DHgate Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTa USD5 kampanjkod på DHgate.com Beställ över USD5019 november
BefordranSpara upp till 50% rabatt Rea varor på DHgate.com07 november
KupongDHgate.com usd25 kupongkod för över USD30005 november
BefordranUpp till 80% rabatt för DHgate.com22 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad DHGATE.COM säljer Sverige

DHGATE.COM är en virtuell sida dedikerad till gränsöverskridande business-to-business (B2B) och business-to-consumer e-handel med vilken försäljningen av tillverkade produkter görs mycket enklare, främst kopplar kinesiska små och medelstora företag samman med företag och människor i världen, hela världen. Företaget skapades 2004 av Diane Wang och dess huvudkontor ligger i Peking.

DHGATE.COM är tillgängligt för alla världens länder, för närvarande får du det på 8 språk, som är: kinesiska, engelska, ryska, spanska, tyska, portugisiska, italienska och franska; Det uppskattas att det har cirka 21 miljoner registrerade köpare, 2 miljoner kinesiska säljare och erbjuder också mer än 22 miljoner produkter i olika kategorier, bland dem kan du hitta: mobiltelefoner och tillbehör, med en hel rad modeller och märke med alla egenskaper du letar efter, här hittar du även utrymmen för: elektronik och säng, sport och utomhus, hälsa och skönhet, ett brett utbud av skor och accessoarer, samt ett område designat för ditt hem och din trädgård, med tusentals produkter designad för dig.

Å andra sidan har den här webbplatsen även kategorier som leksaker och presenter till de små i huset, samt en stor katalog med klänningshängen för dem, men som om det inte vore nog ställer DHGATE.COM till ditt förfogande allt inom smycken och klockor, bröllop och formella evenemang, frisyr för män och kvinnor, datorer och spel, för älskare av teknik, samt väskor och modeaccessoarer, och ett enormt utbud av artiklar för bilar och motorcyklar.

Hur DHGATE.COM skickar beställningar till Sverige

DHGATE.COM gör leveranser till alla delar av världen, för detta arbetar den hand i hand med de bästa budfirmorna för att täcka alla delar av världen, några av dem som DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, bland annat många andra; Denna plattform har en tabell med all information du behöver för fraktalternativen som du kan välja beroende på vilket land du befinner dig i, förutom all information om beräknad leveranstid är det viktigt att nämna att exportkostnaderna kommer att variera beroende på avgifterna från tullverket i varje land.

Vilka rabatter erbjuder DHGATE.COM Sverige?

Butiken har flasherbjudanden som uppdateras var 6:e ​​timme, där du kan hitta en oändlighet av produkter med olika procentuella rabatter beroende på vilken kategori du letar efter.

Betalningsmetoder på DHGATE.COM Sverige

Du kan göra dina betalningar på många sätt och med det bästa som passar dig beroende på var du befinner dig, den första av dem är via kreditkort eller förfallo, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB, DISCOVER, MAESTRO, liksom Gilla många andra, du kan också göra det genom att använda elektroniska plånböcker eller virtuella konton som: SKRILL, MASTER PASS, WEB MONEY, förutom att kunna betala genom onlineöverföringar med: POLI, BPAY, SOFORT, SPEI, bland annat, och slutligen kan du betala kontant genom butiker eller uttagsautomater: OXXO, TICKET, MULTIBANCO, bland många andra alternativ.
  
 

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från DHGATE.COM i Sverige?

I DHGATE.COM kan leveranstiden variera beroende på destinationen dit du ska, samt vilken leveransmetod du väljer för försändelsen, bland dem kan ePacket dess beräknade leveranstid ta mellan 7 och 12 arbetsdagar, senast Med SingaporRepost kan det sträcka sig mellan 16 och 36 arbetsdagar, för EMS kan det ta mellan 6 och 14 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på DHGATE.COM Sverige

DHGATE.COM är känt för det faktum att det varje dag har kuponger tillgängliga och mycket attraktiva kampanjerbjudanden. Dessa inkluderar följande:

Upp till 90 % rabatt på mobiltelefontillbehör
Renoverade surfplattor upp till 50 % rabatt
2 $ rabatt välkomstkupong
10 % DHGATE.COM-kupong för köp över $45
Upp till 50 % rabatt på tusentals elektroniska produkter
10 $ kampanjkupong på beställningar över 100 $
$5 rabattkupong på beställningar över $50

DHGATE.COM Sverige Kundtjänst

I DHGATE.COM har du flera alternativ för att kunna kommunicera med kundtjänst, ett av dem är en chatt online som är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, du kan även göra det genom Facebook Messenger, förutom att skicka ett meddelande från din sida och ett annat finns i området med vanliga frågor och svar.

Fördelar med att använda en DHGATE.COM-kupong i Sverige

Att få kuponger för köp i DHGATE.COM har sina fördelar eftersom du kan skaffa ett brett utbud av föremål, köpa mer för mindre, det bästa med detta är att det har oändliga kategorier som du kan ta , såsom smycken, elektronik, mamma, bilar bland annat.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från DHGATE.COM från Sverige?

Det första du ska göra är att kontakta kundtjänst, logga in på ditt konto och lokalisera den beställning du vill returnera, sedan skicka ett meddelande till säljaren för att kunna komma överens om returen vid återbetalning eller byte av varorna. artiklar.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan ta del av exklusiva erbjudanden där de kan spara och ta del av de kuponger de får. Rabattkupongerna för $2, $3 och $5 för nya köpare från DHGATE.COM är tillgängliga idag.

DHGATE.COM Sverige på sociala medier

Titta nu efter de senaste kampanjerbjudandena, kuponger, nyheter och produktlanseringar på följande sociala nätverk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av DHGATE.COM för köpare i Sverige

I DHGATE.COM finns det flera typer av rabatter i deras erbjudanden, bland vilka du kan få max 60% rabatt, i vissa av deras artiklar.

DHGATE.COM Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att registrera dig kan du få rabattkuponger som gåvor, samt information av intresse om deras produkter, såväl som deras erbjudanden och kampanjer.

Butiker som liknar DHGATE.COM

DHGATE.COM är en internationell webbutik som har produkter skapade av kinesiska tillverkare, produkter som finns i andra liknande butiker. DHGATE.COM-alternativ inkluderar Aliexpress, GearBest, GeekBuying och Banggood.

DHGATE.COM Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

På Black Friday får du sensationella rabatter på DHGATE.COM Dessa inkluderar kuponger med värden mellan $2 och $50 samt kampanjerbjudanden som kan nå upp till 90% rabatt på startpriset. En DHGATE.COM Black Friday-kupong ger dig en genomsnittlig rabatt på 12 %.

Kupong till DHGATE.COM Sverige för 11.11

11.11 är det teknikens dag! Den 11 november har DHGATE.COM en av årets största rabatter. DHGATE.COM 11.11 kuponger värda $2, $4, $5, $10, $15, $20, $24, $35 och $50 är tillgängliga idag.

Kampanjkuponger från DHGATE.COM Sverige för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY, som namnet antyder, är en måndag tillägnad elektronik och teknik. Som en elektronikbutik har du på DHGATE.COM kuponger med värden mellan $2 och $50 samt rabatter på upp till 80%.
 

DHGATE.COM Sverige Kuponger till jul

JUL kan inte komma utan enorma rabatter från DHGATE.COM. Bland dessa rabatter kan du hitta mobiltelefoner med upp till 60 % rabatt, tillbehör med upp till 90 % rabatt och kuponger med rörliga värden.

DHGATE.COM mobilapplikation för iPhone och Android

Ja, DHGATE.COM har en mobilapplikation för både iOS och mobiltelefoner med ANDROID operativsystem. I mobilapplikationen kan du få exklusiva DHGATE.COM-kuponger och specifika kampanjerbjudanden.

Kända märken som säljs i butiken DHGATE.COM

På onlinemarknaden DHGATE.COM kan vi hitta flera kända varumärken i världen, särskilt inom elektronikområdet. Dessa kända märken inkluderar: HUAWEI, APPLE, VIVO, XIAOMI, OPPO, LENOVO, nubia, oneplus, ZTE, CUBOT, MEIZU, GIONEE, HISENSE, AGM, UMIDIGI, Homtom, SHARP, BLACKVIEW, vkworld, Doogee, Coolpad.

 

 

Erbjuder DHGATE fri frakt till Sverige?

Ja, i vissa fall kan du få gratis frakt från DHGATE

Kan jag betala på DHGATE med PayPal?

Nej, tyvärr accepterar DHGATE inte längre betalningar via PayPal, en av de mest populära och populära betalningsmetoderna inom online shopping.

Var ska jag skriva rabattkupongen på DHGATE?

DHGATE-kupongen måste skrivas i specialrutan innan köpet genomförs och sedan trycks på knappen Apply.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
DHgate Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på DHGATE Sverige

DHGATE är känt för det faktum att det varje dag har kuponger tillgängliga och mycket attraktiva kampanjerbjudanden. Dessa inkluderar följande:

Upp till 90 % rabatt på mobiltelefontillbehör
Renoverade surfplattor upp till 50 % rabatt
2 $ rabatt välkomstkupong
10 % DHGATE-kupong för köp över $45
Upp till 50 % rabatt på tusentals elektroniska produkter
10 $ kampanjkupong på beställningar över 100 $
$5 rabattkupong på beställningar över $50

DHgate Kuponger

Andra liknande butiker