VIMEO Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranVimeo Plus från $7 per månad08 februari
Kupong15% VIMEO Rabattkupong för Årliga Prenumerationer05 Maj
Kupong15% rabatt på Vimeo Plus, PRO, Affärs-Eller Premium Årliga Prenumerationer04 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

VIMEO Recension

Vimeo är en onlineplattform som passar de som prioriterar videoinnehåll av hög kvalitet. Inom denna plattform kan korta och långa filmer, animationer, informativa videor, journalistiska och seriella undersökningar förstöras. Plattformen är gratis att använda för alla som vill titta på innehållet, men om du vill ladda upp måste du skapa ett grundläggande konto som låter dig ladda upp högst 500 MB per vecka. Det finns flera typer av paket, beroende på belastningens behov och storlek, men de flesta har säkerhetsalternativ, statistik och kundsupport. De mer generösa paketen erbjuder också prioriterad videokonvertering, samt ytterligare videoredigerings- och distributionsverktyg.

Användbar information om VIMEO

Vimeo innebär att man strikt köper digitala servicepaket, varför det inte är nödvändigt att betala för ytterligare tjänster, t.ex. transport. Allt du behöver göra är att välja rätt paket och efter betalningsbekräftelsen kommer det att vara tillgängligt för inloggning. Om du inte är nöjd med de köpta tjänsterna har du en period på 30 dagar där du kan fylla i en ansökan för att få tillbaka investeringen. Betalning kan göras uteslutande online, genom säkra betalningssystem, med ett kredit- eller betalkort, utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller via ett PayPal-konto.

Info om hur du använder en VIMEO kupongkod

Vimeo-kupongkoden kan anges mycket enkelt och snabbt i en speciell ruta på inköpsidan innan du väljer betalningsmetod. Efter introduktionen valideras den automatiskt och diskonteringsvärdet tillämpas för den totala transaktionen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker