MOBIRISE Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFå din gratis mobil hemsida med MOBIRISE Programvara06 november
BefordranSpara nu upp till 92% på Allt-i-En Webbplats Byggmästare Kit01 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Mobirise Recension

Mobirise är en applikation specialiserad på att skapa webbplatser, som kännetecknas av enkelhet och användarvänlighet för alla personer, oavsett nivå av erfarenhet av att använda en dator. Således är applikationen byggd specifikt för användning av personer utan teknisk kunskap, som inte känner till alla nödvändiga element för webbutveckling. Applikationen gör det möjligt att skapa webbplatser på ett mer kreativt och visuellt sätt. Det minimalistiska gränssnittet är lämpligt för att skapa webbplatser för alla typer av företag och erbjuder mobilvänliga lösningar för de flesta enheter. Om du dessutom väljer att använda programmet för kommersiella och ideella ändamål kommer du att kunna ladda ner det gratis. Naturligtvis kommer gratisversionen med flera typer av begränsningar, så om du vill skapa de mest effektiva projekten måste du välja premiumversion.

Användbar information om Mobirise

Du har möjlighet att välja att köpa produkten också i en fysisk version, på ett CD-format, men de flesta kunder väljer endast den digitala versionen, eftersom den inte kräver att vänta på en viss tid för transport, att vara tillgänglig direkt efter beställning Bekräftelse. Betalning sker endast genom betalning via ett debet- eller kreditkort, utfärdat av Visa, MasterCard, American Express eller Discover, samt via PayPal-kontot eller via banköverföring till applikationskontot. Du kan få tillbaka pengarna inom 30 dagar efter köpet genom att kontakta kundrelationsservicen och åberopa skälet till returen. Senare, om ansökan godkänns, kommer du att kontakta dig för att välja metoden för att ta emot pengarna.

Info om hur du använder en Mobirise kupongkod

För att bekräfta en Mobirise-kupongkod behöver du bara kopiera koden och ange den i det speciella avsnittet på webbplatsen, där reduktionen kommer att tillämpas automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker