DHgate Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong$10 kupong kod för beställningar över $10004 Mars 2021
Kupong$1 DHGATE kampanjkod för beställningar över $1001 Mars 2021
Kupong$2 i rabatt på order över $2003 februari 2021
Kupong$30 DHgate promo kod för order över $30014 januari 2021

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

DHGate granskning

DHGate har etablerat sig i toppen av kundernas preferenser som ingår i en stor allmänhet genom att förstå deras behov för bekvämlighet och snabbhet. Således har onlinebutiken tagit in samma plats produkter från de mest olika kategorierna, till exempel: mobiltelefoner och tillbehör för dem, elektroniska föremål, foto-video, sportutrustning, vård- och skönhetsprodukter, leksaker, smycken, nätverk, dator tillbehör, kläd- och skorprodukter för män, kvinnor och barn, samt en hel avdelning tillägnad hem- och trädgårdsprodukter med kvalitetsdekorationer och möbler till överkomliga priser.

Användbar information om DHGate

En mycket viktig aspekt som måste kännas om denna onlinebutik är att det faktiskt är en plattform där fler säljare marknadsför sina produkter. Av denna anledning måste du vara försiktig när du beställer fler produkter, eftersom de kan nå dig vid olika tidpunkter och skickas av olika personer. Hela shoppingupplevelsen bedrivs på ett öppet sätt så att varje produkt i sin beskrivning har detaljer om den beräknade leveranstiden och leveransskattens värde. Beroende på vilka produkter som väljs kan vissa dra nytta av gratis frakt.

Återlämningen av produkterna presenterar olika policyer från en köpare till en annan, men i genomsnitt finns det en period mellan 3 och 30 dagar från mottagandet av beställningen.
För närvarande har butiken inte ett kontantbetalningssystem eller ett återbetalningssystem, varför du behöver ett kredit- eller betalkort för att betala för de produkter som tillhör Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller UnionPay, iDeal, Sofort, Square Trade eller banköverföring.

Info om hur du använder en DHGate kupongkod

Alla DHGate-kupongkoder kan valideras genom att ange den i det specifika utrymmet för det, på inköpsidan, innan du väljer betalningsmetod.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
26 november 2020

Andra liknande butiker