Corel Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod för COREL.com: 15% rabatt08 september
KupongCOREL.com extra 20% kampanjkod29 april
KupongCOREL.com 10% rabattkod sitewide25 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad COREL Sverige säljer

COREL har funnits på marknaden i mer än 30 år, som sedan starten listar en meritlista av innovation som erbjuder högt förtroende tack vare sina kreativa och produktivitetslösningar som gynnar dina äventyr av obegränsad kreativitet från de olika plattformarna som erbjuds. låta idéer flöda och deras genomförande.

CORELs produkter förnyas och utvecklas ständigt dag för dag för att tillhandahålla de bästa alternativen och lösningarna, vilket gör att vi alltid kan hålla våra kunder nöjda, lyckas integrera för att fortsätta utvecklas perfekt eftersom det ger de nödvändiga verktygen för tillväxt och lönsamhet, samt att låta våra kunder skapa, växa, designa, utveckla och vara produktiva, såväl som kreativa på en daglig basis, och göra det de gillar mest.

COREL har olika produkter eller mjukvarumärken som är CorelDRAW som tillåter designlösningen, MindManager hjälper till att skapa mentala kartor, Parallels tillåter exekvering av Windows, WinZip gjord för att komprimera filer, Gravit erbjuder snabba designverktyg, Painter är realistisk målningsprogramvara, PaintShop Pro erbjuder fotoredigering, Pinnacle tillhandahåller professionell videoredigering, Roxio skapar och redigerar media för minnen, VideoStudio förfinar och redigerar dina videor och WordPerfect erbjuder lösningen för att avsluta projekt.
COREL och dess program är mer än en hjälp för alla våra kunders behov.

Hur COREL skickar programvaran

I COREL för leverans av dina inköp eller gjorda prenumerationer har du två olika leveransmetoder som kan variera beroende på vilket abonnemang du har valt för köp av CD-programvara, detta skickas via UPS och för onlineprogramvaruköp levereras detta till ditt konto skapas på Corel-sidan, genom en länk eller en aktiveringskod.

Vilka rabatter erbjuder COREL Sverige?

För närvarande erbjuder COREL endast 15 % rabatt tillgängligt för sin årliga plan.

 Betalningsmetoder på COREL Sverige

På COREL kan du hitta olika alternativ för att betala för dina prenumerationer eller utvalda planer, bland dessa alternativ är betalningar som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, Eurocard, Discover och JCB, samt via kreditkort. debet Switch, Visa Delta och Visa Inköp, förutom PayPals digitala plattform.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från COREL?

Produkterna som dina kunder prenumererar på hos COREL har två olika sätt att komma fram och detta beror på valet du gjorde när du gjorde ditt köp, om det var via en CD eller manual kan det ta tid att komma fram inom en period av 3 arbetsdagar, för prenumerationer från sidan kommer din länk eller aktiveringskod på några sekunder till ditt konto på Corel-sidan efter att ha verifierat och verifierat din betalning.

Kuponger tillgängliga för närvarande på COREL Sverige

COREL visar för närvarande en mängd olika rabattkuponger på 10 %, 20 % och upp till 25 %, med hänsyn till skolstartssäsongen.

Extra 15 % rabatt med COREL-kupong
COREL kampanjkod 10% rabatt
COREL kampanjkod för årsplanen: 15 % rabatt
10% rabattkod för den senaste versionen av CORELDRAW
10 % COREL-kupong för CORELCAD

COREL Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på COREL, presenteras olika alternativ så att kunden väljer det som bäst passar deras behov, bland dem är genom en onlinechatt, skicka ett e-postmeddelande från deras Assistansfråga-flik, eller om du föredrar genom att ringa 18775826735 , det finns andra internationella nummer som du kan hitta från deras supportsida.

Fördelar med att använda en COREL-kupong i Sverige

Genom att använda rabattkupongerna som COREL har tillgängliga kan kunder få olika förmåner, och definiera som det viktigaste att de kan spara pengar när de betalar för sina produkter, vilket gör att de kan få en andra förmån som att kunna skaffa ett nytt abonnemang .

Hur kan jag returnera eller avbryta ett COREL-program?

För att avbryta prenumerationen på produkterna köpta på COREL måste detta göras från ditt konto på plattformen för att avinstalleras, och för den köpta programvaran måste kunderna kontakta kundtjänst där de får instruktioner för returen inom en period 30 dagar efter mottagandet måste de ta hänsyn till att de måste returnera manualerna och andra, denna retur måste kunna spåras av Corel-teamet.

Exklusiv COREL-kupong för nya köpare i Sverige

Nya COREL-kunder drar nytta av det nuvarande erbjudandet: 15 % rabattkod och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om de inte är nöjda.

COREL Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du hitta några bra erbjudanden för tjänsterna som erbjuds av COREL. Då inbjuder vi dig att själv upptäcka kampanjerbjudanden och rabattkuponger på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximal rabatt som erbjuds av COREL för köpare i Sverige

COREL har en maximal rabatt på 15 % på sin årliga plan.

COREL Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på CORELs nyhetsbrev kommer kunder att få uppdateringar om de senaste trenderna, taktiken och tankeledarskapet. Dessutom kan alla COREL-tjänster testas gratis i 30 dagar.

 Program som liknar COREL

Det finns otaliga butiker på marknaden som liknar COREL som erbjuder vissa produkter som erbjuder liknande planer och prenumerationer som deras kunder kan granska och verifiera sitt innehåll, sina priser eller tillgängliga rabatter på, några av dessa butiker är: Photoshop.com, Sketch.com, Krita.com och Vectornator.com
        

COREL Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Ett av de viktigaste varumärkena inom mjukvara som COREL har några underbara rabatter tillgängliga för Black Friday-reahelgen som kan vara upp till 75% med ytterligare kuponger från 5%.

Kupong för COREL Sverige för 11.11

På COREL, mellan reahelgerna i november, kan dina kunder hitta Singles Day-rabatten som firas den 11:e i månaden, och för denna dag kan de få kampanjer på sin programvara, samt rabatter som börjar på 55 %.

COREL Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

En av de viktigaste helgdagarna för COREL är försäljningshelgen Cyber ​​​​Monday, och för denna dag kan du hitta megarabatter på deras produkter som kan nå upp till 85%.
 

COREL Sverige Kuponger till jul

För december månad förbereder COREL några dagar som säljhelger, som presenterar mycket bra erbjudanden och rabatter, samt rabatter som kan variera från 60%.

COREL mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har COREL ingen mobilapplikation tillgänglig.

Programvara känd för försäljning på webbplatsen COREL

De varumärken som säljs på COREL där du kan hitta olika märken med olika innehåll ägs av Corel, bland dem är CorelDRAW, MindManager, Parallels, WinZip, Gravit, Painter, PaintShop Pro, Pinnacle, Roxio, VideoStudio och WordPerfect.

 

 

Var ska jag skriva rabattkupongen i COREL?

I COREL kan du komma åt att skriva det kupongnummer som du vill ansöka i ditt köp, genom en ruta som finns i den nedre vänstra delen av sidan där betalningen ska göras.

Erbjuder COREL gratis frakt?

COREL-produkter som levereras via ditt konto via en länk är gratis frakt.

Kan jag betala på COREL med PayPal?

Hos COREL kan dina kunder betala för sin prenumeration via PayPals digitala plattform på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
COREL Rabattkoder

 Specialerbjudanden och kuponger på COREL Sverige

För att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjkupongerna från COREL, här på denna sida ger vi dig de senaste kupongerna och erbjudandena. Här är några av dem:

Extra 15 % rabatt med COREL-kupong
COREL kampanjkod 10% rabatt
COREL kampanjkod för årsplanen: 15 % rabatt
10% rabattkod för den senaste versionen av CORELDRAW
10 % COREL-kupong för CORELCAD

COREL kuponger

Andra liknande butiker