbler och många fler produkter designade för dig.

Hur G2A skickar order till Sverige

Butiken gör leveranser av fysiska produkter endast för personer som uppger en leveransadress inom Europeiska Unionen, det är viktigt att nämna att dessa kan ha vissa skatter eller avgifter som beräknas av tullen i varje land, den beräknade leveranstiden kommer att informeras av del av säljaren, om det tar mer än 30 arbetsdagar att leverera kan du avbryta beställningen. När det gäller digitala produkter kommer leveransen att ta några minuter att levereras elektroniskt.

Vilka rabatter erbjuder G2A Sverige?

I G2A hittar du alla typer av erbjudanden och rabatter på alla produkter och kategorier, med procentsatser från 12% till 95% rabatt på normalpriset. En jubileumskampanj gäller för närvarande hela månaden.

Betalningsmetoder i G2A Sverige

Plattformen låter dig göra dina betalningar på flera sätt, varav det första är via kredit- eller betalkort: VISA OCH MASTERCARD, men du kan också göra det på ett mycket snabbare och säkrare sätt, detta är möjligt med hjälp av dina konton eller plånböcker elektroniska såsom: PayPal, SKRILL, bland många andra.

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från G2A i Sverige?

I G2A är leveranser vanligtvis omedelbara, det vill säga efter att ha bekräftat den framgångsrika betalningen, kommer produkten att levereras, men det finns vissa säljare som kan göra det inom 24 timmar, varefter du hittar stegen i din e-post följ, samt åtkomstkoderna för att fortsätta använda din produkt.

Kuponger tillgängliga för närvarande på G2A Sverige

För närvarande har den inga kuponger tillgängliga på sin sida, men du kan njuta av ett brett utbud av rabatter på ett stort antal av dess produkter.

Upp till 82 % rabatt på videospelskoder
3% rabatt på vad som helst
5 % kampanjkod för alla beställningar idag
Upp till 15 % rabatt med denna kupong
Veckans erbjudande: upp till 75 % rabatt på de bästa spelen
Kupong upp till 35 % rabatt
Säsongsrabatter: upp till 91 % rabatt

G2A Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst måste du göra det genom ett formulär som du måste fylla i direkt på sidan, nu, för att kunna kontakta en säljare måste du logga in på ditt konto genom fliken "Starta konversation" med säljaren eller precis där genom fliken "Min samling" där du kommer att se en knapp för att chatta med leverantören, eller även i fliken "Orderhistorik".

Fördelar med att använda en G2A-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger i G2A är en fördel för dess användare eftersom de på så sätt kan köpa fler spel än förväntat och därmed få mer än de föreställer sig, eftersom de lyckas spara när de köper.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till G2A från Sverige?

För att göra en retur måste du ange ditt konto där du måste välja den beställning som du vill avbryta när den väl är gjord, du måste kontakta säljaren för att meddela ditt beslut, sedan måste du vänta på svaret och stegen som ska följas om det accepteras, samt återbetalning av densamma.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För tillfället kan nya kunder bara njuta av de reor och rabatter som G2A har på sin sida.

G2A Sverige på sociala medier

Genom att installera applikationen från din app kan du få erbjudanden och på deras nätverk kan du få information av intresse om deras produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av G2A för köpare i Sverige

G2A har ett stort antal rabatter tillgängliga på alla sina produkter och har för närvarande upp till 89 % i ett av sina spel.

G2A Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig hos G2A kan du få information om dina produkter, samt meddelanden om de lägsta priserna och deras rabatter.

Liknande butiker till G2A

Det finns några butiker som liknar G2A där du kan granska deras produkter, verifiera och jämföra mellan deras priser och tillgängliga rabatter, dessa butiker som du kan besöka är Kinguin, G2play.net, Cdkeys.com

G2A Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterna släpptes som ett reafirande i USA, och dessa hålls dagen efter Thanksgiving-firandet, det vill säga den fjärde fredagen i november, under detta datum kan du hitta fantastiska rabatter och mycket bra kampanjer som du inte får missa . Upp till 95 % är de största Black Friday-rabatterna till vilka kuponger med upp till 9 % rabatt läggs till.

Kupong för G2A Sverige för 11.11

Rabatterna på Singles' Day eller 11.11 uppstod i asiatiska länder och dessa firas i november månad den 11:e, denna reahelg har inte vunnit berömmelse i andra länder och kontinenter, och under dess firande kan du även få bra rabatter en del härliga kampanjer som du inte får missa. Kupong med 5 % och kampanjerbjudanden med upp till 88 % rabatt endast från 11 november på G2A.

G2A Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter deras firande kommer från USA och de äger rum måndagen efter Black Friday-firandet, under denna säljhelgdag som är för köp gjorda online, kan du njuta av mycket bra rabatter och kampanjer som du inte får missa Det. Cyber ​​​​Monday kommer med årets största rabatter: kuponger upp till 35 % rabatt och kampanjerbjudanden med priser reducerade till och med med 95 %.

G2A Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna firas i december, eftersom den här månaden firas födelsen av barnet Gud och på grund av denna anledning till glädje finns det familjefiranden, där det är vanligt att ge gåvor, och vilket bättre sätt att kunna dra nytta av rabatterna som ges under denna semester. Julen ger flera tillgängliga G2A-kuponger (2%, 3%, 5%, 8% och 12%) samt erbjudanden med upp till 80% rabatt.

G2A mobilapplikation för iPhone och Android

G2A erbjuder sina kunder nedladdning av en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android där du kan få erbjudanden var du än befinner dig.

Kända märken som säljs i G2A-butiken

I G2A kan du hitta några märken som dessa Nintendo, PlayStation, Xbox, Sony, Hasbro, Marvel, Microsoft, McCafee, Bitdefender, Rebel, Funko Pop, Dsiney, Ravensburger, Vallejo, The army painter.

 

 

Erbjuder HBX fri frakt till Sverige?

I HBX har du fri frakt, men för detta måste du ha ett lägsta köpbelopp, du måste tänka på att när du använder rabattkupongen kan du inte använda fri frakt.

Kan jag betala i HBX med PayPal?

Bland alternativen som presenteras av HBX för att göra dina betalningar är genom ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, på ett enkelt och enkelt sätt behöver du bara välja de produkter du vill ta och gå till kundvagnen för att göra betalningen, för detta måste du klicka på rutan PayPal.

Var ska jag skriva HBX-rabattkupongen?

När du har valt de produkter du ska köpa måste du gå till din varukorg där produkterna du ska bära kommer att synas, när detta måste du gå till avboka där du hittar en ruta där du ska inkludera kupongnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
G2A Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger hos G2A Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

Upp till 82 % rabatt på videospelskoder
3% rabatt på vad som helst
5 % kampanjkod för alla beställningar idag
Upp till 15 % rabatt med denna kupong
Veckans erbjudande: upp till 75 % rabatt på de bästa spelen
Kupong upp till 35 % rabatt
Säsongsrabatter: upp till 91 % rabatt

G2A kuponger

Andra liknande butiker