Vimeo Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongVimeo promotional kupong för årlig prenumeration: få 10% extra rabatt06 juli
KupongKampanjkod på VIMEO.com: extra 10% rabatt årsabonnemang14 juni
BefordranTa 40% kampanj på VIMEO.com årlig plan06 juni
KupongVimeo kampanjkod för årliga Produktabonnemang: 15% rabatt22 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Vimeo säljer Sverige

Den skapades 2004 för att utforska ett snabbt, enkelt och enkelt sätt att dela dina videor med dina nära och kära, med ett utmärkt HD-omfång. I Vimeo bygger de de nödvändiga verktygen för att skapa dina videos, på samma sätt här samarbetar de med din fantasi eftersom de har en stor variation av typer av videor från familj till företag, här hjälper de dig att producera. Det finns miljontals kreatörer på den här plattformen.

Vimeo är ett socialt nätverk baserat i New York City, samtidigt låter det dig lagra men för detta måste du vara registrerad och skapa en profil, dess största rörelse kommer från mobila enheter.

För att vara en onlinevideoplattform från 2008 presenteras Vimeo Plus som tillåter sina användare att ladda upp upp till 5 GB, tillsammans med detta kan du skapa mängder av album utan begränsningar.

Hur skaffar du din Vimeo-plan?

Det finns en mängd olika planer som erbjuds, allt från individuella till obegränsade, som nämnts är Plus för en kostnad av $ 7 USD per månad med en kapacitet på 25 GB per år, det andra alternativet är Pro Plan för en kostnad av $ 20 USD per månad med en veckokapacitet på 20 GB där du kan ha upp till 3 medarbetare, det tredje alternativet är affärsplanen för en kostnad av $ 50 USD och erbjuder upp till en kapacitet på 10 personer utan begränsning och slutligen Premium-planen med en obegränsad antal tittare per En kostnad på 75 USD per månad, för att skaffa någon av dessa planer måste du vara vederbörligen registrerad.

Vilka rabatter erbjuder Vimeo Sverige?

Vimeo erbjuder olika typer av rabatter för sina användare i Sverige. Det viktigaste är att kunna använda den kostnadsfria tjänsten Vimeo i 30 dagar. Du kan sedan använda Vimeo-kupongen som ger 15 % rabatt på Vimeo-prenumerationer.

Betalningsmetoder hos Vimeo Sverige

I Vimeo har du möjlighet att betala via ditt vederbörligen verifierade PayPal-konto, genom kreditkort Visa, MasterCard, American Express, Discover.
  

Hur lång tid tar Vimeo-prenumerationen?

När du har gjort köpet och fortsätter att göra betalningen är nästa sak du bör göra att skapa ett konto där du kan konfigurera din användare, och efter att du kommer att få ett bekräftelsemail som Vimeo skickar dig för att komma åt din prenumeration.

Kuponger finns för närvarande på Vimeo Sverige

Följande kuponger och kampanjerbjudanden från Vimeo är för närvarande tillgängliga för dess användare.

 • 25 % kupong för prenumeration på PREMIUM-planen
 • Vimeo-kupong med 15 % rabatt på ProU-planen
 • 15 % kampanjkod för årsprenumerationen.
 • Gratis 30-dagars provperiod för nya användare
 • 15 % rabatt för Vimeo-medlemmar

Vimeo Sverige Kundtjänst

På Vimeo har de ett supportteam där de erbjuder snabb e-posthjälp från måndag till fredag ​​under hela dagen, samt en livechatt, men detta är endast för Premium-medlemmar, samt begränsad support för medlemmar Business och Premium varje dag veckan, helgdagar och helger. Det är nödvändigt att ta hänsyn till att du måste kommunicera från den associerade e-postadressen. Det är också viktigt att nämna att Vimeo inte erbjuder telefontjänster.

Fördelar med att använda en Vimeo-kupong i Sverige

En 30-dagars gratis provperiod och sedan en 15 % årlig prenumerationskupong är några av fördelarna med att använda en Vimeo-kupong.

Hur kan jag säga upp mitt Vimeo-abonnemang?

Om du inte är nöjd med något av dina medlemskap kan du avbryta ditt abonnemang på någon av deras planer, du behöver bara kontakta kundtjänst för att följa instruktionerna, samt få din återbetalning.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För nya Vimeo-användare erbjuds en 30-dagars provperiod och Vimeo-kupong på 15 % på årsprenumerationen för PREMIUM-planer.

Vimeo Sverige på sociala medier

Ibland kan du på sociala nätverk få kuponger och kampanjkoder från Vimeo, förutom nyheter om produkterna som säljs av denna videoplattform.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av Vimeo för köpare i Sverige

För närvarande är den maximala rabatten som erbjuds av en Vimeo-kampanjkod 15 % för premiumplaner. Dessutom, om du är en ny kund kan du använda vilken Vimeo-plan som helst i 30 dagar utan kostnad.

Vimeo Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på Vimeo nu får du en kupong som ger dig 30 % gratis provperiod. Under en månad kan du njuta av alla faciliteter på Vimeo utan att betala någonting!

Plattformar som liknar Vimeo

Det finns liknande sidor där du kan få liknande produkter, liksom du kan göra prisjämförelser dessa sidor kan vara cyberlink.com, depositphotos.com
                                                          
 

Vimeo Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Om det är Black Friday kan du njuta av årets största rabatter! 15 % rabattkupong och gratis provperiod i 30 dagar!

Kupong för Vimeo Sverige för 11.11

Från och med 11.11 fortsätter kampanjerna på Vimeo: du får en 30-dagars gratis provperiod och 10 % och 15 % rabattkuponger på Vimeo-prenumerationer.

Vimeo Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY är dagen med de största rabatterna på Vimeo för i år! Kuponger på 10 %, 15 % och 20 % samt kampanjerbjudandet där du kan använda Vimeo-tjänster gratis i 30 dagar!
 
 

Vimeo Sverige Kuponger till jul

Vid jul fortsätter Vimeos specialerbjudanden vid årets slut: 15 % kupong och gratis provperiod i 30 dagar. På så sätt kan du njuta av premiumplanen i en månad utan att betala något!

Vimeo mobilapplikation för iPhone och Android

På Vimeo kan du enkelt och enkelt få mobilapplikationen för din iPhone från App Store och för Android från Google Play.

Kända märken som säljs i Vimeo-butiken

Vimeo motsvarar en plattform där du enkelt och enkelt kan redigera dina videor, utöver detta kan du dela dem det är därför Vimeo motsvarar sitt eget världsberömda varumärke.

 

Erbjuder Vimeo gratisplaner?

Vimeo erbjuder sina användare möjligheten att kunna få sina planer under en begränsad tid gratis, där du kan gå med och prova produkten för att se om den anpassar sig till dina behov. Programmen på Vimeo skickas till din e-post gratis via en länk.

Kan jag betala på Vimeo med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som Vimeo accepterar är de som görs via ditt PayPal-konto som är vederbörligen verifierat, för detta måste du ange en session i ditt Vimeo-konto, välj sedan den produkt du vill köpa och den kommer att leda dig till dess betalning metoder där du måste klicka på metoden för att välja, när det gäller PayPal, kommer det att leda dig till sin sida för att slutföra betalningen och köpet.

Var ska jag skriva rabattkupongen på Vimeo?

Det första du bör göra är att välja den produkt du vill köpa och sedan avbeställa den, men innan detta visas en ruta där du måste placera ditt kodnummer, för att gå vidare till slutbetalningen av produkten.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på Vimeo Sverige

Här är några av de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena för Vimeo nedan:

 • 25 % kupong för prenumeration på PREMIUM-planen
 • Vimeo-kupong med 15 % rabatt på ProU-planen
 • 15 % kampanjkod för årsprenumerationen.
 • Gratis 30-dagars provperiod för nya användare
 • 15 % rabatt för Vimeo-medlemmar

Andra liknande butiker